Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Azi am fost prin centru sa imi cumpar ruj, pe la CAS cu niste declaratii, pe la Kaufland sa cumpar ceva pt fetita sefei mele (ia-m luat cartea Ratusca cea urata frumos colorata si are in interior 12 cuburi cu 6 fete cu desene din poveste), pe la Metro, si vreo 3 ore la servici ca nu aveam ce face..nu mi-a adus nimeni actele de luna trecuta. Asa ca am profitat ca azi sunt singura mea sefa si m-am plimbat.
Maine dimineata ITM-ul ma mananca. Moni, noi ne facem programare (adica firmele de conta) si atunci trebuie sa mergem. De ex maine merg cu statele ce trebuiau depuse pana in 25 dar asha e programrea...si atunci mergem.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

a sunat nebuna ca nu vine ca a fost la spital pt. ca nu se simte bine...vai cat de mincinoasa esteeeeeeeee....mai devreme a sunat la rest dupa robert si el mi.a spus ca sigur nu vine ca minte....acum la tel a spus ca vrea bani de la robert sa stea singura cu chirie si sa plateasca el tot....doamne cat de idioata este!!! ca vrea sa mearga la dr. sa faca testul de paternitate acum pai nu se face acum, eu stiu ca atunci cand se naste copilul! Cand am auzit ca vrea bani m.a enervat si am spus ca e problema ei ca e gravi. si daca o ia toti barbatii la f... ea trebuie sa se fereasca Cica suna la politie si spune ca a fost violata

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

BIANCA stii cum se acresc castravetii vara ? Se pun in apa cu sare la soare si se pune paine in borcan,marar,dupa care se lasa cateva zile.Asa se acreste si varza.Nu pui painea in sarmale

Depinde
La noi se pun cstravetii in borcan cu apa si sare si se pun la soare cu cimbru si marar. Nu am auzit de paine... Si ce se face cu painea dupa aia? Se scoate afara? Eu murez varza vara cu sare de lamaie, o las vreo 2 zile in apa cu sare de lamaie. Castraveti nu pun vara dinaia cu sare pt ca pun multi vara si ne ajung pana se mureaza ceilalti. Trebuie sa pun gognele... Mai dmeult puneam si ardei cu varza dar mi-e lene. Si ciolomada puneam (adica amestec de castraveti, varza, gogonele...
Stiai ca mararul inmoaie castravetii?

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maraki..scuza-ma ca iti spun dar mama posibilului tau nepot e o idioata scuza-mi expresia.
Pai in primul rand trebuia ea sa se fereasca ca barbatii sunt ca ei..nu le place sa foloseasca nimic. Si in al doilea rand, ar trebui sa isi caute un milionar sa ii dea bani daca ii trebuie. Pensia alimentara daca va fi al lui Robert e mica oricum, adica depinde ce salar declari..etc. Cel putin la noi..
Nu cumva vrea sa ii dai bani de acum pt haine si carucior?

Mergi la inceput

Sa sune la politie...si sa vedem ce rezolva. Dovada medico-legala nu are asha ca...
Ioi..nush cum poti sta linistita..cred ca as strange-o de gat

Mergi la inceput

Bianca nu cred ca este gravi, cred ca vrea sa traga niste bani..asa am zis si eu, sa fi gasit unul cu firma care are bani nu amarasteanul meu....e nebuna...auzi sa faca acum testul de paternitate si ca ne trimite politia pe cap ca avem droguri si a fost violata... daca nu se potoleste o sa anuntam noi politia

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Doamne, Maraki, prin ce treci! acum mi-am dat seama, nu am mai citit din urma....pai si cum poti sta, draguta, linistita, ca as strange-o de gat...si robertino ce zice?

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI

bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

uite draga ca ma si pregatisem cu prajituri si juice

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Maraki...zi sa faca testul...sa vedem ce ii iasa si unde se face test din copil nenascut

Mergi la inceput

Bumbi pai Robert spune ca minte si ca e nebuna
L-am vazut si pe Giorgos ca se enervase cu asta la telefon, cand a amenintat cu politia ia spus si el ca a venit imediat acasa la Robert si nici nu-l cunoaste.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput