Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (218)
Raspunsuri - Pagina 15
bumbita spune:
am uitat sa va zic cateva cuvinte si de noi.
sebi este un scump: cuminte, si-a facut un program frumos cu mine acasa, mananca, doarme, se joaca frumos...si noi ne uitam la minimax ( la desene- ieieie)...moni, sa stii ca unele sunt chiar frumoase...si sunt pentru cei mici, ii bucura f mult. ne-au iesit si noua toti caninii.
este innebunit dupa clatite - caiie- si nu stiu ce sa ma fac cu el, ca ii place fffffff mult dulceata, de orice fel, ba din clatite, ba pe paine, ba simpla.
sper sa nu-i faca asa rau, mai ales ca nu-i dau fff des.
ii place sa se joace cu mingea, sa o loveasca cu capul, sa stinga sa aprinda lumina de la capul patului ( avem variator) si-i place sa schimbe el intensitatea luminii.
daca se trezeste tarziu dimineata ( ii place sa leneveasca si sa se intinda f mult ), seara se culca tarziu , la 24, inainate se culca la 22 asa ca, il speriem cu goanaga, ca vine goanga si nu ne mai putem da jos din pat...el ar vrea sa se plimbe prin casa, sa caute prin dulap, sa fac orice numai sa se culce nu vrea. asa ca stam cuminti in pat si adormim ba cu muzica, ba cu tv.
stie o gramada de lucruri, ne uimeste pe zi ce trece...nu-mi vin acum in minte si poate ca mi se par mie foarte iesite din comun .
acum e afara cu mama la joaca. eu nu ma mai pot duce pt ca e prea grea burtik de carat si prefer sa stau in pat si sa astept MOMENTUL.![]()
poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI
bumbita
mami de
eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)
bumbita spune:
giova nici mie nu-mi plac musafirii care TREBUIE sa innopteze la noi. asta sunt. imi place intimitatea mea, a familiei mele, tabieturile noastre. nu stiu ce ma faceam de trebuia sa stam cu socrii sau chiar cu ai mei?!
bumbita
mami de
maraki spune:
Bumbi nu ai nascut?
Cred ca peste tot se pune orez in sarmale.
Moni cum adica se acreste varza cu PAINE?
Giova nici mie nu-mi place sa am musafiri pe termen lung, nu ma simt in largul meu.
Denisa pai ce sa faca Angelo? Se joaca, se alinta, nimic deosebit.Eu nu stau sa-l invat culori, sau mai stiu eu ce, are timp si le prinde din mers.Mi se pare prea mic pt. asta. Pupicei la nora
si la Alex
Mi se pare ciudat cand citesc ca ai doi copii
Mai alaptezi? De sab simplex si ceaiuri stiu si eu, doar daca alaptezi sa ai mare grija ce mananci tu ca sa nu-l doara burtik pe bb.
Moni... stii tu cand, ai ales din lista? ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Anasol am vazut si eu la stiri. eu chiar voi ingheta la nunta in sandale, fara ciorapi si in bretele
.
Bumbi inca esti pe baricade? asa sunt si eu, imi place intimitatea, si ai nostri vin rar si putin, caci ma cunosc.
Moni ziceai ca mama ta ii da Dianei samburi de dovleac pt. lambri. si mama ne dadea dar ii taia bucatele si ii baga in miere.
la noi a inceput deja vant si ploaie.
marco a papat foarte bine, l-am prostit cu baculanta si uite asa a uitat ca mananca
.
am fost cu gunoiul si sa-i iau suzeta care si-a aruncat-o de pe balcon. Ciu-ciu suzeta, daca nu a luat-o Clau caci a iesit inaintea noastra, am mai pierdut una...si tot asa pana ramane fara....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
bumbita spune:
maraki inca nu. deh! e baiat ( cica baietii nu sunt grabiti ) si vrea musai ca frate-sau sa iasa si el la termen...ii place la mami in burtica.
cand iti vin socrii? ziceai ca intr-o luna, parca....cum te descurci cu angelos? il scoti tu pe afara? programul la serv tot asa il ai?
bumbita
mami de
monica70 spune:
BUMBITZA
hai ca mai ai un pic 
MARAKI nu pricep 
Detaliaza pe mess please ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Giova spune:
Maraki te pregatesti de intalnire?
Bumbi eu nu am nimic impotriva musafirilor de o noapte, dar sa-i invit eu, nu ei....au unii asa un tupeu...iti vine sa mori.
vecinul asta e tanar, student la medicina dentara la Arad, vine cu gagica-sa la noi, sper sa nu-i manance undeva sa faca
, ca-i ia naiba. poate n-or avea nicio rusine, daca mi-a cerut asta. daca ar sti maica-sa....ar trebui sa-i zic la mama sa vedem ce zice Marinela.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
bumbita spune:
giova si ai mei ii dau lui sebi seminte de dovleac decojite. ii plac la nebunie...daca uita sa-i dea..arata foarte categoric in palma cu un deget - " acooo!!!" ( sa-i puna acolo miezul )
.
hai scapati si voi de suzi asta!!!

asa baiat frumos ( v-am vazut pozele de pe canapea )!!!! spune-i si tu ca a luat-o goanga...sau poate ca acum e momentul..."uite mami,. a cazut jos, si a luat-o cutu!" NU MAI E SUZI, MARCO!!!!

![]()
![]()
![]()
bumbita
mami de
Giova spune:
Pai Bumbita inca nu ma simt eu pregatita sa renuntam la suzi. oricum el sta in timpul zilei fara ea. rar cand il apuca....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
monica70 spune:
AAA la noi deja a inceput frigul ,brrrr .Si ploua .Si pana acum era frig dimineazta la 7 cand plec eu,dar de maine 
GIO Diana papa semintele goale,i le desface Ghitza ca el e dimineatza cu ea.Trebuie sa ii dau si miere (ma tot bate mami la cap si cu asta ca si d-asta ne dadea al greu doar doar ne ingrasam,da' tot degeaba
) , tot am uitat,de fapt nici nu stiu daca am acasa 
Mie imi place mult cu musafiri,dar preferabil sa fiu acasa,adica sa fie WE sau sa imi pot lua zi libera ca altfel 
Si de obicei la mine vin musafiri numai neamuri,care-s ca "de-ai casei" si prieteni de gasca 
![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME