Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (218)
Raspunsuri - Pagina 23
asteryaro spune:
din lichidul amniotic, da, asa stiam si eu. cum se face si amniocenteza, ceva in genul ala, cu un ac lung si f subtire.
daaaar, atentie, cine plateste? cine solicita, deci nu Robert si Maraki.
noapte buna!
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Biancas spune:
Moni, fa-o pachet si trimite-o la mine ca o dezvatz eu..
. Nu ma las impresionata de maraieli![]()
Pufu, nu stiu. Am intrebat-o pe Maraki si nici ea nu stie ca se poate face test mai repede de nastere. Poate fata aia vorbeste fara a fi in cunostiintza de cauza, stie ca se poate face test dar nu stie din ce.
Fetelor..cu ce sa il dau pe Dani la fund?![]()
De mai bine de o sapt are niste bube rosii care speram sa ii treaca cu Bepanthen dar nimic. L-au iritat elasticele de la scutecele Huggies, am schimbat scutecul si rana tot acolo ramane..rosie si urata.
Aveti idei cu ce as putea sa il dau? Cand era mai rosu la fund il dadeam cu bepanthen si pana a doua zi nu mai avea nimic dar acum..nu trece
Poate ar trebui sa merg la medic sa imi prescrie vreo crema..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
da' pana una alta, faceti un test de sarcina cu urina fetei nevro, ca cine stie ce surprize veti avea...... si da, denuntati-o! va hartuieste.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
pufumic spune:
De costuri nu vorbim. Dar nu se lauda ea ca face testul? Sa-l plateasca.
Moni, eu am vrut sa-i iau suzi mai zilele trecute, sa vad ce face. Era semiadormit. Si-a indesat degetul mare in gurita si la nani. Asa ca i-am dat frumusel suzeta inapoi. Decat degetel, mai bine suzi. Verificat cu medicul dentist.
Dupa ce ieri m-a speriat ca naiba cu voma si kkreal, azi nimic. N-a facut kaki deloc. Asta ce-o mai fi? Nu-i vorba, ca nici n-a mancat mare lucru.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
monica70 spune:
Acum s-au oprit,am batut si in tzeava dar li se falfaie (nu mai amintesc ca-i politzai nesimtit ...),mai demult in caz similar a sunat Ghitza la ei dar n-au deschis 
MARAKI io zic sa stai calma,ca dupa cum reactioneaza e clar ca nu-i normala,poate minte.Ca nu cred ca e atat de disperata incat sa se fi prostit de cap in asa hal
.Asta-i din proiect ![]()
Poate pui o bucata de mafie pe urmele ei
(mafie contra talibani
)
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Giova spune:
Moni pai trebuie sa le zici. daca tot te-ai pus pe renuntat pai atunci gata.
Marco ii zici tzitzi sau aia. o cauta prin pat in seara asta, ca si-a pierdut-o. si la noi va fi greu sa adoarma fara ea. dar inca nu am nervi de crizele lui, si asa e un crizat si un zvapaiat ziua. Macar noaptea sa fie cuminte.
A venit Clau cu suzeta, caci s-a dus cu tv-ul din dormitor la reparat. in sf. ca doamne ce naspa e fara el.
a mancat la greu marcolino carnitza de pui, iar cand ne-a vazut pe noi ca mancam i-am pus si lui piureu ca a inceput scandalul.
doarme de o ora, am atipit si eu langa el.
si aici ploua si e o vreme de tot rahatul. azi a trecut cum a trecut, sa vedem maine si poimaine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
asteryaro spune:
Bianca, dupa ce cureti bine locul cu servetel umed, usuci PERFECT si presari in strat f subtire (si o intinzi) pudra Sanosan, cu ulei de masline. si Razvan este cu probleme zilele astea. n-a mai fost asa decand era bebe mic...... noi cu sanosan ne dregem.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
Biancas spune:
Pufu clar ca mai bine cu suzi decat cu degetul. Bine ca i-a trecut kk-reala sau (cufureala) cum i se mai zice pe aici
.
Maica-mea zicea ca aveam o batic (cicios ii ziceam) si ma jucam cu ala pana adormeam, era ceva din naylon si fosnaia cumva.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
PUFU sincer de proba am facut-o si eu si m-am tzinut tare ... azi.Ea nu si-a bagat degetul in gura,nici macar pe Bau,cred ca la ea e dependentza psihologica 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Biancas spune:
Astery..si zici ca trece? Trebuie sa incerc... mersi de pont.
Bianca