Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu la fel ,dar ... merge laptele dupa conopida? Io beau cu orice risc

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Haha...am primit in mail 2 oferte la locuri de munca, ambele erau in acelasi mail. Una e firma unde am lucrat acum 4 ani.. cauta economist (soacra-mea mai lucreaza la ei ) iar cealalta e firma unde ar fi trebuit sa lucrez dupa ce implinea Dani 2 ani, cauta operator calc.
Ce s-au potrivit astea 2 firme impreuna...
Oare unde sa imi bag CV?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagivi, sunt matinala ca tb sa ma car la munca
STEFAN e la mama si sta cu matusa ca ai mei sunt la cules de vie

BIANCA eu i dadeam cu ulei de floarea soarelui fiert in apaadica intr o sticla pui ulei si pui sticla in oala cu apa si lasi sa dea in clocot , adca il ungi de 3 ori ai sa vezi ca nu mai are DANI nik

BUMBITA esti o frumoasa iar SEBI un scump

GIOVA cunosc musafiri din astia...am si eu unii care stau cate 1 saptamana 2

MONI e mortala DIANA strengaritza nu alta

MARAKI deja miroase a telenovela ce ti se intampla

PUFU, CANDA, ASTERY, INGRID si al toate mamicile si gravidutele

Mergi la inceput

Ba io-s mai matinala Ba am si lucrat en gros de vreo ora,ca in prima juma de ora am citit presa pe net
Vreau sa va zic ca Diana a dormit tun (deci din ce zicea Bumbita ca efecte "fara suzeta" ,asta s-a confirmat ).
Azidimineata primul lucru cand s-a trezit mi-a zis NU-I BIBI .A cautat-o in sertar ,dar era mai in spate de tot (ca n-am apucat sa le dosesc cum trebuie,era tot cu ochii pe mine si dupa ce a adormit am uitat ) si n-a dat de ea ,dar n-a insistat si nici nu a mai cerut-o,doar mai amintea ca nu e.I-am bagat iar textul ca e la bebe mic si ca ce cuminte e ea ,ca e mare etc.Acum sa vad cum continua si taica-su povestea Cu mami n-am apucat sa vorbesc,dar o fac,pana nu merge la Dia,cu ea e mai greu de Aaaa si iar a "plans" uee ueee ca bebe mic,ba i-a aratat si lui tati cum face bebe mic cand n-are bibi Se pare ca tare o distreaza.A baut si lapticul si aseara si azidimineatza.Ca tot intreba Bumbita,cam 250-300 ml odata bea,deci cca 500-600 ml pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu sunt inca in soc, dupa ziua de ieri. M-am tuns........scurt de tot. Imi adunam parul cu farasul deja, peste tot era par in casa. Stiti broasca lui Galvani careia i se scoate creierul, dar tot mai misca din labutze daca e intepata? Asa sunt si eu acuma, ma tot uit in oglinda, nu pot sa cred, 10 ani l-am avut lung....
Of..la ce naiba mi-a trebuit tuns? Azi-dimineatza din reflex am intins mana dupa elasticul de par...
Ce sa mai zic? Am asteptat curioasa sa vad sfarsitul povestii lui Maraki, cand colo, pauza. Daca va mai ameninta, ar trebui sa mergeti la politie, eu asa zic. Fata aia e dezaxata rau.
Diana e turbata, se trezeste dimineatza la 7 fara 10 min si eu mor de somn, ea are chef de joaca. Aici e frig al naibii si ploua. Iar eu sunt plictisita pana la Dumnezeu si inapoi.
Bianca si la noi a functionat Sanosanul pudra.
Cosmi, fain de tine ca sta Stef si acu altii, a mea doar langa mine vrea, ce gaseste asa interesant la mine nu stiu...
Moni, Diana n-a adormit cand i-am luat suzeta, vreo 2 ore m-am chinuit cu ea. Nu plangea, dar nici nu inchidea ochii. Asa ca i-am dat-o. Mai un pic, pana ii ies caninii si dupa aruncam suzeta.
Aaaa si sa nu uit: ieri s-a speriat Diana de mine cand m-am intors de la coafor, saraca s-a ascuns in brate la tata-su, nu m-a recunoscut...de asta ce mai ziceti?
Ma duc la ea, ca vrea papa.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata...
Mai am o zi si gata...azi e ultima zi de servici
Maraki, deci nu ai vesti pentru noi?
Bianca, eu pe Matei il dau cu Cutaden cand face bubite la fundulet si ii trec foarte repede; e romanesc, ieftin si foarte eficient.
Giova, eu ii cumpar lui Matei aproape saptamanal suzete; toto timpul fie ramanem fara ele, fie le roade pana le rupe
Ingrid, pune poze sa te vedem si noi tunsa.
Bumbita, daca nu ne mai auzim (eu fiind in concediu) iti urez de pe acum nastere usoara, travaliu cat mai scurt si un bebe sanatos si mancacios...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

INGRID ,aoleu,ai taiat frumusetze de par? Schimbare radicala Cunosc stilul.Hai pune urgent poze,please.Cred ca acum arati de 20 de ani nu de 25 Da' poate nu mai sta Diana asa de lipita de tine cu ocazia asta.La faza cu suzeta nici eu n-am vrut sa o scot pana nu au iesit caninii.Ce m-a enervat e ca a devenit mai atasata de ea dupa aia,sau poate din cauza ca am fost plecati tai tai ... De asta am actionat.I-am dat si lui mami instructiuni acum prin telefon.Ea zice ca ii e mila de ea,mai sa nu planga cand i-am povestit cum baga Dia texte cu "buba gula colo"
Diana vrea probabil mai mult la tine pentru ca tu te joci cu ea! Diana mea de aia vrea la mine,cand vrea.Ieri ma chinuiam sa tai si spal conopida si ea tragea de mine sa merg sa ma joc cu ea,hai mammii ,ca ii scosesem puzzle alea sa aiba ocupatie.Dar nu-i place singura.Pana la urma s-a jucat taica-su cu ea.
Gen:
G:"cauta calu"
D: "UNDE CALU?" si il cauta, dupa care "NU-I CALU" ,il mai cauta si-l gaseste sau ba ... La fel cu restul orataniilor .
Si cu frate-meu ii place sa se joace si cu mami.
Deci, cauta partener de joaca si mai scapi de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Hahaha, Moni, Toanca acum arat de 30 de ani! Asa ca poze pun peste cativa ani cand imi creste. NU PUN POZE!
Nu-mi place cum arat...asa ca, nu ma induplec.
Diana a macat putin. Asta e. Iar cu jucatul, se joaca si nepoata-mea cu ea si tot la mine vrea.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Mergi la inceput

INGRID pai poate ne place noua,asa e pana te obisnuiesti cu noul look.In mod sigur tu te joci msi interesant actunci

Io fac cu nervii.Aseara au sosit 3 italieni si acum tot intra si ies din birou ,plus ca vorbesc in draci la telefoane N-au mai fost de mult p-aci,cu doua sapt inainte de-a pleca n-a mai venit nimeni,plus concediul ... m-am dezobisnuit de gura lor
Da' macar vorbesc in dialectul de Veneto,cand ii aud,parca mi-e dor de vechea firma unde am lucrat 6 ani,de Adriano,Enrico si Franca... Doar cca 10 km e oraselul de unde-s astia de unde stateau ei. Eram ca intr-o familie acolo
Si astia-s vreo 60 de persoane la birouri in Italia si tot pe rand vin cate 2-3 ,pana acum au venit vreo 20 de persoane cel putin ,dar stau mai mult prin sectie,nu ne cunoastem asa bine ca dincolo (unde si mancam zilnic impreuna).Cu cine colaborez mai mult o fac prin telefon si net,mai rar vin in Ro respectivele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Haide mai Ingrid pune pozeeeeeeeeeee..........

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput