Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hmmm, Ciudat. Cum vine asta reprocesat? Cel care e invechit in magazine?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Monica, daca ar face rabat la calitate atat de grosolan, crezi ca si-ar pune mai pune si <cartea de vizita> la vedere? Eu nu cred asa ceva!
Roxana, suntem binisor...Bibica e putin mucioasa si prestam la greu cu ,,batista bebelusului,,. I=am luat azi echinaceea de la Forever si nu vrea sa o ia...si-am dat si destul pe ea. sper ca macar Andreea sa o ia.
Cu serviciul s-au asezat toate pe fagasul bun si am intrat deja pe profit. Imi merge binisor si cu job-ul din particular. Per ansamblu ne-am echilibrat binisor financiar...sufleteste insa.....greu ...greu tare fara mama....parca am platit un pret prea mare.....stii mereu am zis ca exista un echilibru in toate.Cand ne mergea si noua mai bine ...hop...am dat bir la greu pt. ce am castigat...asta-i senzatia...castigi pe o parte, pierzi pe alta. E adevarat ca e relaxant sa ai cat de cat un confort financiar...dar nu la schimb cu sanatatea...
Pupici tuturor!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu nu cumpar decit lapte la punga. doctorita lui Matei mi-a spus asta de mai multe ori. drept e ca cel la punga se strica mult mai repede .... dar pina la urma asa e normal, ca laptele sa se strice, nu?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu stiu daca e adevarat sau nu in privinta laptelui, dar nu m-ar mira sa fie adevarat. Eu cumpar UHT ptr. ca nu ma duc in fiecare zi sa cumpar lapte .Dar o sa iau de soia si am terminat povestea. A fost o perioada in care am luat numai lapte de soia, este mai scump, dar cred ca merita. Lui Albert ii place, nu are nici o problema cu laptele de soia.Si consider ca este si mult mai sanatos din ce am studiat eu.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Tania, ma bucur ca ve merge bine. Iti inteleg durerea...viata merge inainte si ai 2 pui pentru care trebuie sa vezi viitorul. Eu nu am fost prea incantata nici de echinaceea si nici de oscilococcinum. Anul asta insa pentru prima data mi s-a parut ca oscilo a ajutat la raceala Alexandrei. Insa trebuie 2 doze pe zi. Multa sanatate lui Bibi si sa speram ca nu ii da raceala surorii mari. Aaa, aerosoli ai incercat?

Cu laptele nu stiu ce sa zic. Probabil e adevarat, dar cum cumparam o data sau de 2 ori pe sapt o sa raman la cutii. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi si in celelalte alimente. Nu prea mai este nimic 100% natural.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Am fost la dr cu baiatul care este ok. Sa vedem marti la ortoped cum stam cu clavicula si cu piciorusul curbat.

Am intrebat de problema Alxandrei si a zis sa nu imi fac griji, reflexul de noapte se formeaza mai tarziu, spre 4 ani, la unii copii pana la 5 ani chiar. Si sa o las cu Pampers ca inseamna ca nu e pregatita si sa reiau operatiunea peste cateva luni. A zis ca nu e bine sa o las uda ca raceste sau face infectii urinare si nici nu ajuta in mod special sa ma trezesc eu de 100 de ori sa o pun pe oala ca nu ajuta reflexul. Asa ca nu ma mai scol decat o data pentru 2-3 zile si daca e la fel, revenim la pampers.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna

Problemele mele s-au mai atenuat in sensul ca ne-au mai trecut racelile:pentru Cosmin a fost prima noapte dupa multele in care a dormit si sa- trezit doar la supt.Iris inca tuseste ,dar mai rar.Cu hotii nici nu ma mai gandesc,decat sa-mi iau si mai multe masuri de preventie.Cu treburile zilnice,obositoare incer sa le iau ca atare fara sa ma gandesc ce fac,de ce fac si ce nasol e!Si e mai usor.
Deocamdata ma descurc fara bona si fara prea mare ajutor de la sot.
Roxi aporpos de sot ,stiu ca am mai vb noi ceva imediat dupa intalnirea de 1 an al copiilor.Eu una am ajuns la concluzia ca nu-l pot schimba,il iau ca atare si incerc sa profit de zilele "bune" si sa trec peste cele rele.Stiu ca se dedica muncii in totalitate si sacrifica timpul familiei,chestie care i-am reprosat-o mereu.Din pacate la munca treburile nu au mers cum si-a dorit,din contra si atunci am inteles ca am suferit pentru nimic.Acum in mare e la fel.Dar vb ta mai vorbim pe PM.
Cat despre pipi,Iris nu mai face de 1 an cred sau mai putin,insa aseara a facut si ea (si se mai intampla f rar),nu stiu daca i-a fost frig sau fiindca i-am dat sa bea inainte de culcare.Eu nu o mai cert,i-am zis doar ca nu a fost la wc inainte de culcare.Nu ar trebui sa o certi ep Alex,acum poate fi o forma de protesc si chiar sa faca intentionat!
Anda ,merci .Albert face parte din copilasii de ian-febr 2004 ,nu???Iris manaca doar mere,culmea,f rar banane si pere.Struguri,piersici,prune,caise nimic
Dady sfestanie am facut deja,cu preotul duhovnic vb destul de des.Ma rog aici ar fi maimulte de discutat,sotul se vrea de alta religie,desi e nascutortodox si botezat...
Ai dreptate in ceea ce priveste cererea catre sot si de multe ori a rezultat pozitiv.dar tocmai ceea ce m-a enervat este faptul ca nu m-a ajutat desi i-am cerut .Cu pedeapsa tine...nu vb cu el...si data viitoare face si tot asa.Si cu echilibrul cam asa e.Eu cred tare si in chestia cu roata care se intoarce,insa la noi sunt deocamdata multe pe minus,mai putin copii si vb ta sanatatea e cea mai importanta.Ce afacere ziceai ca ai in particular?
Iulia

Nu v-am spus ca am fost la munca cu bebe???sa fi vazut baietii si fetele ce impingeau de carut cred ca ma mai duc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

wow,Iri ce bine arati dupa asa putin timp de la nastere...si ce graviduta sexi ai fost....mi-au placut tare mult pozele din oglinda....Jobul e legat de service aparatura medicala.
Ai grija in privintra sotului...daca ,,cocheteaza,, cu o alta religie...s-ar putea aici sa fie si cauza pb din ultima vreme....Fii tu puternica si roaga-te pt el si mai ales urmeaza si crede in sfaturile preotului ...
Roxana, de care aerosoli...da-mi detalii...si eui am rinita alergica si -mi-ar face bine un astfel de aparat...sau nu-i aparat?
We placut!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Iri, pai si eu am renuntat demult sa mai schimb ce nu tine de mine. Am avut o perioada si mai dificila dupa ce am vorbit noi atunci, dar vezi ca lucrurile se mai si imbunatatesc. Oricum apropos de ce am scris eu, am zis doar sa nu pici pe panta nepasarii ca te duce intr-o situatia mai rea decat initial.

Tania, am un aparat Omron de aerosoli, l-am folosit si eu la crizele de sinuzita. Nu aparatul e cheia neaparat ci substantele folosite. Trebuie sa iti dea un dr ce ai nevoie pentru tine. Pentru Bibi iti zic ce folosim noi: ser fiziologic, dexametazona, si fluimucil. Insa dexametazona e un fel de cortizon, nu il da dr mereu. Dar fluimucil da. Dexa merge la rinita ta alergica bine. Cand e f rau cu nasul se da adrenalina. Dexa e mai mult pentru laringite si bronsite.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Nu mai zice nimeni nimic? Chiar asa plicticosi sunt puii nostri?

Alex e ok, tare zapacita. Parca ar avea ceva mucisori, cred ca de aseara cand am iesit in oras pe ploaie. Nu i-am pus Pampers din nou, am decis sa nu ma mai scol asa des, ma scol numai pe la 5-6 si asta daca ma trezesc eu intamplator. Si daca 2 zile la rand o gasesc uda atunci renunt. Culmea ca de atunci nu a mai scapat pe ea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput