Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (218)
Raspunsuri - Pagina 18
Biancas spune:
Bumbi e vaccinul ROR care s-a primit la 7 luni..cel dat in mana.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Eu vroiam laptop Sony dar nu am eu atatia bani...3700 lei
.
Maraki, habar nu am, dar decat Toshiba sau Avio, Dell sunt mai bune.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
bumbita spune:
bianca si eu tot p-asta pana acum. da' ma anunta ca in 3 zile imi expira. este piratat. ce pot face? 
si cum spune maraki, te obisnuiesti pana la urma si fara mouse.
plus ca trebuie sa ai grija bateriilor sa nu se termine, la cele fara fir.
poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI
bumbita
mami de
eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)
maraki spune:
kaspersky am si eu
Care vaccin Bumbi?
Bianca ce vaccin a facut Dani? Priorix? Dupa asta sant reactii la o sapt. Poate din cauza asta a plans si Marcolino si nu si.a dat seama Giova.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Bumbi..nu i-am bagat serial numeber corect.
Bianca
bumbita spune:
bianca adica cel antirujeola? pai, p-asta l-a facut la 1 an. de are ca reactie febra, nu?
pentru mouse sau geanta notebook , uita-te pe site-ul celor de la e-mag.
bumbita
mami de
Biancas spune:
Priorix a facut Dani.
Azi a mancat ca spartul
..nici nu il mai laud cat a mancat dar foarte bine.
I-a facut maica-mea ciorba de cartofi cu carnatz afumat
si a mancat tot. I-a facut chiftele de dovlecel..
la toata lumea ne-a placut, si eu am mancat, sunt excelente. Pt prima oara face dupa o reteta din revista pe care mi-a dat-o si mie.
Bianca
bumbita spune:
si lui sebi ii plac carnatzii la nebunie...e cam carnivor sebi al meu....carnatzi, crenvusti, carne pui, vita , peste, la greu...cu legumele am lasat-o mai moale...bine ca manaca, fata de greva prin care am trecut.
bumbita
mami de
Biancas spune:
Mersi de pont...
Nu stiu de unde stiam ca o geanta de laptop e mai ieftina si nu am luat-o aia ieri cu 80 lei cu tot cu mouse, si azi merg in Metro si ma speriu cand vad ce preturi au
. De la 100 lei in sus
Bianca
monica70 spune:
BIANCA stii cum se acresc castravetii vara ? Se pun in apa cu sare la soare si se pune paine in borcan,marar,dupa care se lasa cateva zile.Asa se acreste si varza.Nu pui painea in sarmale 
Evident ca nu e asa de buna ca aia acrita iarna in butoi si are alt gust.In schimb, castravetii 
Am gasit si pe net ceva asemanator ,dar noi nu dam in clocot nimic:
Maya , acelasi gust de castraveti de vara , adica fara otet , ii poti avea cu urmatoarea metoda: asezi castravetii in borcan cu marar cu tot , eventual cimbru, boabe de piper si completezi cu apa pana la buza borcanului . Apa o torni intr-o oala si pui sare la fel ca la orice muratura si ii dai un clocot, apoi o torni peste castraveti. Acest lucru trebuie facut trei zile la rand, adica scoasa apa de pe castraveti , dat un clocot si turnata la loc. Eu pun de obicei mai multe borcane si binenteles ca a a treia fiertura trebuie sa rearanjez castravetii pentru ca se strang, deci imi rezulta mai putine borcane decat am avut la inceput. A treia zi cand fierbi apa deja se simte mirosul si gustul de acru si aroma aceea de muratura. Se leaga si se pastreaza pe iarna ca orice alta muratura.
Dupa gust mai poti pune catei de usturoi sau foi de dafin. Ca sa ramana tari la fel, seminte de mustar sau hrean. Tin pe iarna la fel cu cei cu otet dar dupa parerea mea sunt cu mult mai gustosi.
Si apropo de paine in muraturi , la fel se acreste varza pe timpul verii sau cand ai varza cu frunzele tari, cum am eu aici tot timpul si cu cotoare mari. Daca ai pofta de sarmale cu varza acra si nu vrei sa o oparesti cu lamaie asta e cea mai buna metoda.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME