Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
mav spune:
...aha, merci! noi n-am depasit faza cu agatatul cu putere de gatul mamei/tatalui....
sebi nu suporta sa nu simta nisipul sub picioare...
... poate la anul...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ad_risnov spune:
Roxi, ce poze frumoaseeeeeeeeeeeeeeee!!! Sa va traiasca ingerasii si sa va aduca multa, multa bucurie!!!
Mav, chiar voiam sa te felicit pt. ca scrii despre toate perlele si ghidusiile lui Sebi. Va vor bucura toata viata! Cum faci de ai mereu timp sa le consemnezi. Eu sufar mereu de lipsa timpului...
.
Noi am avut mucisori in week-end. Ieri am stat acasa, azi ne-am dus cu pivalone si siropul de eurespal dupa noi, iar Rares era doar putin infundat, in rest destul de ok. Am observat ca majoritatea erau muciosi... Oare asa va fi de acum??? Sunt cam descumpanita.
mav spune:
Adriana, stau destul de prost cu timpul si eu... dar pt ca lucrez la calculator 90% din timp... cand/cum imi aduc aminte de ceva legat de Sebi, scriu si gata. ...Si inca am ratat si eu sa scriu despre muuuulte perle si ispravi... ale odorului...
Cu mucii...
... vrei, nu vrei, o sa va obisnuiti (ce bine ar fi fara ei!).
Eu am reinnoit rezerva de vit.C si ursuleti cu echinaceea pt Sebi, chiar azi. Inca n-are muci, dar nici timpul nu-i pierdut...
Astept cu nerabdare revederea de azi cu piticul, imi place ca-mi povesteste pe nerasuflate tot ce a facut la gradi!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
piticasigogosica spune:
Va pup si ma bucur ca nu ne-ati uitat!![]()
Iris are binecunoscutii mucisori de gradinita.
Saptamna trecuta am tinut-o 3 zile acasa,ieri la fel si azi am dus-o.Nu de alta dar nu stiu cum sa mai fac sa o tin departe de bebe,asta ar mai trebui!!
Si la cat e de geloasa mai rau face.Si asa eu am luat-o deja cu raceala insa o tin din scurt cu tratament.
Vad ca vb de echinaceea (MAV) de unde ai iei?Eu tot caut melcalcin si niciosata nu gasesc.Acum am luat imunorozistan junior.Pe langa prospan,panadol,osciloccocilum,picatur de nas.
Noroc ca ne jucam de-a doctorul,eu sunt d-na doctor si asa reusesc sa-i dau pastilele.
Bebe e bine creste si ma rog sa nu-l contaminam cu raceala.E numai lipit de mine ca "marca de scrisoare",aviz amatoarelor,ROXI
!!!
Roxana
te inteleg perfect cu zilele fara Alex.Asa si la noi fara Iris ma relaxez,daca nu pun ca tre sa mai fac si mancare si sa stu cu bebe in brate![]()
.Cum am slabit,habar nu am,alaptez.Si manac ca o sparta!Mai ma inca 4 kg de dat si un colacel frumos ![]()
Adiana
si ai grija cu masina!Si pentru Rares 
Adina,sanatate multa Oliviei !
Buli,Matei unde afost la 23 la bazin?La ce profesor?Si noua ne-a zis ca e mica dar am insistat sa o primeasca macar o lectie.Si cand au vazut ca e curajoasa n-a mai zis nimic.Acum ne astepata in bazinul acoperit,din octombrei.Eu una abia astept sa o duc.Si asa nu-i va consuma energia care da pe afara!
Mav si maicile ce intrebau de bazin:Iris asa cum am mai zis a vrut din prima,cred ca spiritul de competitie din ea a facut-o sa nu renunta la un moment dat si sa faca tot ce ai spunea profesorul.Incet incet a renutat la colac,acum era "plutica" si deja sarea singura in bazin si fara pluta(dar de pe margine).Mi-a parut tare rauca a trebuit sa intrerupem cu gardinita si apoi frigul,dar reluam.
VA PUPAM pe toti si sanatate multa copilasilor 
buli spune:
Roxana, ce frumooooosi sinteti!
Iri, noi sintem din Iasi. la bazin nu se putea pt. ca e apa adinca si pt. ca ar fi trebuit sa se tina Matei de o bara din inox destul de groasa pt. minutele lui.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Multumim mult de aprecieri.
O sa pun si poze mai recente.
Adriana, si Alex are muci, asta e starea obisnuita la gradi. Sa stii ca nici eu nu am timp de nimic, si cand eram la serviciu habar nu aveam mai nimic din ce face si zice Alex, decat in weekend.
Vic, la noi nu are nici un efect nici vit C si nici echinaceea.
Iri, aceeasi problema o am si eu, cat e de geloasa Alex, tot nu o pot tine departe de fratior. Ii tot vorbeste langa gurita si se urca peste el, cu mucii ei cu tot. Nu mai zic de stranuturi. M-a ingrijorat mama ca au zis la stiri ca se anunta epidemie de gripa si ma gandesc cu groaza ce ma fac cu bebelusul.
Si al meu sta mereu dupa mine, insa am noroc cu menajera care vine 3 zile pe saptamana. Altfel as claca. Insa in zilele in care nu fac eu mai nimic diminetile, ma odihnesc, ma uit la tv cu bb in brate. Mai dificil e cu iesitul afara, nu ma lasa deloc sa stau jos si merg cate 3 ore, in care imping carutul pe iarba cu denivelari, ca asa e la noi. Asa ca am niste muschi la mana si deja am scapat de febra musculara initiala.
Rox ,
Alexandra Maria
(10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
A_Iulia spune:
Roxi, ce frumosi sunteti toti 4!
Si Alex e superba, a crescut...ufff ce-a trecut timpul.
Ma uitam si prin pozele Adrianei si nu-mi venea sa cred ce mare e Rares. Pe gogosica Iris n-am mai recunoscut-o, mi se pare total schimbata si domnisorica (bine, n-am mai vazut-o de la 1 an).
Pe Sebi il mai vazusem recent in poze...
Uff ce-a trecut timpul fetelor, nu-mi vine sa cred!
Vivi si-a revenit, azi a fost la gradi, vreau sa ii incep tratamentul cu Ribomunyl. Si la noi echinaceea (si mai ales aia din ursuleti are o concentratie de nimic) si vit C nu ne ajuta prea mult.
Adina + Olivia Q1.04
anda141 spune:
Si eu vreau s ail duc pe Albert la innot ca tare ii place apa, dar cand sa il duc??? Eu sunt toata ziua la serviciu, ajungem la 7 acasa , cand sa mai mergem si la bazin?? Oare in week-end se poate si este suficient doar o zi pe saptamana ???
La gradi , Albert ,nu a racit deloc pana acum,nici nas curgand, vad ca se tine tare . Nu i-am dat nimic ptr. imunitate nici anul trecut , nici acum si vad ca e ok. Sper sa o tina tot asa, ma bucur ca nu raceste usor. Apropo de "perlele" lui, eu nu am rabdare sa scriu, si nici nu imi propun sa fac asta .
In week-end am fost la Sibiu, am petrecut 2 zile super faine. Avum am revenit in Bucurestiul nostru aglomerat, m-am enervat asa de tare dimineata ca am facut aproape 2 ore de acasa pana la serviciu. Era blocat peste tot.In conditiile astea ar trebui sa plec de la 7 de acasa sa pot ajunge si eu la timp.
http://www.copaculdehartie.ro
Roxana_G spune:
Adina,
. Apropos de imunizare, la noi a mers mai bine Bronhovaxom. La Rybomunil a avut o reactie ciudatica, cum ii dadeam, cum facea niste muci verzi ciudati rau. Vad ca deocamdata e ok Alex, mai putini muci.
Monica, este criminal traficul. De cand au inchis si Pipera ca fac pasarela aia, nu se mai poate circula. Coada este de la rond pana la mine la scoala americana, si pana la gradi a lui Alex se face sfertul de ora. Nu iti spun ca vineri cand am mers la manichiura undeva aproape de Jolie Ville, am facut 35 de min pana acolo.
Rox ,
Alexandra Maria
(10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
A_Iulia spune:
Hehe, mie-mi ia exact 3 minute sa ajung la servici (asta in cazul fericit in care ma duc) si 2 minute la gradinita lui Vivi.
Bronhovaxom zici, Roxi? Am auzit si chiar vroiam sa-l incerc si pe el. Insa acum ne-a spus iar dr de Ribomunyl. Oricum, am sa le incerc sigur pe amandoua, nu ma las.
Adina + Olivia Q1.04