Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 17
piticasigogosica spune:
Roxi imi pare tare rau ca aveti probleme.Dar se vor rezolva!Cred ca suferi mai mult decat el vazindu-l asa,dar se face el mare!
Recitind ce am scris....nu stiu daca e cazul,insa as vrea sa va spun ca,copilasii mei sunt facuti cu siguranta din dragoste!!Si tatal lor ai iubeste f mult!
adlemi spune:
Iris, hai sa-ti spun ceva: faptul ca iubirea lui nu se manifesta asa cum vrei tu nu inseamna ca ea nu exista.
Eu sunt cu R de 12 ani aproape, casatoriti de 7 aproape....La inceput voiam si eu cuvinte frumoase, si flori, si declaratii-stii tu, ca in filme....Si sufeream cand nu le aveam.
Dar, trecand impreuna peste o gramada de greutati si probleme(voi stiti foarte bine pb pe care le-am avut cu Andrei) am realizat ca ceea ce imi doream nu era important.
Cuvinte frumoase poate spune oricine, orice barbat. Flori pot primi de la oricine,etc,etc...
DAR nu stiu cati barbati pot oferi stabilitate in adevaratul sens al cuvantului. Crede-ma in momentul acesta al vietii mele este mult mai important sa stiu ca am acasa un barbat care ma iubeste fara prea multe cuvinte, care si-ar da viata pentru mine si pentru copilul nostru...Este mai important pentru mine sa stiu ca acolo, langa inima mea, este un om pe care ma pot baza, indiferent de cat de greu va fi si indiferent de cate probleme vor aparea.
Nu conteaza declaratiile, nu conteaza florile, cuvintele frumoase. Nu spun ca nu ar fi frumos sa existe si ele. Dar mai importanta este stabilitatea si securitatea....
Pup tare fata frumoasa. Si in continuare iti trimit gandurile mele pozitive ce te vor invata sa vezi partea frumoasa a vietii.
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://craiustefan.3x.ro/
http://www.dropshots.com/adlemi
Roxana_G spune:
Iri,
. Sunt convinsa ca nu tu ai nevoie de timp pentru relatie. Dar de multe ori tine de tine sa faci mai multe eforturi. Eu am incetat sa mai sper ca schimb ceva. Cum spune si Imelda, e important sa stii ca ai un om care te iubeste, poate nu vrea sau nu poate sa o spuna cum vrei tu. Eu am realizat anul trecut cat ma iubeste, dintr-o copilarie. Stiindu-ma suparata pe el pentru o prostie mare a lui, a facut prostii si mai mari sa ma faca sa il iert. M-am enervat ingrozitor cand am vazut ce poate face, dar pe de alta parte din disperarea gesturilor am inteles cat ma iubeste. Nici nu stiam cum sa mai reactionez, ca imi venea sa il pocnesc pe de o parte, si pe de alta parte mi se parea atat de dragut pana unde a ajuns ca sa ne impacam. Mi-am dat seama ce efort a facut, pentru ca el este un om super calculat, si cand am vazut de ce copilarii e in stare sa ma tina, am realizat ca ma iubeste tare mult. Uneori ma intreb daca si el se indoieste de iubirea mea cand fac mereu scandal ca nu e acasa cu mine si copiii asa cum as vrea eu, sau daca si el se simte neinteles si nefericit. Suntem oameni, suntem diferiti, subiectivi. Nu stiu...tu stii mai bine ce vrei si ce se poate face.
Eu i-am pus problema sotului in felul urmator. Nici eu nu sunt de acord cu tot ce face, nu il inteleg mereu, dar ii respect deciziile si il sustin si fac eforturi sa ii fiu alaturi pentru ca asta il face fericit si pentru ca vreau sa fie fericit. Insa daca ma iubeste, poate sa faca lucruri marunte sau eforturi sa faca si el lucruri care ma fac fericita chiar daca nu le intelege totdeauna. Se pare ca pana la urma a prins mesajul dar a fost tare greu.
Uite anul trecut i-am scris o ditamai epistola in care ma vaicaream ca sunt nefericita, ca vreau sa fie ca la inceput, ca imi lipseste curentul ala cand ma ia in brate, ca vreau sa simt fluturii in stomac si altele asemenea. Dar am realizat ca nu toate tineau de el, pur si simplu acum am mult mai multe griji, responsabilitati si constrangeri care ma impeidca sa traiesc si sa simt ca la adolescenta. 
Sa nu te superi, nu ii iau apararea sotului tau, doar incerc sa te sustin cum pot. Eu am o prietena foarte buna care are acelasi tip de personalitate cu sotul meu, cam acelasi mod de a gandi. Am realizat pe masura ca imi povestea despre ea si relatia ei ca eram exact invers. Ea m-a ajutat sa vad si viziunea lui si sa inteleg ca si celalalt poate fi nemultumit. Cred ca numai datorita ei nu am facut o prostie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
anda141 spune:
Iri,
O sa fie bine, nu te lasa descurajata !! Incearca sa discuti si sa mergi inainte!! Fetele ti-au spus foarte bine .
Roxana, imi pare rau de bebe ca sta cu piciorusele in gips, dar daca trebuie...mai bine acum decat mai tarziu cand incepe sa mearga.
Vroiam sa te intreb tu ai vreun medic pentru copii prin zona?? Eu am o doctorita pesiatra, dar nu sunt multumita mai deloc de ea, la ea il am pe Albert de cand a fost mic, de nevoie, ca nu am gasit alta. Am cautat si am intrebat in stanga si in dreapta dar nimeni nu era multumit de medicii pe care ii aveau, trag eu concluzia ca medici pediatri buni nu prea sunt multi. Bine ca nu am avut prea des nevoie de ea,insa caut altceva si nu gasesc. Si as vrea sa fie si aproape ca asa mai gasesc eu cine stie pe unde.
http://www.copaculdehartie.ro
adlemi spune:
Buna
Voiam doar sa va spun ca de azi sunt...sofer cu acte in regula!!!
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://craiustefan.3x.ro/
http://www.dropshots.com/adlemi
Roxana_G spune:
Imelda, felicitari! Hai sa udam cu o votca tare. Mie mi s-a promis una cu lamaie imediat dupa ce nu mai alaptez si nu am primit nici acum. Macar de la tine.
Apropos, am rezolvat cu botezul. Sa nu zic ca nu ma iubeste acolo sus cineva. La Rusa si la crama Doina, se ocupa ei de tot. Sunt asa bucuroasa. Multumesc mult de tot de ajutor! 
Monica, nu am nici un pediatru. Alexandra e inscrisa la unul la care nu am mers niciodata, pe Andrei nu l-am inscris inca. Noi avem pediatra la Medicover unde au abonamente ambii.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
piticasigogosica spune:
Buna
Noi ne luptam cu racelile.Ieri CSMIN a implinit 5 luni si am sarbatorit mergand da doctor
.Amandoi sunt raciti rau.Iris are antibiotic
Asa ca asta ma preocupa acum mai mult!
Imelda si Roxana,cum sa ma supar pe voi,din potriva.
Si poate am dat importanta mai mare anumitor aspecte si altora nu...probabil am fost dezamagita si atunci cand as fi vrut sa ma bazez pe el,la nevoie...dar poate ar fi mai bine sa gadesc pozitiv,cum ar fi ca pe 26 facem 5 ani de casnicie
si el isi va aminti si imi va face o surpriza!![]()
Anda,merci 
Sanatate multa la puiuti si aveti grija ...la muci!
buli spune:
Roxana, pupam puiutii sa se faca bine repede 
oricum e mai bine ca ati descoperit problemutzele devreme, nu?
Iri, poate ca nu o sa se potriveasca ce spun. daca nu se potriveste, nu baga in seama ![]()
cere de la sotul tau explicit si punctual cum si la ce sa te ajute.
incearca sa-ti gasesti altceva cu care sa-ti ocupi mintea, astfel incit sa nu ai asteptari de la el. si atunci orice gest dragutz te va bucura.
incearca sa te simti tu valoroasa. nu lega chestia asta de el in nici un fel. iti vei schimba atitudinea si va fi mai bine pt. amindoi.
acum am recitit ce-ai scris si ... nu stiu
oricum fetele au zis bine ce-au zis. dar fiecare caz e unic.
eu am fost 2 zile in bucuresti, n-am avut nici un minut liber. Matei e suparat foc pe mine, sper sa-l impac in we
va pupam pe toti
aaa... adlemi - felcitari 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@