Copiluti de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

gabitzam: am si eu mess dar nu prea stau ca nu a timp dar ca si chestie id-ul este:jipa_onix
PS. IMI PARE RAU CA AM CREAT PROBLEME.NU O SA SE MAI INTAMPLE
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am votat si eu copilasii...smecherasii

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Robotzica Ma bucur ca ai avut timp de scris aici la noi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Onixone-ori nu-l mai stiu eu pe Alex, ori nu era pe pagina aia. Lamureste-ma si pe mine pe ce pagina este, te rog.

Mercedes-am vrut si ieri sa-ti zic dar am uitat ce mult ma bucur pentru progresele Biei. Deci la ea chiar era problema ca este bilingva. Cat despre link-uri, nu am ce linkuri sa dau pentru carti, caci le-am luat direct din magazin. Cele de povesti sunt cam cele de care a zis si Chris, doar ca eu nu ma impac deloc cu povestea "Capra cu trei iezi", mi se pare sadica de-a dreptul. Nici nu-i povestesc Mayei faza cu capetele puse la geam. Stiu ca odata cand faceam babysitting aici, m-a pus copilul respectiv sa-i spun o poveste romaneasca si am inceput sa i-o spun pe asta si bietul copil nu a rezistat pana la sfarsit, mi-a zis sa ma opresc ca "it's too scary". Cele de activitati erau de la Teora, daca nu ma insel. Din pacate nu le mai am aici, le-am terminat in Ro si le-am lasat acolo.

Cris-si Maya face fixatie pe cate o poveste si numai pe aia o vrea. La noi este "Alba ca Zapada". M-a innebunit cu asta, pur si simplu. Nici nu mai suport sa o povestesc. Nu am apucat inca sa intru sa ma uit pe pozele voastre.

Laura-ma bucur mult de schimbarea in atitudinea Biancai. Ti-am zis, mi se pare interesant, mai ales ca eu am avut toata copilaria o relatie foarte proasta cu sora mea. Acum ne intelegem foarte bine si regret enorm timpul pierdut in certuri si neintelegeri.

Ioana-nici Maya nu face propozitii. Pune 3 cuvinte impreuna, dar cam atat. Pana la "de ce?" si "ce-i asta" mai avem cale fooooarte lunga. Dar ea a inceput si gradinita si ma chinui sa o mai invat si engleza, asa ca nu pot sa-i cer prea mult acum.

Robotica-imi pare tare bine ca ai mai scris.
Si Maya a avut acum o luna febra mare fara nimic altceva. NUmai ca dupa cateva zile, eu am cedat si i-am dat un antibiotic adus din Romania, Augmentin, pentru ca astia nu-mi dadeau nimic aici. I-a trecut instantaneu dupa antibiotic. Dar la ea febra mare venea dupa o saptamana de febra mica, in jur de 38, la fel fara alte simptome. Sanatate multa!
Maya este din ce in ce mai bine cu daycare-ul, multumesc de intrebare. Luni a plans numai 10 minute, azi am lasat-o iar plangand. Dar plange din ce in ce mai putin si educatoarele sustin ca apoi se ditreaza bine acolo. Acum nu stiu daca mint ele, sau chiar asa este, cert este ca niciodata nu spune ca nu mai vrea sa se duca. Ba chiar acum sustine ca-i si place una din educatoare, ca pana acum nu-i placea nici una. Deci la ea este numai problema despartirii de mine.

Si eu vroiam sa intreb daca stie cineva ceva de gustasi mynicegirl.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

pe aici si noi, tot citesc dar nu apuc sa scriu nimic. alyssa ma calareste toata ziua si am primit deja cateva coate si picioare in burta, ba mai mult am si luat-o in brate din greseala altfel cadea de la inaltime. mai nou e pasionata de umblatul cu papucii altora (ai lui tac-su initial sar de cand am fost plecata a trecut la ai mei)...progrese nu prea avem, tot pampers si biberon fulltime iara cu vorbitul sigur suntem pe ultimul loc!
azi am fost la gradinitza sa vorbesc ca s-o dau cat mai repede posibil... din septembrie 2008, mai repede nu se poate! asta e legea, intra la inceputul anului cei care implinesc 3 ani in ianuarie si februarie 2008, restul intra din septembrie...vestea buna: nu costa mult (la privat cota fixa 82 euro/luna + cota zilnica 2.5 euro doar in zilele de frecventa; la stat e mai putin si se plateste doar masa si transportul). mi-am facut o impresie buna, totul e nou si au mult spatiu ca au renovat si s-au extins vara asta, educatoarele foarte disponibile....revin la durerea mea: mai stau 1 an acasa?!?!?

offf, nu pot scrie 2 randuri cu maimutzele astea

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Trebuie sa fiu batuta, pusa la colt, pedepsita... Noi nu avem bani, dam cu ei in stinga si in dreapta... si ieri am scapat intr-o librarie (stiti ca una din maaaarile mele pasiuni este sa cumpar sau sa am carti, pe vremuri, cind aveam timp era si citirea lor, acum ma multumesc sa le resfoiesc)!!! Motivul a fost ca trebuia sa-i caut Agatei cartile de pe lista suplimentara data de la scoala... si am luat carti la fete de aproape 300$! Daca ii spun lui Octav, cred ca ma si bate! I-am spus ca am luat carti, dar cum nu a venit mobila si nu am cum sa le pun, nu i le-am aratat, cind le va vedea...

Am votat Alex si Pifos!

Astazi mai am de luat cursurile si cartile mele si apoi, pina cind terminam ma ocup de casa, ca am cam terminat cu drumurile, incep sa intre lucrurile intr-o anumita ordine, ca a fost o nebunie in ultimele doua saptamini. Si dupa ce termin casa, trebuie deja sa ma apuc serios de teme si de invatat. Am luat doua cursuri pina la urma... ori sint nebuna, ori sint inconstienta, ori ma cred chiar superwoman.

Nu apuc acum sa raspund, dar sa stiti ca am citit tot si am vazut si poze noi... De Florentina si de Ioana voiam si eu sa intreb, Ioana a aparut, dar de Flori chiar nu mai stim nimic.

Va place numele Ovidiu!?! Sau Ovidius? Mai dati-mi idei de nume, ca Octav vrea Iancu... si eu nu sint multumita, dar am zis ca e baiatul lui, sa-i puna nume, daca ar putea si sa-l ia in primire de cind se naste, adica sa-l alapteze si sa stea noptile si eu doar sa-l iubesc si sa ma joc cu el... nu as avea nimic impotriva... dar as vrea totusi sa-i induc niste #8222;idei#8220;.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

revenit...

Androix, am uitat sa te intreb daca a ajuns rambursul, sper ca e totul ok. se pare ca deseara facem inaugurarea oficiala a "aspiratorului" ca i-ar a racit pitika.
Loreen, imi pare rau ca tie ti-a mers rau cu operatia, eu mi-am revenit destul de usor si se pare ca nici urme nu o sa ramana.
Ioana, ce memorie ai! intr-adevar erau programate mai multe chestii insa s-au schimbat planurile (chistul e in interiorul lobului hepatic si ca sa-l scoata ar fi trebuit sa-mi taie o bucata din ficat, nu se justifica o masura atat de drastica pentru un amarat de chist functional - daca era hidatic atunci da. aderente de la operatia veche nu am avut iar la san a "disparut" nodulul ca eram fix dupa ciclu si atunci se retrage aproape de tot, in rest se vede cu okiul liber...cam asta e).
OlgaM, m-am gandit la tine cu gradinita Mayei, sper sa nu mai aveti probleme! ai dreptate (la fel si celelalte fete care m-ati atentionat) ca trebuie sa ma odihnesc insa moooor cand vad casa in halul asta, in plus nu pot sa stau pur si simplu ca am nevoie de miscare si activitate altfel ma fac tzeapana si nici nu ma mai pot misca, baba rabla, ce mai!
Nelia, te admir cum te descurci cu 2 copii si burtik! cum e la noua scoala, sper sa-i placa Agatei. cu aruncatul lucrurilor ai dreptate, la fel si eu tin de toate ca poate-poate...incep sa-mi fac curaj sa schimb placa!
Fran, sanatate si mult noroc tatalui tau, sper sa-si revina complet! ma bucur ca Iepu vorbeste bine, ati scapat de o grija!
Cloreta, cum mai e piciorul? sper ca te simti mai bine!
Monu, fetele sunt bine? am citit ca iar ai "noroc" de bona...offf.
Cuscraaaa, voi??? sper ca sunteti bine, astept vesti, va pupam!

Ma bucur ca au revenit fete care n-au mai scris de mult, sa stim si noi cum sunteti...in rest ma ingrijoreaza absenta lui Elisor, Florentina, Gusta...apoi NewMami, Pengunica, Cristina (Mynicegirl), Elly... si lista e deschisa...unde sunteti?

imi cer scuze ca nu am scris fiecaruia...va pup pe toate!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Nelia, eu am un verisor pe care il cheama Ovidiu, e medic si e taaare frumos! (deci imi place si numele).

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by ioanailincam

Aha, sper sa nu patim si noi ca Stelutele alea

Acuma pe bune, ce-o fi atat de deranjant in a pune link la un concurs ??
Gabi, merci de aprecieri. Pozele in care “rade” nu le-am pus, pentru ca atunci cand ii zice ta-su “Razi !” fata mea casca o gura cat o sura, de i se vad amigdalele, omusorul, valul palatin si alte parti anatomice din interiorul cavitatii bucale
Olga M, in cartea pe care o avem noi cu Capra… au sarit partea cu capetele puse in geam. Oricum povestea in sine e cam scary intr-adevar pentru copilasi, dar sfarsitul face toate paralele Am incalecat pe-o capsuna si v-am spus o mare si gogonata minciuna . La Scufita Rosie adaptarea e facuta atat de tembel, incat bunica se ascunde in dulap cand vede ca vine lupul
Ioana si Robotzica, sanatate multa fetelor!
Adina, sa ne zici si noua cand va da la teveu, pls...
Oana, sunt de acord cu tine in ce priveste forumul, imi sunteti tare dragi si imi pare bine ca v-am cunoscut. Dar imi displace atitudinea "conducatorilor nostri". Normal, la cati utilizatori are forumul, ce conteaza 20-30 in minus, nu ? (ma refer la stelutze). Mereu se va gasi cineva sa scrie pe un topic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Oana, in genunchi la colt
Las' ca maine ii dai 10 stelute.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Si eu am facut la fel, ca nu m-am prins care-i treaba.
Acum l-am votat pe Alex. Am tot incercat sa-l votez pe Pifos, dar nu m-au lasat decit prima data, dupa aia nu ma lasa sa mai votez

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput