Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pufu exact la fel am facut si eu, cand am vazut ca-si baga degetul am zis ca nu e cazul sa renunt la suzi. mai bine asta decat degetelul.
Moni pai e nesimtit vecinul ala. suna la politie.
Bianca nu stiu...eu ii pun Bephanten, sau crema de galbenele, nu am avut probl. mari la fundic cu el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Chiar asa, Maraki, ca bine zice Cristina. Ia matale un test de sarcina care se poate face la orice ora si daca apare fata o pui sa-l faca. Nu vrea, ghinion. Al ei. Eu n-am nimic cu ea. O fi gravida. Dar suntem in sec. XXI. Daca nu vroia copii de ce nu s-a protejat? Si daca-i vroia, de ce asa? Si daca asa, si el nu vrea, sa-l omoram? Daca-l vrea cu adevarat il creste si singura sau ajutata de tata. Ajutata. Nu sa cotizeze numai el.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova..mai ai un pic si mergi in concediu...mie deja mi s-a dus bronzul..Poate te intalnesti cu prietena mea pe acolo, ei pleaca din 19 sept la Miracle .
A aratat ieri la TV ca iar a avut intarzie un avion cateva ceasuri bune...dar nu stiu spre ce destinatie
Giova...aia e ciudat ca acum nu trece cu Bepanthen ca altadata. Mama lor de scutece E exact unde stau elasticele la pampers..doua dungi rosii pline de bubitze..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

PUFU o fi fost o mica indigestie - daca nu e sensibil asta trece rapid ... asa Fara tratament.Cam asa a patit Diana la Moneasa.Si ea a fost constipata dupa aia o zi,asta a fost eveniment unicat la ea.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Un'sa sune, Giova? N-auzi ca individu e politai?

Moni, pai problema e ca l-am trecut imediat pe regim. Oi fi exagerat.

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Pufu... Dani in Turcia dupa o noapte si o jumate de zi de kk-reala nu a mai facut a doua zi nimic.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

BIANCA asa am patit si noi,n-a mai trecut nici cu Bepanthene nici cu NIVEA cu zinc ca in trecut,asa ca i-am dat cu o crema (ce contine si cortizon,parca ii zice substantei) recomandata de pediatra mea,nu mai stiu cum ii zice si n-o gasesc,mai am ceva ramashitze pe undeva.Se da de max 2 ori pe zi cu aia si nu mai mult de o saptamana,dar la canini numai aia a functionat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufumic

Un'sa sune, Giova? N-auzi ca individu e politai?

asta a fost buna

Mergi la inceput

Moni..pai cauta si vezi cum se numeste poate am prin casa ca am destule creme ramasite...
Apropo de canini..Sandra are 2 lipsa, alataieri i-a cazut al doilea. M-am uitat in gura lui Dani, acum se vad maselele aproape de tot. De canini..nici vorba inca.

Mergi la inceput

BIANCA hai ca am gasit: ADVANTAN ii zice.

Mergi la inceput