Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Roxi, imi zicea o prietena din Cananda ca acolo copiii stau cu pampers pana la 6 ani, in carucior tot pana la 5-6 ani...si nu se mai agita nimeni.

Nu stiu ce te ambitionezi tu asa, te costa mult pampersul, sau ce?

Las-o, ca pana se marita iti garantez eu ca n-o sa mai faca in pat.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buna
Aseara a fost si la noi prima noape fara pampers. Pana acum il lasam doar in cursul zilei dar acum am incercat si noaptea. Si am reusit!!!
Cred ca este o chestie ce tine de copil, de ritmul fiecaruia...
In rest suntem bine, obositi pe zi ce trece.
Vineri seara am avut de organizat un majorat si am ajuns acasa la 4 dimineata sambata.Greu dar ...frumos
Toata lumea afost multumita si atat sarbatorita cat si invitatii mi-au transmis k a fost cea mai frumoasa petrecere la care au participat.
Acum am un botez peste 3 saptamani si trebuie sa ma pregatesc cu toate cele.
Nu mai conteaza oboseala, important este ca o fac cu placere, ca este ceea ce mi-am dorit si ca in sfarsit am reusit sa fac firma si iata ca au aparut si clientii.
P.S. Am tras cu ochiul zilele trecute la poze de demult...Ce frumos era cand ne intalneam cu totii aproape in fiecare weekend...Mi-e dor de cliepel acelea si de voi.
Va pupam

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adina, nu e vorba de ambitie, e vorba ca nu e ok nici sa stea cu pampers atat. E ditamai fata si ma tem sa nu fie si mai greu sa o dezobisnuiesc pe masura ce trece timpul. In plus pampers poate favoriza infectii urinare, se opareste. Totusi are aproape 4 ani si daca te gandesti ca noi nu mai faceam demult pipi nici noaptea.

Imelda, ce ma bucur ca dai semne de viata. Felicitari pentru firma si pentru succesul legat de majorat. Bafta cu botezul. Daca stiam, iti ceream ajutorul ca noi suntem in mare ameteala cu botezul. Adica e pe 27 octombrie si e tot ce stim. In rest e o varza.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Adica tu crezi ca ea la 18 ani o sa faca pipi in pat, sau cum?

Nu zic, e normal sa incerci s-o inveti, dar daca se mai scapa, nu e nici o tragedie. cu infectiile urinare nu prea cred povestea, mai ales ca cei mici stau 2 ani in pampers non-stop si nu mai fac nici pe naiba.

Stai linistita si ai rabdare. Ai sa-i scoti pampersul de tot cand ai sa constati ca dimineata e uscat complet si ca i l-ai pus degeaba. Nu te mai stresa nici pe tine, nici pe Alex cu asta.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Adina, aveam un prieten in copilarie care chiar a facut pe el pana la 15 ani. Trebuie sa ma lamuresc daca e o problema sau nu. Cu infectiile urinare ai si tu dreptate, pe mine m-a indoctrinat pediatra veche. Cea de acum zice sa nu ma agit.

Insa pampers uscat dimineata nu as fi asa sigura ca gasesc. De exemplu si eu ma scol cel putin o data noaptea sa ma duc la baie. Nu toti pot sa tina pana dimineata, si ideea era nu sa nu scape deloc, ci sa stiu ca daca ii vine macar incearca sa se duca la oala sau tipa sa o schimb. De fapt asta ma speriase cel mai tare, ca dormea uda bine mersi.

Hai ca incerc sa ma relaxez.

Zi de Vivi, cum e la gradi? Ce mai face in rest? Nu te capiaza cum face Alex?

Aseara am iesit la restaurant cu un musafir venit din Germania. Cu amandoi copiii. Cel mic, desi era ora lui de urlete, culmea a fost linistit. In schimb Alex pe care o luam cu noi dintotdeauna si e obisnuita, a facut ditamai circul pe acolo. Cred ca a exasperat toti clientii localului. Vorbea tare, continuu, striga, alerga, darama obiecte pe masa, se supara din orice, s-a si tavalit pe sub masa. O fi perioada...

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Eu la Vivi am avut mare noroc, are un temperament extraordinar de bun. Nu stiu cu cine seamana , dar e foarte cuminte, nu am avut nici o criza de 3 ani, e foarte miloasa, ascultatoare...cateodata ma si intreb cum am facut de mi-a iesit asa un copil de bun.

Pe de alta parte, eu educatie nu pot sa fac cu ea, e foarte sensibila. Doar daca ridic vocea (ceea ce nu am mai indraznit s-o fac de cand nu avea nici 2 ani) se retrage undeva si plange pe infundate, sfasietor, si se ascunde. Sensibilitatea asta ma cam omoara, ma gandesc sa nu fie un dezavantaj pentru ea mai tarziu.

Noi iesim frecvent, dar de majoritatea datilor cu alti copii de varsta ei, si au obiect de activitate reciproc.

La gradi e deja in grupa mijlocie - ca si voi. Invata multe acolo, ii place, ma bucur ca ii este bine.

In orice caz...daca va amintiti eu eram cu gura mare ca-mi mai doream al doilea copil imediat, apoi nu s-a mai putut din cauza divortului. Acum, ca a crescut Vivi, parca nu-mi prea mai doresc. Ma indepartez de perioada cand era ea mititica si nu mai imi doresc inca un copilas. Va invidiez pe voi ca ati facut, sincer.

Desi...daca o sa mi-o ceara Viv...probabil ca o s-o fac si pe asta. Dar inca e ok, nu prea se plictiseste, are program lung la gradi si pe ce ramane din timp alocam o gramada de activitati. Nu sufera deloc ca e singura, sau cel putin nu-mi solicita inca ceva

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Adina, pai stai linistita, Alex desi e geloasa pentru venirea lui Andrei ne mai solicita si o sora. Initial am crezut ca e o gluma, ii tot explicam ca va fi la fel ca el, tot asa plange, tot asa are nevoie de mami. Si mi-a raspuns senina ca nu e nimic, o sa o imprietenim cu Andrei.

Alex are temperament vulcanic. A iesi cu alti copii e si mai rau, nu o mai potolim deloc. Baiatul nasilor, care are 8 ani, e tot asa, si cand se intalnesc ies scantei. Amandoi abia asteapta botezul, insa eu cred ca vor demola restaurantul.

Ce sa zic...ma intreb cum aveti atata rabdare cu copiii, ma intreb daca sunt eu cu defect ca nu sunt mai rabdatoare. Asa imi vine sa o iubesc pe Alex si in 5 min iar strig la ea. Nu merge cu frumosul deloc, nici cu rugaminti, nici cu santaj, nici amenintari si nici oferte tentante. Ma vad nevoita sa ridic vocea si imi pare asa rau.

La noi la odisee este o mamica a carei fetita s-a nascut cu trisomie 13, probabil ati vazut subiectul. M-a impresionat mult situatia, de cate ori imi amintesc imi dau lacrimile. DE cate ori imi amintesc ii multumesc lui DD ca am copii sanatosi si ma simt vinovata ca nu am mai multa rabdare si intelegere cu ei.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hehehe ... macar voi stiti cum stati
la noi o sapt e ingeras, o sapt ne maninca fripti
are perioade cind e extraordinar de cooperant, e de nota 10, si are zile cind orice, dar absolut orice e motiv de urlete si incapatinari aiurea.
insa un motiv-ceva tot am gasit. mi se pare ca e mai motzocos atunci cind am avut o perioada ocupata, cind nu prea am avut timp de el. daca il mai si parchez o zi-doua la bunici - hait! s-a zis cu linistea o saptamina. ce sa fac, nu pot sa ma pensionez sa stau cu el.

iar pe al doilea nu-l mai fac. la virsta mea ... cam greu. vorba Adinei, daca il faceam rapid, imediat dupa Matei, era o treaba. desi tare greu ar fi fost pt. ca ar fi trebuit sa ma descurc numai singura cu tati.

Matei e destul de inventiv si ii place sa comande, asa ca ieri am fost toti 3 condori si am clocit diverse chestii prin casa.
iar azi am mers cu trenul la gradi. adica el era locomotiva si noi vagoanele, mergeam pe strada in sir indian, Matei facea UUUU si noi tica-tica. inutil sa va spun, se uita lumea ca la circ, norocul nostru ca gradi e la 2-3 min si nu ne-am facut de ris prea tare. drept e ca si noua ne place sa ne jucam cum are el chef, astfel incit sintem pe rind fantome, trenuri, lei sau alte lighioane. uneori, 2-3 zile la rind sintem familie de galinacee, alteori de ursi si vorbim pe limba lor.
vorba unei prietene de-aici de pe forum, o sa creada matei ca toti oamenii mari sint niste bufoni

acum tre sa plec, am ceva de clocit, va doresc o sapt minunata!

aaa ... adlemi, felicitari pt. firma!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buli...ce frumos e la voi acasa! Noi nu facem pe animalutzele,facem pe eroii din desene animate. Asa ca ori suntem Incredibilii,ori suntem Shrek, ori Pompierul Sam....tare frumos...
Mai rade Razvan de mine...ma apuc sa colorez cu Andrei, si Andrei la un moment dat renunta, dar eu raman tolanita pe covor si colorez in continuare...Asa ma relaxeaza! Cred ca unul dintre motivele pt care am vrut sa fac un copil a fost sa am cu cine sa ma joc!
Rox, daca vrei sa te ajut cu ceva, spune-mi!Am acelasi numar de telefon si oricum sunt pregatita pentru un botez! Incepand de la o gramada de idei privind hainutzele, lumanarea si terminand cu invitatii, marturii si decoratiuni.Sunt aici, daca vrei sa te ajut!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Anca, e foarte frumos ca va jucati, nu conteaza ce zice lumea. Sa nu crezi ca Alex nu are si zile de cumintenie, predomina ce e drept cele cu nazbatii. Stiu si eu cum este dupa o intrevedere cu bunicii. Au trecut vineri pe aici dupa o lunga pauza, si vineri seara dupa plecarea lor imi venea sa imi iau campii.

Imelda, inca nu stiu ce vreau. S-ar putea sa am nevoie, multumesc mult. Contra cost evident. Azi astept un raspuns de la restaurant si in functie de asta avem totul rezolvat sau suntem la zero. Asa ca ramane de vazut. Pupici lui Albastrel. De cand m-am mutat e mult mai greu sa ne vedem, desi sincer si mie mi-ar fi placut sa iesim ca in vremurile vechi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput