Copiluti de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Nelia-mie imi place la nebunie Iancu!!! Poate si pentru ca am cunoscut pe cineva cu numele asta si mi-a placut mult persoana, nu stiu. Dar mi se pare deosebit. Si Ovidiu este frumos, dar Iancu este mai rar.
Te admir cum te descurci cu toate, zau. Sau macar incerci si tot este ceva.

Teddy-multa, multa sanatate!

Chris-in cartea mea cu Scufita Rosie, la sfarsit il taie vanatorul pe burta pe lup si le scoate afara pe bunica si fetita si apoi ii umple lui burta cu pietre. Partea asta ii place cel mai mult Mayei . Avem si noi cartea aia cu 750 de cuvinte si Maya a indragit-o foarte mult cand eram in Romania. Am adus-o aici, dar nu o mai pasioneaza atat de mult.

A mai trecut o zi de gradinita si este din ce in ce mai bine. Azi a plans numai 5 minute si apoi a fost foarte bine. Chiar m-a oprit un ajutor de educatoare de acolo cand ieseam cu Maya pe usa gradinitei si mi-a zis ca Maya pare sa se simta foarte bine acolo. Am pus-o si pe Maya sa-mi povesteasca cum a fost si mi-a zis ca a plans putin (cu cuvintele ei, de abia inteleg ce zice). I-am zis ca data viitoare nu mai vreau sa planga deloc si nu a acceptat ideea. Mi-a zis ca vrea sa planga putin . Sa vedem acum cum voi face trecerea catre dormitul acolo.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

olga:pag 7.Mi-e si frica sa scriu ca sa nu fac probleme

FETELOR MULTUMIM!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

NEILA: cine te poate pune la coltz cand tu cumperi carti.Si sa fi fost $1000...si nu poate spune nimeni nimic.Eu am o matusa care de cate ori nu are bani ea isi da ultimii bani pe bijuterii ca...spune ea banii asa vin.Mei, Nelia si sa stii ca de cate ori cumpara ii mai vin niste bani de pe nu stiu unde!!!???!!!asa ca...poate se aplica si la voi chestia asta!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ia uitati-va ce am primit pe net! De obicei, aceste trec peste acest gen de lucruri, dar asta chiar mi-a placut:

Patania magarului batran

Intr-o buna zi, magarul unui taran cazu intr-o fantana. Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore intregi, in timp ce taranul cauta sa vada ce e de facut. Pana la urma, taranul hotari ca magarul si- asa era batran, iar ca fantana, oricum secata, tot trebuia sa fie acoperita odata si-odata. El a ajuns la concluzia ca nu mai merita osteneala de a-l scoate pe magar din adancul fantanei. Asa ca taranul isi chema vecinii, ca sa-i dea o mana de ajutor. Fiecare dintre ei apuca cate o lopata si incepu sa arunce de zor pamant inauntrul fantanei. Magarul pricepu de indata ce i se pregatea si se puse si mai abitir pe zbierat.
Dar, spre mirarea tuturor, dupa citeva lopeti bune de pamant, magarul se potoli si tacu. Taranul privi in adincul fantanei si ramase uluit de ce vazu. Cu fiecare lopata de pamant, magarul cel batran facea ceva neasteptat: se scutura de pamant si pasea deasupra lui. In curand, toata lumea fu martora cu surprindere cum magarul, ajuns pana la gura fantanei, sari peste ghizduri si iesi frematind...

Viata va arunca poate si peste tine cu pamint si cu tot felul de greutati... Insa, secretul pentru a iesi din fantana este sa te scuturi de acest pamant si sa-l folosesti pentru a urca un pas mai sus.
Fiecare din greutatile noastre este o ocazie pentru un pas inainte. Putem iesi din adancurile cele mai profunde daca nu ne dam batuti.
Foloseste pamantul pe care ti-l arunca peste tine ca sa mergi inainte. Aminteste-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit:
1) Curata-ti inima de ura, frica si egoism;
2) Scuteste-ti mintea de preocupari inutile;
3) Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa;
4) Daruieste mai mult si asteapta mai putin;
5) Iubeste mai mult si ...

scutura-te de pamant, pentru ca in viata asta, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mi-a placut atit de mult ideea din ultimul paragraf incit mi-l pun la semnatura ca citat.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... va salut, va doresc numai bine, am disparut din peisaj, nu inainte de a felicita sarbatoritele lunii septembrie.

Cuscra, iti doresc "La multi ani !" fericiti din toata inima, sa-ti dea Dumnezeu numai bine, sanatate, bucurii de la Dragos si tot ce-ti doreste sufletelul.

Nelia iti doresc "La multi ani", bucurii, sarcina usoara in continuare, fericire si multa, multa sanatate.

Laura iti urez "La multi ani !", fericire, bucurii, sanatatea de care ai nevoie, iar domnisoarele tale sa-ti bucurie in fiecare zi inima, cu zimbetul lor.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

S-a vazut un singur sac cu un singur embrion.Dr. zice ca s-ar putea sa se mai vada unu saptamana viitoare cand merg din nou.Este sarcina normala,nu e extrauterina.Va pupic pe toate dulce!

4+ Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mi-am dat drumul la apa sa fac o baie ca ma rupe-n doua spatele...ca mi se lasa durerea si pe picior...cutit scrie pe carnea mea...

Olgutza din America eu si fratele meu nici acuma nu ne intelegem chiar am rupt orice fel de legatura de la ultima noastra intrevedere si din cauza asta probabil trag atata ca fetele mele sa se inteleaga ...si chiar o vor face atata timp cat taries eu...
Uite ca a rasarit soarele si pe drumul vostru spre gradinita...ma bucur tare tare pentru asta si Maya merita un sarut dulce pe obrajor...

Tdi eu m-am operat clasic pentru ca acu o suta de ani nu prea evoluase tehnica si pe la mine pe la tzara ...
Cat priveste vorbitul cred ca intram in competitia grupei...care din cele doua va fi ultima...io zic ca a mea...

Robotzica in primul rand ma bucur sa te aud...apoi ce sa-ti zic cu bubele...crema multa da pana cand ca mi s-a taiat frate de atata uns...o dau cu Advantan Milk si in completare Peritol,ceea ce la voi nu s-ar da banuiesc nici cu mama retetei...vad ca e mai binisor...sper pana luni sa-i dispara de tot...cat priveste atentatul la cremele mele este una din pasiunile de baza ale Deliei...
Sanatata multa voua...

Oana lu' Alex stai linistita nu-ti mai fa atatea probleme...nu ai pe cine deranja... ca doar nu am facut reclama la marijuana sau extazy...parerea mea(poate nu mi-o iau acuma)...

Daniela mersi mult de tot...dragutza ca intotdeauna...drum bun catre cei dragi si sa auzim numai de bine...

Denisa o veste nemaipomenita...iti doresc sa decuraga totul normal si sa-ti poti tine copilasul in brate ...

Azi m-am intalnit cu Clara...ma bucur enorm nici nu pot spune cat...Teodora este o dulce...finuta (seamana cu mama,desi e cap taiat tata),suava si vorbeste atata de clar si frumos incat m-am topit...comparatia cu Delia este departe...este clar ca ar fi trebuit sa am baiat...Am vrut sa ne plimbam sau macar sa bem o cafea...cu cine frate...eu trebuia sa alerg imprastiat dupa Delia care simtea nevoia sa ma testeze...si pana la urma i-am trantit-o lui tac-su in masina sa pot sa ma inteleg si eu cu femeia cat de cat coerent...

Gata fug la baie...

P.S. Gusta stiu ca este la parinti in Bacau, de Elisor chiar nu stiu nimic, am sunat-o dar nu raspunde, Anca cu serviciul probabil,cu Lili am vorbit astazi si sunt bine...Sergiu a inceput de o saptamana cresa ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

OlgaM, imi pare tare bine ca Maya plinge mai putin la gradinita. Si Diana la fel. Ieri dimineata i-am spus ca mergem la Miss Carol (asa o cheama pe profesoara ei) si mi-a spus ca ea nu vrea "carrots" :)) (adica Carol) ca "a pecat". A plins un pic dimineata si apoi cind au iesit afara la joaca, dar a mincat la prinz si era tare cumintica atunci cind am ajuns. Ieri i-am zis ca mai mergem la Miss Carol sa ne jucam si nu a vociferat. O sa vad miine, oricum, e spre bine.

Blackpantero, tin si eu sa spun ca a lovi, a musca, etc e comportament normal la copii de 2 ani. Si Emma mea musca cind era mica (era modul ei de a arata ca trebuie sa o lasi in pace - iar noi nu ne batem acasa si nici filme cu violenta nu o lasam sa vada) si sa vezi ce cuminte e acum. Incearca si tu sa citesti mai multe despre comportamentul unui copil de 2 ani si ai sa vezi ca nu totul pare asa de negru. Dupa 3 ani deja e o problema, dar majoritatea inceteaza sa faca asta pina atunci. Bineinteles, trebuie spus copilului ca nu e frumos ce face si pus in time out ca metoda de pedepsire.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Denisa, o veste minunata. Sarcina usoara si numai vesti bune sa ne dai.

Olga un pup mare pentru Maya.

Noi am fost la ortoped cu fetele la GA. Cu Alexia problema piciorului e cam asa - ori e de la cresterile in salturi pe care le are ori anemie si lipsa de ceva. Calciu sau Fier. Ne-a trimis la analize de sange. Ceea ce nu ma incanta deoarece ma gandesc cu groaza ce urlete o sa traga. Si ne-a mai zis sa ii cumparam tricicleta pentru ca are muschii de la picior cam fleasca.

Antonia - aici fetele cu experienta rog si pataniile voastre. Antonia care imediat face 8 luni va ramane cu 2 pampersi pana la 1 an!!!!! I-a facut radiografie, se vad mugurii de la oase. Avem oie sa o punem in premergator, sa invete sa mearga dar cu 2 pampersi!!!!! si sa mergem la control atunci cand fata va merge pe picioarele ei. E tare ciudat sa inventi sa mergi cu 2 pampersi. Nu se cracaneaza?

Din cauza asta sunt tare suparata.

, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput