Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Anca, nici suc nu vrea. Ca ar fi ceva si ala. Dar nu ca nu ii place, nici macar nu vrea sa guste, strange din dinti si nu ii bagi in gura ptr. nimic in lume.
Aaa, aseara a facut un mic pas, mancam eu mar langa el si mi-a zis ca miroase frumos marul ( pana acum zicea sa plec de langa el ca miroase urat) , dar ca el nu vrea. Nici nu-i mai zis, oricum a fost o perioada destul d elunga in care nu i-am zis nimic despre fructe, mancam noi si gata. Nici gem nu vrea, nici dulceata. Eu ii zic ca are o psihoza fata de fructe.
Waw, Roxana, ce mare e baiatul. Mai are putin si o ajunge pe Alex!!! Zici ca are 4-5 luni,si are o fata adevarata de barbat !! Poate o fi el mai mancacios !!
Hai nu te mai enerva , eu te inteleg perfect, ca si pe mine ma apuca nervii repede, o fi de vina zona asta unde stam ??

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, ar fi cazul sa manance macar grasul meu ca altfel ma sinucid. Cred ca ajung sa le impart palme la masa cand mergem in concedii.

Sigur ca e o problema cu zona, eu sunt blocata acum, masina mea e in service, a sotului la fel, ca l-a apucat sa le polisheze ca sunt patate de la santierul de alaturi. Soferul a facut accident destul de grav. Iar eu sunt imobilizata aici, nici la biserica nu am ajuns, nici la doctor, si nici nu stiu cum voi lua fata de la gradi, ca sa nu mai spun ca ma astepta educatoarea la consultatii. Si daca soferul ramane fara carnet am incurcat-o, cine duce si ia fata? Trebuie sa ma duc eu cu tot cu bb dupa mine. Offf!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Nu am mai ajuns azi la consultatii cu educatoarea. Am vorbit la telefon, a zis ca ei Alex i se pare cuminte. Ceea ce e bine. Azi a facut circ si dimineata cand a dus-o tati si am inteles ca si la pranz si ma intreba educatoarea ce a apucat-o.

In fine, am reusit sa aduc vorba de colegul de care se plange Alex. Mi s-a raspuns numai ca este un copil agitat, ca alearga continuu si gesticuleaza, si ca in agitatia lui loveste copiii neintentionat. Banuiesc ca are o problema, ceva special, ca educatoarea avea tonul acela cum ca nu are ce face. I-am zis sa ii supravegheze mai bine ca Alex a venit cu rani si mi-a repetat ca asa este el agitat si ca in agitatia lui se intampla accidente. Nu stiu ce sa inteleg si nici ce sa fac mai departe. Azi Alex mi-a repetat ca nu ii place baietelul, insa nu a mai zis ca o bate, ci doar ca ii ia jucariile, ceea ce nu e o tragedie, ci ceva normal.

La doctor abia joi seara ajung cu amandoi, o sa vorbesc si despre pipi. Noaptea trecuta am pus-o de 2 ori si nu a mai facut pe ea. Insa am facut mai cald in camera.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Roxana l-am admirat si eu pe bebe.Acum seamana tare bine cu tine si e asa dulce cu gropite.
Nu vreau sa te superi, dar eu zic sa te mai linistesti.Se aduna multe, simti ca nu mai faci fata dar incearca si te detaseaza-atat cat e permisibil- de tot ce e in casa.Fa-ti timp doar pentru tine(o carte, o baie timp de sa zicem 15 minute).Te ajuta mult, si stiu ca ai pe cine conta sa te ajute cu casa si copiii in acest timp.
Pentru ca sotul meu mai mereu era plecat la munca-si acum este dar cu un program mai lejer- am fost si mama si tata mult timp.Si le-am rezolvat pe toate, si am mers peste tot cu 2 copii dupa mine.Acum voi merge cu 3
, dar sanatosi sa fim cu totii.Gandeste-te ca unele "probleme" sunt nimicuri fata de alte probleme adevarate din lumea asta.Stiu, esti om si te enervezi usor, esti irascibila dar uneori nu se merita sa iti consumi energia pentru nimicuri.Vreau sa te simt tare si surazatoare.

Legat de ceilalti copii la gradi-din pacate cam toti ne confruntam cu probleme de-astea.Conteaza mult mediul din care vin, nu stim niciodata ce probleme se ascund in spatele unui tipat sau a unui caracter violent.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Uitasem sa zic ca bebelina noastra se dovedeste a fi un bebelin, asa ca bagam hainutele roz si le scoatem pe cele bleu.
Pun si doua pozici cu Rebecca si Phillip pe moto-e topit dupa motociclete, cred ca trebuie sa ma pun sa strang bani ca doar BMW vrea
Rebecca
si Phillip

Mergi la inceput

Babee, te admir din tot sufletul pentru felul in care te descurci cu copiii si cu tot si pentru ca reusesti sa iti pastrezi calmul. Eu sunt ceva mai temperamentala, m-ai vazut. Imi pare rau si mie ca ma consum pentru nimicuri numai ca uneori asa se aduna ale naibii. Nu am ajutor deloc sa stii, decat cu casa la curatenie. Stiu ca e mare lucru, oricum la casoiul meu nu se putea altfel. Dar cu copiii nu am. Ai mei au problemele lor de 2 luni si nici macar 2 ore nu mai vine mama ca sa pot iesi si eu la un Carrefour macar. Asta e. inca o data.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Roxana la noi singurul ajutor e sotul.Indiferent ca vine de la munca, e si el obosit si are si altele pe cap, chiar si pentru cateva minute preia copiii si sta cu ei .De fapt el ma ajuta mult, si cand lucram tot cu el stateau si conta mult.
Si tu esti om, si tu ai nevoie de respiro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

oooooo, ce de noutati si ce de evenimente!

Pai sa o luam pe rand....Saphir, felicitari! Sa-ti fie puii sanatosi si voi cei mai fericiti parinti ca-i aveti!
Roxana, La multi ani sanatosi si fericiti! sa fii iubita!

Iri, tare rau imi pare de perioada nefasta prin care treceti...poate o ,,vizita,, la un preot n-ar strica si o sfestanie in casa.Sigur rau nu face!Sanatate multa ca-i mai buna decat toate...restul.....of se aseaza ele cu timpul si cu...nervii nostri...Ideea este ca ff tarziu am realizat o mare ciudatenie: mie mi se parea normal ca soata al meu sa-si dea seama ca am nevoie ajutor de la el...Apoicu timpul am realizat ca daca nu-i ceream explicit ajutorul credea ca nu am nevoie.....

Doamne ce specimene barbatii astia...Din barbatul care nu facea absolut nimic in casa...in afara de butonarea telecomenziii si oaresce treburi pur barbatesti , acum pentru ca-l SOLICIT , ma ajuta aproape tot timpul, la treburi la care nici nu credeam ca ma va ajuta vreodata...CERE-I AJUTORUL, NU-L ASTEPTA!

BABEEE...NU-I ASA CA SOTUL TAU NU-I ROMAN?!! sI DACA ESTE, PAI SIGUR S-A CLONAT PE ACOLO...A FOST O GLUMA, SIGUR TI-AI DAT SEAMA, DAR ESTI PRINTRE PUTINELE CAZURI...FERICITE....BAIETELUL FRUMOS CA O FETITA CARE O SA FIE!!!aI NISTE COPII , O MINUNATIE....
Cahhh acum am vazut ca s-a scris cu litere mari..mi-e lene sa corectez...
va pup pe toate!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Babee, ai niste pui superbi. Motociclistul e tare smecher...da Rebecca ce sa spun ca stii ca m-a innebunit din Viena. Acum ce mai conteaza ce e BB3, sanatos sa fie. Bine ca aveti variante.

Tania, ce mai faceti voi? Ce ne povestesti?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Voi stiati asa ceva de lapte ?? Va scriu ce am primti pe mail :

Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pina la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou...
Cind cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte ne- reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5 in locul indicat in fotografia de mai jos.http://good-times.webshots.com/photo/2851069030031893409HwgTPz

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput