Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dani s-a intins pe jos si cand l-am intrebat ce face mi-a raspuns "nani" deci clar ca ii e somn.
Maraki...da niste prajituri incoace sa vedem ce prajituri fac nemtii.
Sandra vrea sa faca paine in ou..inca nu am mancat de cina, doar Dani a mancat Almette cu paine.
Il pun la culcare..Azi a dormit 3 ore si 15 min de amiaza..
Cred ca cresa nu va dormi el atat..defapt sigur...cand se scoala primul copil..ii trezeste pe toti deobicei

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

pai o stii el ce-o stii!!!! crezi ca el nu a discutat cu ea inainte de a intra pe fir cu tine?! dati-o in plata Domnului! sa faca ce test o vrea...

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI

bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

bianca si lui sebi ii plac friganelele 9 paine data prin ou si cu zahar ).

sebi a venit acum o juma de ora de afara si a mancat jumate de borcan de compot de visine. l-a vazut pe masa. acum stam pe olita si-l asteptam pe tati. sper sa nu ma apuce maine nascarea ca sunt singura.mami are niste treaba prin oras, iar dani e la buucuresti. dac-o fii si o fii, chem salvarea, e nah!

cat lapte mai dati seara copiilor? sau , mai bine zis, cat mai beau ei? le mai puneti cereale in lapte? cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA normal ca o arunci
MARAKI

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Bumbi..cereale in lapte? Ce`s alea? Glumeam. Eu nu i-am dat laptele cu cereale niciodata tocmai ca sa nu prinda gustul de cereale cu lapte ci lapte simplu. Asa am auzit de la cineva si asa am facut. dani bea cam 250 ml seara si tot atat dimineata.
Moni..si atunci de ce mai pui painea aia? Sa fermenteze mai repede? Fermenteaza si fara crede-ma..bunica-mea la Sebes intotdeuna punea si varza si castraveti covasiti se numeste in zona lor.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

bianca asta cam asa e....simte imediat ce nu i-am pus cereale si nu rade imediat bibe...da' tot il bea.
eu dimineata nu ii mai dau lapte cu cereale daca se trezeste la 9.dar de obicei zice prin somn, pe la 7, "ate" si ii mai dau un bibe de 350 ml.

Mergi la inceput

Bumbi..sa speram ca nu nasti maine..daca nu este taxi nu salvare ca doar dureaza un pic...sau nu mai tii minte?
Nelu nu a venit niciodata cu mine la ecograf, ma ducea pana acolo si nu vroia sa intre si el sa il vada pe bebe. Eram chiar suparata, prietena mergea cu sotul ei la eco iar eu..singura intotdeuna. Dar a fost la nastere, a stat si "m-a supravgheat" din usa iar dupa ce am nascut a dat telefonele de rigoare sa ma scuteasca pe mine. I-am iertat greseala.
Sandra face paine in ou, Dani doarme...eu pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA nu stiu,asa se pune p-aci si basta,poate scrie pe net vreo explicatie la ce e buna.Poate ies mai crocantzi
Eu ma gandesc la MARAKI si clocesc idei ce-as face cu asa specie

Da' mai si distrez cu fiica-mea :
http://www.dropshots.com/moni1#date/2007-09-04/21:25:27

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Dani din 17 septembrie se va trezi la 7.15 maxim. Saracul.. Nu o sa mai stea el in pat dupa ce isi bea laptele...cred ca sambata si duminica va fi fericit ca il pun inapoi in pat sa cugete.. Asa frumos sta si se joaca..si o ora ..
17 ianuarie (nascut Dani)- 17 sept prima zi de gradi...ce chestie cu 17 asta.
Si incepe iar scoala pt Sandra... ea deabia asteapta sa mearga la scoala

Mergi la inceput

Mi-a servit si cina la calc ..paine in ou si mi-a adus si un pahar de lapte proaspat fiert si cald inca . Ce fata am .

Mergi la inceput