* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna Roxana
Multumim ca ne-ai tradus testul dar dc nu te superi inainte sa-ti dau raspunsurile poz am cateva intrebari. De pilda
La intrebarea 51, este valabil dc se tine de usa sa paseasca peste prag sau pur si simplu sa nu atinga nimica? Si cu bordura la fel sa se urce sprijinita sau nesprijinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Carmen nu specifica daca se poate sprijini de ceva anume cand paseste pragul dar cred ca nu conteaza din moment ce se descurca sa-l treaca fara sa se impiedice... cred ca esenta intrebarii aici e daca observa ca e un mic obstacol si reuseste sa-l treaca, nu se repede in nestire inainte. Nici la cea cu bordura nu specifica dar de asemenea daca tu observi ca ea e interesata sa se catare si sa mearga pe unde e mai inalt nu are importanta cum se catara... eu imi aduc bine aminte cand eram mica (dar mai mare oricum decat sunt ghiceii nostri) numai pe borduri sau pe roduri de flori inalte imi placea sa merg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani Anamaria!!! Multa fericire si tot ce-ti doresti! O zi minunata iti doresc!!!!!!!!!

ANDREEA, wow, ce peripetii! De ce-o fi facut febra... poate de epuizare + o mica raceala. Pacat ca a fost sub asteptari, dar din ce povestesti tu cred ca v-ati distrat grozav. Desi parca mai ales Bubu. Si voi aveti nevoie de concediu suplimentar.

DOINA, asa ramane atunci Noi prin München nu prea avem cum sa ajungem, ca nu avem pe nimeni acolo...

MIHASER, ce-i cu sumele astea??? 140000 de euro????? Uaaa......Un apartament? Mi-e rau, ce preturi sunt la imobiliare in Ro!!! Cum era apartamentul? Unde? Cate camere? ...asa, de curio....

DELIA, pupam micutzul si sa-i treaca repede! Bine ca ai fost la spital si macar au pus un diagnostic (ca lumea, sper!). Iarasi antibiotice.... Uoffff!!!

NSHIRO multumesc frumos!!!!! Esti grozava ca ne ajuti cu testul! Uite de la noi: 42. 43. 44. 45.47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54.55. 56. 58.59. 60. 61. 63. 65
Si noi stam tot asa cu dintii, numai maselele din fund lipsesc, si sper sa iasa numai intre 2 si 3 ani, si acuma sa o mai lase in pace dintzatul asta. Felicitari pt check! Suna super! Cum mai e cu inimioara?

CATRINUTZA, sa mor io ce faza cu tziganii... bine ca s-a terminat cu bine, chiar daca cu buzunarul mai gol... mai ai ceva filmuletze cu Atomu?

POLI, insanatosire grabnica! La noi a durat cam 2 sapt... oana super usor, fara febra, numai muci... iar eu m-am tarat de colo colo ca o baba. O zi eram mai bine, cand sa zic "gata, mi-a trecut!!" a doua zi eram iar lata.

Oana are o febletze... pe Alex din parc (bine ca nu-i din parcare) dimineata inainte sa intru la ea ma cheama "mamii. Mamii. Maaamiiii!!", dupa ce intru zice "Taatii!" si pe urma se uita gales la mine si zice "Aaal...". Of, Oana e innamorata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Micaalsa, la multi ani, multa sanatate, noroc si un bebe cum iti doresti tu!
Rocsana, am si eu cateva intrebari:
56.ea tot incerca sa se suie pe tot felul de trepte, borduri, dar nu stiu, zau, daca ar vrea sa sa si mearga pe acolo
66.nu stiu daca ar putea sa duca o tricicleta de ghidon, n-a incercAt, carucioare mici, de papusi, se pun? ca pe alea le duce cum trebuie
63.de sarit in 2 picioare n-am vazut-o sa-ncerce, da'nici n-am pus-o
45.de urcat pe scaun tot incearca,da'n-am lasat-o sa duca actiunea pana la capat
46.nici un obiect greu n-a avut ocazia sa-ncerce, in general incerca sa 'culeaga" TOATE micile obiecte pierute de ea, adica toate o data, si se enerveaza de numa'ca are mainile mici si nu-i incap...:)
Daca ma poti lamuri cu cate ceva, te rog,si atunci maine iti trimit raspunsurile. Dar asta e tot testul? Sau urmeaza si alte tipuri de abilitati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Rocsana, si mai e si aia cu dansatul in ritmul muzicii...cred ca e cam mult spus "ritmul muzicii'..se batzaie si ea acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare si de la noi
Anamaria, scuze pentru intarziere, iti uram si noi ani muilti si fericiti, plini de sanatate si bunatate!
Rocsana, o sa incerc sa fac si eu testul cu Mamzel. Saru'mana pentru efortul depus.
Chiar sunt curioasa cu ce i-a dat pe dinti? Stiam ceva de o solutie de se da pe ei pentru a preveni cariile, am uitat numele. Nu poti sa afli ce a fost aia?
Miha, , 140.000 euro? Ce scoruri sunt astea? Astia nu sunt normali. Ajung casele sa valoreze cam cat aici. De unde are lumea atatia bani?
Tinem pumnii sa fie cu ochisori. Daca nu e acum, o sa fie cand va vrea DD. Sa nu te descurajezi.
Irina, prin ce ai trecut din nou, biata de tine!!! Acum ai scapat? E totul in regula?
Andreea, pup ca venisi sa ne scrii. Sa ne rasfeti cu poze, daaaaa?
Catrinel, pup Onichka cea inamorata. Poze nu mai pui cu ea? Cat vrei sa o mai tii ascunsa?
Adar, cum se mai simte Maia?
Tili, ce mai faceti? Iti tot admir feciorul cel mare pe YM.
Eu, fetelor, ce sa spun ca nu mai am timp deloc. Nici sa mor, cum e vorba aia.
Ma tin astia in priza rau de tot cu scoala. Regret ca nu mai petrec timp cu copiii. Azi chiar imi spunea Luca ca ii e dor de mine. De ce trebuie sa ma duc la scoala, de ce trebuie sa invat in loc sa ma joc cu el? Mi se rupe inima.
Dupa ce ca imi neglijez copiii, mama, nici la scoala nu ma prea omor cu cartea, cum se spune. Adica sunt o studenta cam de 8.
Astia ne bombardeaza cu asa multa informatie in timp scurt.
Poimaine am examen la laborator la anatomie. Am ajuns sa visez oase, nu ma pot odihni noaptea ca mi se pare ca pierd timpul in loc sa mai invat ceva. Azi am stat doar doua ore acasa, timp in care am invatat. Singura mea relaxare e cand conduc masina.
In rest am fost la scoala, apoi am stat vreo 3 ore in laborator ca sa invat oase.
Marti cand eram la serviciu am vorbit cu Eva la telefon. Chiar mi-a dat si un pupic in vant. Ma topeste cand o vad cum ma intampina, un zambet pana la urechi strigand "Mimi".
Sotul imi este in China si mi-a zis ca au avut nu stiu ce taifun pe acolo. Habar n-aveam. Nu am mai deschis TV de luni de zile.
Vremea e faina pe la noi. Asa ca micii astia stau numai pe afara.
Va pup.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Catrinel, Ciuf daca nu credeti va dau linkul: aici. Astea sunt ceva mai ieftine ca daca mergeti la trustee al lui tender picati in fund de-a dreptul! Astia si-au vandut cam toate apartamentele din Campina 1 si vor sa construiasca altele. Arata occidental si au tot ce trebuie! Imi placeau foarte mult, insa as fi muncit doar pentru casa multi ani!
La mine pe strada sunt niste vile super pe la 380 000 bucata....asa ca da...preturile sunt super mari si paradoxal exista cerere, deci are lumea bani!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Ati vazut materialul de la yahoo despre Rex?
Incredibil cat de talentat e!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Mergi la inceput

Fetele ce facem cu fotografiile de la yahoo? Trebuie sa le mutatm!

Doina v-am facut si voua album....pana in octombrie mai poti pune poze acolo. Asteptam pozele cu Andrei! (e setat pe public!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

mihaser, multumim! Incerc sa pun pozute cat de repede, singura "problema" e ca depind de cheful lui Andrei de a se juca singur sau cu "the-show-mami" .

Daca vreti, incerc sa vad daca putem muta pozele pe site-ul pe care il avem noi. Aveti idee cam ce dimensiuni ocupa acolo, ca sa imi dau seama daca avem suficient spatiu pe server? Nu stiu daca se poate face import automat, ma uit si va spun. Incer sa verific cat de repede pot, dar dinnou... trebuie sa ma lase Atomel-cel-mititel.

Revin mai tarziu, cand adoarme, sa le raspund si celorlalte fete care ne-au scris si sa va zic 2 vorbe despre cu ce ne mai ocupam noi.

Pupici!

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput