Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki, tinem pumnii sa iasa bine

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova nu a avut reactii Marcolino de la vaccin? Angelo vad ca incepe sa faca febra.
Bianca eu sant fara mouse la laptop, am avut din ala fara fir si s.a stricat, dadusem 60 euroi pe el...am tot zis cumpar,cumpar...acum m.am obisnuit asa....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Maraki, Giova a trecut demult de perioada de vaccin cu Marco. Dani a facut vaccinul sapt trecuta si inca nimic.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maraki..mi se pare foarte mult 60 euro. Eu ce am gasit am gasit cu fir la mai putin de 10 euro..cam 7-8 firma Atech. Si eu am wireles pe el deci pot sa imi iau mouse fara fir dar sa vad unde gasesc...ca pe la magazine nici mouse cu fir nu au pt laptop
Deocamdata tot la calc stau...pana ma obisnuiesc cu tastele alea..ma enerveza acum nu am nervi sa scriu incet plus ca trebuie sa imi tai si unghiile ca in pot scrie nimic de ele Astia nu s-au gandit cand au facut tastele ca sunt femei care au unghii. Sandra se joaca pe laptop si imi zice: "Mami..ce super e".

Mergi la inceput

Angelo are o sapt de la vaccin, data trecuta a facut parca a 10-a zi

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bianca si eu tot modelul asta il am de 10 luni. si sunt f multumita de el. la mouse mi s-a terminat bateria, aveam fara fir. si nu am mai luat altele. voi ce antivirus aveti?

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI

bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Noi joi am facut vacicnul.. am si uitat ca pot fi reactii..
Bine ca mi-am amintit.

Mergi la inceput

Bumbi, eu folosesc Karpersky.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

pe noi inca nu ne-a anuntat dr. de fam. de nici un vaccin...
asta are vreo reactie? ce stiti?

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI

bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

nu aveti Flamingo acolo?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput