Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 11
anda141 spune:
Iri, imi pare rau ca esti asa suparata si deprimata.Cred ca treci printr-o perioada f. urata de ai ajuns in starea asta. Imi pare rau de casa, sper ca nu ati pierdut valori prea mari.
Va doresc multa sanatate la toti , si tie putere sa faci fata la toate. Trebuie sa fii puternica ptr. copii. Rutina de zi cu zi, este cam normala in perioada asta cu bebe mic. Toate ne simtim inutile stand acasa si facand aceleasi lucruri. Dar incearca sa gandesti pozitiv. Bebe are nevoie de tine si tb. sa fii acolo ptr el.
Te pup si sa te vad mai optimista!! 
http://www.copaculdehartie.ro
Babee spune:
Salutam si noi toata lumea!
Saphir sa fiti sanatosi cu totii, felicitari si refacere rapida
Roxana, Adriana imi cer scuze ca nici macar n-am apucat sa va sun.Timp de plimbare nici nu prea am avut, ca sa o sun pe Adriana sa ne intalnim cand...nebuneala totala a fost.Noi agitati, aveam un program bine fixat care a tot fost dat peste cap, copii bulversati, eu de asemenea, lumea care se baga si mai rau incurca...uf ce bine e acasa, sa facem tot in ritmul nostru.
Nuntile au fost frumoase, ne-am distrat si ne-am simtit bine,am luat si motul fetii si tot a mai ramas mult par,si acum ne odihnim.Bine ca nu venim decat o singura data pe an in Romania, ca as claca la propriu.
Ralualexandrei tu crezi ca uneori eu mai am timp sa fac totul ca la carte?Am ajuns ca nici nu mai vad daca stau jucarii pe jos sau haine aruncate prin baie.Fac cat pot, ordine cat de cat sa fie, altele nu le pot programa si nici nu mai pot sta sa ma aplec toata ziua.Deja mi-e greu sa ma aplec, ma ajuta Phillip cat poate si o bozgorodeste pe Rebecca ca iar a facut dezordine
(de parca el nu face).Sanatate multa.
Piticasigogosica ce sa zic...pacat ca multe lucuri sunt asa cum sunt, dar incearca si fii tare pentru copiii tai.Valorile furate le vei recupera in timp, cu pozele cunosc pentru ca si noi am pierdut multe poze cu Phillip pentru ca s-a ars laptopul.Incearca si faceti un program, si va veti adapta la el.Fa-ti timp pentru tine, chiar si 10 minute pe zi, te va ajuta mult
.
Phillip a inceput gradinita, e foarte incantat de copii si de educatoare, m-am intors mandra ca mi l-au laudat ce ordonat si atent este, ce frumos vorbeste.N-a invatat pana acum engleza la gradi, dar ne-am jucat si a invatat multe, acum e bucuros ca are unde vorbi si cu cine se juca.Dimineata ii imbrac pe amandoi, urcam in masina si ne ducem la gradi, las copilul mare si cu Rebecca ma intorc.La pranz acelasi il iau dar mergem pe jos, sa ne aerisim si sa ne relaxam.
Bebelina creste si e topita cand mangaie Phillip burtica.La nimeni nu reactineaza asa cum face la el.Si el e mandru si ma da cu crema pe burtica ca sa creasca bebe repede si sa o vada ca e curios![]()
La multi ani celor ce si-au aniversat zilele cat am lipsit noi
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Roxana_G spune:
Iri, ce sa spun...imi pare rau pentru perioada grea. Problemele financiare vin si pleaca la toata lumea, o sa vina vremuri mai bune si pentru voi. Foarte neplacut cu hotii...ai senzatia aia de nesiguranta, de parca ti-ar fi luat cu ei si linistea. Eu asa am simtit cand mi-au furat din autobuz tot ce aveam in geanta. Eu va doresc multa sanatate si putere sa treceti peste tot, si sa dea DD sa rezolvati problemele repede! Cat despre depresie si rutina...m-ai descris intocmai pe mine. Aici nu am vrut sa ma plang...la mine la odisee deja le-am sufocat pe fete cu vaicarelile mele. Nici eu nu mai suport acelasi program si BB are doar o luna.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Babee,
bine ca te-ai distrat, ne auzim noi. Sper ca sunteti toti bine
Rox ,
Poze
piticasigogosica spune:
Merci fetelor
stiu ca ma intelegeti.
Peste faza cu hotii am trecut,avand in vedere ca nu tin asa la aspecte materiale furate,le voi face eu cumva,imi ramane insa senzatia de nesiguranta si de legamite fata se legile din Romania si de justitie,politie...care le permite hotilor sa faca asta.
Inca suntem bolnaviori,Cosmin inca nu respira noaptea ,se infunda mereu si eu nu mai pot incerc sa-l desfund,plange,eu nu dorm 
Iris e ceva mai bine,insa tuseste.
Cu depresia mea incerc sa nu ma gandesc,uite m-am mai luat cu treburile mele de la serviciu si parca ma simt mai bine.Luni si marti mergem(eu si bebe) in audituri ![]()
![]()
Si in plus nu am incotro,nu pot sa-mi las copii de izbeliste chiar daca tatal lor nu se implica.Si asata e chestia care ma enerveaza cel mai rau.De 2 zile nu-i mai vorbesc a facut 2 faze de kk si nu mai pot.Mereu a fost asa
cred ca incepe sa nu-mi mai pese si nici nu stiu daca e de bine sau de rau????!!!Cel putin sunt mai linistita,stiu ca pe el nu ma pot baza si fac ce pot desi e fffff greu 
Roxana_G spune:
Iri, nu e buna nepasarea...Stiu ce spun. E primul pas din inceputul sfarsitului...daca ma intelegi. Stiu cum e sa nu ai nici un ajutor, stiu cum e sa fie mereu ocupat si plecat. Unele situatii nu tin de el, altele tin dar nu se gandeste ca ar putea face altfel, unele sunt rea vointa. Numai ca oboseala si frustrarea ne fac sa fim intoleranti si atunci cand situatiile nu sunt rea vointa. Nu stiu cum e la voi, vorbesc mai mult de mine. Lipsa de comunicare agraveaza si mai mult situatia, iar nepasarea e si ea o lipsa de comunicare. Tu esti foarte prinsa cu copiii, traiesti in rutina ta, te centrezi numai pe asta, el cu a lui, niciunul nu intelege pozitia celuilalt. Se intampla...dupa Alex am avut un moment in care am crezut ca totul terminat, revenirea la serviciu mi-a agravat depresia, dar apoi incet incet mi-am revenit si ne-am revenit. Sigur, problemele persista, insa incerc si eu sa fiu mai toleranta si sa ma fac inteleasa ce vreau si ce astept. Daca vrei sa mai vb da PM, sa nu le plictisim pe fete aici. 
Rox ,
Poze
anda141 spune:
Sunt plina de nervi, desi incerc sa ma abtin. Dupa cum v-am mai spus, Albert nu pune gura pe nici un fruct. Nu va spun ca am incercat orice. In seara asta ma zis sa mai fac o incercare cu mar copt, poate asa ii place. Am niste mere super bune de la munte, i-am pus chiar si putin zahar si vanilie sa miroasa frumos, l-am pasat si am pus si frisca deasupra , e super bun. Nu vrea si pace, m-a intrebat ce e acolo, ca tot ce nu e cu ciocolata la el e suspect.
A luat o gura si a scuipat. Dupa aia a inghitit o gura si a zis ca e buna..si atat. Ma plimb dupa el de 2 ore sa il fac sa mai ia o gura, imi vine pur si simplu sa arunc cu farfuria dupa el, nu mai stiu ce sa ii mai fac. I-am promis de toate, am incercat cu joaca,cu tot felul , si cu forta..nu vrea si gata. Ma mir de und emai creste , el nu mananca nimci crud, imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Efectiv, ma doare capul si nu mai suport situatia asta. Ma gandesc ca o sa-l afecteze mai tarziu, lipsa asta de vitamine naturale.
Chiar nu stiu cum sa mai procedez....dar chiar ma dispera situatia, de-a dreptul.
http://www.copaculdehartie.ro
A_Iulia spune:
Monica, eu zic sa te linistesti. Nu-i da cu forta. Vitemine poti sa-i dai suplimenti, asta pana mai creste putin - poate isi schimba gusturile si o sa accepte si fructe.
Zi mersi ca e sanatos, mananca in rest bine...asta e important.
Iri si Roxi, sper ca sunteti mai bine cu moralul! Sunt foarte grei primii ani, insa apoi stiti ca copilasii cresc si o sa va fie muuult mai bine!
Saphir, felicitari! 
Adina + Olivia Q1.04
Roxana_G spune:
Adina, sunt bine cat se poate cu BB mic si cu fetita atomica.
Monica, nici Alex nu mananca nimic crud. Numai banana rondele. Nici eu nu mancam cand eram mica decat mar ras cu biscuite si miere. Hai nu te necaji si nu il forta ca e si mai rau. De fapt Alex mananca fructe facute la blender ca ptr bebelusi, predominanta sa fie banana, si cu biscuiti in ele. Sau banana pasata cu borcanele de bebelusi. Incearca si asa. Legume crude...nu pune gura.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Revin la subiectul cu pampers si pipi noaptea. Ei bine incercarile mele au esuat. Nici gand sa nu faca pe ea, desi ma scol de 2 ori sa o pun la oala. Ma apuca niste nervi...
Noaptea trecuta am pus-o la 10, la 12 si la 2, si la 5 era deja uda. Zau daca mai inteleg, nu stiu care e problema. Nu e vorba numai ca scapa pipi, pur si simplu nu o deranjeaza ca doarme in ud, asta ma ingrijoreaza. Nu stiu...imi vine sa abandonez, desi e destul de mare si nu o sa o tin o vesnicie cu pampers. Heeeelp...nu stiu ce sa mai fac. Maine ma duc la pediatra cu Andrei si redeschid si acest subiect. Of!
Rox ,
Poze