Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (218)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

da , mai , monica, uite ca nu mai nascui si sunt mai burtoasa ca la sebi ( pusei si eu poze cu burta la semnatura) ca deh ! a facut sebi loc si pentru al doilea si asta sta bine-merci.

giova nu cred sa fie atat de....mai ales in casa straina, cu voi si cu un bebe in casa. la noi nu a innoptat niciodata nici macar o ruda. ai nostri stau aproape. este f aiurea....faci si tu baie, te duci si tu noaptea la baie in camasa de noapte si te intalnesti cu musafiru' pe hol sau ca asteapta sa intre la baie, iti vine sa umbli mai lejer prin casa sau vrei sa staoi mai mult la tv. DA, CATEGORIC, E NASOL, CE SA MAI.

poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI

bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

exact, asta e altceva....adica daca vin in vizita...se lasa cu o pizza, cu bericioaice, cu un remi, poker ( nu stiu exact cum se scrie corect ) pana pe la 4 in noapte, hai ca mai merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ce fain si bucalat e bb Eduard la 3D!!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

...seamana cu maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Io abia astept sa vina iar ANDA,MARK ,GEORGE si cele trei Nu va imaginati cat de mult astept Cred ca si in rai sau iad o sa imi amintesc cum cautam toti patru ca disperatii dupa handi ala de YODI ,numa' vreo 2 h acolo,in timp ce bagajele asteptau la usa pentru plecare Si cu cei doi si celelalte doua printre picioare Bestial da' atunci eram morcovitzi rau ca ce-o fi patzit motanul Saracutzul,era speriat ca de bombe ca nu mai fusese in deplasare,ca ceilalti doi.Acum macar stim unde prefera sa se ascunda: in interiorul
Mai vreo 2 saptamani si ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

am si eu o intrebare la voi: poate ati citit sau ati auzit de un caz similar

sotul prietenei mele a depistat ca e infestat cu virusul B de hepatita. ea este insarcinata in 28 saptamani. in ce masura credeti ca este si ea infestata ( o sa-si faca analizele, claro, dar acum e disperata ) si in ce masura credeti ca il poate afecta si pe bebe ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by bumbita

maraki inca nu. deh! e baiat ( cica baietii nu sunt grabiti ) si vrea musai ca frate-sau sa iasa si el la termen...ii place la mami in burtica.

cand iti vin socrii? ziceai ca intr-o luna, parca....cum te descurci cu angelos? il scoti tu pe afara? programul la serv tot asa il ai?

Bumbi nastere usoara si travaliu scurt Socrosenii vin la sfarsitul lui sept. iar de iesit afara nu prea ca in fiecare zi ploua. E clima nasoala aici.
Moni ce nu pricepi? tii minte cand am zis ca-ti fac o lista? la tine a fost cazul intre drumuri?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Bumbi tot acelasi program il am la sv La 5.30 sant in rest.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Trebuie sa apara mandra, Robert nu crede ca vine, spune ca e nebuna si ca minte....a sunat si azi la rest. dupa el si au zis aia ca e liber. Ieri suna si il injura.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..ziceai ca mama ta acreste varza cu paine. Cum vine aia? In sarmale nu se baga paine, doar in piftele se baga paine inmuiata.
Bumbi..mai ai un pic..nastere usoara..si lui Sebi. Mi-am luat Dell de 2 GHZ memorie 1 GB, wireles, dvd-RW...etc
Giova...calc e problema deci
Eu am avut musafiri..pe prietena mea cu finul mic..mi-au adus hainele lui Dani de cand era bebe ca au fost la ea.
Mai pot face linistita un bb ca am de toate. Doamne fereste

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput