Copiluti de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 25
Androix spune:
Ma chinui de o ora jumate sa incarc un filmulet pe dropshots. merge super greu/ Intre timp am pierdut si un mesaj catre voi. Ce era mai haios in el: filip zice ipiii sau chipiii (mai rar) la copiii si am avut 2 cuvinte pe are abia am reusit sa le intelegem: fifira si vighitza. Ghiceste cineva ce sunt astea? ![]()
Andreea, mama de Filip si Georgia
monu spune:
Andreea, nici tu nu ai somn?
vighitza - vacuta? hai ca ma fac translator![]()
![]()
la copii Alexia le zice copii.
eu m-am trezit dupa ce a adormit gasca sa dau drumul la caldura ca mor de frig.
, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Androix spune:
Ma nerfez cu filmuletul ala
Nuuu vacutza= bubutza sau babutza.
Va mai las in suspans pana maine
Va zic doar ca sunt doua obiecte de prin casa si au legatura intre ele.
Oana C spune:
Androix, hai ca m-ai antrenat si pe mine la ghicitoare 
vighitza = fetitza ?
La fifira nu-mi vine nici o idee ![]()
Adriana, cuscra, las' ca si nevasta-sa ia cafteala de la altii, dar ea stie sa spuna acum "don't hit me!" sau "stop that" sau "don't .... " si ce ii face ala/aia. Multa sanatate nepoticii!
OlgaM, ce bine ca Maya s-a obisnuit la gradinita!!! Iar ca sa o inveti cu somnul acolo, ai putea sa vb cu educatoarele sa o iei acasa de 1-2 ori imediat dupa ce doarme acolo? Ca sa nu treci direct de la 3 ore/zi la 6-7 ore si sa stie ca vei veni la ea chiar daca doarme acolo.
Tdi, ma bucu mult de tot ca esti bine!!! Scrie mult, cit vrei tu, ca eu citesc mereu cind povestesti. Am aici o amica la Gymboree care seamana fff bine cu tine; cind ma uit la ea ma gindesc ca esti tu si parca imi vine sa merg la ea sa ii vorbesc romaneste
Are o fetita nascuta pe 10 iunie 2005, frumusica foc, slabuta si inaltuta (si care face singura la olita/wc de aproape 1 an!!)
Aurasa, de-asta nu vrem #2 acum
Ca faze de-astea face si Eva cind are chef (foarte des in ultimul timp).
Mercedes, cum mai sint H Biancai? Al Evei stagneaza, adica nu s-a mai retras de vreo jumatate de an, iar atunci incepuse foarte bine ... Oricum, nici nu il vad, asa de mult m-am obisnuit cu el. Voi ati mai facut ceva cu asta?
Nelia, si eu i-am cumparat Evei tone de carti! Muuuulte, muuuulte de tot, dar ne plac foarte mult si cele de la biblioteca. La cite carti as cumpara, tot cele de la biblioteca sint mai interesante; mereu gasim ceva nou; luam acasa cite 5-7 carti, le citim vreo 3-4 zile (toate cartile in fiecare zi), apoi mergem sa luam altele noi. Eva este innebunita dupa biblioteca; esta fascinata! La fel si la librarii; daca am putea sa ne mutam la librarie sau biblioteca. ![]()
Monu, eu i-am cumparat premergator Evei foarte tirziu, pe la 11 luni, tot din cauza ca citisem despre atitea accidente si cum ca nu sint recomandate ... Dar m-am batut in cap ca nu i-am cumparat mai devreme, pentru ca in timp ce alti copilasi mai mici alergau cu premergatorul dupa ei, Eva abia isi taraia picioarele ... Probabil ca daca ar fi avut premergatorul mai devreme si-ar fi dat drumul la mers inainte de 15 luni ...
Gabitza, sa porti fericita cerceii si sa tina multa vreme, ca sa ii dai fetei sau nurorii
Eu nici gauri nu am ...
Am votat si eu copilasii, dar am uitat sa salvez site-ul; o sa ma uit si in history, poate il mai am acolo. Le-am dat 10 puncte la amindoi, ca citisem inainte aici. 
Faza vazuta in parcul de copilasi, in seara asta! Tatal si 2 baietei; unul de vreo 4 - 5 ani, celalalt vreo 1,5 - 2 ani. Cel mare il impingea pe cel mic, ii baga degetele in urechi cu o viteza de aproape ii spargea timpanul daca nu a facut-o pina acum, zbiera la cel mic, il tragea de colo-colo, foarte prost crescut! Tatal nu ii spunea absolut nimic! Saracul mititel, imi venea mie sa merg la el sa ii iau apararea, dar el statea acolo si nu zicea nimic, nici macar nu plingea; probabil era deja obisnuit cu comportamentul de canibal al fratelui lui.
Sotul meu mi-a spus ca acum citeva zile cind au fost in parc erau si baietii cu tatal lor, baiatul cel mare se purta ca un descreierat, iar Eva a spus imediat "let's leave, I don't like that boy". Azi Eva doar se uita la comportamentul aluia, foarte nedumerita ca baiatului i se permite asa ceva.
Oana C spune:
TDI, era sa-ti mai urez inca o data La multi ani!
Ca luna aniversarilor a ramas la August. Chiar ma bucuram si imi spuneam ... ia uite, e ziua lui Teddy!!!
Oricum, hai sa iti spun La multi ani!!! la X ani si fix 1 luna ![]()
Aurasa spune:
Buna! Am avut o noapte super lnistita. Fara febra, urlete si altele. Catalin a fost asa de cuminte. I-a aplicat si el compresa rece lui Cancu (Clovnul preferat), l-a mangaiat, a venit lanfga Alexandru: "Nu pinge Andu, tiece iepede. Doni (Dormi)". Eu m-0am culcat pe la 1 si ceva cand totul a fost ok. Acum sunt amandoi cu bibele in mana si Catalin imi zice sa imi iau "tafiaua". Ma anunta vistorios ca a luat "tana" , si a pus "atar"(zahar). Fug sa nu cada de pe acolo, ca eun coctzel si jumatate
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
monu spune:
M-am trezit fresh si mi s-a luminat un bec. ![]()
Androix, nu o nimeresc nici de data asta?
fifira - farfuria
vighitza - furculita
![]()
Sa va spun roadele celor 2 saptamani cat a stat cu bona? daca ia pe furis o jucarie - care e oricum a ei, ca de la alti copii nu ia, incepe sa rada si zice hotomana mica!!!!!!!!! Ieri i-am zis ca o las cu un tricou pe care a dat intentionat supa. I-am zis ca nu il schimb ca poate asa simte si ea ca e uda si nu mai da supa pe el. Stiti care a fost raspunsul? Ca o las cu tricoul pe ea ca sa rada copiii de ea.

, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Androix spune:
Monu! Ai ghicit! O sa te mai intreb cand nu inteleg ceva ce spune fi-miu 
OanaC, mai dar ce parinte tampit! Am vazut si eu in parc niste specimene de am zis ca nu-i adevarat!
Unul era cu nevasta-sa cu soacra-sa si cu cei doi kinderi, unul mic in carucior si unul mai marisor de vreo 4-5 ani. El impingea tantos caruciorul. La un moment dat s-au oprit pe o banca. Ala mare incepe sa se joace si nu stiu cu ce-l supara pe tatic. Ba si incepe ala sa-l alerge sa i-o dea. Stateam si ma uitam prostita cata minte putea sa aiba sa se tina dupa fi-su ca ala fugea nu gluma, adik nu facea doi pasi si gata, si tac-su dupa el. La un moment dat copilul incepe sa fuga pe o portiune de pamant sapat unde sunt plantati trandafiri, se impiedica si cade. Tac-su dupa el, zic stai ca alearga disperat sa nu fi patit copilul ceva. De unde? El o tinea pe-a lui. Cand i-a ars doua palme la fund i s-a parut ca nu e suficient si i-a mai ars una peste fata cu sete, in timp ce bunica copilului sarise sa-l ridice de pe jos si sa-l apere de nebun ca va dati seama in ce hal urla bietul copil.
Si una mai recenta e de acum cateva zile. Erau la groapa de nisip cativa muncitori care montau niste prostii de-astea de jucat: un topogan, un leagan, si o chestie d-aia de se suie astia mici si se plimba pe ea, nu-mi vine in minte acum cum sa va explic ca e prea dimineata. Si un prost de copil cu o zi inainte daduse un sut la minge de ii ramasese infipta intr-un copac, chiar de la groapa de nisip. Ma certasem cu el ca prima data era sa mi-o traga direct in mufa mie si Georgiei, nu s-a potolit si a doua oara a ramas cu ea acolo. E a doua zi venise cu tac-su mare si dadea tarcoale nu stia cu ce sa arunce sa-si recupereze mingea nenorocita. Si auziti ce face un prost de muncitor ca am ramas muta de uimire cata prostie poate exista. Si nu era chiar muncitor, era asa un fel de sef al lor. Incepe sa arunce cu pietre! Da pietre nenica, niste bucati de beton mari cat un cartof zdravan. Io cu fi-mea la 2 metri de el. Pana sa apuc sa deschid gura prostu arunca o piatra si nimereste in masina de serviciu parcata unde credeti? SUB POM! A facut doua busituri nasoale ca bolovanul ala de beton era cam zgrumturos si cu colturi. Si abia asa s-a potolit.
In mesajul de azinoapte va povesteam ca am reusit sa-l determin pe Filip sa faca kk la olita dar tot ii este frica si spune ca-l inteapa, plange, tipa, se zbate. Il tin in brate ca in parc si face asa de sus, probabil din cauza pozitiei nu se mai poate abtine.
Mai stau si eu pe net p-acilea ca doarme fi-miu, nu se stie daca mai apuc dupa ce se trezeste.