Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (218)
Raspunsuri - Pagina 22
asteryaro spune:
ce-ai patit fata Moni?
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
pufumic spune:
Valei, Maraki, ce-i pe capul vostru! Testul de paternitate se poate face si inainte de nasterea copilului. Lasati-o sa-l faca, macar stiti cum stati.
Moni, ce patisi, bre, de te dai cu capul de zid?
Astery, ma omori cu dulceturile tale. Cand vii mataluta la mare poate-mi explici si mie procedura.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
Biancas spune:
Pufu...de cand se face test de paternitate la bb nenascut? Din ce?
. Nu stiu de asha ceva...poate s-a inventat..cine stie.
Astery, o fi bun si ala dar mai bun al meu
.E mai de firma specializata in asha ceva
Moni te-ai culcat ? ..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Vecinii de sus dau gauri in peretzi la ora asta.
In plus taman acum m-a apucat si pe mine sa nu ii mai dau suzeta Dianei 
De aproape o ora,abia acum a adormit,fara suzeta,dar dobitocii astia inca lucreaza 
Ce sa va zic cu suzeta,circ fara bani
I-am zis ca doar bebe mici care plang "uauu uauu" mai au bibi,ca nici mami,tati,buni etc. nu are bibi,ca ea e fetitza mare etc.
Si s-a smiorcait la greu
bibi bibi nu-i bibi
L-a strigat pe taica-su in ajutor tati tati nu-i bibi!ca magarul ocupat cu filme pe DVD urla sa i-l dau
in loc sa isi tzina gura!
A incercat sa ma inmoaie tot repetand ... "buba gula buba gula buba gula colo buba gula ..." Mai ce smechera e!!!!
Tot n-am cedat,am zis ca uite dormim amandoua numai cu Bau Bau,am tot dragalit-o,tacea cateva secunde si iar incepea bibi bibi
si iar ii ziceam ca numai bebe are si ea facea ca bebe "uauu uauu" si se hizlea si iar smiorcaiala
Plus ca au inceput si astia cu dat gauri si atunci printre bibi bibi mai baga cate un "nenea lucla colo" ,i se inchideau ochii,cand era gata sa adoarma iar incepeau aia cu prrrrrrrrr
ca mi-a venit sa tampesc 
Pana la urma a adormit fara bibi.Dar ce o sa facem de maine??? Ca de-as fi acasa ar fi ok,dar e doar cu Ghitza si mami,primul e turbat si abia asteapta sa ii bage suzeta in gura ca sa taca (cand o apuca crizatul),iar mami nu-i rezista cand se smiorcaie,o joaca cum vrea
Numai sa le ascund si de ei pot si sa ii pun sa-i zica cum i-am zis eu,ca le-am dat la bebe mic.Si in plus cu vremea asta o fi tot in casa,deci si mai miorlaita si plictisita presupun 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Biancas spune:
http://www.legmed.ro/servicii-teste.php
Procedeul de testare
Testele ADN se efectueaza la cererea persoanelor interesate sau la solicitarea instantelor de judecata civile.
Participarea la testare este conditionata de prezentarea unui act de identitate (carte sau buletin de identitate, certificat de nastere pentru minorii sub 14 ani) si de semnarea unui acord scris din partea tuturor persoanelor testate. Pentru minori sau persoanele fara capacitate de exercitiu acordul trebuie dat de catre tutorele legal. In cazul custodiei comune a minorilor ambii parinti trebuie sa isi exprime in scris acordul pentru testare.
Porbele biologice necesare pentru testare sunt reprezentate de probe de sange prelevate prin punctie venoasa (cca 2ml de sange) sau tampoane bucale prelevate prin stergerea fetei interne a obrazului. Tampoanele bucale sunt prelevate in situatiile in care recoltarea de sange este dificila (cazul coopiilor foarte mici) sau contraindicata (hemofilie, vaccinare antipoliomielitica recenta, etc.). Probele biologice sunt recoltate numai la sediul laboratorului nostru de catre personal medical specializat.
Costul unui test ADN de paternitate, stabilit de catre Ministerul Sanatatii, este de 26.488.000 lei (respectiv 2658,8 lei). In cost este cuprinsa prelevarea probelor biologice de la mama, copil si prezumptivul tata biologic, prelucrarea celor trei porbe si redactarea raportuluii de expertiza medico-legala. Costul analizei creste atunci cand sunt testate mai mult de 3 probe biologice.
Rezultatele sunt communicate numai in scris in termen de 10 zile lucratoare de la data prelevarii probelor biologice. Explicatii suplimentare pe marginea rezultatelor pot fi obtinute de la expertii laboratorului in scris sau contactandu-ne direct la sediul nostru. Rezultate sau explicatii pe marginea rezultatelor nu se comunica telefonic.
Programarea pentru testare se poate face direct la sediul laboratorului, telefonic sau in scris, prin adresa din partea instantelor de judecata.
Este recomandabil ca pentru testarile ce vizeaza relatii de inrudire mai complexe, cei interesati sa contacteze expertii din cadrul laboratorului pentru a se stabili de comun acord o strategie optima de investigatie.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Maraki..pregateste bani pt testul ADN
.
Bianca
Biancas spune:
Moni, daca ai inceput o treaba..e bine sa o duca toata lumea pana la capat. Tu hotarasti ce faci, nimeni alcineva.
O iei pe bibi la servici
..aduni oate bibi din casa..
. Daca ai intrat in hora..joaca !!! cum se zice pe la noi..
Mi-e rece la picioare..vine toamna si trebuie sa imi iau sosete in picioare
Bianca
pufumic spune:
Se face, bre, nu stiu daca la noi, dar in Germanica mai mult ca sigur. Se preiau probe din vilozitatile de pe sac sau din lichidul amniotic.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
monica70 spune:
Si eu stiam ca se poate face,de la placenta,sau asa ceva ,da si cat o costaaaa ...
Mai astia-s in stare sa coboare la farmacie sa ii ia alta,ca nu o stiti pe Diana cum face cand vrea ceva
,mai ales cand e obosita si ii e somn.Si de obicei atunci vrea si suzeta evident.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Giova spune:
Maraki eu i-am facut ROR-ul, dar nu a avut Marco nicio reactie. Maraielile erau de la canin. el nu mi-a facut nimic la nici un vaccin.
Aoleu, pai fata asta e nebuna rau...aveti grija cu ea...mai bine o denuntati voi decat ea, nu stiu cum sunt legile la voi, dar in It. daca una denunta pe cineva ca a violat-o..pai are ce sta tipul prin procese, si pana la urma plateste o groaza si mai e si pedepsit.
Bianca nu e compu de vina, efectiv nu-mi place sa vina persoane neinvitate la mine si cu care nu am vb. in viata mea.
Iar nasii nostri...sunt pers. care vin si uita D-zeu de ele... si multe alte chestii pe care nu le mai zic acum.
Bumbita dar te-ai conversat azi nu gluma.
Moni bate-le in teava sau du-te la ei. asta nu e ora de gaurit.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">