* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaser spune:
Salut!
Multumesc mult pentru mesaje si pentru incurajari...deja nici nu ma mai gandesc la examenul ala....face parte din trecut.
Ma bucur ca si alte mamici s-au apucat de studiat...rau nu va poate face! Mult succes si mergeti inainte...cu curaj!
Multa sanatate ghioceilor bolnaviori si celor cu dintisorii pe cale de aparitie!
Alinaalex am adaugat id-ul tau...pozele le-am pus pe net http://www.dropshots.com/khron
Ce mai face Marc? S-a acomodat la gradi?
Poliexamenul asta era ptr acces la CECCAR...e o asociatie din asta a contabililor si as fi avut nevoie de stampila ca sa pot semna bilanturi, insa pot sa traiesc si fara...Am gasit si o metoda de a evita examenul, insa deocamdata e cam costisitoare...e un master in limba engleza de contabilitatea afacerii la ASE Bucuresti...insa poate mai tarziu...cine stie! Nick ce mai face? E cumintel? Cum s-a simtit la Brasov? Vom merge sigur pe la Brasov toamna sau iarna asta!
Noi am avut musafiri...Cristi a fost super incantat ca a avut in fata cui sa dea reprezentatie. Acum sunt cam franta si cred ca o sa ma culc si eu un pic. De maine o sa caut o gradinita care sa-l primeasca si pe Cris cateva ore.
Va pup! Duminica placuta!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
kim spune:
Salutari de la noi, suntem fericiti ca a venit Buni (care, din pacate,pe drum fiind, a pierdut-o pe mama ei..., ma rog... bolnava, 83 de ani, intr-un fel mai usor de acceptat in asemenea conditii) Alicia s-a imprietenit cu ea destul de bine. E insa o perioada de adaptare pe toate planurile, cu buni, cu gradinita (o zi buna una mai putin buna, acolo se intampla sa nu prea manace sa nu doarma sa stea suparice...), chiar si acasa e cand vesela cand nu-i convine nimic, vrea mereu in brate la mine...Acum parca se anunta o maseluta ori un inceput de racela, deci avem program artistic, nu ne plictisim.
Alisuca doarme, am fugit sa pap gomboti calzi, de la bunica... apoi iesim la plimbare. V-am pupat!
catrinutza spune:
Salutari mamicutzelor si ghioceilor...iaca imi fac si eu timp si chef sa va scriu aventurle de la malul marii....frumos, dar cred ca am fost la Polul Nord...
Inca din prima zi am prins o zi ploioasa si care nu prevestea ca saptamana noastra va fi una prea "fericita" in privinta vremii...chiar si cei de la Protv (asa cum zicea si Tania) mi-au luat un interviu in care ceream de la Doamne-Doamne acelasi lucru: vreme frumoasa pt cei mici...si uite asa furam si vedete la malul marii..
...din fericire urmatoarele 2 zile au fost superbe...ne-am balacit la greu amandoua, ne-am bronzat mai bine in astea doua zile decat data trecuta o saptamana, Mariuca a fost supeeeeeeeer fericita cand a descoprit colacul si faptul ca poate pluti (oricum ea incerca sa dea din picioare in apa a innotare, ca orice pestishor respectabil), am alergat amandoua prin apa, ne-am jucat cu nisipul pana n-am mai putut, ne-am plimbat seara de seara ca doua floricele...si mai ales...ne-am dat in carusel...nu ca o printesa in trasura, ci ca un husar calare pe cal ![]()
![]()
....
DIn pacate cele doua zile au trecut repede si a venit un frig de am crezut ca intepenim pana la primavara...s-a dus prajeala la soare, balaceala (eu cel putin n-am mai avut curaj, lucru pe care nu il pot spune despre donshoara, care a facut de vreo doua ori baie si cu hainele pe ea...dar ne-am multumit cu plimbari pe mamlul marii, sa ne jucam cat am putut de mult cu altii copii, sa pupam tot ce prindem in calea noastra...
Tot din pacate tati n-a putu veni cu noi din cauza de serviciu, si din cauza ca am fost cu mai multi personi, portbagajul n-a suportat sa luam si caruciorul...nu pot sa va pove cam ce zice spatele meu si acum dupa o saptamana...si cat de obosita m-am intors...
Ca o fi fost aerul si apa, ca o fi fost racoarea sau pur si simplu cheful ei, cer este ca a mancat intr-una, s-a ingreunat binishor si a mai si crescut in inaltime...oricum nimeni nu ma crede cand ii zic ca are doar un an juma...
Insa de cand am venit acasa Mariuca se scoala noaptea plangand, sunt chiauna si obosita...sper sa se regleze inainte de a o lua razna de tot...
O sa incerc maine sa pun si poze ca sa vedeti cam cum am facut plaja ...
Pana atunci pupam gaska....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Catrinel_17 spune:
DOINA bine ai revenit!!! Hei, mai stii, poate ne vedem vreodata! Daca aveti drum prin Frankfurt…….dati un semn!!!! 
AMEERA, scuze de intarziere, la multi ani si muuuulta fericire! Pupam mult Sara frumoasa si mamica ei.
ALINAALEx, oaaa, ce faza cu carutzul, nu pot sa cred! Ai fost pe faza, pe bune. Si noi lasam carutzul in scara, aici multa lume face asa. S-au mai si furat, dar nu am auzit prea multa lume sa o patzeasca. Brrrr!
KIM, deci program artistic…. Na ja, lasa ca e o perioada de adaptare. Trece.
Aiiiii, CATRINUTZA, singura la mare cu atomica!! Respect! Cred si eu ca esti obo… Si Oana tot vrea in brate. Si pe chestia asta pe buni o doare spatele si un picior, trebe maine sa mergem la medic.
Oana e ok, azi vad ca baga o pauza cu mancarea….. hm. Dar nu ii mai curge nasul (asa tare
) numai ca eu sunt in continuare cobza, si am trecut pe Biseptrim. ADAR, voi cum sunteti?
Darius oare cum se simte?
Irina71 spune:
Am sosit de la spital ! Vineri dimineata am intrat la operatie, mi-au bagat anestezia generala, am simtit ca adorm, dar la un moment dat, parca alunecam intr-un hau adanc si de undeva auzeam niste voci, ca niste ecouri .... "unde pi.... masii e" ....zgomot de ciocan ... "ah, uite-l" pe urma senzatia ca se misca patul cu mine, si se misca, si se misca .... pe urma iar alunec in hau .... simt ca ma deplasez cu pat cu tot .... si la urechea mea o asistenta cauta ceva intr-o cutie metalica, facand un zgomot asurzitor. Gem. Aud "ce-i?" ingaim : "cata galagie faceti !" Si ea zice "Operatia s-a terminat, esti la Terapie Intensiva. Poti sa deschizi ochii ?". Hmm. Ii deschid eu, dar vad totul incetosat, asa ca ii inchid repede la loc. "Bine, stai linistita acum, ca o sa-ti revii mai incolo". Ma simt mangaita pe cap. E sotul meu, care -mi spoteste la ureche ca, desi doctorul a vrut sa scoata cele 2 suruburi artroscopic (fara sa mai taie clasic), pe unul l-a scos imediat in 5 minute, artroscopic, iar pe cel de al 2-lea nu il mai gasea, era invelit de un strat gros de calus, sau nu stiu cum se numeste, asa ca a trebuit sa ma taie clasic si sa-l scoata. Desi se estima ca operatia va fi una usoara, care va dura o jumatate de ora, a durat aproape 2 ore, ca se temeau sa nu ma trezesc pe masa, inainte de terminare ! Zic "hmmm, da, pai am auzit eu ceva ... pe doctor injurand si m-am gandit ca e de rau". Zice "Ei, lasa, bine ca s-a terminat totul cu bine". Am ramas noaptea aia la Terapie Intensiva, apoi pana azi am stat la un salon, caci m-au trecut pe antibiotice si antiinflamatoare injectabile.
Genunchiul e umflat si ma tine cand vreau sa-l indoi, dar sper sa-si dea drumul. Peste 2 saptamani ma duc sa-mi scata firele. Pana atunci ma mai duc la pansat de cateva ori. Ma enerveaza ca nu am voie sa ma ud acolo, deci o sa-mi fac iar dus tinand piciorul in afara cadei.
Of, fetelor, sa nu ajungeti niciodata prin spitale ! Cata jale e acolo, lume amarata, copii calcati de masini, care plang incontinuu, mame disperate, asistente unele mai inimoase, iar altele de-a dreptul fara suflet .... femei care stau de 2 luni cu un picior in sus,in ghips, pe spate, in pat .... 
Striga dupa infirmiera sa le aduca plosca, sunt nevoite sa-si faca nevoile de fata cu inca 5-6 persoane care se afla in salon, mai vine cate o infirmiera sa le faca igiena intima, cu o sticla de apa calda dupa ele ... le spala tot asa, cu "spectatori" ... si ele stau numai pe spate ... eu mor dupa 3 ore de stat pe spate, trebuie sa ma intorc, caci simt ca-mi ia foc spinarea ....

Dar acum totul a trecut ! Sper sa nu mai trec niciodata in viata mea prin asa ceva. Nici eu, si nici cei apropiati mie. 
Multumesc din suflet tuturor fetelor care s-au gandit la mine si mi-au tinut pumnii. 

Acum ma duc sa stau in pat. Bine ca am facut dinainte curatenie si mancare, acum nu am treaba. ![]()
Dupa ce imi mai revin, o sa mai intru pe net, sa vad ce ati mai facut in lipsa mea. 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Catrinel_17 spune:
Vai irina… bine ca s-a terminat cu bine. Cumva mi.a scapat ca te operezi, scuze
si cand am citit ce ai scris despre sptital m-au trecut fiorii. Brrr! Si sa te semi-trezesti in operatie sa auzi ca doctorul injura ca nu gaseste nu stiu ce… mama, asta e de domeniul glumelor idioate!!!! Ce faza….
Pupici si sa te recuperezi repede!
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Aiiiii, CATRINUTZA, singura la mare cu atomica!! Respect! Cred si eu ca esti obo… Si Oana tot vrea in brate. Si pe chestia asta pe buni o doare spatele si un picior, trebe maine sa mergem la medic.
[
Ubita....a mea nu vrea in brate...ci doar in directia exact opusa de unde trebuie sa mergem...si din pacate asta e varianta ajutatoare: o iau pe sus si gata...ca cu vorba mergem doar juma de metru si gata, iar coteste spre destinatia ei proprie si pesonala...dar din fericire la noi e chin s-o tin in brate

catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Irina71
Am sosit de la spital ! {...................................}
Irinuca mama...offff prin ce tie dat si tie sa treci...am citit ca ai lasat si puiutzu la tara...imi inchipui ca tie tare greu fara el...de ce n-ai zis ca te-ai intors de la tara si sa ma fi sunat sa ne intalnim in Constanta????? asa ca fetele....
...asta e, data viitoare ....
buba sa treaca repede si sa nu mai fie nevoie sa mai treci prin alte operatii si stat in spitale .....
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Salutare!
Am revenit! Cam zgariati pe fata si cu un cucui in frunte de la o trasnaie (una dintre cele fara numar!)...
Am vorbit si cu Simona...Edutu si acum se trezeste smecherul de 2 ori pe noapte...s-a obisnuit sa i se acorde atentie!
[...]

buba si cucuiu' ...ala din nenumaratii care "a" fost si care "este"....Felicitari pt examen....
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
O sa incerc sa raspund repejor...dar sa nu va supi pe mine daca nu va scriu la toate, da' am teroristul pe cale sa se trezeasca...
Rocsana fata...citii si aventurile voastre si faptul ca va pregatiti de bal....ma bucur sa vad ca fac atatea chestii faine cu copii...desi chestia cu dusul pe terasa nu prea am inteles-o...e vorba de calire sau de cresterea internatilor in spital????...ori n-am prins io bine ideea???!!!...oricum mai bine calita....
Cat despre test...io zic ca e ceva cu Mariile astea...
....
Adar...sunteti bine mamicule acuma???? offff urate-mi sunt chestiile astea mucoase...
sa treaca repejor...
Noelinio...felicitationes pt mutat la casa noua...pe cand o vizita...ca poate se ia si la noi..dar-ar domnu sa dea...inainte sa ma crizez de tot...pupam fericita plimbareata care controleaza tomberoane 
..
Mari ubita...de abia astept sa intri in concediu...stii tu de ce...cat despre desenatoare ce sa zic???? felicitari...a mea din doi bunici artisti si o mama semi-artista e la stadiul de mazgaleli, desi ii palce la nebunie sa deseneze si sa ma coopteze si pe mine....dar numai cnan deseneaza pe hartie....cand imi remodeleaza casa 

se pare ca n-are nevoie de ajutor...
Mai venim in vizita...a ta s-o invete sa deseneze si sa vorbeasca si a mea cum sa faca Teo "prostioare"....

Tania...te compatimesc pentru vacanta ta cu fetita vulcanica...iti ziceam si pe mess ca acelasi lucru poate l-ai fi zis si despre Mariucu....eu intotdeauna cand ajung la un hotel iau din calea ei chestiile "spargeabile"...e safe si pt ea si pt obecte...pe undeva o inteleg pe mamica respectiva, desi din descrierile tale pare cam prea pasiva (chestia cu joaca cu ciobul nasola rau)...poate de asta e si asa fata...dar intram in alte chestiuni...
Una peste alta, imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem printre stropi, dar dupa cum ai sesizat eram ocupata cu interviurile...

POli...si noi ne-am intors de la mare cu aceeasi pb cu somnul cu mamica si taticu'...suntem disperati, eu mai tare pt ca sunt fff obosita, n-am avut timp sa ma refac dupa episodul "mare" si in ritmul asta nici nu vad prea curand vreo speranta....
Doina...ma bucur sa te vad mai des pe la noi prin gradina cu ghiocei...semn ca lucrurile merg din ce in ce mai bine pe la voi...pupam Andreietu....
Ameera...ma bucur ca ai gasit locusorul ala pt Sara, unde se simte si bine din cate vad...sper sa gasesc si eu ceva care sa imi convina...
Alinaalex..idem....
Cat despre povestea cu furatul de carucioare, macar tu i-ai pandit de dincolo de usa si pus pe fuga...noi am patit alta rau de tot chiar azi...
Si hai sa va pove la toate:
N-are socru ce face, il manca rau undeva si n-are cine il scarpina...il abordeaza niste tigani, scuze rrrrrrrromi din aceia unguri, care fac burlane si jgheaburi...ca cica le-ar fi ramas de la o vila la care au lucrat si le dau ieftin...si arata spre ele..800.000 de lei...si socru, desi nu ardea, s-a bucurat de chilipir si gata, ca daca-i cu atata se tocmeste cu ei...ii aduce acasa...incep aia sa lucreze (erau vreo 4)...chestie de rapiditate, au dat tot jos de pe casa (jgheaburi) si s-au apucat sa le puna pe alea noi...dupa care incepe ala care parea ca-i sefu lor...si acum sa facem socoteala...ca de fapt intelegerea era ca socra-miu sa le dea cate 800.000 pentru fiecare jgheab de 2 m lungime, plus sudura dintre ei plus munca scosului celor vechi si plusul celor noi...ajunsesera la vreo 16 milioane...normal ca socra-miu a vrut sa sisteze toata afacerea, astia nu ca ei nu pleaca fara bani, ca nu-i posibil, ca ei una s-au inteles si ca acuma socra-miu nu vrea sa le mai plateasca munca lor...astia incepusera sa zica si niste amenintari mai voalate...drept care am chemat politia...aia mi-au zis din start ca asa ne trebuie daca umblam dupa chilipiruri si nu facem contracte legale...dar ca vor veni...eu le-am zis: frate nu i-am tocmit eu, are dreptul omu sa se razgandeasca, ei trebuie sa paraseasca curtea si teama mea e ca va degeneara discutia pt ca deja au trecut la amenintari...ca vedeti voi, ei nici nu vroiau sa mai dea jos jgheaburile pe care le pusesera...adica la toata casa
...intr-un final a venit si politia, care din start a vrut sa stea de vorba cu mine pt ca eu facusem sesizarea...eu care nus tiam nici macar a 10 parte din poveste...in fine...am zis eu ce am stiut cu completarile celorlalti...sa va spun ce atitudine batjocoritoare au avut tiganii respectivi??? de genul:"pai domnu' polisit poate v-au chemat ca ne platiti dvs. lucrarea" ...socra-mea in crize de inima, mai ales dupa chestiile cu amenintarile...ea pe la spate, desi i s-a zis de catre toti din casa sa astepte sa vina si Traian al meu sa vada si el ce si cum, pe la spate s-a inteles cu unul dintre tigani sa ii dea 5 milioane si sa plece....de fapt cam asta era pretul corect...aproape....socra-mea se criza, astia se crizau afara...dar totul la modul cel mai civilizat cu putinta daca va puteti imagina...nu cu injuraturi, nu urlete...oricum dupa ce a venit politia, nu au mai fost amenintari...si faptul ca au vazut-o si pe soacra-mea slaba de inger nu a facut decat sa ii stimuleze si mai mult...totul s-a terminat relativ bine, dar putea sa degenereze ...si inca poate...dar vorba polististilor: "si-au luat mai multi bani decat ar fi sperat, asa incat vor fi multumiti si nu vor fi repercursiuni"...si in mod cert a ajutat si faptul ca socra-mea a amintit polistilor ca are si ea un nepot exact la sectia de la care erau astia doi...
Asa ca fetelor...aveti grija cu cine faceti afaceri...nu sunt rasista, dar din pacate asta e o parte din realitate si dintr-un mod de viata al unora...eu una recunosc ca nici macar la piata nu cumpar daca cumva vanzatorul este de o anumita coloratura...si nu din alt motiv si acela ca stiu ca el nu s-a spetit muncind pt produsele alea, ci le-a luat pe nimica de la saracul producator...
Aviz amatorilor...
Am fugeat fetelor ca scula fomiciu....
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_