Copiluti de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 27
ChrisDun spune:
Gabitza, si eu am crezut ca nu vad bine cele 29 de pagini ![]()
In alta ordine de idei, azi sunt "musafir" la serviciu, am ajuns la 14.00 si plec acusica, in 10 minute. Asta din cauza ca mama s-a imbolnavit, iar socrela n-a putut veni de dimineata sa stea cu Emi...
Multa sanatate bolnavilor... Cred ca nu mai intru pana luni.
Sa va dau si eu ghicitoare (de fapt, v-am mai povestit eu - fetele care stiu sa nu zica, pls): goipitzi
Pup. Sa aveti un we frumos !
gtexro spune:
Cred ca au decis sa faca capitole de 40 si l-au atasat si pe cel vechi...si eu vad to 29
TDI, ma bucur ca esti bine! Dididao zici? A mea spunea TOFAN cam tot asa, la orice...n-am reusit sa aflu ce inseamna si vad ca a renuntat.
http://www.dropshots.com/gtexro
Dana
gabitzam spune:
Teddy, eu zic ca atomica ta se ia de mana cu Andrei pentru ultimul loc, la vorbit.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Ce sentiment frateeeeeeeeeee
E groaznic sa stai la cratita doua ore si sa revii la "locul de munca" si sa ai sentimentul ca ai lipsit o saptamana!
ma tot intrebam de unde dreq atatea pagini. Sper sa fie de la ei si nu de la altii ca nu mai am kef de hackareala fro doua trei zile!
Andreea, mama de Filip si Georgia
Androix spune:
Vad ca s-a starnit un curent cu ghicitorile astea ![]()
TDY, da DIDIBAO ii zice dar e pisica. Si fi-miu ii spune mai nou pe nume: BEADADAO 
Da a ajuns si rambursul si inteleg ca si ouale sunt intregi daca te pregatesti sa le pui la incercare. Eu va doresc sa aveti nevoie cat mai rar.
Gata pauza, inapoi la cratita/invatat cu mine! Ca daca azi am ratat parcul macar sa termin treaba si maine sa stau numai de kinderi.
Andreea, mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Mie nu mi-e clar acum cand se deschide calpitolul nou? Tot dupa 20 de pagini? 
loreen spune:
Am facut un efort prea mare pentru ora asta sa pricep de unde naiba atatea pagini...voi ziceti de 29 eu vad doar 27...restul de 2 imi scapa?!
Nu va grabiti cu ultimul loc la vorbit...v-am zis ca suntem si noi tot acolo...
Asta seara am iesit la o pimbare pe plaja cu Clara ...Teodora ma complexeaza pe mine cat de clar poate vorbi...la plecare i-a dat un pliant cu reclama la masaj erotic si incepe Teodora povestea interpreterii : o tanti care se da cu crema pe picioare...si are si burta...mare...are si tzatze...aici nu am mai putut si ne-a busit rasul...
Este criminala...
In schimb Delia exceleaza la acrobatii asa de tare incat a dat si cu capul de caldaram direct de pe bordura aia care separa faleza de nisip...pentru cine a fost in Mamaia stie cat este de inalta...cca 80-90cm...ei din fuga a facut Delia un salt tzucahara direct in cap incat am intepenit...
Nu ma bag la redactarea dictionarului bebelusesc ...eu nu pricep ce vrea fii-mea de la mine din onomatopeele scoase de ea...d-apai la alte cuvinte...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Oana C spune:
Sa fac infarct, nu alta! Va las la pagina 18 si va gasesc la pagina 27!!!! 

Am crezut ca cine stie ce, Doamne fereste, s-o fi intimplat 

Nu ma mai bag la ghicitori in limba romana, ca ma ia fiica-mea la bataie
Pe bune, de fiecare data cind incep sa ii vorbesc in romaneste se supara si se apuca de trintit si busit de nu ma mai inteleg cu ea. Stiu ca nu intelege tot ce ii spun, dar pricepe cite ceva. Cu toate astea, nu vrea sa auda nimic in romana, iar eu nu am chef sa ma lupt cu ea toata ziua, doar ca i-am zis 3 cuvinte in romaneste de dimineata 

E normal ca unii copilasi sa fie sasaitzi la virsta asta? Sau i-am stricat vorbirea fiica-mii lasind-o sa vorbeasca cu pernutza/soare in gura??? Pentru ca am observat acum citeva saptamini ca tot vorbeste sasait (stiam dinainte, dar am lasat-o, crezind ca va incepe sa pronunte normal). Acum nu-i mai permitem sa vorbeasca cu soarele in gura si incercam sa o corectam de fiecare data ... nici nu stiu daca ii facem bine sau mai mult rau.
Pina acum nu am corectat-o niciodata la vorbit, pentru ca asa citisem, ca ii descurajezi daca ii corectezi. Dar s-a intins coarda prea tare si fiica-mea da semne ff vizibile ca e sasaita. Vorbeste normal, multe fraze, propozitii, intrebari de tot felul si in fraze de tot felul, dar la pronuntie ... Ma apuca nervii cind o aud si mi-e ciuda ca ar putea ramine asa, numai din prostia noastra de a o lasa sa vorbeasca cu panarama aia in gura (apare in multe poze facute in casa, ca o tiraste peste tot!).
Am intrebat pediatra ei si mi-a zis ca este normal, dar am auzit o fetita cu vreo 4 luni mai mare decit Eva pronuntind cuvintele perfect si am inceput sa ma ingrijorez ca poate nu-i chiar normal.
Aurasa spune:
Buna,
Ce de pagini! Zic: woooawwww, ce au mai scris fetele! Incep sa citesc de la pagina unde ramasesem si dupa cateva mesaje imi dau seama ca mai citisem asta. Deja vu??? MAi incolo imi cetesc propriile mesaje, asa ca am luat-o de la coada la cap sa vad care-i treaba.
Catalin nu il pronunta pe L decat foarte rar, desi separat il pronunta, poate. Pe R - doar R graseiat. C-ul il pronunta in interiorul cuvantului corect, la inceput si la sfarsit foarte rar, cel mai des este inlocuit cu T. Tot cu T inlocuieste si F dar mai rar. acum (inainte era frecvent) O verisoara care a terminat psihologia mi-a zis ca nu trebuie sa imi fac probleme.
Oana - si el a avut o perioada de cateva luni cand a vorbit sssit, apoi a inceput sa pronunte corect, dar l-am corectat "discret", adica dupa ce pronunta el cuvantul , ma faceam ca invat si eu cuvantul respectiv si il pronuntam si eu cum trebuie.
Vin si eu cu expresii frmoase si dulci. Acum o ora desena pe tablita. Il intreb ce deseneaza. Raspuns:"Incina, mami. Uite: donanul, borhdul, otile , scanunul Tin" Sa traduc: Masina, mami. Uite: volanul, bordul, rotile si scaunul lui Catalin (de care e realmente indragostit, mai ales ca i-am cumparat si un volan mic de jucarie si e atarnat de tetiera din fata, iar cand tati vireaza, trage si el de volanul lui: "Tin ajuta tati, ghieu au de tot").
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
gabitzam spune:
Laura, nu stiu ce inginerie se face cu forumul acum, ieri cand am intrat pe seara erau 29 de pagini, acum sunt 27 cand scriu eu, s-au micsorat si numarul de mesaje pe pagina...
Ieri am fost sa-i mai cumpar de imbracat lui Andrei, ca are vedere la glezna si manecile scurte la tot ce are mai grosut, s-a lungit destul de mult in vara asta. Tot in pavilionul H m-am dus ca-mi era aproape. I-am gasit tricouri cu maneca lunga super haioase. Si o pereche de blugi. Voiam salopeta de raiatzi, dar n-am gasit marimea lui, mai caut.
Zilele trecute cand a batut tare vantul s-a captusit Andrei si cu o mica raceala, e cu mucii la brau acum. Noroc ca acum sta cuminte cand ii dau cu Marimer si Olynth in nas.