Strumfi de iulie-august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Taceti mai din gura...cina va aude zice ca sunteti nu stiu ce urate! Da eu am vazut poze si mi-a placut ce am vazut...asa ca....

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Suntem frumoase si grase! Eu ma iau de mana cu valen si am facut echipa de 2

quote:
Originally posted by Simo78

Taceti mai din gura...cina va aude zice ca sunteti nu stiu ce urate! Da eu am vazut poze si mi-a placut ce am vazut...asa ca....

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

neatza!simo merci de cafea,eu am bagat si doi biscuiti langa...
am vazut poze cu lunele frumoase foc!
valen
diana felicitari pt efortul tau!
si doua cuvinte mai spun si gata scapati de gura mea azi:nu am scris nici una dintre noi ce am scris in paginile anterioare pt a diviza acest grup atat de frumos.suntem aici aproape o suta de femei,tot atatea caractere si feluri de a fi.nu a zis nimeni ca e usor sa alaptezi,jur ca si mie mi-a trecut prin cap cateodata sa-i dau ceva ml de formula(dar doar de 2 ori).la mine sotul a sarit cu gura sa nu ma mai chinui sa o las in pace ca si asa e grasana.ok,am inteles e greu dar faza cu diversificarea atat de precoce jur ca nu o inteleg.ei uite ca in legatura cu asta nu va las eu...nu mai scapati asa usor de gura mea.laptele praf actual se apropie de laptele matern,dar sucul de fructe la doua luni e ca si cum i-ai baga o bomba in stomac si intestine...daca e si de citrice i-ati dat foc si la fitil.asa apar mai tarziu cancerele de stomac, colon, dezechilibrele metebolice,alergii,etc...si veti plange pe la colturi ca baiatu' sau fata se prapadesc atat de repede...nu e de ajuns ca ei vor trebui sa se lupte cu incalzirea globala si urmarile ei,le mai facem si noi puncte slabe...

am terminat!

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gabi ai inteles ceva din ce am scris de masaj?

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare
Anya e bine ca ne faci morala ca se mai prinde cate ceva si de noi. Eu nu stiam ca citricele si banana se dau dupa 8 luni. Lui Alex i-am dat de la 6-7 luni caci nu am stiut. Din pacate cam toate cunostintele mele au inceput cu aceste fructe. Eu i-am dat mar, morcov, apoi banana.
Luna am zis ca nu ma mai uit la rochitele voastre dar tot v-am admirat.
Gabi le-a placut la iezisori camera?
Pitica mea parca are sonzor: cum stau ma mult de 10 min la calculator incepe sa planga.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Da ,Nico,le-a placut camera !Au adormit acolo , dar peste noapte Tudu s-a trezit si la pescuit taica-su de pe la baie unde striga dupa mama .Mihnea a dormit "la etajul 3",asa spune el .O sa pun si poze cind le voi descarca si cind imi fac putin timp.Pina duminica am de lucru ca azi e ziua soacrei si ca sa nu se duca acasa la ea sa se serbeze ,i-am propus sa isi faca ziua la noi .Nu de alta ,dar voia sa plece de astazi si pina luni dimineata

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Alina/anya, te iubesc!!!!! N-ai vrea sa locuim impreuna?
Eu, cel putin, cand deschizi tu gura sa dai un sfat, devorez fiecare cuvintzel. As fi cea mai incantata daca ai fi tu pediatrul bblushului meu, desi e ca si cand ai fi deja! Oricum, numai de tine ascult, chiar daca vin si dr mea de familie, si asistenta si alta dr de la puls sa-l vada pe bb.
Vroiam sa spun ca si eu alaptez 100% si multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat pana acum si n-amavut mari probleme, in afara de durerile crunte de sani, dar asta e f putin important. Inteleg insa perfect si pe fetele care n-au reusit desi s-au straduit...Daca eu ma urcam pe pereti de durere, imi inchipui ca febra laptelui sau mastita sau altele sunt si mai crunte.
Am insa problema de care iti povesteam si acum cateva capitole/pagini (nu mai stiu): cum fac in noiembrie cand merg la birou? Stiu ca tu mi-ai zis ca o sa vad atunci, dar va trebui totusi sa ma mulg, nu? Pana acum am facut-o o singura data (ti-am zis) si aia doar ca sa vad cat scot (sa nu ma bati). Dar insist sa-l hranesc tot cu laptic de san si cand ma intorc la serviciu...
Si acum mesaj si pt celelate fete: va iubesc mult si pe voi si n-am exagerat cu nimic la finalul odiseei noastre: fara voi ar fi fost cumplit. Am avut o sarcina plina de intrebari, griji, framantari, temeri si pusee de paranoia si comportament compulsiv-obsesiv demn de internare la "glumetzi"! Experienta voastra si sfaturile mi-au fost si imi sunt si continuare de mare folos si ma tin pe linia de plutire. Sunt sigura ca stiti exact ce spun...
Va pup pe toate si abia astept sa citesc ce mai scrieti.
Pupici la toti puii nostri pe care i-am admirat pe mailul comun. Sunteti toate frumoase si stralucitoare (cat e de adevarat ca maternitatea iti da ceva special, indiferent cate kile ai pus pe tine!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by violetan

Alina/anya, te iubesc!!!!! N-ai vrea sa locuim impreuna?
Eu, cel putin, cand deschizi tu gura sa dai un sfat, devorez fiecare cuvintzel. As fi cea mai incantata daca ai fi tu pediatrul bblushului meu, desi e ca si cand ai fi deja! Oricum, numai de tine ascult, chiar daca vin si dr mea de familie, si asistenta si alta dr de la puls sa-l vada pe bb.
Vroiam sa spun ca si eu alaptez 100% si multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat pana acum si n-amavut mari probleme, in afara de durerile crunte de sani, dar asta e f putin important. Inteleg insa perfect si pe fetele care n-au reusit desi s-au straduit...Daca eu ma urcam pe pereti de durere, imi inchipui ca febra laptelui sau mastita sau altele sunt si mai crunte.
Am insa problema de care iti povesteam si acum cateva capitole/pagini (nu mai stiu): cum fac in noiembrie cand merg la birou? Stiu ca tu mi-ai zis ca o sa vad atunci, dar va trebui totusi sa ma mulg, nu? Pana acum am facut-o o singura data (ti-am zis) si aia doar ca sa vad cat scot (sa nu ma bati). Dar insist sa-l hranesc tot cu laptic de san si cand ma intorc la serviciu...
Si acum mesaj si pt celelate fete: va iubesc mult si pe voi si n-am exagerat cu nimic la finalul odiseei noastre: fara voi ar fi fost cumplit. Am avut o sarcina plina de intrebari, griji, framantari, temeri si pusee de paranoia si comportament compulsiv-obsesiv demn de internare la "glumetzi"! Experienta voastra si sfaturile mi-au fost si imi sunt si continuare de mare folos si ma tin pe linia de plutire. Sunt sigura ca stiti exact ce spun...
Va pup pe toate si abia astept sa citesc ce mai scrieti.
Pupici la toti puii nostri pe care i-am admirat pe mailul comun. Sunteti toate frumoase si stralucitoare (cat e de adevarat ca maternitatea iti da ceva special, indiferent cate kile ai pus pe tine!!)

o sa fie mai greu cu serviciul...dar se poate. poate incerci sa te duci 4-6 ore pe zi, macar o luna-doua, pana vei incepe diversificarea. asa ar trebui sa-i lasi muls doar pentru o masa. eu am o pompa f buna de la avent (isis), care se gaseste si in varianta cu pungute in care poti stoca laptele tau la congelator. daca n-as fi avut-o, nu cred ca as fi reusit sa-mi pastrez laptele pentru arina, caci ea a putut manca abia din a 11-a zi. este similara cu pompa electrica si te ajuta f mult. eu scoteam 100 ml in 5 minute.
lapte vei avea atata timp cat vei stimula sanii prin suptul bebelusului sau muls. de asta sa nu-ti faci griji.

gaseste pe cineva de incredere sa stea cu bb si cu alimentatia vezi atunci. vei incepe sa mulgi o masa si ii dai cu biberonul, dar cu o saptamana inainte sa pleci la serviciu, sa se obisnuiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Alina, multumesc tare mult! Asa ma gandeam si eu, sa merg mai putine ore la birou. 4 cred ca ar fi ok, pt ca 1 ora si fac drumul dus plus inca o ora intors...sper sa vrea biberonul pana la urma.
Pupicei fetitzelor tale dulci. M-a amuzat f tare ce ziceai cu drumurile cu fetitzele si cu masina, dar te si admir din toata inima. Esti tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Acum am mai reusit sa citesc cate ceva si din urma.
Anto e greu cu invatatul dar vad ca am si noroc. Pitica vrea sa stau doar cu ea. Am incercat sa ii citesc cursurile dar se pare ca nici ei nu ii place economia.
Miki si Roberta bine ati venit!
Samadhi eu i-am facut gauri fetitei din maternitate pt ca stiam ca nu prea doare. Mai tarziu doare mai tare plus ca apare si frica. Daca nu o sa vrea cercei cand va creste, desi ma indoiesc, poate sa renunte.
Eu mai iau vitamine cand imi amintesc.
Oana pe mine ma va ajuta bona lui Alex la botez.
Valen se pare ca Sarah e putin geloasa? Ce bin ear fi daca am sti ce e in sufletelul lor. Alex o iubeste mult pe surioara lui si parea ca nu il deranjaza nimic. Acum e la bunici unde ii place mult. Spre surpriza noastra le-a spus ca l-am trimis la ei caci noi o iubim mai mult pe Andra. Acum intreaba mereu cand merge acasa caci ii e dor de noi.
Luna am vazut pozicile speciale. M-ai dat gata. Arata super.
Dana pitica mea nu cred ca va depasi 800 gr in prima luna. La 4 saptamani are 4150gr.
Gabi "la multi ani!" pt soacra. Astept poze cu iezisorii.

Ma inscriu si eu pe lista celor care alapteza exclusiv.

Si iar plange pitica asa ca o scot afara caci altfel vrea sa suga si la 1/2 ora.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput