Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, nu stiu daca te linistetste, dar Albert a facut azi noapte pe el, desi l-am pus odata. Dar asta ptr. ca bea seara inainte sa se culce un pahar cu lapte, am zis ca nu ii mai dau , poate s ail bea mai devreme. Dar i s-a pus pata pe lapte mai nou. Ar bea toata ziua lapte cu nesquik. M-a enervat si pe mine, chiar l-am certat. Daca zic ca ii pun pampers, zice sa ii pun, nu il deranjeaza. El care s-a obisnuit destul de repede sa ceara la olita , inclusiv noaptea. Insa daca se culca tarziu si bea inainte sa se culce, mai scapa pe el.
Si doarme dezvelit, nu suporta nici 5 min. nimci pe el, si daca mai esi ud, il gasesc inghetat. Acum tuseste si sforaie toata noaptea. Nu suporta picaturi in nas, nu vrea nimic, mai bine prefera sa sforaie.
Daca mai pun la socoteala ca nu mananca sanatos imi vine sa-l bat cateodata. Dar acum abia astept sa ma duc sa il iau de la gradi, ca el e cel mai scump baiat.
Asta este, ne bucura, ne supara....

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Roxana,
eu as lasa-o pe Alex cu pampers. cind n-o sa mai vrea, n-o sa mai vrea ea si gata. asa, cred ca e cam chinuitor pt. amindoua sa va treziti de 3-4 ori pe noapte. eu una am incercat sa fac asta o sapt, dar cadeam pe jos de oboseala si eram pulbere cu nervii. si i-am pus pampers la loc. destul de repede am obs ca il scot dimineata uscat. dupa vreo sapt asa nu i-am mai pus si acum e ok. nu s-a mai scapat deloc, deloc.

Monica,
daca te consoleaza, sa stii ca nici Matei nu maninca fructe. banane cu iaurt si cam atit. de citeva zile a inceput sa-mi ceara din capul lui mar. cind a mincat un mar intreg taiat felii, nu ne venea sa credem. nu l-am fortat deloc-deloc. ii spuneam: eu maninc un mar, vrei si tu? el, cica nu. ok, il mincam si nu-l mai imbiam deloc.
Matei maninca in schimb cu placere morcovi si patrunjel. spune ca el e iepuras si cu asta se hraneste. fructe moi, insa deloc, le scuipa.
la noi pt. vitaminizare merge cu suc de fructe facut in casa. asta ii place si bea zilnic. Albert nici suc nu vrea?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai nici la noi nu merge sa o amenint ca ii pun pampers la loc, ba chiar ea cere. Si cand am renuntat ziua tot cu circ a fost, desi nu mai facea pe ea, cerea mereu pampers. Si cand am mers in concediu i-am zis ca l-am uitat acasa si ca acolo nu se gasesc. Si acum i-am zis ca ii pun si imediat a zis ca da. I-am zis ca eu ii pun dar o sa rada toti copiii de ea, mai ales daca afla la gradi. Si iaca replica: "la gradi sunt 2 fetite mari cu pampers si nu rade nimeni de ele".

Mda. Ideea e, Alex nu se scapa pe ea, Alex face pe ea pur si simplu. Lapte bea si ea destul de tarziu, insa am incercat sa ii dau si mai devreme. Azi i-am dat de la 7, insa a baut deja apa, si-a pus singura in cana. Nu e o intamplare, pur si simplu face pe ea, si asa era si acum un an cand am incercat aceeasi schema.

Nu sunt sanse sa nu faca deloc noaptea, pampers nu am gasit niciodata uscat dimineata. Singura solutie este sa se trezeasca cand face sau macar dupa sa o schimb. Nici ea nu doarme invelita si tot asa o gasesc inghetata, si totusi nu pare sa o deranjeze. Zau daca stiu ce sa mai fac. Ma enerveaza situatia rau de tot, asta noapte m-a apucat durerea de cap de nervi. Degeaba o cert, degeaba o rog sa ma cheme, degeaba o amenint, degeaba ii explic cu frumosul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Monica, si eu ma enervez mereu si tip la ea, si ma simt asa vinovata. Imi vine sa ii dau si vreo 2 scatoalce, dar ma abtin, ca nu ajuta la nimic. Imi pare rau si cand urlu, dar tot asa nu ne intelegem deloc cu frumosul. E o perioada enervanta si pentru mine cu 2 copii imi e si mai greu. Nici ea nu mananca, dar nu asta ma enerveaza. Ma enerveaza ca o rog sa ne imbracam si zice nu, ca o rog sa nu mai sara si se arunca in cap pe parchet, ca o rog sa nu mai alerge si zdupaie toata casa, ca o rog sa nu mai tipe si sa tranteasca atunci cand il adorm pe bb si ea tocmai arunca castroane pe parchet. Si lista continua. Imi vine si mie sa o bat, dar cand ma chinui de o ora cu bb in brate sa i ladorm si cand sa il pun in pat darama ceva pe langa el.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Rox, dar de ce vrei tu musai sa-i scoti pampersul?

aaa ... eu am facut (si am mincat) dulceata de ardei iuti. e iuuuuute, de-ti sare basca, dar buuuuna

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Roxana nu te mai chinui.Renunta si las-o sa renunte singurica la scutec.Acum e posibil sa faca multe si ca sa te enerveze, e gelozia ce apare odata cu aparitia lui bebe.Nu iti imagina ca Phillip nu a facut niciodata nimic, ca nu a tras de bebe,ca nu a avut perioada de negatie:nu e sora mea, nu o vreau etc.Alex probabil asa se exteriorizeaza, las-o in pace si ignora cat de mult poti.Iti e greu, stiu cum e si mie mi-a fost la inceput pana ne-am obisnuit, acomodat unii cu altii.Incearca si fii mai calma-stiu ca e greu acum, bebe te solicita mult.Dar nici Alex nu are nici o vina.
Si noua ni se mai intampla cu pisu in pat, dar rar rar.

Cu fructe si legume n-am ce va spune, noi papam oricum,oricand.Fiecare are un ritm, vor manca vreodata si de-astea.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Babee, O inteleg si pe ea mititica, cata dreptate ai...dar eu am nervii zdrente.

Anca, pai e ditamai fata, cat mai face la pampers?

Monica, ma apucasem sa scriu mesaj si a inceput bb sa planga, apoi s-a blocat calculator si am pierdut tot. Nici Alex nu mananca nimic crud, fructele numai la blender cum ziceam. Felul 2 il pasez ca la bebelusi, sa nu simta carne in el. Supa strecurata. Ce sa mai zic?

Am pus poze noi cu baiatul meu care a inceput sa rada si sa "vorbeasca" cu caruselul.

http://community.webshots.com/album/560981573RpfHCF

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

eiiii, Roxana, o sa-i treaca -sigur! garantez eu, asculta ce-ti spun

o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by buli

eiiii, Roxana, o sa-i treaca -sigur! garantez eu, asculta ce-ti spun

o zi buna sa aveti!

pana se marita...

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Nu ma mai duc azi la doctor, ca avem niste probleme si nu am masina sa ma duc. Sunt un car de nervi, dar asta este. Ma duc joi si o sa vorbesc si despre pampers cu doctorita.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput