Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 10
ad_risnov spune:
Salve!
Si eu sunt pe aici, azi in ultima zi de concediu. De luni la muncaaaaa
.
Aseara am fost la prima sedinta cu parintii si am venit din nou destul de incantata si de cum s-au prezentat educatoarele (ce vor face cu copiii, cum pun problemele, cum rezolva micile incidente cu copiii mai nazdravani, ca Rares
), dar si de ceilalti parinti care mi-au placut. Au fost absolut toti prezenti si f. interesati de ce se inatampla la gradinita. Sper sa colaboram bine.
Rares este si laudat si criticat, mai ales din cauza extraordinarei energii si a prostioarelor pe care le face cu ceilalti baieti din grupa. In rest e f. bine adaptat programului, e prezent la activitati, stie tot ce se petrece acolo, stie tot personalul care se ocupa de ei. Noi ne-am facut bine cu nasucul, dar oricum a fost ceva f. usor doar cu nas infundat si cativa mucisori.
Roxi, sanatate multa Alexandrei si lui Catalin!!! Bb este oricum destul de protejat de lapticul tau, nu?
Sa aveti o zi minunata!!!
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by saphir
Buna seara, mamici.
Am intrat sa va spun ca am nascut si eu, pe 27 septembrie la ora 17.55 un baietel de 3.115gr. Nasterea a fost naturala, fara epidurala, ca nu au mai avut timp sa-mi faca. La 17.02 mi-am facut internarea, deja aveam deschidere 5, m-au dus imediat in sala de nastere, unde abia au apucat sa ma puna pe masa, ca am si nascut. Durerile au fost groaznice, dar spre norocul meu nu au durat prea mult.
Ieri am iesit din spital, suntem acasa si incercam sa ne acomodam la programul de zi cu zi.
Felicitari mamicilor noi si o sa mai revenim.
Va pupamSaphir
,
Amos si
Ailish
pozele noastre
Ca sa stiti si voi. Felicitari Saphir si sa va traiasca puii toti, sa fie sanatosi!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Adriana, si Alex face prostioare, prietenii ei sunt baieti predominant. Deh, asa e ea. Cat despre BB, credeam ca stiti ca nu il mai alaptez. Nu mai explic de ce, ideea e ca de vreo 10 zile este exclusiv pe formula deci zero imunitate.
Rox ,
Poze
buli spune:
Saphir, felicitari, sa fiti sanatosi cu totii, bb mincacios si cuminte!
Roxana, poate n-o fi nimic cu infectia urinara la bb.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Off, azi sunt necajita. Alex e cobzam a alergat aseara cu musafirii, era fleasca, am schimbat-o de 3 ori. Insa acum e rau...ce ma fac cu BB nu stiu. La gradi nu o pot trimite insa nici acasa nu o pot tine ca nu am cum sa ii separ. 
Rox ,
Poze
anda141 spune:
Roxana, multa , multa sanatate Alexutei si lui bebe sa nu se imbolnaveasca.
Saphir, felicitari !!! Sa fifi o familie fericita !!!
http://www.copaculdehartie.ro
ralualexandrei spune:
OFFFF abia azi am reusit sa citesc ce ati mai scris.De cand cu Edy timpul meu pe DC s-a micsorat drastic.
Azi noapte n-am prea dormit din cauza de dintisori care tot stau sa iasa .
Robert a inceput clasa a cincea si e tare greu asa ca trebuie sa-l ajut,Maria cere si ea atentie ca altfel face crize de gelozie.
Roxana multa sanatate piticilor!
Saphir sa fie intr-un ceas bun sa va dea Dumnezeu sanatate si muuuulte bucurii!
Pe Maria voiam sa o dau la gradi langa noi,la nr 250 insa nu s-au format grupe mici,nu imi pot permite sa o dau mai departe de casa pt ca nu prea pot sa ma aventurez pe distante lungi cu bebe si cu ea,inca nu am masina,adica am doua insa nici una nu imi sta la dispozitie asa ca asta e motivul pt care am zis pas anul asta.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Roxana_G spune:
Salut. Alex e mai bine, am dus-o asa dar nu mai avea mare lucru. Am tinut sub control, si oricum nu era vreo viroza, ci o mica raceala. Ma speriasem insa ca avea semne de conjunctivita, dar vad ca am biruit-o si pe asta.
Andra, sa stii ca nici cu masina nu e o solutie. Uite eu am masina si gradi e la 5 min cu masina de noi, insa se merge pe sosea fara trotuar si nu poate fi dusa pe jos. In prima saptamana am vrut sa o iau eu, si a fost tare greu sa imbrac mereu bb si sa il iau cu mine, in plus trebuia lasat in masina ca nu era sa il duc in microbii de colectivitate. Pana in ziua in care a plouat si era vant si era si mai greu sa il iau pe bb, asa ca am decis sa o duca si sa o ia altcineva.
Rox ,
Poze
piticasigogosica spune:
Buna
Fetelor eu sunt tare suparata
Sirului lung de necazuri din ultimele luni legate de specte financiare si in speta vis a vis de firma sotului si implicit de noi...li s-au adugat:
- raceala lui Iris luata de mine si bebe(deci de 1 saptamana nu dorm bebe are muci si se trezeste micutul mereu)
- ne-au intrat hotii in casa inca o data realizez ca traim intr-o tara de rahat in care in ziua in amiaza mare poti fi pradat.Nu ma gandesc decat ce ar fi fost sa intre peste mine si copii sau sa fi venit acasa nmai devere...Printre altele mi-au furat si laptopu si nu am mai avut conexiune la net.Am ramas si fara amintiti,toate pozele cu Cosmin erau in laptop si camera foto(furata) nu apucasem sa le copiez pe CD
.Imi pare atat de rau...macar le am pe cele de pe webshots...
Sunt obosita si deprimata.Lungul sir al evenimentelor si zilele mereu aceleasi:sculat la 7 dimineata ,pregatit iris gardinita,schimbat si alaptat Cosmin,stran prin casa,facut manacre,plecat in parc,mers sa gradi sa iau copilul,vin acasa si incer sa impac 2 copilasi printre alte treburi...spre seara spal bebeu il culc si o spal pe Iris si o pregatesc de gradinita,o culc...si INCA O ZI.... intru intr-o depresie incet-incet!!!HELP!!!
Cred ca si din cauza lipsei de somn,a agitatiei,a lipsei de ajutor(am ramas fara bona,mama lucreaza si sotul nu se implica....)
Eu care eram mereu in contact cu oamenii obisnuita sa fac si sa rezol multe treburi sa construiesc ceva...
Poate ca si acum fac ceva,cresc un copil,doi,dar...??????
ROXI ,La multi ani! si sa-ti traiasac ingerasii!
Adina asa-i ca sunt copilasii mari si frumosi!Pupici micii printese.
Va pup pe toti
si sanatate multa...noi nu am scapat de raceala 
ralualexandrei spune:
Iri te inteleg mai bine decat oricine ,cateodata ma cuprinde si pe mine depresia,in fiece zi acelasi lucru fac:strang, spal ,calc, ordonez si maine o iau de-a capu' ca si cand cu o zi inainte nu as fi facut nimic,evadarile mele sunt rare si scurte,sotul nu se implica,chiar zilele trecute am avut o discutie pe tema asta
, mamei prea mult nu-i pot cere ca deh are o varsta si nu mai poate nici ea saraca.
Cand ma apuca amocu' ma gandesc lasa domne o sa fie greu o perioada apoi o sa fie mai usor,slava Domnului ca sunt sanatosi si veseli si ca pot si am cu ce sa-i cresc.
Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat ,ma refer la hoti,si mie mi-e frica de aceea tin usile incuiate tot timpul chiar si cand sunt acasa,avatajul meu este ca usa apartamentului este situata chiar langa lift asa ca e trafic toata ziua nu prea ar avea cum sa opereze.
pt toata lumea in special pt puii bolnaviori.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Saphir
,
Amos si
Ailish