* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

adar, multa sanatate va dorim la amandoua. Noi, pana acum (sa bat in lemn) am scapat cu o raceala usoara, numai cu muci si atat. Sa speram ca o tinem tot asa pana-n primavara.
alinaalex, si eu cam tot cand doarme Iulia mai intru, dar de multe ori de-abia apuc sa citesc. Mai am de facuat si conta, acuma ca m-am apucat cu studiul pietei jucariilor ... Imi gasesc fel si fel de ocupatii ca eu sunt de-aia de ma plicti repede de cate-o treaba.
As vrea sa-l deschid la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lui decembrie pentru ca doar atunci imi ajunge comanda de jucarii.
Hai ca o sa le fac poze si le pun in albumul meu sa le vedeti ... eu tot de dincolo i-am luat la Iulia in ultima vreme si asa-s de multumita de ele incat m-am hotarat sa aduc si pe-aici pe la noi. Ca mi-s satula de jucarii de 2 lei care o tin fix 2 zile.
dar pentru aia va asteptam cu drag pe la noi daca aveti drum prin zona.
pispirica, sigur ca o sa va fac colet, la grupul meu de ghiocei fac si oferte speciale
Catrinel, tu zici ca Osanitul v-a ajutat? Ca pe noi defel. Adica eu una nu vedeam nici o imbunatatire in starea ei. Zici ca se pot da de mai multe ori pe zi? Ca eu, ce-i drept ii dadeam odata si basta. Si noi avem cele 4 maselute si 2 canini, ii asteptam pe ceilalti doi si dupa maselele ultimele. Si sper ca terminam cu capitolul dintalit si maselit.
Ameera, iti doresc si eu La Multi Ani!! sa fii sanatoasa, fericita si mult noroc in viata. Pupici Sarei, n-am mai vazut demult pozici cu ea. Hai indura-te.
nshiro, chiar si eu m-am mirat de dusul pe terasa. Asa dubioase obiceiuri au japonezii astia, pe bune. Cel putin noua asa ni se pare. Cateodata ma pufneste rasul cand ne spui una alta. La fel cu faza aia de-i scotea desculti tot pe terasa parca. dar banuiesc ca stiu ei ce stiu, n-o fac de nebuni.
Irina, las' ca trece si asta cu bine, nu-ti mai fa atatea ganduri. Noi iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune.
Poli, toate pe rand, ca n-am vrut sa ma bag prea tare. Vreau sa vaz intai cum e treaba, daca are succes, si rand pe rand le aduc pe toate. Eu am planuri mari dar nu ma mai bag asa cu capul inainte ca am mai patit-o si zau nu mai am chef sa pierd gramezi intregi de bani. Asa ca incetuc cu treaba buna le facem pe toate.
carmenpit, brava pentru adormitul singurica. Eu trebuie sa ma intind langa ea ca altfel, dupa capul ei, nu mai doarme deloc.

Fug acum sa-mi termin ciorbica ca dupa-masa iesim in oras. La noi a fost o vreme tare frumoasa azi, un pic de vanticel dar in rest soare si bine.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Multumim mult de urari fetelor.

Spunem si noi LA MULTI ANI sarbatoritelor Aileana, Cameliada si Ameera si le dorim multa sanatate!

Revenim cand ne facem bine!
Pupici

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

AMEERA!!! Sa fii sanatoasa, fericita si Sara sa-ti aduca numai bucurii!
Irina, bafta maine la operatie! sa nu-ti fie frica, anestezia generala nu-i asa rea (eu am trecut prin doua pana acum), atata doar ca dupa operatie s-ar putea sa-ti fie rau. dar trece! hai, capul sus si sa treci cu bine si de incercarea asta! Iti tin pumnii!
Oau, ce bunatati ai facut tu acolo, imi ploua in gura!
Catrinelu, si noi stam afara pana seara tarziu, pe la 8,30, chiar 9, numai ca acum e mai nasol, ca se intuneca mai repede.
Micaalsa, mag. va fi numai cu jucarii? haine nu o sa aveti? astept sa pui poze cu ele!
Carmen, felicitari lui Ali ca adoarme singurica cu desenele! Marc pauza, tot leganat (poate l-or 'dresa' aia la cresa sa adoarma singur, ca io n-am reusit performanta inca), iar la desene nu se uita defel, nu-l intereseaza. Mai degraba Etno TV
Poli, am fost deja in recunoastere la cresa de 2 ori. Si s-a lasat cu circ (am mai povestit eu) dupa vreo juma de ora, cand a vazut ca nu eram acolo, de fapt eram la etaj si completam formularele de inscriere, discutam cu sefa de acolo. O sa mai mergem sapt. viitoare, cand duc rezultatele de la analize. Sa vedem.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ameera, iti uram si noi la multi ani, sa ai o zi faina si sa te bucuri in fiecare clipa a vietii tale de papusica ta. Ea iti va insenina zilele, ea e cea care iti spune mama si iti zambeste, ea te face sa uiti supararile.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Multumesc pentru urari, fetelor! Irina, Aalina, Poli, Micaalsa, Adar, Alinaalex, Ciuf .
Desi initial eram hotarata sa stau deprimata in casa meditand la trecerea timpului , pana la urma am petrecut frumos de ziua mea, am iesit cu niste prieteni, cu tot cu copil, care s-a comportat insa rezonabil, a fost fain.

Sara s-a acomodat bine la gradi si sunt foarte fericita ca ii place, o gasesc mereu vesela, activa. Insa deocamdata nu prea simt eu diferenta, fiind la programul scurt. Dupa ce ajung acasa dimineata, abia apuc sa mai strang prin casa si sa frunzaresc materia pt examen, ca deja se face ora la care trebuie sa ma duc dupa copil. In plus, isi strica si programul de somn, cand o iau de la gradi e gata sa adoarma, dar o zapaceste drumul pana acasa si nu-si face somnicul ca lumea (in mod normal, Sara adoarme dupa ceas, intre 14.00 si 16.00, si pica lata acolo unde o prinde ora de nani, nu conteaza unde, la masa, pe jos... numai ce-o vad ca se intinde si adoarme instantaneu). De luna viitoare trecem la programul lung, va fi mai bine.

Noi suntem in urma rau de tot cu dintii, are doar incisivii, 4 sus si 3 jos, si mijesc acum 2 maselute, nu prea stie sa mestece inca.

Fug la invatat ca e tarziu, v-am pupat!

"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna dimineata !

La multi ani mamicilor Aileana, Cameliada si Ameera ! Sa fiti sanatoase si fericite tot timpul si va dea Doamne Doamne tot ce e mai bun pe lumea asta !
Irina, sunt cu gandul la tine, ai sa vezi ca o sa fie bine cu operatia. Nu-ti face griji cu anestezia. Si eu la cezariana tot anestezie generala am facut si n-au fost probleme. Iar cu Andrei, daca el e fericit acolo, trebuie si tu sa fii la fel. De fapt pentru el faceti toate sacrificiile, asa ca mai tarziu va fi recunoscator. Copii cu bunicii se inteleg cel mai bine, ei sunt mai calmi decat noi si ii iubesc mult . Te pupam !

Iaca am aparut si eu pe aici, de fapt cu cititul stau bine, cu scrisul...deloc. Uff...sunt colegi multi plecati in concediu si e un volum mare de munca, iar eu lucrez si 6 ore, asa ca trebuie sa fiu foarte "in priza" .
Vad ca vorbeati de dinti. Si Teodora are 8 dinti, toti 4 caninii si 4 masele...deci, din cate am inteles mai avem doar 4 maselute si scapam de tot. Sa va povestesc putin despre noi, in sfarsit doarme si ea de vreo sapatamana toata noaptea ! Nu stiu, o fi intamplare ca s-a mai racorit, ca i-au iesit toti dintii...cert e ca simt ca ma mai odihnesc si eu. Saptamana asta a avut doar 2 nopti cand s-a trezit o data/noapte, dar cred ca visase urat, cum m-am dus langa ea si am mangaiat-o, a adormit. Sper sa o tina si sa doarma toata noaptea de acum incolo. Ziua imi spune mama ca doarme si 4 ore, in medie cam 3 ore, 3 ore jumatate. Cu mancarea stam foarte bine, daca a venit ora de masa si nu suntem gata, ne spune "papam, papamne (adica noi papam)". La fel seara si dimineata , cere ea singura cand vrea sa bea laptele, zice "ache, ache". Seara avem ritual de baut lapticul, ne asezam pe treptele de la terasa, in spatele casei si acolo bem, e lege !. De vorbit, vorbeste intr-una, acum a inceput si sa lege mai multe cuvinte, cumva in propozitie : "mamaie papa pupa (adica paine)", "tata uda" ,"mau nani a (pisica doarme aici)" si altele. Ne iubeste si ne pupa cu foc, mai nou acum il pune si pe tati sa ma pupe la comanda ei, imi ia fata in manutele ei, ma pupa si apoi imi intoarce ea capul cu mainile spre Cata sa ma pupe si el si asa se bucura . Insa mi se pare ca stau asa putin cu ea...as vrea sa stau mai mult, sa ne jucam, sa ne plimbam, dar in weekend recuperam... sper de saptamana viitoare sa ajung devreme, ca in sfarsit mi-am luat si eu masina, un Volkswagen Golf 4 hidramat (de la o prietena, deci nu e nou) si azi a fost prima zi cand am venit singura la servici, drum lung, vreo 35 km pe care i-am facut in 50 minute, dar asta e...din Corbeanca pana in Militari pe Valea Cascadelor. Eu am permis de aproape 4 ani, dar nu candusesem nici 100 km si aia doar in afara localitatii, pe drum drept...insa m-am descurcat...hai ca m-am laudat destul, nu va mai plictisesc

Felicitari mamicilor Ciuf, Delia, Mihaser, Ameera , care mai si invata, in afara ca au grija de casa si puiuti...brovo voua ! Si pe mine ma batea gandul sa ma inscriu la un master anul asta, dar inca nu m-am hotarat ce sa fac, oscilez intre marketing si ceva HR.

Micaalsa, bafta multa cu magazinul. Bine zici, ia-o incet si sigur, dar mai tarziu sa vinzi si pe net, ca asta e viitorul.
Alinaalex, ce bine ca ai gasit cresa si ca esti multumita. O sa vezi ca Marc o sa se obisnuiasca repede, tu oricum l-ai tinut mai tot timpul printre copii.
Catrinel, te rog, pune niste poze cu echipamentul de joaca (cizmulite, pantaloni, etc) al Oanei, sa caut si eu pe aici, ca si la noi e musai sa iesim afara cat mai mult, n-o pot tine in casa

Nu mai pot sta, dar vreau sa transmit multa sanatate ghioceilor si mamicilor bolnavioare ! Sa va faceti bine repede -repede.

Va pupam de o mie de ori !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Ameera, tu vorbesti serios ? Cred ca-i super haioasa Sara cand se pune ea jos si adoarme . Pai Teo trebuie mangaiata pe cap sau sa-i facem masaj la picioare si la spate , zice "pate, pate", iar daca vrea pe picioare le ridica pe rand sa le masam. Ce bine ca s-a obisnuit la gradi...

Rocsana, bafta si tie la examenul de japoneza. Nu ma mir ca Mariei i-a iesit un asa rezultat la test, e foarte isteata. Daca ai timp si-l traduci, il vreau si eu pe PM sau pe marybat_78@yahoo.com. Auzi, dar inghetata aia era inghetata, inghetata ? sau...asa, mai moale...

Carmen, s-o tina tot asa Ali cu nanita la pranz. Teodora nu sta mai mult de 5 minute la TV, chiar daca sunt desene.

Aaaaa...uitasem sa va spun ca fiica-mea are o pasiune : desenul. Am inceput cu tablitele cu creion special si am ajuns la bloc de desen si creioane cerate. Si deseneaza, nu mazgaleli sau asa cateva linii si gata. Tine creionul ca un copil de scoala, face cercuri, melcisori sau linii pe care le uneste intre ele. Daca o intrebi ce a desenat spune ce-i trece ei prin cap atunci , pom, pisi, baca (barca), patu mare (e patul din dormitorul nostru), etc. Daca o pun sa deseneze un "ham" zice repede "da" si se apuca si deseneaza. Cand termina imi intinde desenul zicand "mami", iar eu trebuie sa spun bravo si ea ma imita "Baboo" si aplauda uneori.

Ma duc la masa. Pup

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

mari bravo voua dc v-ati descoperit o pasiune asa de mici. Si fimea cere pixul si foia dar asta doar pt a face manzgaleli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MARI uite aici www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=M11168" target="_blank">pantaloni de guma pt ploaie sau www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=M0397" target="_blank">cizmulitze de guma si www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=M11084" target="_blank"> geaca de ploaie
am cautat pe net, ca la repezeala nu am cu oana... da pun si cu ea

Trebe sa va pove ceva asa de frumos!

Bunica m-a sunat la birou, si a pus-o si pe Oana sa vorbeasca cu mine. Oana zice: “’Allooo!”, pe urma “Oana!”, eu vorbeam cu ea, si ea zicea “Mama. Mama. Mama!” asa de dragutza era…. Si buni imi zice ca a pupat telefonul!! Mi-au dat lacrimile, pe bune!

MICAALSA, pai nuu, trebe dat des, minim de trei ori pe zi, si neaparat seara inainte de culcare. Nu se da imediat inainte sau dupa masa. Trebe asteptat 10 min…vad ca si Iulia s-a grabit cu dintzalitul si maselitul… Oanei sapt trecuta i-a dat si ultimul canin. Poate astia nascuti in 23 martie dintzeaza repede si hotarat

ALINAALEX, nu stiu ce sa zic, mi-e groaza ca se face intuneric repede, pe bune! Dar o ora seara tot iesim, macar cu caruciorul de papui, sau cu tricicleta. Si ne facem program de intalniri cu copilasii de prin parc, la unul sau la altul acasa…Io asa m-am gandit.

POLI, Oana va merge la o grupa de joaca, 3 zile pe sapt, 3 ore pe zi, de la 9 la 12. Probabil sapt viitoare, sau peste 2 sapt. Ne suna cand sa se duca, pt ca grupa e noua, au inceput cu 5 copii, si dupa ce se obisnuiesc primii cat de cat, cheama “al doilea val”. la noi vremea e OK acuma. 24 de grade, soare. Ce bine e!!!!!!!
La voi s-au mai linistit lucrurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Buna! Ne mai stiti?
V-am mai tot citit mesajele, copilasii vostri sunt extraordinari, niste scumpe si scumpi! Va doresc La multi ani si sa fiti foarte foarte fericite, mamicilor nascute in septembrie.
Putem sa vba rugam sa treceti si la noi ora nasterii 8:45 si lungimea 45? Imi da un sentiment ciudat sa vad semnuletele alea de intrebare la Andrei.
Am vrea si noi sa ne punem niste pozute in albumul vostru, daca ne mai primiti, dar nu stim cum...
Va , atat pe mamici cat si pe bebelusii dulci.

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput