Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna seara fetele

am fost la dr si SURPRIZA ne dau dintii, partea cea mai rea e ca ii dau si sus si jos( dar gingia de sus e mai tare), a zis dr. sa ma pregatesc cam 1 luna de zile sa imi pun nervii in pioneze si sa ii fac pe plac la mandru`.cred ca ma impusc.

azi a mancat si nu prea , in schimb as vrea sa va zic ce i-am dat sa pape dar mi frica ca voi crea o avalansa de reactii si veti spune ca sunt nebuna( chestia e ca i-a placut tare mult)dar in fine , va zic oricum, asa ca tinetiva bine: cum nu vroia sa pape mai nimic din ce ii dadeam io si se intindea la farfuria mea am inceput prin ai da galuste cu prune ( si galusca si pruna )si amestecul de la 1 ardei umplut unde am pus putin miez de paine , A MANCAT TOT!!!!si facea mmmm, ammmmmmm....ce era sa fac i-am dat, sa vedem daca va avea vreo reactie nedorita.io sper sa nu, la 19 a baut apoi 130 ml lapte si acuma la 21.30 a mai baut 200 ml lapte!!!

sper sa nu ma certati prea tare, dar cum mai ziceati fiecare face cum considera cu copilul ei.mama a zis ca bb la tara ( la sat) cum cresc??? cu borcanele , cu trilu lilu crocodilu, altii mananca la 4 luni fasole uscata cu pituta si nu mai au nimica , numai io ma strufoc atata, aia nu , aia nu, dar copilu mananca tot ce ii dau si ma cearta cand vede ca ma opresc.
parerile vor fii oricum impartite, asta e.

va urez o noapte usoara si fara prea multe treziri

Laura si Eduard Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Karra daca mai intri spune te rog cum e vremea pe la mare ca miercuri vrem sa mergem si noi dar daca e asa cum anunta astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

BZZZZZZZZZZ!!! Mai zumzaie careva pe aici??

Paxela cand te aud pe tine imi aduc aminte ca mama spunea ca nu a m bagat nimic in gura pana la 6 ani si ca a stat in spital zile intregi si nu-mi dadea de capat.Vagoane de muci au curs din nasul meu si curu era poligon de la injectii. Cu mancarea m-am reglat abia la 6 ani cand am mers la scoala. Dar de racit racesc si acum cum se schimba vremea sunt cu servetelele in buzunar si cu nasul infundat.
Oricum noi sa treaca mai repede.

Karra foarte frumoase pozeeee!!!!

Laura_Oana ardei umplut???ce bine o fi noi abia inghitim 5 lingurite de fructe sau legume si laptele in ghionturi. Dar fiecare cu mancarea lui.Noi vrem sa fim fotomodel

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

bzzzzzzzzzz
sunt eu pe aici

anaalina , nu te gandi ca am un baiat GRASSSSS, desi as vrea, azi la cantarit avea 7 kile 500 si pe 22 aug cand a facut 5 luni avea 7 kile 250 si 66 cm, la noi cand e ora de masa nu ne glumim , ori manca, ori ma scuipa si nu sta locului 1 minut, da din picioare se invarte, se batzaie, nu are astampar ( de aia si zic nu se prea prinde mancarae de el, de neastamparat ce e)
ce sa zic....

laura si eduard darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Sunteti gras domle!!! ca noi pe 30 august la 5 luni aveam 6.800 si 63 cm si de papat rar cand papam tot. Fructele le fac sa le mananc eu ca ea nu si nu. M-am saturat de fructe pasate cu cerealela masa de 10,imi tin mie de foame fructele si nu ei.
La 14 papam legume insa fara proteste, se pare ca seamana cu taicasu care roade orice leguma.
Pe la 16 mai lingem nitel suc de morcov sau mar pe care il termin tot eu...
La 18 -niste lapte cam 170ml
Si seara tot180ml dar cu cereale si apoi somnn mult pana dimineata
Voi ce mai papati dimineata???Adica la micu dejun???

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

fetelor eu la ora asta invat maine incep restantele si am o lene de invatat de ma doare mai citesc putin ,ma mai uit la un bondaras de pe forum ,la o albinuta si tot asa
2 in 1

Mergi la inceput

ce mai papam noi , pai sa ma gandesc????
dar inainte de toate eduard s-a nascut cu 3.900 kile si 52 cm!

pai cam asa mai papam: 150 gr branzica de vaci + o banana sau in loc de banana pun : mar, piersica , para , nectarina ( ce am in casa) sau mai nou 1 iaurt de fructe si papa tot fara discutii.mai papam cereale tot asa + fructe pisate, noi cu sucul de fructe nu prea suntem prieteni, bem cam rar, in schimb sa ii dau asa fructele le mananca ( eu nu i-am inlocuit niciodata o masa cu suc de fructe), mai papa piscoturi inmuiate in lapte ( o delicatesa),mar(para, nectarina, piersica) ras cu biscuiti sau piscoturi, 1 iaurt de fructe + 1 banana ( toata ). cam asa ceva papam noi., la pranz bagan supica si piure de zarzavele sau numai piureu depinde de starea mandrului+ carnita de pui, lapte , aaa aici e de discutat, noi am baut NAN1, apoi am trecut pe NAN 2, pe care dupa un timp nu il mai vroia , il vomita si mai mult de 150 ml nu papa( in loc de 180 ml inainte)asa ca l-am trecut pe Milli din comert la cutie de 1 litru de 1.5% grasime, care il bea cu placere nu il vomita si pune mai bine in greutat deca la NAN. ( ACUMA BEA 240 ML /MASA ;2 sau 3 mese de lapte avem pe zi). cam asta este si ardeiu umplut si galustele de prune azi!!!

va pupam fotomodelelor!

Laura si Eduard Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Wow Laura ma sochezi ce mananca Eduard si cu toate astea nu e grasut.
Acum chiar ma mir de unde are al meu 8.5 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

laura_oana ai intrbat dr inainte sa incepi sa-i dai lapte din comert? ca eu stiam ca macar pana la un an nu poti sa-i dai.
cria_bv foarte frumusel Vladut

Mergi la inceput

am incercat sa ii dau si eu lapte cu cereale seara sa ii tina mai bine la stomacel, crezi ca-l bea , vorba ta mi-a tinut mie de foame, a el facea gargara cu el il tinea in gat ii curgea prin colturile gurii si isi facea scarba cu el, asa ca i-am pus alt lapte ..doar lapte..si a baut toata sticla fara discutii!cred ca ii place laptele simplu, al meu e fitzos draga, are o personalitate de ma scoate afara din casa maine-poimaine, ma pocneste , da cu capu`-n gura , e smecheras de cartier de pe acuma( ii dau io lui), ce sa mai, important ca e sanatos, se dezvolta bine ( dupa spusele doctorului) e vioi si activ toat ziua si unele nopti, si rade cu gurita pana la urechi.

IL ADOR, EL E TOATA VIATA MEA !

Laura si Eduard Darius

I-am zis la dr dupa ce incepusem sa ii dau, a zis ca foarte bine daca pe la il vomita, sa il mai las pe asta de 1.5% grasime 1 luna si apoi sa trec pe zuzu ca ala e si de 1.8 % grasime!
BAFTA LA EXAMENEEEEE!!!!

Mergi la inceput