Copiluti de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

pai inseamna ca de asta i am dat si eu lui alex ( onixone ) 3 puncte sau patru puncte dar nu i bai recuperez maine

ChrisDun- oau ce de carti.

Azi de dimi bia s a trezit in timpul in care eu ma imbracam sa merg la servici, a iesit din patut si tinta s a dus la carticica ppreferata de acum , m a pus sa stau pe fotoliu ... s a asezat confortabil in bratele mele si a deschis cartea sa i citesc din carte... asta in prezenta bonei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

quote:
Originally posted by onixone

l-am pus si eu pe fii-miu in concurs...si dupa cautari indelungi ca nu ii gaseam pozele dupa 2 zile..l-am gasit.Si saracul....nu are nici un vot.Ajuta-ti un biet copil fara nici un vot, si va ceva frumos!

COPIL FARA NICI UN VOT

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Nu vreau sa fiu neplacuta, dar:

16. Concursurile de pe alte site-uri
Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Aha, sper sa nu patim si noi ca Stelutele alea

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by Alé
16. Concursurile de pe alte site-uri
Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere.

OK. Fetele, bagati pe mess linkurile.

Chiar, Oana lu' Alex, tu nu folosesti messenger-ul? Ca parca pe tine nu te am pe lista.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chris, am vazut pozele voastre de la mare de pe contul comun, foarte faine. Dar asta mica tot serioasa sta, nu apare zambind deloc.

Teddy, cum te mai simti?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mai stiti ceva de Gusta?

, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna fetelor. Eu sunt (a se citi cu burta plina de la party-ul unui coleg- bautura s-a servit numai cola si fanta), asa ca lenevesc, bantui pe net si mai iau un fursec...Abia astept sa ajung acasasa vad ce figuri mai face Alex, care de cateva zile ne scoate peri albi. E incapatanata, miorlaita, nu-i convine nimic, se prosteste si zice ca e bebe, nu ne intelegem cu ea nici cu vorba buna nici cu scandal. Duminica am scos-o taras din Careffour dupa ce a stiut tot magazinul ca suntem acolo, si i-am explicat clar ca "ne-a dat afara" si ca nu mai avem voie cu copilul la cumparaturi pana nu se cuminteste. Nasol e ca si-a pierdut rabdarea si sotzul, sunt doua personalitati puternice si eu sunt la mijoc si incerc sa aplanez conflictul. In rest, toate bune si frumoase, bine ca-i copilul sanatos.
Nasol cu scandalurile de pe forum, pana la urma nu-i nimeni obligat sa citeasca sau sa intre sa scrie, dar eu ma simt f legata de topicul nostru, chiar dc nu sunt f activa cu scrisul. Prin intermediul forumului mi-am facut prietene de suflet, iar copiii nostri cresc impreuna si se cunosc chiar dc pe unii ii stiu doar prin intermediul pozelor. Sper ca aici va fi un loc pasnic si poate..vom sarbatori majoratele copiilor tot impreunaVa pup pe toate.

Nelia, Adina, Androix, bafta la renovari si reamenajari, asa as da si eu casa cu fundu'n sus, mai ales dp ce am rasfosfoit catalogul ikea pe 2008Sper ca la intoarcerea de la munte sa-l conving pe sotz sa facem un popas acolo, macar sa-mi clatesc ochii.

Oana, i-am dat lui Alex 10 stelute. Cand ajung acasa intru si caut sa votez si Pifosul. Bafta!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Apropo de membri disparuti in misiune, ce-o mai face Florentina? Mi-am amintit acuma ca ziceam sa mai facem un colaj cu copilasii la 2 ani, dar pana la urma nu ne-am mai urnit...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Buna, fetelor!

Noi sa stiti ca va citim din umbra, de obicei in weekend, dar de fiecare data zic sa termin intai de citit si pe urma scriu! Ceea ce in mod sistematic nu mi se intampla!

Azi sunt "libera", asa cum am fost si ieri. Maria s-a trezit ieri in zori fierbintzica si de atunci tot ne luptam cu febra (39+). Trebuie sa ii dau tylenol alternat cu ibuprofen neaparat la 3 - 3.5 ore, altfel temperatura creste si copilul devine total unmanageable. Sunt cam ingrijorata, nu are absolut nimic altceva, nu-i curge nasul, nu tuseste...

Acum doarme, ca azi-noapte intre 1.30 si 4.30 ne-am jucat!

Am vazut cam toate pozele, frumosi copii, unul si unul. (De votat n-am votat, ca nu m-am priceput!)

Rezonez tare la suferinta legata de dusul la gradinita, OlgaM si Iuliana. N-as mai vrea sa trec prin asta inca o data! Olga, tu parca ziceai ca Maya se duce din nou astazi, sper sa se reduca portia de plans!

Loreen, cum mai sunt bubitele Deliei? Si Maria are tot felul de pete, nu foarte accentuate, dar de diverse rugozitati si intinderi. Cica iarna de la frig, vara de la caldura. Doctorul zice "lots if moisturizer". Ea a tras concluzia ca are liber si la cremele mele de obraz, asa ca desurubeaza capacul si isi infige aratatorul in ele pana la radacina. Pe urma isi pune pixeli de crema pe fatza, genunchi juliti etc. Si babysittera se mira ca miroase copilu frumos!

OlgaT, sper ca arata bine noul job vazut de aproape.

Tdi, lasa curatenia, ca nu se moare din lipsa ei! Pune-te tu definitv pe picioare intai, lustruiesti pe urma.

Nu stiu cum va descurcati cu doi copii (sau aproape trei ), dar eu gafai cu unul singur! Si nimic nu fac ca lumea. Nici mancare (Maria de multe ori nici nu gusta creatiile mele), nici curatenie, nici job. Astept timpuri mai relaxate!

V-am pupat!

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput