Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu caut pe cineva sa o motiveze cu innotul. Adora apa, nu ii e frica, dar cand zici ca o duci la cursuri zice ca nu vrea. Sa vedem la anul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Eu caut pe cineva sa o motiveze cu innotul. Adora apa, nu ii e frica, dar cand zici ca o duci la cursuri zice ca nu vrea. Sa vedem la anul.

Rox ,

Vezi poate o sa faca la gradinita. La noi s-a facut asta-vara, in fiecare zi, optional, vreo 2-3 saptamani.
cica la inceput toti au plans (mai putin Vivi ca era obisnuita cu colacul stia sa inoate de la piscina).
Apoi...i-a luat cu competitie, cu bla bla-uri...le-a trecut plansul la toti si le-a parut rau la sfarsit ca s-au terminat cursurile.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Roxana, eu am fost cu Matei la bazin cit erau si niste copii la cursuri. s-a obisnuit si la apa adinca si i-a placut foarte mult de "domn' profesor", asa incit el ar fi stat, dar cica era cam mic, la anul ne primesc la cursuri.
insa Matei inca mai umbla prin casa la bustul gol si cu un prosop in jurul mijlocului "ca domn' profesor".

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by buli
insa Matei inca mai umbla prin casa la bustul gol si cu un prosop in jurul mijlocului "ca domn' profesor".

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Adina, stiam de cursurile de la gradi, insa si asa se imbolnaveste mereu si nu o las cu ei. Ca ii ia uzi prin microbuz si altele asemenea. Prefer sa o duc eu. Trebuia sa merg eu anul asta cu ea insa a fost cam greu cu sarcina la final si nici mama nu a putut sa o duca.

Anca, super faza cu prosopul, m-am amuzat pe aici de ma intreaba Alex de ce rad. La anul va fi numai bine pentru ei. Lui Alex nu ii e frica de apa mare, acasa intra si in piscina noastra. La inceput voia si aripioare si colac si nu innota bine, acum i-am gasit un colac micut si nu mai cade prin el, si innoata in piscina mare chiar foarte bine. Sare in apa cu elan cu tot cu colac. Dar fara el nu prea vrea.

Rox ,

Mergi la inceput

In sfarsit poze din urma:

Daca doriti sa revedeti ...Sf Maria 15 august, mami inca balena si Marie printesa. http://good-times.webshots.com/album/560829085jCcHmr

Venirea lui BB acasa (inca e frumoooos!) http://good-times.webshots.com/album/560828047zwwVkp

Prima saptamana a lui Andrei http://good-times.webshots.com/album/560829477BmgbSa

Mai am pozele recente, dar nu reusesc sa mai pun acum pe webshots ca suntem in kk si e scandal.

Rox ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Anul acesta, pt Sebi este promitator inceputul gradinitei (se cunoaste ca are experienta anului trecut in colectivitate), ieri s-a purtat frumos (a impartit cu colegii jucariile aduse de acasa, a mancat singurel -cat o fi mancat-, a cantat cu toti copiii, a mers singur la toaleta) si a primit bulina, de fapt inimioara rosie, fapt care l-a entuziasmat neasteptat de mult: are de gand sa adune o colectie intreaga de "buline bune" de la gradi, astfel incat sa-l uimeasca pe Mosu' si acesta sa-i lase sub bradut un sac plin cu jucarii... (n-a mai primit jucarii cadou de la parinti de cateva luni!).
Pt noi, parintii, e inca bine, ca nu pune intrebari de genul "da' cum de-i vede Mosu' pe toti copiii, tot timpul?"... (cum face vara-sa care-i cu 2 ani mai mare). In schimb, azi dimineata, m-a intrebat (doar asa, de control) care-i drumul pe care vine Mosu'... (zboara prin cer, cu sania trasa de reni, nu merge pe drumul obisnuit).
A fost foarte suparat ca un coleg i-a stricat o masinuta (mi s-a plans imediat ce-a dat cu ochii de mine), insa azi tot n-am plecat cu mana goala la gradi, ci cu o intreaga ferma cu animale, pe care insa i-a incredintat-o doamnei educatoare.
Mi-a povestit TOT ce au facut ieri la gradinita (inclusiv faptul ca a fost singur la wc si apoi nu s-a spalat pe manute).
...In drum catre gradi, mi-a recitat poezia cu piticul si cea cu pisicuta(*) si mi-a atras atentia ca el stie cantecelele "Bate vantul", "Alunelul", "Saniuta" si "Mos Craciun cu plete dalbe" si altele.

(*) "Pisicuta mea e trista,
Ca nu are o batista,
Sa-si stearga cu ea mustata,
Ca i-a murdarit-o rata.
Pisicuta, stai nitel,
Sa-ti aduc un prosopel!
Da' pana ma-ntorc cu el,
Ai grija de soricel!"

Sper ca nu v-am plictisit cu mesajul meu, eu oricum scriu despre Sebi (la subiectul dedicat lui), caci vreau sa pastrez vii aceste amintiri...

Anca, si pe mine m-a amuzat imaginea lui Matei, imitandu-l pe domn' profesor! Ai un adevarat barbatel acasa!

Roxana, cand ai timp, poate ne povestesti cum ai invatat-o pe Alex sa inoate cu colacul.... Lui Sebi ii place apa, insa accepta sa intre cu colacul doar in cada la mare i-a fost frica... si nu prea am stiu noi cum sa-l luam... n-am vrut sa-l fortam... insa mi-ar placea si mie tare mult sa-l duc la inot (si deocamdata n-am incredere in el ca s-ar decurca... de fapt, s-a putea ca "buba" sa fie la mine, asa-i?)!

O zi buna tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pina sa-ti raspunda Roxana, iti spun eu cum am facut.
pur si simplu am fost cu Matei la piscina, am intrat eu cu el in apa, el cu vesta. primele zile a stat numai agatat de gitul meu, mi-a fost cam greu, apa era adinca, abia stateam eu, dar incet-incet si-a dat drumul. am renuntat si la vesta cite un pic si am stat agatati numai de bara. apoi am luau cite o pluta si gata. colac i-am cumparat abia cind am ajuns la mare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by buli

pina sa-ti raspunda Roxana, iti spun eu cum am facut.
pur si simplu am fost cu Matei la piscina, am intrat eu cu el in apa, el cu vesta. primele zile a stat numai agatat de gitul meu, mi-a fost cam greu, apa era adinca, abia stateam eu, dar incet-incet si-a dat drumul. am renuntat si la vesta cite un pic si am stat agatati numai de bara. apoi am luau cite o pluta si gata. colac i-am cumparat abia cind am ajuns la mare.

Cam asa si la noi. Numai de gat, pana cand s-a prins ca nu se scufunda. Doar ca la noi am invatat din prima cu colacul, cu vesta nu-si tinea echilibrul, aluneca ba in fata ba in spate.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Pai nu am facut nici un efort. La un an jumatate am fost la mare si am bagat-o in apa cu colac si aripioare, la inceput tinuta in brate si apoi lasata pe ele. Nu am facut nici un efort, pur si simplu i-a placut. La 2 ani jumatate o aruncam direct in piscina cu colacul, nu se speria nici de apa pe fata. La noi acasa a ezitat putin cand i-am scos aripioarele, insa cand a vazut ca o tine si colac simplu nu a mai avut nici o teama. Cu vesta nu a mers, la un moment dat nu stiu cum s-a rasturnat cu mocuta in apa si nu a mai vrut vesta aceea.

Rox ,

Mergi la inceput