Copiluti de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 28
monu spune:
URGENT!!!!
Ce se da la copiii care vomita? Alexia a plans toata noaptea de dureri de burta si acum a vomitat destul de urat.
, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Androix spune:
Picaturi de metoclopramid, monu. Nu stiu cate, tre sa scrie in prospect
Andreea, mama de Filip si Georgia
Androix spune:
Finally, am reusit sa pun filmuletul in photobucket.
Uitati cum se joaca Georgia
Andreea, mama de Filip si Georgia
loreen spune:
Buna dimineatza...
Monule drag 5-10 picaturi de metroclopramid... nu exagera cu el...banuiesc ca deja ai sunat medicul...tin pumnii
Gabitza pai peste o saptamana vine targul...mor de ciuda si de inima albastra ca nu am si parte de un targ ca ala...
Oana pot fi si sasaiti si raraiti...Bianc pana la 4 ani era sasaita si m-am gandit ca ramane asa mostenindu-l pe tac-su,dar il pronunta perfect pe r...apoi incetul si-a revenit.Delia in schimb nu-l spune pe r decat accidental...si nu este sasaita...asa ca maii trece vremea si se schimba si pronuntia lor...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
onixone spune:
AM DESCOPERIT CE INSEAMNA GUANI= GRANNY
MONU: EU VIN AICI SA CER SFATURI IN CEEA CE PRIVESC MEDICAMENTELE, IMI PARE RAU CA NU STIU CE SA SPUN.
ANDROIX:DRAGUTICA FOC GEORGIA CUM SE JOACA EA CU PICIORUSELE.CAND O VAD IMI VINE SA FAC UN AL DOILEA COPIL
EU AM UN FILMULET LA POZE ALEX CUM SE JOACA ALEX PE COMPUTER UNUL DIN JOCURI CU PINGU
de ce am scris cu litere de tipar? nu stiu....
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Tdi spune:
Ciao!
Monu, sanatate la pitika!
Androix, superba papusica...cum zicea si Oana, zau ca-mi vine sa mai fac si eu un bebe cand ii vad pe ai altora!![]()
Loreen si Gabitza, voi chiar vreti sa-mi luati ultimul loc
... imi pare rau ca n-am posibilitatea sa v-o arat pe atomika vorbind ca ne-ati trece la grupa mica!
Azi am fost la coafor, mi-am taiat varfurile si intins podoaba, nu fac poze ca nu-i nimic iesit din comun...apoi am fost sa cumparam cadou la socrella si n-am gasit ce voiam... trebuie sa fac si un tort, maine o sarbatorim si pe ea si pe socru ca au implinit amandoi 79 de ani (de caciula!
).
Hai ca v-am pupat, poate apuc sa intru mai tarziu.
Album Alyssa
loreen spune:
Tdi sa-ti traiasca socrii...wow 79 de ani...n-apuc eu atata nici cu rugaminti...
Traiesc o romantica poveste de dragoste cu colica mea renala...tot incerc sa-i spun ca intre noi totul s-a terminat dar ea efectiv nu vrea sa priceapa...si se crizeaza al naibii de tare ...sper totusi sa devin mai maleabila pana luni altfel ma vad in situatia sa apelez la masuri restrictive( care naiba or fi alea ca ma indoi de durere)
Cuscra mi-e un drag de nu mai pot de gogosica ta...tot nu pot pricepe cand a trecut timpul asa de repede...de-acuma incepe gloria voastra...
Oana lu'Alex nu ai scris cumva cu capslook?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
onixone spune:
loreen
': asta merit
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Mai, acum ne ducem mai repede in pagina a treia!!
Ma doare capul de simt ca va crapa, migrena ca la carte. Iar Andrei tocmai si-a facut de lucru cu o masina de politie, nu va inchipuiti cum face sirena aia in creierii mei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
sufletzica spune:
Dragi mamici
Sunt aici...prezenta la strigare.Scuze ca am tacut iara dar sunt in pline gretzuri.....si mai nou ameteli.Sara a plecat iar un pic la tara ca sa mai rasuflu si eu si sa imi gasesc poate si un servici.
Este bine, dulce foc...cuminte in majoritatea timpului, cu fitze uneori dar cred ca este normal pt cei 2 ani ai ei.Pe mine a inceput sa ma preocupe problema gradinitei ca de la anul vreau sa o dau.Si mi-as dori sa o pot inscrie la una de stat ca am f aproape de casa ...chiar mai multe, nu numai una.dar am emotii cu locurile, sa vedem.In rest ea mananca f bine, doarme bine, mergem la baie ...mai avem pampers doar noaptea cand uneori il uda alteori se scoala sa faca la baie.O mai las, este inca mica.
A, si cand o punem sa zica vreun cuvant mai lung zice ca este mica-mica-mica...iti arata si cu degetzele cat este de mica
de vorbit zice destul de multe dar nu exceleaza.Fara poezii sau alte chestii din astea.M-am tot straduit sa o inmvatz culorile dar nu vrea.Nu stiu de ce refuza...poate nu am aplicat eu metoda buna.Voi cum ati procedat?
aaaaa...zicea o fata din america de caietele de cativitati ca se gasesc si la noi.asa se numesc ? poti pune te rog o poza eventual cu unul din ele sa vedem ce sa cautam?
Nelia, multumesc pt pontul cu pasta de dintzi.Ne-ai scapat de urletele de la ac episod.Este adevarat ca de-abia am gasit pasta aia de dinti- mi-a adus-o farmacista la comanda- dar ii place fetei si sta ca un mielusel cand o spal pe dinti.Multumesc inca o data
Cu sarcina, cum va spuneam au inceput greturile de nu suport nici o mancare.Numai cand deschid frigiderul si mi de face rau.Nu pot sa mananc din cauza asta ceea ce nu este prea bine dar sper sa recuperez mai tarziu.Trebuie sa merg sa fac analizele de sange si urina si apoi toxo, rubeola si listeria.Ar trebui sa merg si la ginecolog.Sa vad cand.
Androix, Tutu mai consulta si la spital sau numai la cabinet?
Si eu as vrea sa ajung la baby expo sa ii mai iau Sarei una alta pt iarna, in special ghete sau cizme...doar sa nu fie nebunie ca anii trecuti.
va pup
adela, sara si bebe din burtica