* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)
Raspunsuri - Pagina 13
alinaalex spune:

MICAALSA!!!
SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI, IAR IULIA SA ITI ADUCA NUMAI BUCURII!!!
Mihaser, wow, ce fain , ai gasit apartament? cool! iti tin pumnii sa-l cumparati cat mai repede!
Pe Marc l-am inscris la cresa din 1 oct., deocamdata am fost acolo in recunoastere, chiar azi am mai fost si abia am plecat, ca Marc ar mai fi vrut sa stea sa se joace cu copiii. ![]()
Laura Ioana, ma bucur ca sunteti bine, ca bb e miscacios rau si ca mai intri la noi din cand in cand. mai ai un pic si intri in concediu. Spor la treaba pana atunci si aveti grija de voi!
Catrinutza, mama mia ce ati patit cu tiganii aia, exact asa s-a intamplat cand s-a pus acoperisul la noi la bloc, ca doar aveam nevoie si de jgheaburi, s-au tiganit cu toti vecinii, au venit in haita, evident le-a trebuit mai multi bani. Naspa. Bine ca ati rezolvat cumva pana la urma, ca politia nu le poate face nimic.![]()
Catrinel, Doina, asa face multa lume si la noi, lasa carucioarele pe scara. Pana acum nu s-a intamplat sa se fure, cel putin nu de la noi din scara, de aia nici nu l-am legat, dar de cateva zile mi-am cumparat si eu lant de bicicleta si-i legat.
Kim, ma bucur ca ai ajutor cu buni si Alisuca s-a acomodat cu ea! condoleante pt. strabunica ta!
Irina, insanatosire grabnica!
asa e...Doamne fereste sa ajungi in spital! bine ca-i scapat! ai grija de tine, multa sanatate!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
micaalsa spune:
Multumesc pentru urari, fetelor! Azi am luat o pauza bine meritata pentru ca ieri am tot cucarit, tortulit, ca deh ... tre' sa ma sarbatoresc si eu un pic, acum cat mai am douazeci si ceva de ani. Ca azi maine schimb prefixul si atunci e jalea mare
.
Irina, ma bucur ca ai scapat cu bine si cum zici tu, sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi prin spitale. Cu Iulia ce am fost, ca in rest, de una singura n-am "servit" dar sper nici sa nu ma mai prinda de-acum inainte.
catrinutza, deci de-asta patiti voi cu mascatii
. Mi-s tare urati si mie neamul lor, sincer ... cand le dau ceva e doar cate-un corn, banana, sau altele de-ale gurii la copilasi, ca de aia sincer mi-i mila. Nici la mare vad ca n-a fost chiar o relaxare pentru tine ... dar cu Mariucu in actiune nici nu ma asteptam sa te hodinesti
.
Laura, sarcina usoara in continuare si te mai asteptam cu vesti. Si eu ca si Irina zic ca e
.
mihaser, tinem pumnii la convins sotul. Tine-te de capul lui daca e apartamentul visat de tine.
Poli, multa sanatate si voua, si pe la noi prin cartier e plin de copilasi raciti. E sezonul racelilor, ce sa faci. Si Iulia e toata ziua cu papucii dupa noi, ni-i imparte la fiecare si trebuie de voie de nevoie sa ne incaltam cu ei.
Tre' sa inchei ca-i Iulia pe olita, langa mine, maraita, asa ca dupa somn si vad ca ma trage de pantaloni s-o iau. S-o vedeti ce soada-i cum se sterge ea cu servetelul pe fundic cica
. Isi da pe burta, pe picioare ... asta inseamna la ea stersul pe fundic. KK facem rar de tot in pampers, asa cand suntem pe afara si n-avem olita la indemana. In rest ma atentioneaza de fiecare data. pentru ea e o placere statul pe olita, dimineata sta si juma' de ora si o iau cu scandal de acolo.
www.helpsonia.com/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
iris77 spune:
La multi ani ANAMARIA!!! noi am scapat de tortulit si cookrit ieri cand l/am serbat pe tatii!!! super ca nu ai schimbat inca prefixul ...mamica tinerica!!!
si ziua buna dragi mamici si bine v/am gasit!!!
legat de noi, pe scurt maria are oxiuri 
, desi in urma examenului coproparazitologic rezultatul a fost negativ, eu i/am vazut cu ochii mei...asa ca am purces la medic care ne/a prescris Zentel.acum stiu motivul inapetentei mariei...dragalasii de viermisori...
noi suntem la stadiul de propozitii.stie fff multe cuvinte, pana si dr s/a mirat de capacitatea ei de retinere!!! ...insa s/a pus pe MUSCAT de copii. nu stiu ce atitudine sa adopt, cinstit va spun. am tot incercat sa ii explic dar cu toate ca spune (mamii nu musc bebe...) la nici 5 minute uita si o i/a de la capat. se intampla atunci cand un alt copil din parc vrea sa se joace cu aceeasi jucarie pe care o vrea si ea...offf voi va confruntati cu altfel de probleme???
tuturor va uram sanatate, spor la invatat mamicilor sarguincioase, si sa auzim numai de bine!!!
pupici de la maria si mamica ei
doina_cel spune:
Catrinel, mi-ar placea mult sa putem veni prin Frankfurt si sa va vedem, mai ales ca mai avem inca niste prieteni super simpatici pe acolo, dar la noi este greu de tot cu plimbatul cu Andrei. Poate la anul, sper. Oricum, dau de stire daca ajungem
.
Catrinutza, lucrurile merg intr-adevar mai bine decat la inceput, insa nu am finalizat problemele nici pe departe inca, din pacate. Mai avem de scapat de oxigen, de trecut prin niste operatii grele de tot (Andrei inca nu are esofag), recuperarea de dupa... Dar mi-am luat inima in dinti si v-am mai scris si eu ca-mi sunteti tare simpatice si mi-ati lipsit.
Polixeni, ma bucur sa va regasesc pe toate!
MamaluiAlek, ce coincidenta! Voi v-ati decis ca va mutati aici, noi ne intrebam (vezi subiectul fetelor din America) daca nu cumva sa incercam sa ne mutam acolo, pentru a acoperi costurile urmatoarelor operatii ale lui Andrei, care in cazul cel mai bun ar fi in State. Pe voi ce v-a hotarat sa va mutati? Eu tocmai incerc sa discut cu fetele din America "pros si cons", sa luam o decizie daca incercam o mutare sau nu...
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de voi!

Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
doina_cel spune:
Adar, multumesc, am primit datele de conectare pt pus poze in lbum, insa am impresia ca nu mai pot adauga poze, tocmai pt ca se inchide Yahoo Photos. Se pot muta pozele insa pe Picasa al lui Google, cred.
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de voi!

Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
carmenpit77 spune:
polixeni apropo de faptul ca stiu copii care ai cui sunt pantofii, ehe stiu chiar si mai mult. Ali de ex stie cand cere tati sa-i duca adidasii si cand vrea papucii. Intre adidasi si pantofi nu face diferenta.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Bine v-am gasit!!!!!!!!
Sunt la Cristin la birou si profit de aceasta vizita pt. a va scrie,intrucat computerul meu este virusat si asteapta vindecarea.
Pup Ada pt. faptul ca v-a trimis mesajul meu si v-a spus una,alta despre noi.N-am apucat sa citesc decat 2 pagini din acest capitol dar incerc sa va scriu repede cate ceva despre noi.Adica epopeea primei vacante la mare cu Bubu,frumoasa pana la urma(ca a fost cu Bubu,nu de alta).
Am plecat joi dimineata la ora 5 de acasa(cu un Fly taxi) si cu Bubu trezita crud(si cu totul neasteptat pt. ea)din somn.Avionul pleca la 7.30,asa ca mi-am pus mari sperante ca Bubu v-a adormi in aeroport(in extraordinarul carut sport,care se intinde la maxim si se strange ca o umbrela,dupa care am alergat de mi-au iesit ochii din cap).Aiurea!!!Bubu a facut cunostinta cu toti pasagerii care se imbarcau la acele ore,le-a aratat tot ce stia,a facut mega show si intr-un final apoteotic,la decolare a adormit...pret de 10 minute.Am continuat calatoria cu ea fresh,cantand si facand ca cocosul,cainele si alte animale din ograda.Aaaa,la Bucuresti erau 10 grade,in Antalya am ajuns la 35.Am ajuns cu un autocar la "miraculosul" hotel Miracle la ora 10.30,plini de sperante si fericiti ca am castigat o zi de plaja.Eroare!Dupa ce s-au purtat mizerabil si ne-au promis printre dinti ca ne cazeaza la ora 12,abia la ora 15.30 am intrat in camera(cu vedere la mare),asta dupa ce incercasera sa ne bage pe gat o alta cu vedere intr-un zid.Ajungem in camera si...stupoare.Nici urma de patut pt. Bubu,in camera tronand ce-i drept 2 paturi,unul matrimonial si unul normal.Era deja 16,Bubu era rupta,nervoasa,o schimbasem in baia de la receptie,era transpirata,mancase doar un mar si se impunea un somn bun,de care a avut parte abia de la 17 la 18.Timp in care am desfacut bagajele.In baie nu existau decat niste biete prosoape(ca deh,era hotel de 5 stele)si abia dupa ce am facut scandal ni s-au adus cosmetice,papuci etc(nu ca le vroiam dar era normal).Si asa a fost inceputul.Restul povestii s-a desfasurat in aceleasi tonuri.Bubu n-a mancat decat chifla(cu susan,stafide ori mac) 7 zile.Lapte vag,suc de porocale bine(luam portocale de la restaurant si ii faceam sucul in camera, cu storcatorul din dotare),cereale si ceai.In a doua noapte a facut febra mare(39,5),i-am pus un supozitor si i-a trecut repede dar am stat o zi in camera(eu perpelindu-ma si ea jucandu-se cu lopatelele si stand in barcuta,adica rupandu-mi sufletul iar tati,norocosul tati,la plaja).Atunci am vorbit cu Ada.In ziua aceea a batut si vantul deci oricum nu era vreme de plaja.De a doua zi am mers constiincios la plaja insa,cu toate ca Bubu a avut mucisori toata perioada.I-am dat Paracetamol,Mucosolvan, si Nurofen(luate de acolo, ca eu ii carasem din Ro medicamente pt. eventuale dureri de burtica si atat).Ea s-a simtit minunat pe plaja,ar fi stat numai in apa,chit ca ii intra in ochi/gura/nas si era sarata rau.A stat cu colacul si nu-i placea sub nicio forma sa o tina cineva.A invatat fel de fel de figuri si era neanfricata,spre disperarea majoritatii mamicilor cu bbi fricosi.Apa este cuvantul ei favorit,drept care o vom duce din toamna la inot.
In rest,programul a fost destul de lejer,mic dejun(chifla,ea iar noi...ce mai apucam sa luam),plaja,uneori o ora de somn pe plaja(in carut,sub umbrela),apoi pranz(acelasi menu...cu chifla),somnic,plaja,cina si obligatoriu mini-disco,unde odata ajunsa pe scena,"se producea" pana pica de somn.Si acum,dupa ce papa pe la 20 incepe sa strige CA CA CO(adica Ki ka ko-mini-disco).Si...urmeaza dansul...neorganizat.Turcii au indragit-o enorm(princess Antonia i se spunea),radea si vorbea cu toata lumea,a distrus castele(rusesti,suedeze,turcesti...)si-a aparat cu strasnicie propriile constructii,a papat nisip la greu(recuperat in kk) si a inghitit atata sare cat pt. toata viata.Revin cu episodul 2 maine,din motive...de baita.Fug spre casa!
Va pup cu drag pe toate&bebeii vostri frumosi!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Delia21 spune:
Miha,daca gasisi apartamentul visurilor tale....nu te da batuta scumpa!!!bate-l la cap!!!!Asa as face si eu,sincer!
Poli,atentie mare....cu lasatul ghiocelului la computer....ca uite asa....am ajuns eu sa vin la biblioteci ca sa tin legatura cu lumea....pe motiv de...bulit laptop de catre puiul mic si curios....si nestapanit.In tot raul si un bine.....nu mai petrec ore in sir in fiecare zi pe net.Dar lasa ca imi cumpar eu acusa alt coptutador....si aunci o sa-l folosesc numai cand e teroristul mic afara la plimbare sau la somnic....apropo,tot ieri a fost nevoie sa-mi cumpar alt celulat care nu mai merge....de ce oare?Eh,asta e,ai copii....ai motive sa-ti cumperi lucruri noi mai des decat iti doresti
mihaser spune:
Salut!
Fetele am renuntat la idee!
Astia ne puneau sa le dam echivalentul la 125 000 euro la un curs de aproape 3.5 Ron...Va imaginati ca ajungea apartamentul ala la 140 000 de euro de fapt cu toate tampeniile pe care trebuia sa le suportam...Apoi de banii astia iau un teren si imi fac o casa.
Andreea imi pare rau ca ati dus-o asa de rau la turci....hotelul vostru de 5 stele pare mai prost decat cel de 4 al nostru din Grecia. Pe tine la ce emisiune o sa te vedem? La cea cu Ana Maria sau tot la Ca`n cana? Si eu as vrea sa-l duc pe Cris la inot, insa cresele la care vreau sa-l duc sunt foarte scumpe in jur de 5 mil pana la 13 si 7 mil pana la 19
Asa ca faza cu inotul pica deocamdata!
Fetele azi ar trebui sa mai fac si test de sarcina, dar deja mi-e frica sa nu fiu iar dezamagita....asa ca mai astept uratii...sper sa rezist!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
nshiro spune:
Am reusit sa traduc un capitol din testul cu pricina, e vorba de abilitatile fizice. Testul deci se face pentru grupa de varsta 1-3 ani astfel incat sa nu va imaginati ca trebuie musai sa raspundeti cu "da" la toate intrebarile. Raspunsul testului e o axa de varsta de la 12 la 36 de luni si in functie de raspunsurile afirmative va pot spune unde anume pe aceasta axa se situeaza ghiocelul vostru. Deci pt interpretare va rog sa-mi trimiteti numai numerele intrebarilor al caror RASPUNSURI SUNT AFIRMATIVE. (Scuzati traducerea de doi lei, poate la un moment dat va suna ciudat in limba romana...)
ABILITATILE FIZICE
42. Stand in picioare poate ridica in sus ambele brate.
43. Se sprijina in maini atunci cand se ridica de jos.
44. Poate cobori de pe scaun.
45. Poate urca pe scaun.
46. Se poate ridica in picioare avand in brate un obiect mai mare (cos, cutie etc.)
47. Paseste 2-3 pasi.
48. Merge bine, destul de repede.
49. Poate merge pe o suprafata neteda, fara damburi (asfalt) in jur de 200 metri.
50. Prefera mersul in doua picioare celui in patru labe.
51. Poate pasi peste un prag fara sa se dezechilibreze.
52. Poate sta pe vine.
53. Se ridica in picioare pe scaun.
54. Poate urca scari in patru labe.
55. Poate merge pe jos neintrerupt timp de 20 de minute.
56. Ii place sa se suie si sa mearga pe portiuni mai inalte (ex. bordura trotoarului etc.)
57. Alearga destul de bine si de mult.
58. Isi poate misca corpul, mainile, picioarele in ritmul muzicii, poate face miscari simple de gimnastica.
59. Poate urca scarile, tinut de mana sau ajutandu-se de balustrada.
60. Poate sa mearga pe varfuri.
61. Poate cobori singur de pe obiecte inalte (ex. pat, masa, scaun , dulap etc.)
62. Poate cobori scarile tinut de mana sau ajutandu-se de valustrada.
63. Poate sari in doua picioare (pe ambele picioare?!)
64. Se poate prinde cu mainile de o bara/ obiect mai inalt si balansa balansa in aer fara a avea suport sub picioare.
65. Se poate da singur pe tobogan.
66. Poate plimba singur o tricicleta tinand-o de ghidon.
67. Poate cobori si urca scarile singur fara nici un suport/ sprijin cate una.
68. Se poate da in leagan stand in picioare.
69. Poate pedala singur o tricicleta.
70. Poate urca si cobori scarile normal, ca un adult, nu cate una.
Daca nu intelegeti unele intrebari nu ezitati sa ma intrebati. Deci astept numerele numai de la intrebarile ce au raspuns pozitiv. Pe PM sau mail, rocsana@gmail.com sau si chiar si aici daca nu va deranjeaza...
Noi azi am fost la controlul de 1 an jumate. A inceput pe la 1.30 si s-a terminat la 3 (p.m.) exact orele de somn ale Mariei, deci imaginati-va cam ce circ a facut....
Am completat o fisa, intrebari simple legate de mers, alimentatie, igiena dentara, apoi a vazut-o un dentist, schema dintilor e aproape completa cica din 20 in total, patru masele cele din fund care ar trebui sa iasa intre 2 si 3 ani atata sunt lipsa, in rest ii are pe toti. Apoi a cantarit-o si masurat-o 10.500 kg si 83 de cm. La kg se afla o idee mai sus de mijlocul graficului (pe o scala de la 1 la 10 s-ar afla la nr 6 cica) iar la inaltime 9. Din martie si pana acum s-a ingrasat fix un kilogram si s-a inaltat 7 cm, ceea ce e f. bine. Apoi a ascultat-o un medic si s-a uitat in gat si la urma ni s-a tinut un mini curs despre spalatul pe dinti si au dat-o cu ceva (nu am descoperit inca ce) pt intarirea dintilor (sa fi fost fluor?) si a spus ca ne recomanda sa repetam chestia si la check-ul de 2 ani. Mi s-a spus sa reduc portia zilnica de dulciuri si sucuri si de asemenea sa incerc sa renunt la suzeta caci ii poate deforma maxilarul (cioc de pasare, maxilarul alungit in fata, mi-au aratat si-o poza.. brr)
Gata pupici si multa sanatate bebeilor bolnaviori.
Si un LA MULTI ANI din tot sufletul pt Ana Maria sa ai parte numai de bucurii si un bebe fratior Iuliei sanatos si.. somnoros cat de curand iti doresti.