Strumfi de iulie-august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
mrl_dumitriu spune:
Fetelor,multumesc frumos pt.lamuriri in legatura cu bubitele de fata lui bb,desi am vazut ca sunt si cazuri in care trebuie mers la dr.Pot spune ca aceste bubite nu mai sunt rosii permanent,doar cand se agita,insa sunt vizibile.Nu stiu daca ar treb.sa ma ingrijorez sau nu,voi vedea cum evolueaza.
Va intrebam despre alimentatie pt.ca mi-a zis dr.ca fructele sa le fac compot si nu crude iar eu am o pofta nebuna de leg.si fructe,erau alimentatia mea de baza.Nu stiu voi dar eu as manca continuu si m-am cam saturat de paine prajita,branza si ma indop
si cu covrigi,de ma doare burta de la atatea fainoase(inainte de sarcina ani de zile n-am mancat paine).La o sapt.dupa nastere(acum am 3)eram mai slaba cu 1kg decat atunci cand am ramas insarcinata(am 1,75m si 54kg)acum cred ca am mai luat ceva,dar ce sa-i faci treb.sa fac laptic pt.bb.
Inca ceva:bb papa doar san si tot mi-a recom.dr.sa-i dau 2-3 ling.ceai de musetel sau amestec chimen si anason(de care beau eu).
Va pup pe toate
si bb.cat mai sanatosi si cumintei.
Mirela,mamica
Iarina Andreea
Va pupic
Irinusha spune:
Luna, uite aici: http://www.milupa.de/de/produkte/wasser/Wasser.html
... si cred ca mai sunt si altele!
Pupici!
Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) &
Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
madaluta spune:
Imi cer scuze k dau buzna asa aici la subiectul vostru dar voiam sa fac un anunt pt fetele din Constanta si imprejurimi( daca sunt): s-a deschis la Odisee un subiect nou gravidute si mamici de constanta
Va asteptam cu drag!
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
mychydutza spune:
neata fetele! si noi avem probleme cu bubitele pe fatza. dr ne-a zis ca sunt de la caldura. arata ca neste cosuri cu punct alb in varf. dam cu crema de la ABC Derm. sper sa treaca
Anyaam o rugaminte la tine : spune-mi ce e cu hidrocelul? cica are la testicolul drept. chirurgul de la BUdimex ne=a zis sa monitorizam timp de 6 luni si daca nu scade sa operam. ce=mi poti spune de treaba asta? merci!
mihaela
mamii spune:
uff mi s.a shters pagina
Buna dimineata la cafeluta virtuala....
nonna zi mercic ca nu e soacra..Treburile casei ..o sa fie timp si ptr ele!
Uff am uitat ce mai vroiam sa scriu cert e:LA naiba cu soacrele astea ca a mea m-a disperat sa dea naiba, nu mai intru in detalii ca sunt arhicunoscute comentariile gen:Eu am crescut 2 copii voi sunteti mici si deabea la primu si va dati rotunzi.. 
Faza e ca eu am racit grav.Am voie sa iau ceva??Aici ca medicamente romaneshti nu am dekt panadol si oscilococinum!Shtie careva daca le pot lua??
ALL
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
povestea lui
Alex
X-ray spune:
mami ia oscilo cat mai repede,si eu incepusem sa stranut si am luat si gata ,n-am nimic.
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
mychydutza spune:
Mikymi si eu am avut probleme cu taietura de perineul ca bebe a fost mare -4kg. de cand am ajuns acasa am dat cu alifie de tataneasa si s-a vindecat fffff repede si nici nu m-a usturat asa tare. pt durerea la stat in fund am folosit un colac de plaja pe care stateam cand alaptam. a fost super util. sanatate!
mihaela
mamii spune:
alina ms mult
Astept sa treaca o ora dupa ce am mankt
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
povestea lui
Alex
ghinetz spune:
Jeni, daca vrei merita sa incerci. La noi insa nu a functionat de nici un fel. Asa ca l-am lasat sa manance cand vrea el. Dupa f scurt timp si-a scos singur masa, dar cea de la 12. Adica manca la 9/21, apoi la 3-4. Dupa alt timp masa de la 3-4 a tot amanat-o pana pe la 5-6. si asa am tinut-o pana pe la 1 an jumatate-doi. Ultima masa la 9, apoi la 5-6 dimineata, apoi la 8-9 cand se trezea.
alina.a
Stiu ca stresul scade lactatia, dar pe pielea mea stiu ca il face pe BB tare agitat. Nu a plans in aproape doua luni cat a plans zilele astea. Dar gata. Azi am terminat shmotrul. mai trebuie sa vina sotul si sa dea cu aspiratorul - iar eu sa ies in timpul asta la plimbare. Dar culmea ca si pe el l-a apucat studiul acum, tr sa predea nu stiu ce lucrare si e de dimineata pana seara la biblioteca. sa nu te apuce jaela?
Nonna dupa ce ca te invidiez ca Vlad a inceput deja gradinita mai imi spui si ca tu nu ai vizite de astea, gen brigada. Of! Ma mut si eu la Vaslui. Dar mi-e ca soacra ma gaseste si in gaura de sarpe. Ca sa nu mai zic de mama. Ma ajuta f mult. Dar ma si streseaza pe masura.
Oana, Stefan (11 martie, 2003)
si Victor (12 iulie, 2007) 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
cristina tu spuneai ca o prietena ti-a recomandat sa stergi ochisorul bebelusului cu ceai de musetel? Stiu ca s-a mai discutat pe aici si chiar sfat avizat - de la Alina. Nu fa asta! Foloseste ser fiziologic.
Oana, Stefan (11 martie, 2003)
si Victor (12 iulie, 2007) 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"