Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 6
adlemi spune:
Buna si de la noi...
Va citim tot timpul si urmarim evolutia voastra. Ne-am bucurat pentru Roxana ca a fost tare,tare curajoasa.
Evolutia noastra este buna,suntem bine...
Nu am inceput gradinita pentru ca Albastrel nu este foarte sigur pe mers si se mai dezechilibreaza din cand in cand. Si pentru ca la gradi nu o sa-l menajeze nimeni, am hotarat sa mai asteptam un an.
Andrei continua gimnastica, terapia ocupationala si logopedia. Are o super evolutie.Vorbeste mult, si are tot felul de expresii...Le acumuleaza in capsor si cand ti-e lumea mai draga iti tranteste una.
E in continuare foarte incantat de masini, stie toate firmele de masini existente pe piata, canta la pian, stie sa numere pana la 100(si nu se incurca!!!) si pana la 10 in engleza, stie tot felul de expresii in engleza si se joaca la calculator.A, si stie sa faca adunari..
Simte nevoia unui bebelus de care sa aiba el grija, dar din pacate eu inca nu ma simt pregatita sa o fac iarasi. Nu gasesc un dr ginecolog bun, si nu atat bun ci in care sa am incredere.
In rest...munca multa, am inceput o afacere pe langa job si ma bucur ca merge...
Va pupam pe toti
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://craiustefan.3x.ro/
http://www.dropshots.com/adlemi
Roxana_G spune:
Adina, multa sanatate Oliviei. O fi de la gradi? Sper sa nu vina a mea cu asa ceva ca o trimit la mama, nu pot sa o las langa BB.
Vic, Sebi e tare dulce. Sa ne tii la curent cu ceea ce a zis dr.
Iri, imi pare rau ca au fost asa probleme cu gelozia, pai eu ma declar linistita atunci. Tare faza cu bagatul la ciorba.
Desi nu prea e de ras. Offff...mititelele de ele, au si ele sentimente ranite si griji, dar nici asa geloase nu e bine. La noi nu sunt inca asa probleme, nu il raneste intentionat (ma rog, mai putin vreo 2 plesneli cu paturica). Apropos de exprimarea cu ciorba, cand am fost la dr cu amandoi, Alex i s-a adresat lui bb "mai copilul strazii". Nici nu stiu de unde a auzit ea exprimarea asta.
Imi pare ra ca nu te pot ajuta cu femeia, a mea ma seaca si o rabd cu greu desi nu imi place. De bona nu mai zic...imi arde buza. Ti-am vazut puii in poze, tare frumusei si tu arati tare bine. Cum facusi de ai slabit asa dupa ambele sarcini? Cand a fost botezul?
Imelda,
, ce ma bucur ca auzim vesti de la voi si ca sunt atat de bune. Multumesc si pentru mesaj, l-am primit in spital, nici nu mai stiu daca am raspuns. Zilele in spital au fost tare grele. Ma rog...nu trebuie sa iti mai spun tie despre incompetenta medicilor. Daca vreti bebelus vi-l imprumutam pe al nostru cand e in criza de colici si vedem noi. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria
(10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
ramonaa spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Ramona, la voi nu au fost gelozii?
Roxana nu prea au fost momente de gelozie. Isi iubeste surioara, iar Larisa se bucura cand il vede pe Robert. O mai imita Robert, mai merge in patru labe pe jos a mai spus ca e bb si sa-l tin in brate ca plange, chestii din astea. Acum face tot mai rar.Am mai avut momente cand nu ne intelegeam cu el dar pe fetita nu a "atacat-o" niciodata. De cand e fetita a inclus-o tot timpul in planurile sale, adica eram mami, tati, Robert si surioara.
Cum te descurci? Mie mi s-au parut foarte grele primele trei luni. Iti doresc crestere usoara!
poze 1
poze 2
Ramona si
Larisa +
Robert Eu sunt Larisa si eu Robert
Roxana_G spune:
Ramona, mie imi e cel mai greu cu Alex, nu cu BB. Cand sunt doar cu el, parca ma relaxez. Alex este foarte solicitanta, trebuie sa ii zici de 10 ori ceva, este foarte energica si nazdravana, nu o pot lasa singura ca face o nazbatie, vrea multa multa atentie, alerg cu mancarea dupa ea, etc etc. O zi cu BB e mai usoara decat o zi numai cu Alex, el doar mananca si doarme, il mai schimb, si il mai legan cand plange. Alex are nevoi mult mai complexe, trebuie sa am rabdare, si asta ma oboseste mai rau. Iar acum cu gelozia imi e si mai greu. Insa incepem sa avem toti o rutina, sa ne planificam activitatile si e mai bine.
Rox ,
Alexandra Maria
buli spune:
buna ziua 
Roxana, pupam cupiii
. sa se refaca repede minuta lui Andrei - uof - ce ghinion. Alex asa nazdravana a fost mereu, numai ca acum e mai greu ca trebuie sa ai atentie distributiva. ar trebui sa te poti odihni mai mult - teoretic e usor, stiu ![]()
Adina, sanatate Oliviei, sper ca deja e mai bine!
Mav, ce mai face Sebi cu dintisorul? eu as zice ca e bine sa consultati un dentist. cind era Matei mai mic ne-am rupt dintii amindoi si cind am sunat la stomatolog primul lucru care ne-a intrebat a fost daca i se misca dintele. deci, ar fi un semnal de alarma.
Adriana, astept povestiri de la gradi cu Rares poznasul! in sfirsit am avut si eu vreme sa ma uit la poze, s-a facut mare!
Imelda, ma bucur mult de progresele extraordinare ale lui Andrei albastrel - chiar ma gindeam la voi
Iri, bravo ce fetita curajoasa ai. si lui Matei ii place grozav la bazin, iar la mare a vrut numai la apa adinca - sa n-ajunga cu picioarele
Andra si Ramona, am vazut si pozele voastre, sinteti niste dragutzi 
noi mergem tot la gradi veche, de 4 ore. vorbisem la o gradinita cu program lung, insa m-am trezit pe 12 sept ca il plasase la grupa mica. directoarea n-a fost deloc intelegatoare sa-l dea la grupa mijlocie, asa ca am pastrat gradinita si bona (pe asta era s-o ratam la mustata, in prima zi cind a revenit la noi o acceptase cineva la alt job). pina la urma tot raul spre bine. va minca si dormi acasa, cu bona e obisnuit, a fost foarte fericit la gradi cind si-a regasit colegii si educatoarea. oricum imi povestise toata vacanta de ei - si cum o sa-i revada el la "doamna" - asa zice la toamna ![]()
we trecut am fost la Suceava, nu prea am avut timp de plimbare, am fost doar la cetate. cel mai mult i-a placut drumul prin padure - mai mult decit cetatea ![]()
va pupam, va dorim we fain
mav spune:
Neatza!
Eu sunt tot in mare graba. Sebi e mai bine, ieri i-am scos firisoarele, buzica arata aproape bine, cred ca pana luni (cand va merge Seb la gradi) o sa fie chiar ok. Cu dintisorul nu stiu ce sa zic... n-am reusit sa ajungem la dentist (dar am bagat la cap, Anca, o sa mergem cat de curand posibil). Inca nu se vaita ca n-ar putea manca (ca n-ar putea musca cu dintisorii, caci de mestecat cu maselele nici nu se pune problema, ca se descurca f. bine), oricum ii tai totul in bucatele mici si e tare nostim cum si-le baga in gurita, cu mare grija, printr-o parte...
Am fost si eu la dr. Inca nu se poate spune daca sunt ok sau nu... la echo parea ca sunt ok (insa voi face analizele hormonale), dar as putea sa am sinechie uterina (cam aiurea
)... ca ultimele menstruatii au fost cam ciudatele... Dar astept urmatorul cm (poate doar mi s-a parut mie ca nu-i in regula...) si mai vedem dupa aceea... mi-a spus ca poate sa-mi faca dilatatie... Vom vedea... Sincer, n-am niciun chef de o noua interventie in zona aia...
Am avut aseara sedinta cu parintii la gradi: in continuare mi-a placut mult cum s-au prezentat educatoarele (daca ar face ele cu piticii tot ce au declarat, ar fi minunat!), am incredere ca se vor ocupa foarte bine de micii gradinari! Si parintii au fost mai receptivi decat ma asteptam, la toate problemele expuse, asa ca pot doar sa ma bucur!
Acum fug inapoi la treburi!
O zi buna tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ad_risnov spune:
Salutare tuturor!
Am disparut pt. ca joi am avut accident cu masina
. M-am grabit sa-l iau pe Rares de la gradinita, nu m-am asigurat la iesirea pe un bulevard aglomerat si am intrat intr-o dacie care circula regulamentar. A fost un soc pt. mine, dar, in cele din urama m-am inteles cu tipul lovit, i-am facut masina si am scapat doar cu acei bani cheltuiti (vreo 8 mil.), dar cu carnetul in mana. Sa-mi fie invatatura de minte
.
Abia azi m-am linistit din alergari cand am aflat cum imi voi repara masina si cat dureaza. Noroc ca a fost doar atata si nu s-a terminat cu efecte mai mari si mai grave.
Rares s-a adaptata f. bine la gradi. Ii place f. mult, ramane cu placere dimineata, are deja prieteni. Doua zile, miercuri si joi, l-am luat la ora 1 acasa, dar, din nefericire, drumul e f. aglomerat la ora aceea, asa ca a adormit in masina in ambele dati. Vineri l-am lasat la program lung si a fost super ok. Mi-a si spus acasa ce distractiv a fost sa doarma cu toti copilasii, impreuna. Asa ca am decis sa-l las la program pana la 3.30-4.00, dupa care il va lua bona si vor merge in Cismigiu, iar in jur de 6-7 seara vor veni acasa.
Azi deja are si el nasul infundat si ceva mucisori trasnparenti. Daca pana luni se agraveaza nu-l voi mai duce iar cateva zile.
Adina, multa sanatate Oliviei
. Sper ca sunteti deja mult mai bine!
Imelda, bine v-am regasit!!! Ce ma bucur ca Andrei este bine si are asa evolutii grozave!
Iri, aveti niste poze grozave!!! Sa va traiasca ingerasii!
Mav, sanatate multa si tie si lui Sebi
!!!
A_Iulia spune:
Noi abia azi putem spune ca suntem putin mai bine (desi si azi dimineata a avut un puseu de febra de 39).
N-am fost toata saptamana la gradinita.
Nici luni nu cred ca va merge Vivi, poate celelalte zile.
Uff, cu ocazia asta mi-am amintit ca vine sezonul rece si ca Vivi a mea e foarte sensibila. In consecinta azi am anulat revelionul in Austria la schi. Mi-e frica sa risc cu ea, nu se ajunge cu avionul, ci cu masina...oricum o sa fim de Craciun prin Suedia si era greu transferul in Austria...asta e. In plus planuiesc sa le duc pe Vivi si pe mama prin ianuarie-februarie in Tenerife (e si sora mea acolo in perioada asta), asa ca aleluia Austria. Imi pare rau cumva, dar poate ca pentru ea ar fi fost si obositor, nu stiu.
Va pupam si feriti-va de viroze!
Noi 6 zile am stat cu 39.5 (a facut si 40 in prima zi), iar febra ceda din ce in ce mai greu la antipiretice. foarte nasol.
Are bineinteles si antibiotic, ca de obicei, nici o viroza nu trece pe la noi fara complicatii pe la amigdale.
Adina + Olivia Q1.04
Roxana_G spune:
Anca, pe Alex au dat-o la grupa mijlocie, eu asa am insistat. Nu inteleg de ce la voi nu s-a putut, insa e bine ca el se simte bine cu colegii vechi. Cu Alex am fost numai la cetate la Targul Neamt si acolo cel mai mult i-a placut ideea ca veneau turcii si cei din cetate luptau cu ei
, asa ca era pasionata numai de aparare si de unde se tragea cu arcul.
Vic, ma bucur ca e bine Sebi si ca esti multumita de gradi. Nu stiu ce sa zic despre problema ta, poate ti se pare doar ca menstruatia e diferita.
Adina, mama mama ce plimbarete sunteti, nici nu va mai conta ca nu mergeti in Austria. Alex e rezistenta la frig, nu avem nici o problema. Ea raceste numai in colectivitate, mai rar de la frig sau de la vreme. Eu voiam sa ii iau pe ambii la schi anul asta, dar si pe ai mei sa il pot lasa pe Andrei. Eu nu schiez, ma obliga al meu sa invat si nu am chef, dar va trebui, ca sa putem sa o invatam si pe Alex.
Adriana, si Alex are ceva mucisori, insa nu cred ca de la gradi, si vremea e cam cudatica. Bine ca ai rezolvat cu masina, se mai intampla, de acum sa nu va mai grabiti. Cat despre programul lung, sa stii ca si noi aveam pb cu Alex cand era la program scurt pentru ca atipea in masina, apoi era nervoasa si nu mai dormea deloc, etc etc. La program lung a fost super. Doarme bine si cica adoarme usor.
Rox ,
Alexandra Maria
A_Iulia spune:
Rox,
Nici eu nu schiez si acolo as fi mers tot pentru Vivi.
Sunt instructori potriviti, asa ca nu trebuie sa-ti bati capul, nu e musai sa inveti si tu.
Imi pare cumva rau ca mai era o fetita de varsta ei care mergea si sigur s-ar fi motivat una pe alta.
Am sa incerc anul celalalt, daca scapam de polipi, amigdale si ce-o mai trebui.
Adina + Olivia Q1.04