* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Am revenit! Cam zgariati pe fata si cu un cucui in frunte de la o trasnaie (una dintre cele fara numar!)...
Am vorbit si cu Simona...Edutu si acum se trezeste smecherul de 2 ori pe noapte...s-a obisnuit sa i se acorde atentie!

Amereea sa fii sanatoasa si voiasa si sa te bucuri de Sara! Ce prostie e asta sa stai pe ganduri de ziua ta...pe 11 a facut si mami meu 48 si am baut sampanie en-gros. Bucurati-va de viata! E frumoasa!

O sa mai citesc si eu ce s-a mai intamplat si revin!

Doina sigur ca nu v-am uitat...multa sanatate pentru Andrei si sa dea D-zeu sa se termine totul cu bine cat mai curand!

Va pup pe toate!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by doina_cel

Buna! Ne mai stiti?
V-am mai tot citit mesajele, copilasii vostri sunt extraordinari, niste scumpe si scumpi! Va doresc La multi ani si sa fiti foarte foarte fericite, mamicilor nascute in septembrie.
Putem sa vba rugam sa treceti si la noi ora nasterii 8:45 si lungimea 45? Imi da un sentiment ciudat sa vad semnuletele alea de intrebare la Andrei.
Am vrea si noi sa ne punem niste pozute in albumul vostru, daca ne mai primiti, dar nu stim cum...
Va , atat pe mamici cat si pe bebelusii dulci.

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Doina, bine v-am regasit ... cum sa nu va stim. Eu personal v-am urmarit povestea pas cu pas desi n-am scris la subiectul vostru. Ma bucur ca sunteti mai bine si ca vei scrie aici. Ca sa postezi poze cu Andrei, intri pe Yahoo.Photoes (iti trimit YahooID si parola pe PM), iti faci acolo un album si cand e gata, musai ne dai de stire sa va vedem.
Aida se ocupa de listuta si o sa treaca datele lui Andrei de indata ce va putea.
Pupici si multa sanatate va dorim

Edit: vad ca nu ai activat PM-ul, da-mi un mail unde sa-ti trimit ID-ul si parola.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Doina, bine ai revenit!
cum sa nu va mai tinem minte?
gata , am trecut pe lista datele.

Alinaalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catrinelu, asa faceam noi anul trecut: pt. ca era scurta ziua si era frig, stateam cam o ora -doua pe zi afara (bine, da' Marc dormea atunci infofolit in carucior), in rest ne dadeam si noi intalnire cu alti bebei si mergeam in vizita unii la altii , asa facem de obicei si cand ploua afara, sau mergem in mall, la spatiile de joaca. Iarna asta am rezolvat problema pt. ca va merge la cresa de dimineata pana la 5,30-6 seara (daca totul va fi bine), eventual o sa mai iesim un pic inainte de naneala. Chiar vreau sa-i cumpar si eu niste cizmulite de cauciuc, ca dupa ploaie ar intra in toate baltile. Mai, pantaloni de cauciuc io n-am vazut aicea in magazinele de copii.
Mihaser, bine ati revenit! cand ai timp imi mai trimiti pls. cateva poze de cand ne-am intalnit noi? pls.! pe mess (alinaschmidt_74) daca poti.
Doina, ce bine ca ne mai scrii. ce mai faceti, cum sunteti? ce mai face Andrei?
Mari, m-ai dat gata cu cate stie si face Teo! chiar deseneaza? bravo ei!

Mai, sa vedeti ce am patzit ieri. Dupa-masa, cand Marc dormea , bate cineva la usa. Tare. Ma uit pe vizor, o tipa necunoscuta. eu nu deschid daca nu cunosc. Si am fost inspirata sa raman la vizor, curioasa sa vad ce face in continuare. Batea la toate usile si cred ca cersea. Noi avem interfon la scara, de aia imi las caruciorul pe scara si noroc ca stam la et.1, ca-l pot vedea pe vizor. Si am stat eu la panda cred ca vreo 15 min. , iar la un mom. dat vad ca apare un barbat cu un copil in brate, care se uita in stg. si drt., in sus (cred ca era sotul femeii, probabil statea de 6) si tot dadea tarcoale caruciorului lui Marc si deodata pune mana pe carucior si o ia la goana spre iesire. In secunda urmatoare am iesit pe usa, m-am napustit pe scari si am fugit dupa el! si cand m-a vazut s-a speriat, a abandonat caruciorul si a disparut in strada. Atata am apucat sa vad ca individul nu era tigan, nici imbracat saracacios si avea in brate un copilas de cateva luni. In schimb femeia a ramas pe scara si am luat-o la intrebari. Intre timp au iesit mai multi vecini si se mirau cum au reusit astia sa intre in scara. Si cica nu are ce manca, de aia a venit la cersit pe la usi si la furat. Desi n-am vazut sa-i fi lipsit o mana sa un picior sa nu poata munci. In fine, o sa-mi cumpar un lant sa leg caruciorul, ca mai am nevoie de el.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Doina
Sunt sigura ca nimeni nu v-a uitat, nici pe tine si nici pe Gogosila, care intre timp trebuie sa fi devenit un adevarat cavaler
Pozele ai vrut sa le pui in albumul mamicilor, nu-i asa??? Pentru asta, intri pe yahoo photos cu ID-ul "mamici_de_martie_aprilie2006" si parola pe care sper sa o stii (daca nu, ti-o las pe messenger chiar acum), iar acolo pui poze intr-un album al vostru. Pupici de la Maia ;)

Noi suntem asa si asa, astazi e ultima zi de antibiotic, insa Maiu inca mai tuseste si inca are mucisori foarte multi. Am schimbat Humexul cu Ambroxol si vad ca s-a mai domolit tusea, dar am emotii pentru ca am facut-o de capul meu, si ..... sper sa fie bine. Daca nu-si revine repede, vom trece iar pe la spital ...
Am fugit.
Va pupam.

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Alina, si nu i-ai dat 2 palme ???? Ce bine ca ai ramas la vizor!!!! Doamne fereste!!! Pupa Marc-ul de la noi ;)

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Hi hi, ce ma bucur ca ne mai stiti inca!
Alinaalex, multumesc . Acum am vazut ca a ramas Dr Vladareanu la mine, dar eu de fapt, desi am fost urmarita de el, am nascut cu Dr Alina Veduta de la Elias, Dr Vladareanu era la o conferinta in strainatate . Dar Dr Veduta a fost super.

Adar, Micaalsa, Mihaser, multumesc pentru info. Nu stiu parola, ca eu am cam fost "ratacitoare" fata de subiectul vostru si nu am reusit sa tin pasul mereu cu cititul. Incerc sa imi activez pm-ul si o sa va rog dup-aia sa imi dati parola.

Adar, intr-adevar e ditamai baietelul acum, a crescut mult de cand a iesit din spital. Si s-a dezvoltat mult, desi bineinteles ca nu a ajuns nici pe departe la nivelul normal al copilasilor vostri, care mi se par uimitori de-a dreptul. Dar avem rabdare si optimisim si om vedea ce o mai urma. Maiei. Imi pare rau ca e bolnavioara... Lui Andrei Ambroxolul nu i-a ajutat foarte mult dar la medicamentul numit ACC a reactionat super, tuseste foarte bine, il ajuta mult la lichefierea secretiilor si la expectorat. Andrei il primeste in inhalari, dar am o prietena care le-a dat la copilasi sub forma de sirop si a fost foarte multumita. Si ea a trecut la ACC pentru ca Ambroxolul nu prea avea efect.

Noi azi am avut o zi destul de plina, i-am luat lui Andrei un patut nou, iar de dimineata l-am montat si am reorganizat camera si toate lucrusoarele lui. Dupa care am fost si la plimbarica, pentru ca, desi e destul de frig pe la noi, a fost linistit si un pic de soare, asa ca Buflescu a fost foaaarte fericit ca l-am scos cu nasucul la aer.

Alina,hai ca mi-ai dat idei . Si eu imi las carutul pe hol, ca avem cateva trepte stupide de la lift pana la usa apartamentului. Am vazut insa ca sunt destui cei care fac asa pe aici, sper sa nu ma trezesc fara el. Bine ca ai avut prezenta de spirit sa te uiti.

Va am

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Doina, am trecut si dr. pe lista.
Ma bucur ca sunteti bine! sa foloseasca 'Buflescu' sanatos noul patutz! Eu am tot citit la subiectul vostru, sa vad ce mai faceti.
Va pupam cu drag si va asteptam cat mai des pe la noi
Ada, cui sa-i dau 2 palme? barbatului sau femeii? ca pe barbat n-am reusit sa-l prind .... la femeie i-am spus sa nu mai puna piciorul la noi in scara ca-s cu okii-n 4 si data viitoare chem politia.
Multa sanatate lui Maiu!

pozele noastre

Mergi la inceput

in leg. cu pozele din contul comun:
eu stiu ca din 20 septembrie parca yahoo photos se inchide si trebuie sa mutam pozele !
Aida, help!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salut! Fac ce fac si iar nu reusesc sa tin pasul cu voi, dar macar sa va scriu doua vorbe c-am vazut ca v-ati mirat tare de ce va scrisesm in mesajul anterior cu inghetata si cu dusul. La noi se poate spune micul dejun dar la ei nu... la ei se zice "gustarea de la 9.30" si insista foarte mult ca copii sa ia micul dejun acasa inainte de a veni la gradinita. Aici micul dejun nu e diferit de pranz, ei mananca orez, peste, supa de soia... iar inghetata aia era de fapt lapte indulcit inghetat. Uneori tot la gustarea de dimineata le da iaurt inghetat, alte dati suc de fructe inghetat... si obligatoriu o data pe saptamana, vinerea la gustarea de dupa amiaza (3.00) inghetata adevarata de la Haggen Dazz ditamai borcanul pe care si eu il mananc cu greu... Cu dusul pe terasa au terminat vineri a fost ultima zi, aici inca e cald sunt in jur de 30 de grade... dar de saptamana asta s-a racit un pic, oricum ma bucur ca au terminat-o ca deja devenisem stresata. Toata vara au avut piscina in fiecare zi, tot pe terasa.... Acum se pregatesc pentru festivalul sportiv al gradinitei care va fi pe 6 octombrie (intreceri, dansuri, jocuri cu parintii) grupele cele mari banuiesc ca se descurca dar piticii de la Maria (grupa de 1 an) stau si ma intreb oare ce-ar putea sa faca?! Cred ca-i pune sa sara ca prea se chinuie Maria cand vine acasa... isi ia vant da nu prea reuseste, de cele mai multe ori cade pe spate...
Va pup si multa sanatate la ghiocei!

Mergi la inceput