Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Bianca, pai caninii ies dupa primul rand de masele.

Moni, ce-i tare? Nu zisesi ca-i politai?

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, eu nu am vecini dinastea. La noi dupa ora 21 e ora de liniste si toata lumea se conformeaza.
Cand eram gravida vecinul de deasupra tot punea muzica in ora de liniste de la amiaza cand as fi dormit si eu. Tot bateam in teava, dadea muzica incet dar urmatoarea data cand dormeam iar urla muzica. Am urcat de cateva ori sus si i-am spus sa puna muzica cat vrea de tare in camera mare nu in dormitor si daca se poate dupa ora de liniste. Si ...s-a simtit si nu am mai auzit demult muzica...
Odata reparau in baie..,.puneam faianta si la ora 14 fix am vazut ca se opresc am mers in baie si am strigat sa termine odata ca imi doarme copilul...Mi-a strigat inapoi "nu termin ca am de lucru" am auzit voci ...apoi liniste. (cred ca o fi fost muncitorul ca vecinul sigur nu s-a apucat de pus faiantza singur)
Program de liniste: 14-16, 21-08. Eu l-am facut la calc deaia stiu asha bine

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si ce-i daca ii politai? nu are nimeni ac de cojocul lui? el face legea pe scara aia? nu cred!!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni..mi se pare cunoscut numele...trebuie sa caut...nu e cumva alb cu rosu sau ceva portocaliu tubul?
Mersi .
Daca nu gasesc incerc cu pudra Sanosan si daca nu.vad eu

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

eu ma car la somn.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Bianca tubul e alb si cu niste dungi albastre intr-o parte.
Mie mi l-a dat de la farmacie cand l-a ars soarele pe marco la Moneasa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

PUFU ba da am zis,de Gio radeam - ea cred ca se mai viseaza in Italia,hielaaau suntem in Ro
AAA si in plus e mare prieten cu administratorul si nu-i cel mai nesimtit din blocul asta Pai la mami e lux,oameni civilizati .Degeaba e bloc nou al nostru,daca au bagat de la primarie in juma din el numai jafuri (2 etaje locuinte sociale,doua etaje locuinte de serviciu si doar 4 etaje de proprietari )

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Giova..am gasit Baneocin crema .
Nu pot sa merg acum la Dani in camera sa vad ce medicamente are pe acolo..si aici nu am chef sa caut. O sa caut. Mi se pare cunoscut numele oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Eu mai am putin si ma dau cu capu' de tastatura. Ma duc sa ma bag in pat. Noapte buna!

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Si eu ma bag la somn
Noapte buna..

Mergi la inceput