Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Salut!
In primul rand multa sanatate copiilor bolnaviori si rabdare multa mamicilor.
Ieri a fost prima zi la gradi pentru Robert. Totul a fost ok. Seara nu puteam sa-l desprind de pe covor de la jucarii. S-a suparat ca d-na educatoare i-a spus sa plece acasa. Vedem cum se va comporta astazi.
Mult succes tuturor copilasilor la gradinita!
Sa va mai spun despre noi ca Robert o iubeste mult pe Larisa si fetita e inebunita dupa el. Se ridica in picioare si merge de-a lungul patutului, scoate limba la noi, ne pupa, ma scuipa cu mancare, cam astea sunt activitatile Larisei. A, sa nu uit e mamoasa raaaau: toata ziua e dupa mine, nu prea sta la altii cand sunt eu prin preajma.
Inca o data va pup si va urmaresc din umbra.

poze 1
poze 2

Ramona si Larisa + Robert

Eu sunt Larisa si eu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna ziua si de la mine,tot va urmaresc discutiile cu gradi si sunt un pic invidioasa,eu nu am reusit s-o inscriu pe Maria anul asta ,voiam s-o inscriu aici langa noi ca sa o pot duce eu insa mi s-a spus ca anul asta nu se fac grupe mici asa ca a ramas pe dinafara si tare bine i-ar fi prins si ei si mie sa mearga la gradi.

Roxana inca o data felicitari pt bebeloi si pt nasterea fantastica ,sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si puternici.

Adriana multa multa sanatate celui mic.Sper ca sunteti bine.

Mav pupam buzita piticului sa treaca repede si fara urmari.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adriana, si Alex se vaita mereu. Ba chiar m-a auzit pe mine in timpul sarcinii, si acum zice mereu ca o doare spatele, ca abia se misca si ca e greoaie. Sper ca Rares e bine.

Vic, tocmai voiam sa ma vaicaresc si eu si am citit mesajul tau trist. Imi pare tare rau...ce sa zic. Nu cred ca va inghiti dintisorul insa, eu zic sa stai linistita. Legat de tine insa, trebuie sa mergi la medic sa vezi ce e cu tine. Super chestiunea cu chestionarul pentru parinti, ar trebui sa faca si la noi la gradi.

Ramona, la voi nu au fost gelozii?

Andra, sunt gradi particulare care primesc si de la un an jumatate.
Voi unde voiati?

Acum sa ma vaicaresc si eu. O fi fost ea nasterea fantastica, dar atat de fantastica incat BB a iesit cu fractura de clavicula. Asta nu ar fi fost nimic daca nenorocitii aia ar fi zis ceva sau ar fi observat, si am fi imboilizat mana de atunci. Intre timp s-a sudat cu un nodulet, care se va resorbi in timp insa. Bietul de el, mi-a zis ortopedul ca trebuie sa fi avut dureri ingrozitoare si ma tot intreba daca nu plangea, de parca puteam sa ghicesc eu de ce. Sunt tare trista si frustrata in acelasi timp, sper ca se va resorbi asa usor cum zice ortopedul, si ii multumesc lui DD ca a avut grija si nu s-a ales cu vreo pareza cum am inteles ca se intampla. Urasc medicii si spitalele de la noi!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare dragelor!

Rox, nu te ingrijora. Sigur se va rezolva cumva... Stiu ca atunci acand am nascut noi (tu prima data) fetita ARamonei, Maysa, a avut tot clavicula rupta. Asta a fost unul din motovele pt. care eu am vrut cezariana. Si Maysa a fost de peste 4 kg. Nu stiu daca i-au pus-o atunci in gips, dar oricum acum e f. bine. Sanatate multa lui Andreiutz si un lui Alex.

Andra (ralualexandrei), am vazut pozele voastre din concediu 2007. Sunt superbe iar cel mic ce mare a crescut!!! Maria e o domnisoara pe cinste , iar tu arati super la asa putin timp dupa nastere. Cred ca tati e tare mandru de voi!!!

Ramona, bine ati reaparut . Ce-o mai fi cu Aramona, cu Helen, cu Lia...???

Mav, imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva. Poate doar un dentist sa te linisteasca. Cred ca nu se va intampla nimic rau. Si tie multa sanatate. Nici eu n-am mai ajuns la medic ginecolog de peste 2 ani . Ar cam trebui sa ma urnesc...

Rares este bine acum. Chiar am inceput sa-i dau papa normal. Doar cu lapticul am mai asteptat pana maine. De maine si noi incepem gradi. MI-au disparut toate emotiile, asa dintr-o data. Asta seara am stat si i-am aranjat toate cele: hainute, rechizite...
Apropos de cum sunt educatoarele si eu am primit de la cele de la grupa lui Rares, inca de sapt. trecuta, lista cu rechizitele necesare la grupa mica (si m-au costat cred ca peste 1 mil.), apoi un chestionar pt. parinti care sa le faciliteze lor cunoasterea mai buna si mai rapida a copilului (cu intrebari despre cand a mers, cand a vorbit, ce preferinte are, cum se poarta cu copiii, adultii, animalele, strainii, ce program are intr-o zi obisnuita, de cine a fost crescut, cand a spus prima oara EU, care sunt asteptarile noastre vizavi de gradinita, ce intrebari avem pt. educatoare, etc.) si o lista cu un cod comportamental al parintelui care isi aduce pt. prima oara copilul la gradi, lista ce cuprindea si necesarul de hainute, schimburi, consumabile, etc. Si mie mi-au facut o impresie f. buna educatoarele lui Rares. Sper sa fie totul bine.

Fug la nani ca maine dimineata o sa avem un adevarat meci cu trezitul lui Rares.
Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adriana, asteptam impresii din prima zi de gradi !! Succes, o sa fie bine !! Ma bucur ca i-a trecut burtica .
Ramona, bine ai revenit, nu ai mai scris demult !!
Nu am mai auzit nimic de Arturici . Ioanaaaa...ce mai faceti voi ????

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aaaa, acum imi amintesc, cred ca am completat si noi ceva cand am inscris-o pe Alex. La ea e al3lea an si doar i-am transferat fisa si evaluarea de dincolo.

Apropos de Ioana, mi-a dat sms mai demult cu un nr nou de telefon. Nu stiu ce am facut ca nu am reusit sa il salvez. Si de atunci nu am mai dat de ea, nici de Andrei nu am anuntat-o. Adriana, sau oricare din fete are nr ei, va rog un PM. Multumesc.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
De vreo doua saptamani, eu am un program infernal... d-aia nu apuc sa va mai scriu... Mai rau e ca deja sunt cam obosita, casa mi-e vraiste... si perioada aglomerata se va toooot intinde, cel putin pana la Craciun...

Roxana, am ramas fara cuvinte... oh, mititelul... cat o fi suferit... socrul meu a avut o clavicula fisurata sau fracturata (nu mai stiu exact), dar zicea ca are niste dureriiiiii....

Noi (eu si Sebi) mergem azi la dr. O sa va scriu dupa aceea vestile noi... Pana atunci, poate va inveselim nitel:

In fata blocului avem un castan. Pe langa faptul ca pana acum a adunat kilograme buuuune de castane (pe care nu mai stim pe unde sa le depozitam), Sebi a descoperit "un secret" pe care mi-l spune soptit (sa nu auda si altii):
-Stii, mami, aici e un pom care are arici care ascund castane!!!

Va pup! Sa aveti o zi usoara!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata'
Va salutam si noi chiar daca mai rarut.
Iris e bine,merge la gradinita unde vad ca-i place.Dupa un start cu tipete acum e bine.Are si mucisorii de riguare...
Mie m-i se pare atat de mare,in comparatie cu fratiorul ei.Ea a vorbit de la 1,5 si la 2 vorbea perfect si corect,acum ce sa va mai spun ,zi de zi ne uimeste.Asa sunt de inteligenti copii astia si in plus murim de ras cu ea,cu ce inventeaza si ce face.
Intr-o zi se apucase sa zica incontinuu cuvinde din aceeasi familie fonica si nu se mai oprea chiar daca inventa cuvinte,apoi schimba familia de exemplu:"rata,retea,rate,rate fixe..."
Are o enregie de nedescris si e mai degraba baietel.iubeste masinile pe care si le parcheaza frumos,le repara...filmul ei preferat "Masini".etc etc...am spicuit ceva ca nu v-am mai scris de mult.
Insa e fff geloasa pe fratior.
Roxana am tot citit postarile tale.Felicitari pentru baietel!Imi pare rau pentru intamplarea de la nastere,dar totul va fi bine!Si eu l-am nascut pe Cosmin natural si a avut 3,8 kg,mi-au iesit ochii din cap de durere iar el a iesit cu echimoze vanat.Am avut cordonul f scurt si nu au vazut ecografic>A trecut si am uitat.Bina ce nu mai nasc.Am vazut ca si voi aveti probleme de gelozie.La noi a fost feroce,acum s-a mai domolit.Daca bebe e tinut de alticneva in brate decat mine,e f geloasa sio se manifesta urat:bate,tipa sa-l dea jos sa o ia pe ea.Si acum imi mai spune ca vrea sa dispara bebe,sa se imbolnaveasaca,sa-l bage la ciorba....
Pana acum doar l-a muscat de talpita.
Sper ca i-a mai trecut dar sunt mereu cu ochii pe ea in preajma lui.
Aaaaa sa va mai zic ca pe Iris am dus-o la bazin vara asta zi de zi.Nu a vrut sa ne-o primeasca initial,dar s-a dovedit cum o stiu:f curajoasa si cu dorinta de afi prima .Vom continua in bazinul acoperit din octombrie.
VA PUP DULCEPE TOATE SI PUIUTII VOSTRI MAIR SI MICI
SANATATE MULTA TUTUROR!

PS.Am nevoie de o femeie pentru menaj.Ma puteti ajuta cumva?!!!
De bona nu indraznesc sa mai zic,abia ce mi-a plecat si ultima dupa 2luni jumate si deja subiectul asta ma deprima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am uitat sa va invit sa ne vedeti cat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Noi avem o viroza urata, cu febra tot timpul, (pana in 40), asta e a 4a zi. Ufff.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput