Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Eu am niste oferte tare faine de restaurant si nu numai.
Astept o veste de la voi.
Nu e problema de "contra cost". Ideea e sa va degrevez pe voi de niste probleme, pentru ca tu esti acasa cu poznasii si domnul sot e la servici.
Vorbim.Pup

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by adlemi

Eu am niste oferte tare faine de restaurant si nu numai.
Astept o veste de la voi.
Nu e problema de "contra cost". Ideea e sa va degrevez pe voi de niste probleme, pentru ca tu esti acasa cu poznasii si domnul sot e la servici.
Vorbim.Pup

sarumana

Hai sa iti povestesc pe scurt, desi mai bine vorbeam la tel. Insa doarme BB...

Voiam la Doina la crama, insa cica e deja rezervat. Problema e ca am amanat rezervarea din pricina dragutului meu care avea alta preferinta, iar eu nu prea am idnraznit sa zic ca nu imi place. Pana la urma am profitat ca am rezervat biserica mai aproape de Doina. Daca Doina ne refuza raman in pom...ca sunt pretentioasa cu restaurantele.

Cu biserica iar probleme. Voiam la Rusa, insa se pare ca urmeaza sa inceapa contructia la turla si se va inchide. Asa ca am facut rezervare la cea de pe Kiseleff langa scoala 11. Numai ca la una era programat la 12 si la una la 15 si nu stiu cum sa pun restaurant.

Invitatii canci ... nici nu stiu ce sa scriu in ele.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Daca nu poti face la biserica aceea, eu iti recomand cu mana pe inima biserica Sf Gheorghe Vechi(e in spatele magazinului Cocor).Iti prezint avantajele: sunt 2 preoti super,aici referindu-ma la pasiunea pe care o pun in slujba; au un cor superb, biserica este foarte mare si spatioasa...Alt avantaj ar fi faptul ca nu iti cer bani-adica nu e ca la celelate biserici ceva impus.Cunosc foarte bine atat biserica, cat si pe cei 2 preoti(parintele Ionel si parintele Cristian)si iti garantez ca va fi o slujba frumoasa.Dar pana la urma putem aranja la orice biserica doriti ca...avem relatii la Divinitate!:)
Ca restaurante iti propun mai multe. Am oferte bune de la restaurantul la Villa, de la Planet, de la Dada, de la Crystal palace, de la Novotel, de la Ramada...Iti atasez link-urile restaurantelor si spune-mi daca vrei unul dintre ele.
O sa-ti trimit pe mail (dar sa-mi dai adresa, ca nu o mai stiu) modele de invitatii si pretul lor. De asemenea si marturiile si cruciulitele si preturile lor.
Nasii de botez banuiesc ca o sa se ocupe de hainutze si de lumanare. daca nu, avem oferte si pentru acestea.
Dupa ce se stabileste restaurantul si biserica, iti fac si propunerile de decoratiuni. Promit ca va fi frumos si nu scump!

Mergi la inceput

Imelda, multumesc din suflet. Ma uit imediat pe linkuri. In ceea ce priveste biserica o stiu, pile aveam si acolo. Panrintele Cristian m-a ajutat sa trec peste momentele grele dinainte de amniocenteza si cred ca s-ar fi bucurat mult sa il boteze pe Andrei. Problema este ca inima mea a ramas la Rusa, acolo ne-am cununat si acolo am botezat-o pe Alex. E greu sa iti explic conexiunea mea cu acea biserica. De aceea am ales o varianta de rezerva doar cea de pe Kiseleff, adica as prefera la Rusa. Nu imi permiteam sa fac asa ceva parintelui Cristian si de aceea nu am mers acolo.
Hai ca ne auzim la telefon mai bine. Marturii si decoratiuni au facut cei de la Doina la Alex, habar nu am de detalii si nici daca se ocupa si acum. Daca nu facem acolo o sa trebuiasca sa vorbim. In invitatii nici nu stiu ce sa scriu...problema cu biserica.
Dupa cum vezi suntem varzaaaaaaa.
Adresa mea este roxana@ghigea.com

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Am ramas fara baterie. inca o data si ne auzim.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

COSMIN ARE UN DINTISOR!!!Ieri am vazut priuml dintisor ,stanga jos.Am fost asa de fericita!Creste puiutul meu!

Tania esti o draguta.Mie ambele sarcini m-au facut o graviduta "frumoasa" asa imi spuneau toti si nici dupa nu am ramas cu multe kg in plus.Acum mai am 4,dar ce daca...sotul meu oricum nu remarca sau nu vrea sa arate,are treburi mult mai importnate...DA,exact asta e problema,e yoghin(fost practicant in India,Italia) si adept al hinduismului...stiu ca ai dreptate vis s vis de preot,insa uneori nu reusesc...asa de grea e crucea cu el.
Adina,Olivia e in zodia pestilor si de aceea e asa sensibila.Poate cu timpul o pregatesti pentru lumea asta care nu e asa precum sufletelul ei Am citit ceva de divort?daca nu te superi...
Roxi nici nu stii cat ma regasesc in vorbele tale.Iris e exact ca si Alex,de nastapanit si de cand e si Cosmin e si mai si!!!Uneori imi vine sa o apuca de o paripa de numa;.alteori mi-e mila de ea,de cele mai multe ori tip la ea.Stiu ca nu e bine,dar nu mai pot si tare imi pare rau.
In rest,cred ca iar alunec spre depresie...nu mai pot weekwndurile sunt un cosmar cu 2 copii unul numai de gatul meu,altul rasfatat si gelos,mancare....si in general nu iesim nicaieri,fiindca sotul lucreaza si sambata,cum altfel!!!!Nu mai am timp de mine,de intimitati ce sa mai zic simt ca imi pierd o parte din mine,femeia din mine plange,se simte neglijata...si eu nu sunt asa,nu eram asa...cred ca merit si eu ....

Mergi la inceput

Imelda, multam mult, ne auzim sa vedem ce ar mai fi. Am rezolvat la Doina. Insa nu am putut sa te sun azi ca am avut probleme cu Andrei. Va povestesc imediat.

Iri, felicitari pentru dintisorul lui Cosmin. Si eu ma regasesc in ceea ce scrii, si weekendurile singura cu copiii, si reactia fata de Alex si regretele. Cam tot! suntem femei tari si mame minunate si ne vom descurca, daaa? Dar pentru relatie trebuie sa gasesti timp si sa faci un mic efort. Cam in pasa asta eram eu anul trecut...pentru un moment am zis ca e finalul. Cu putin efort s-a rezolvat si ca dovada ca a venit Andrei. Am fost tare fericita, ca nu l-am conceput in perioada in care faceam cu scopul asta, ca voiam BB2. Andrei a venit pur si simplu din dragoste, cand ne regasisem, si cand ma simteam indragostita cu adevarat. Stiu cum e sa sufere femeia din tine, insa nu te lasa. Eu dupa lectia de anul trecut mi-am propus sa nu mai ajung in situatia asta si desi nu reusesc mereu, cel putin incerc. Ca dovada azi m-am dus la infrumusetari. Sunt sigura ca gasesti resurse sa faci ceva si odata ce gasesti resursele si se imbunatateste ceva, o sa ai si mai mult dispozitia sa faci mai mult. Trust me, ca stiu ce spun! Hai inca o data!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Uitasem sa va spun de ce sunt necajita. Am fost azi la ortoped cu ambii. Dincolo de circul Alexandrei acolo, de ma stie tot Medicoverul, am plecat si cu suparari.

Daca Andrei este ok in ceea ce priveste clavicula, nu va fi nici o problema, nodul s-a micsorat si va disparea, nu este ok cu laba piciorului curbata. Ca atare i-au pus ambele picioruse in gips...mi-e asa de mila de el saracul. Tinem o saptamana si marti reevalueaza. Oricum daca il punem iar trebuie scos la botez. Of of of!

Si piciorul lui Alex dureros are o mica problema, insa nu ceva semnificativ. Posibil sa fie putin lichid adunat dupa genunchi, ina e prea putin sa se faca ceva si nici nu se identifica de ce natura este. Deocamdata numai antiinflamator local.

Cam asta...Sunt franta, BB a fost tare agitat si inca este, normal cu cataroaiele alea la picoioare, ca e pus tot de sub genunchi. Nici nu prea doarme. Ce ma asteapta saptamana asta...Iar el mititell...offf.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Of Rox ce rau imi pare...Stiu ca e greu, am trecut si noi prin asa ceva. Sper din suflet sa se rezolve problema cu bine...Vorbim la telefon daca te pot ajuta cu ceva, cu orice...fie chiar si cu o vorba buna...
Iris...nu te lasa descurajata...E greu stiu...dar cu ganduri pozitive se rezolva totul. Ai sa spui ca e usor de spus, si se vede altfel din afara. Cu sigurnta asa e. Dar au maitrecut si altii prin asa ceva, maimult sau mai putin...Am avut si eu momente in care ziceam "nu mai pot" si iata ca am putut.Tu ai ceea ce altii isi doresc o viata intreaga sa aiba si nu au. Poate nu esti constienta de bogatiile pe care le detii in acest moment. Ai doi copii minunati si de aici incepe totul.Copii tai sunt sanatosi, suntfrumosi, sunt PERFECTI!!!
Cunosc cazuri concrete de femei care si-ar fi dat si viata sa fi putut face macar un copil...dar nu au putut! Tu ai doi! Frumosi, perfecti si minunati!
M-am uitat la pozele tale Iris, si crede-ma ca te-am invidiat! Esti o femeie frumoasa, puternica si pe deasupra si bogata sufleteste! Stii oare cate femei si-ar dori sa fie in locul tau?O gramada!!!
ia o pauza, gandeste-te la ceea ce ai, gandeste-te ca altii nu au intr-o viata ceea ce ai tu si ai sa vezi ca poti!!!Daca multe femei ar ucidepentru a arata ca tine tu poti zice ca nu te simti femeie???
Esti frumoasa, esti desteapta,esti puternica, esti bogata sufleteste!!! Si, pe deasupra, ai norocul de a avea in preajma oameni pentru care tu insemni TOTUL!
Te pup tare si iti trimit toate gandurile mele pozitive!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Adlemi multumesc!Stiu ca invidia ta era intr-un sens pozitiv .Si mai stiu ca problema e la mine!Offf poate as putea sa deschid un intreg subiect pe forum pe tema "nefericirii" mele dar m-am abtinut de multe ori:ma gandeam ca multi nu ar intelege si probabil ar considera un..moft,in plus nu vroiam sa ma expun!AI DREPTATE,PERFECTA DREPTATE!!!!!!!!!!Sunt bogata avand 2 copii minunati,sunt intreaga,sanatoasa,Dumnezeu a fost darnic cu mine,in plus m-a ajutat sa fiu independenta material sa fiu apreciata prin munca mea...DA am tot,nesocotind aspectele materiale ale unei vieti de lux pe care nu o am si SINCER nu fac un scop in viata!Am rearizat tot ceea ce mi-am propus,dar nu usor ci am muncit pentru ele.
Poate fiindca am avut mereu ce am vrut si vb aici de adolescenta,primii ani de tinerete(Doamne cum vb de parca asa vaea 100 de ani ):iubire,apreciere,admiratie,distractie,fericire...ce cuvant controvesat!!!
INSA nu am reusit sa am un lucru:IUBIREA sotului,adica manifestarea ei asa cum vreau eu!Poate suna egoist,nu stiu,insa de 5 ani caci atat facem peste 9 zile eu nu m-am simtit aprope niciodata iubita cu adevarat.El e un tip f inchis care se iubeste mult pe el si face doar ce-i convine.In plus are convingeri clare pentru care e in satre sa calce in picioare(de admirat ar spune unii) nu si daca asta i-ar afecta pe cai pe care-i iubesti(spun eu).Nu mi-a zis niciodata:te iubesc si fff putin am simtit asta,nu e pasional,nu e romantic(considera ca ziua mea,plus cela aniversare sunt zile obisnuite si se comporta ca atare),uneori e sadic de rece,considera ca dragostea nu se manifesta prin iubirea fizica pe care o considera un sport "nociv" pe care tre sa-l practici cat mai rar,de tandreturi...mai rar si asa la cereri exprese etce etc...offf sunt fff multe de zis,dar uneori mi-e teama ca nu sunt crezuta,poate par ridicola sau chiar...tampita!Unii ar zice si de ce stai cu el?!!!Eu aici am spicuit din nemultumirile legte de aspectul "femeia din mine".
Si revenind...poate sunt prea incapatanata,n-am vrut niciodata sa CRED ce-mi spunea,vroiam sa cred ca eu am dreptate ca se va schimba(ce naiva am fost) ca iubirea mea care s-a sacrificat pana la a deveni "pres" il va convinge ca MERIT,ca nu e un pacat sa recunosti ca iubestisi sa o arati.
iar imi dau lacrimile ...si mi-am promis sa nu plang.
Poate sunt prea sensibila,desi multi ar spune ca sunt o femeie putermica,din mpmnet ce 90 % dintreburile casei sunt pe umerii mei,plus serviciu,copii...
AM GRESIT tocmai fiindca asa cum ai spus tu am uitat de mine!De cat de importanta sunt eu,mai les pentru CEI CARE DEPINDE DE MINE si pentru care rerezint TOTUL!
Acum lupt cu mine,incep sa ma iubesc sa ma ajut!
Si copii mai ma ajuta mult,parintii mei...

Sper ca nu am schimbat subiectul cu mesajul meu
Inca o data,merci
Roxi,merci si tie ,stiu ce spui insa nu eu sunt cea care pentru "relatie nu imi caut timp"

Copilasii sunt inca muciosi dar le va trece lor.In rest sunt multmuita ca am reusit sa restabilesc o relatie cu Iris:citim in fiecare seara poveste,ne jucam cu jocuri interactive,invatam cate ceva in fiecre zi,pictam...si asta ma face fericita!!!

Mergi la inceput