* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Am revenit si noi de la tara unde am stat ac weekend. Am ajutat-o pe mama sa faca mustul.
Ali dupa ce am terminat s-a dus sa vada de ce este ud pe jos in curte si de ce nu o lasa tati sa mearga acolo in timp ce storcea strugurii, si de atata curiozitate a cazut cu fubdul exact in baltoaca mai mare.
Irina bine ai venit acasa si insanatosire grabnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by kim

Salutari de la noi, suntem fericiti ca a venit Buni (care, din pacate,pe drum fiind, a pierdut-o pe mama ei..., ma rog... bolnava, 83 de ani, intr-un fel mai usor de acceptat in asemenea conditii) Alicia s-a imprietenit cu ea destul de bine. E insa o perioada de adaptare pe toate planurile, cu buni, cu gradinita (o zi buna una mai putin buna, acolo se intampla sa nu prea manace sa nu doarma sa stea suparice...), chiar si acasa e cand vesela cand nu-i convine nimic, vrea mereu in brate la mine...Acum parca se anunta o maseluta ori un inceput de racela, deci avem program artistic, nu ne plictisim.
Alisuca doarme, am fugit sa pap gomboti calzi, de la bunica... apoi iesim la plimbare. V-am pupat!

Ma bucur ca ai sa ai ajutor la Alisuca...si totodata condoleante...o sa se obisnuiasca si cu gradi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Aoleu, Irina, m-a strans in spate citind prin ce ai trecut! Ma bucur ca acum te simti mai bine si sper sa te recuperezi cat mai repede si mai bine
Fetelor eu nu am noutati, bebe e bine, misca foarte mult si ma loveste cu putere; tot nu stim ce este (asta ptc nu vreau, parca v-am spus).
Am inceput scoala (serviciul), dar voi merge numai pana la 1 oct dupa care intru in CM si de la 1 nov (cred) intru in prenatal.
Andreea ce mai faci? Am inteles ca ai ajuns din concediu si ca ati avut ceva peripetii, abia astept sa povestesti
Va pup pe toate

24+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Catrinel, ceea ce doctorul injura ca nu gaseste era tocmai SURUBUL pe care trebuia sa mi-l scoata ! Scormonea pe acolo prin genunchi cu atroscopul si nu-l gasea, a trebuit sa ma taie clasic ....

Laura Ioana, ce bine imi pare sa aud ca bebe e bine ! Ti-am mai spus, eu cred ca tu vei naste un baietel . Si, ca sa plusez, cred ca vei naste intre Craciun si Anul Nou ....

catrinutza, mey, pai eu de unde sa stiu ca tu mai esti pe litoral ? Eu am sosit in Constanta pe 4 septembrie, dupa ce am stat aproape toata vara la parintii mei, la tzara, ca sa-l acomodez pe Andrei. Si cand am sosit, am scris un mesaj pe forum, dar fara sa citesc nimic din urma Si apoi, la cat de tare s-a stricat vremea, nu-mi inchipuiam ca mai e vreun turist la mare ....
Ei, si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit (de ce numai noi, fetele ? ca voiam sa vad si io atomul electric, pupe mama pe ea )
Si aoleuuu, ce-ai patit cu tiganii aia !! Si parintii mei, cand au facut casa asta de la tzara, acum cativa ani (ca ei au stat in Craiova, apoi la pensie s-au mutat la tara) au apelat la niste tigani sa le puna burlane, caci apa de la ploi se prelingea pe casa si era musai sa puna burlane .... si bineinteles ca tiganii si-au facut aparitia, cu superoferta lor ... si au venit de 2 ori mai multi decat au zis la inceput ... au cerut, pe langa bani, si mancare, vin, cafele si tigari .... au zis ai mei ca nu mai scapa de ei .... pana la urma noroc cu un vecin care e politist si a inceput sa ne viziteze, imbracat in uniforma trecea pe acolo, asa : "ce faceti, mai vecinilor, nu mai terminati cu burlanele astea ? "

LA MULTI ANI, ANAMARIA (micaalsa) !!!
SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA, ALATURI DE FAMILIA TA !
Iar blondina Iulia sa fie sanatoasa, ascultatoare, si mai ales, sa doarma neintoarsa toata noaptea !!

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI, ANAMARIA!!!!!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare la zi mare!

Micaalsa multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti tu! Sa iti traiasca bubulina blondina si sa intineresti!

Fetele am gasit apartamentul visurilor mele si sotu e asa pasiv ca ma enerveaza...ca daca il vindem pe asta si nu mai avem timp sa dam avans ca ni-l ia altcineva, ca daca nu stiu ce, ca daca nu stiu cum...Asa ma enerveaza! O sa-l bat la cap pana nu mai poate!

Catrinutza am primit de la duracell sms sa participam la nu stiu ce concurs...insa adevarata duracell stim noi cine e!

Noe iar am o poza cu bia in halat!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Noe iar am o poza cu bia in halat!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

si eu am muuulte, dar nu merge sa le pun cu Zappu
pupicioi lui Cristian!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Anamaria ! Sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti dea Doamne Doamne tot ce iti doresti tu ! Pupici !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

La multi ani Anamaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI ANAMARIA!!!!SA AI PARTE DE MULTE BUCURII,SANATATE SI NOROC IN VIATA!!!

Mari78 ce draguta tb.sa fie Teodora cand va iubeste cu foc. Felicitari pt vocabularul ei elaborat (propozitii intregi) dar si pt talentul ei de pictorita.Sa-i inramezi desenele cele mai reprezentative.
Sa stapanesti sanatoasa masina si sa te fereasca Dzeu de incidente neplacute cu ea!!Nu-i bai ca nu e noua masina...important e sa-ti faci treaba cu ea.

Catrinel e bine si la grupa de joaca.Macar se obisnuieste in colectivitate cu alti copii.Ce dulce tb sa fi fost si ea la telefon...ofo fo sufleteii astia ai nostri!!

doina-cel bine ati revenit!!Bineinteles ca nu v-am uitat!!De-abia astept sa vad pozici cu voi.Si eu stiu ca yahoo photos se desfiinteaza asa ca pune pozele pe alt site (dropshots,photobucket..).Sa stapaniti sanatosi noul patut!!

Alinaalex vai ce-ai mai patit si tu cu carutul!!!Ai grija,nu-l mai lasa pe casa scarii...Nu-l poti pune in balcon??Eu am 2 carucioare si le inghesui pe balcon...desi si noi avem interfon.

Kim nu-ti fa griji Alisuca se va adapta repejor...ai sa vezi.Cum e la servici??
Imi pare rau pt pierderea suferita...

Irina ai vazut ca a trecut totul cu bine??!!Ma bucur tare mult!!!Acum ai grija de tine si iti doresc recuperare rapida!!

Catrinutza ce mai vacanta....pai welcome to our club!!!
Moooaaamaa m-am ingrozit de peripetia voastra cu rromii...Doamne -Doamne bine ca n-a fost mai rau si ca ai fost inspirata sa chemi politia...

Miha Uaaaauuu apartamentul mult visat!!pai ce mai astepti????Nu te lasa!!Intr-o casa stai o viata si mai ales daca mai e si cea mult visata....succes in a-l convinge pe huzband!!

Ada voi cum va mai simtiti??

Darius oare ce mai face/??

Ciufulet cum merge invatatul???

In ceea ce ne priveste,intram si noi in clubul copilasilor raciti... La fel si eu...am racit impreuna...sa speram ca ne va trece repede si fara complicatii.I-am facut si analize de sange,kk si urina.Toate au iesit ok.Nazbatii facem cat cuprinde...de ex ne urcam pe canapele si ne dam drumul in gol,ne suim pe manerul de la fotoliu si bazaim intrerupatorul de la lumina de afara,ne chinuim sa bagam cheile in usa si sa apasam pe clante,inchidem si deschidem pc-ul...
Printre altele ne imparte pantofii...si culmea stie care cum ai cui sunt.Am ramas masca cand l-am vazut cum stie care sunt pantofii mei si care ai lui tati.
Acum inchei aici ca-mi vine schimbul si tb sa predau stafeta.Pupicei si sanatate!!

Mergi la inceput