Copiluti de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 26
simona_filipas spune:
Neatza
Gata
.Portie dubla pentru fetele care n-au avut somn![]()
Gabitza sa stapanesti sanatoasa cerceii.
Androix m-ai facut curioasa si pe mine.Abia astept rezultatul![]()
Aurasa si noi ne descurcam singuri, dar ce-i drept cu un singur copil.Sotul lucreaza tot cate 12 ore si in perioada vacantei, venea dupa 12 ore de noapte si statea cu Dragos fara comentarii.Sfaturi nu sunt in masura sa-ti dau dar eu sunt de principiul ca toate responsabilitatile se impart in mod egal si cresterea copilului este responsabilitatea ambilor parinti.
Laura
si ai grija de spatele tau.Sanatate multa.
Tdi abia astept sa ne povestesti ce ghidusii mai face gaza
La copii si Dragos zice tot pupii ca si Delia(daca am retinut eu bine).Cuvinte neintelese avem si noi."ONCU" - este un fel de bau-bau, asta este unul dintre 'lucrurile frumoase' invatate de la fosta gradi cu care probabil ca-l speriau ca sa doarma.Il repeta in fiecare zi.Vine oncu - papa Dado sau cand facea pisu pe el vine oncu - pisu pe jos.Nu il mai pot scoate din cap sub nici o forma 
La farfurie si furculita Dragos zice "papuie" si "opita".
Daca tot suntem la capitolul ghicitori...Monu te provoc
, ghiciti ce inseamna ghinti![]()
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Nu
.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Mercedes spune:
oanaC- H biancai e in scadere aprox 80% s-a redus si este de culoare alba.Sper din tot sufletul sa se reduca cu totul.
onixone spune:
monu: nu cred ca a auzit de golan, mai mult de smecher ca asa ii spune un prieten de aici: ce faci smechere?si el zice MECHER si ia o pozitie ca atare.
AndroixDaca Monu a ghicit ....acum ce sa fac...eu zicem ca este veverita
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
patriciaRO spune:
Onixone, noi folosim batista bebelusului. Trage rau de tot si bine. asa incat dormim bine noaptea. Si Vibrocil in nasuc si incepe sa-si revina. ce sa facem!
Beatrice, mami de
Alex pifos
babygirl spune:
loreen, multumesc pt sfatul referitor la tapet. m-ai pus nitel pe ganduri, dar tot ii cumpar. tu parca il ai de la praktiker, daca nu ma insel? am cam definitivat proiectul pt camera emei astfel incat o sa ma incumet sa-i pun pe un singur perete tapet. sper sa nu avem probleme.
blackpanterro spune:
Fetelor multumesc mult pt urarile de bine la adresa nepoticii mele.
Eu nu ii plang de mila pt ca este foarte dorita si iubita de toti membrii familiei si nu cred ca va fi nefericita.Asta va fi realitatea ei , nu poti sa simti lipsa a ceva ce nu ai avut niciodata.Plus ca nu se stie, poate i se vor putea construi nervi noi din celulele stem din cordonul ombilical pastrat de la nastere.
Eu ma bucur enorm ca e vie si ca a scapat de cancer sa poata sa creasca mare sa devina orice vrea ea sa devina.Va avea tot ajutorul si sprijinul necesar pt asta.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Tdi spune:
Ciao fetele!
pitik s-a culcat la 1 noaptea si s-a trezit la 6.30
, la 11 am cazut-o la datorie si am tras un somn de zile mari si eu, acum sunt fresh!![]()
OanaC, multumesc pentru urare
, pica bine mai ales ca ziua mea (si implicit evenimentul schimbarii prefixului) a trecut cam nesarbatorita din mai multe motive...acu' c-am scapat de hopul asta cu operatia poate fac si-un tort!![]()
Si ca tot ziceai de asemanari...cand te-am auzit pe tine vorbind in filmuletele cu Eva m-am speriat, am crezut ca e vocea mea si la fel am si accentul la engleza!![]()
Monu, vad ca te specializezi translatoare de bebelusi!
De comportamentul bonei m-am scandalizat efectiv, urasc faza cu "hai la mama"...la inceput am avut si eu probleme cu maica-mea ca repede s.a infiintat sa-i zica mama, noroc ca a inteles rapid si s-a conformat (dar ma doare efectiv capul de cate ori pe zi aud "bunica"
!)
Ia ghiciti ce inseamna ITE (sau ITI)!![]()
Cand ziceam ca suntem ultimii la vorbit pai sa stiti ca nu glumeam
, parca vorbea mai bine mai demult. acuma gesticuleaza si scoate mai multe sunete, interjectii, insa cuvinte sau propozitii ioc! (sau scuze: "titi papa" = pisica papa ; "tata apa" = fata (bea) apa - propozitii complexe!). toata ziua ma toaca cu DIDIDAO (are o intonatie mortala!), nu stiu ce naiba poate sa insemne dididao asta dar arata cu degetul peste tot si il zice.
(parca pe motanul lui Androix il cheama Didibao, jur ca nu i-am suflat!
).
Ma cam preocupa o chestie...pitik de o luna si ceva tot tuseste, a avut bronsita aia si s-a vindecat insa tusea nu a trecut nici acum, in plus e din nou racita si tragem la greu cu batista bebelusului (sotzer era absolut contra - zicea ca-i scoatem creierii la copil cu aspiratorul
- insa a vazut ce performanta e si cere el s-o folosim, mai ales ca dupa o tura de aspirat nu-i mai curge nasul piticei cate ore bune)...imi pare rau ca n-am cumparat-o mai devreme, sigur ne scutea de multe neplaceri!
revin.
Album Alyssa
gabitzam spune:
Mai, e ceva in neregula? Cum a ajuns capitolul asta la pagina 29 ?!?!
Sau numai eu vad asa?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla