Strumfi de iulie-august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cristina tot ma tin sa o laud pe Ingrid si ma pierd in subiecte... E o fetita tare frumoasa

Am mai vazut poze de copii, toti frumosi foc...nush de ce nu va spun la fiecare cand le vad, ca doar la toate ne place sa ni se laude pruncii...lipsa de bun simt din partea mea

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Acum nu ca m-as justifica neaparat, dar tin si eu sa explic de ale mele: am sustinut lactatia si am plans cand am aflat ca trebuie sa renunt, desi imi era si mie greu; doar stiti cum e, oboseala la maxim , mai faci si rani ( eu am avut norocul sa nu prea fac).
Cum se face mastita? pai cand esti in depresie inca din spital si plangi intruna, cand bebe refuza sanul cu pricina si suge numai de la unul si oricat ai incerca sa-l pui si la celalalt plange si suge de doua ori si gata, cand rupi pompa in doua de la muls si nu reuseste sa-l goleasca cat si cum trebuie, plus antibiotice, comprese, masaj si degeaba caci zona dureroasa creste si doare ca naiba, asa ajungi la mastita. Puneti la socoteala si un medic care m-a vazut abia dupa o saptamana( ca asa a vrut ) si un pediatru care ma sfatuia sa merg la psihiatru si sa renunt la alaptat ca-mi trece si depresia. Daca as fi facut-o as fi scapat si netaiata si de depresie cu vreo 2 sapt. mai repede, dar n-am facut-o. Asta ca sa fiti mai intelegatoare unele dintre voi pt ca sunt cazuri si cazuri, si da, poate unele sunt mai slabe si cedeaza mai usor, altele sunt mai fraiere si cred pe cuvant toti inapoiatii, dar nu cred ca e nevoie sa dati cu pietre daca nu ati trecut cu adevarat prin situatiile unora dintre fetele care au renuntat la alaptare!

GATA , am spus-o! m-am usurat! nu sunt genul care se baga in discutii contradictorii, dar m-am simtit si eu vizata si nu am de ce sa ma simt vinovata pt ca am trecut prin destule si am plans suficient de mult ca sa ajung pana aici si ca sa imi faca placere totusi sa mai intru si sa mai citesc sfaturi si lucruri bune de la/despre voi si nu sa ma simt ca facand parte dintr-un grup judecat de un alt grup!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Simo78 multumesc mult.
Tare frumos e baietelul tau. . Eu sunt mereu cu admiratul pozelor.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

madabout, ai o fetita tare frumoasa; alina.a, felicitari pt. efortul pe care l-ai facut; a meritat si ai de ce sa fii mandra.Cristina26, este minunata Ingrid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anya [flo1]

Sunt de acord cu ce ai spus tu. Si sincer desi nu alaptez, desi am primit sfaturi de la moase calificate special pt alaptare si m-au tras de sfarcuri de le-a venit rau, desi tzatele mele nu au avut nicio reactie, nu au curs, am incercat sa ma si mulg, desi mi s-a spus ca fie-mea probabil nu avea putere sa-mi formeze sfarcuri (ele neiesind deloc in afara) desi mi-am cumparat aparat de format sfarcuri care nu fct, totusi nu consider ca am facut de ajuns. Acum o sapt am visat ca alaptam si cand m-am trezit am plans. Poate e aberant dar ma simt incapabila si parca nu sunt femeie de ajuns pt ca nu pot alapta. In fine, nu va mai zic ca picati toate in depresie, de aceea sunt de acord cu mami de Anya ca insista cu alaptatul.

Noi azi am fost calatoare, am fost in parcul in care ne plimbam noi de obicei (e superb, e un parc mare cam cat Herastraul unde la intrare este o cafenea unde e loc de intalnire pt mamici, la cafenea gasesti grupuri de suport alaptare, de suport slabit, de jogging in grup, sau poti sa bei doar o cafea pe iarba sau pe o bancuta) si a venit si tati cu noi ca era liber. Astfel ca ne-am plim,bat tot parcul si am facut o sedinta foto in natura. O sa selectez cele mai bune foto si va pun linkul. Aici e cald si frumos zilele astea deci eu fug in parc de la prima ora dimineata dupa ce termin de sterilizat si fac bagajul cu pemparsi etc.

Mada Emily e superba.

Va pup

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mai fetili....nu luati ca atac la persoana ce se spune aici...e o chestie generala

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Anya [flo1]

Sunt de acord cu ce ai spus tu. Si sincer desi nu alaptez, desi am primit sfaturi de la moase calificate special pt alaptare si m-au tras de sfarcuri de le-a venit rau, desi tzatele mele nu au avut nicio reactie, nu au curs, am incercat sa ma si mulg, desi mi s-a spus ca fie-mea probabil nu avea putere sa-mi formeze sfarcuri (ele neiesind deloc in afara) desi mi-am cumparat aparat de format sfarcuri care nu fct, totusi nu consider ca am facut de ajuns. Acum o sapt am visat ca alaptam si cand m-am trezit am plans. Poate e aberant dar ma simt incapabila si parca nu sunt femeie de ajuns pt ca nu pot alapta. In fine, nu va mai zic ca picati toate in depresie, de aceea sunt de acord cu mami de Anya ca insista cu alaptatul.

Va pup

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

am mai spus, dar revin. am toata admiratia pentru atitudinea ta si apreciez mult faptul ca esti o mare sustinatoare a alaptatului, desi tu nu ai reusit. cazuri ca al tau sunt f rare, dar exista si nu trebuie sa iti faci procese de constiinta. sunt convinsa ca ai facut tot ce ai putut sa ai lapte si cred ca trebuie sa fii un exemplu pentru noi toate, care avem lapte din belsug si nu stim sa il pastram.

eu nu scriu toate astea ca sa jignesc pe cineva, sa arunc cu pietre sau sa arat cu degetul si sa creez frustrari. fiecare stie bine ce si cum in ceea ce-l priveste. vreau doar sa invatam din greseli si sa incercam sa stopam acest val de renuntare in masa la alaptat, de diversificare aiurea, de alimentatie necorespunzatoare varstei...si asta numai pentru binele copiilor nostri. si tocmai, va trag de urechi pe aici ca sa aud de cat mai putine ori :"n-am stiut, nu mi-a spus nimeni. dr. meu nu m-a avertizat sau mi-a spus gresit". cine vrea sa asculte - bine, cine nu...treaba lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ca sa radeti putin www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">fashion obsession. Urmatoarele pozici sunt de azi.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Incerc pt a nu stiu cita oara sa scriu si eu un mesaj .Off,si ce aveam eu de spus nu mai e de actualitate ori am uitat .Stiu insa ca admirasem niste copilasi :petele Anyei , Elisa ,Ingrid,Dodo si Vladut,Ines,Matei din Iasi , dar si camera lui Ingrid

Jadi , al meu isi suge de zor degetul mare si nu mai urla de foame sau .Suzeta o accepta dar trebuie sa i-o tin eu ,si cum nu ma lasa Dudu sa fac ce vreau eu ...

Simo ,multumim .

Pt statistica - ALAPTEZ .Tocmai de aceea il iau pe Bogdan cu mine la cumparaturi sau cind stau mai mult prin oras .Cind i se face foame trag pe dreapta si ii dau ce i se cuvine .

Salut si aparitia Karligutzei si chiar mi-ai facut pofta de gogosi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Si ca sa intelegeti de ce stau eu la ora asta pe net in loc sa fiu in pat :1. barbatul meu probeaza centrala ca nu cumva sa avem surprize cind o da frigul de-adevaratelea
2.iezii cei mari au camera lor aproape gata ,adica au mobilier si asta e prima noapte cind dorm acolo singurei

Poze

Mergi la inceput