Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 5
stefaniya spune:
kitty - am uitat,am vazut pozele de la botez.Inca o data sa va traiasca finutul,e un dulce.Giulia a fost o frumoasa,Raul un barbat
,s-a dansat...cred ca a fost fain.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
magdutah spune:
buna tuturor mamicilor si albinutelor si bondareilor!
In sfarsit avem si noi net acasa! Am ajuns in noua locuinta, Mateiasul nici nu a simtit ca nu mai este in orasul lui natal! Mananca tot sanuc si doarme binisor. Adica o lasa pe mami a lui sa despacheteze mormanul de cutii adunate in 6 ani
.
Nici nu stiu ce sa va povestesc mai intai...as vrea sa citesc cate un pic si din urma... ati scris asa de mult... nici nu stiu cand am sa reusesc...
Va pup si spre seara am sa revin cu noutati si poze!!!
Magda
Matei 9.04.2007
madybulancea spune:
buna...nu prea pot sa scriu asa ca scriu si eu ceva repede...mie mi-a zis o doc pediatra ca nu este vorba de anemie la varsta asta ca si lu razvanu i-a iesit la analize..ca este doar o anemie fiziologica ca se vorbeste despre anemie abia dupa 9 luni de zile si mi-a zis sa nu ii mai dau fier ca nu are nevoie....sper sa nu isc discutii dar mie asa mi s-a zis si am incredere mare in doc asta...am zis si eu ce stiu!!!!
Puiu meu iar m-a innebunit azi-noapte...s-a trezit din ora in ora de la 2 incolo dupa ce a papat!!!!

VA PUPAM PE TOATE SI SANATATE MULTA!!!
Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007
nickol_f spune:
buna,
In primul rand vreau sa multumesc fetelor care m-au sfatuit sa nu incep inca diversificarea, nici eu nu voiam sa incep dar eram asa de presata de cei din jur ca incepusem sa ma gandesc la asta, asa ca
fetelor.
Fetelor cu mai multi copii, nu stiu cum va descurcati, sambata a fost ziua mea ( multumesc cu ocazia asta pt urari
) si au venit niste prieteni in vizita, fiecare cu copilul, 4 familii cu 5 copii ca nasii au gemeni (cu varsta cuprinsa intre 1 an jumate si 3 ani) plus Bea mea, dintre toti Bea a fost cea mai cumintzica
, fetelor............zici ca era razboi in casa........avea unul o jucarie o voiau toti, dar pe aia din mana lui chiar daca mai era una la fel, offffffffff distractie mare
. Bea are un leagan, toti voiau in el........etc. etc.
Asa ca tot respectul pt fetele care au mai multi copii.
prinsul jucariilor si eu ziceam mereu cand o prinde si ea jucarii ca alti copii, asa se agata de orice dar eu voiam sa prinda constient un lucru, acu nu mai avem probleme prinde tot ce vede, inclusiv nasu' lu tasu'
.
In rest imi e teama sa nu-i dea dintii pt ca musca tot ce apuca nu doar duce la gura, musca, si pe mine ma musca de umar cand o tin in brate. Are de ceva timp un punct alb pe gingie, nu acolo unde ar trebui sa-i iasa dintii ci sus pe gingie sub buza, nu stiu daca am expl. bine, si nu stiu ce o fi, dr. mi-a zis ca nu e nimik, dar vreau sa ma mai duc si la alt dr.
nu mai pot sta ca nu ma mai lasa Bea e tare maraita de cateva zile.
pup toti bebeii 
Nicol
de
Beatrice - 19.04.2007
Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice
Aurasa spune:
Buna,
Venim si noi la raportul de seara. Vad ca majoritatea bbilor au probleme cu mancarea. Si Alexandru intra in grup. Raaar cand mananca mai mult de 120 ml la masa (Humana 2). Vad ca de cand s-a racit vremea a inceput sa manance mai bine. De ex, azi a macat asa:2 - 130ml, 6 - 170 ml, 9- 150 ml, 12 - 200 g piureut de legume cu carne + 100 ml lapte, 16 - 150 ml, 19 - 170 ml si 100 ml ceai. Acum doarme dus.
O sa vad cat a luat in greutate, ca de la 4 la 5 luni nu a luat decat 200 g, avea 7.450 kg.
Vorbeste bebeluseasca timpurie, e tot un zambet, in special cand e borba de Catalin prin preajma. Se intoarce pe burtica, se impinge, intinde manutele dupa jucarii, le prinde, le duce la gura, le trece dintr-o manuta in alta.
Cam atat. Poze avem pe semnatura.
Pupici si o seara buna
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
karra80 spune:
Buna la toata lumea......
Am aparut si noi....inca nu am plecat de la mare...maine dimi plecam...e o vreme de kk.Azi am fost la Carefour la C-ta ne-am plimbat si am facut bagajele.....Ne mai oprim vreo 2 zile la tara la Bunica sotzului undeva pe langa Craiova...si apoi pe la Petrosani...iar de duminica vom fi acasa.....
Suntem bine....winnie s-a reglat cu mesele are iar 5 mese pe zi......a fost fff cumintica sejurul asta doar in seara asta a urlat juma de ora si nu se oprea nicicum....pana i-am dat cu calgel pe gingii.
Oare mai dor gingiile dupa ce au iesit de tot dintiii ca la ea sunt crescuti deja la jumate.....sau deja sa inceapa asa de repede sus?
Nu pot sa ma uit ca nu ma lasa....acum s-a linistitsi doarme...mititica imi era asa de mila dde ea.....
Am reusit sa va urmaresc dar imi e greu sa raspund acum la tot ce ati vb voi ca mai am bagaje de strans
Am vaz ca cineva intreba de Milumil2 daca pufoseste......la noi nu....si papa a mea cate 180 la fiecare masa...la 4 mese...acuam depinde de fiecare copil...am o cunostiinta care a nascut fetitza cu 3 kg si la 3 luni avea deja 8 kg si doar lapte de la san ii da deci nu e valabil......
Sa nu va suparati pe mine ca nu rfaspund la toate desi as vrea....
Loradin, Mada-roz, Laina, Martutza, ella, Stefanya, mady, kitty, paxela, roxanici...etc and compania...ca nu mai am timp
Va
si astept sa ajung acasa sa mai vb.
Am pus si niste poze noi...uitati noile achizitii aici
si aici
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
La mare 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
tzuna spune:
Tot eu....
PAXELA- ai mare dreptate si crede-ma ca ma ajuta mult sa ma gandesc la tine si la Silviu. Daca voi ati rezistat atatia ani vom rezista si noi cumva. Stiu ca nu trebuie sa ma supar, sa ma stresez dar e f greu. Cum sa stau linistita cand ea pur si simplu nu mannaca nimic si trec asa orele... Uneori nu mannaca nimic 12 ore.
oricum va multumesc tututror ca va ganditit la noi.
madybulancea spune:
buna seara....fetele am si eu o intrebare: ati dat la bb-ii calma baby de la erba vita????ca mie doc mi-a zis sa ii dau ke f bun mai ales ca e bazat pe plante si ca nu e sedativ,k asa cum ii dadeam pt colici pot sa ii dau si de-asta...pe cutie scrie pt agitatia din timpul colicilor,eruptiilor dentare si insomnie....nu stiiu ce sa fac si am gandeam poate ma ajutati si voi...
Karra80 ma bucur tare mult ca ati avut un concediu linistit sa va traiasca scumpetea si cumintica de fetitza...
Tzuna la tine ma gandesc de fiecare data cand razvanu nazdravanu face figuri la mancare...imi dai putere!!!!

Paxela ce mai face delia???
Poze Razvanelu
madybulancea spune:
AAAAAAAAAAaa...am uitat cam liniste pe aici.....Roxanici,Kmi,Andreea,Elyana,Alionushca pe unde sunteti????
NOAPTE BUNA!!!
pUPICI MULTI!!!
Poze Razvanelu
paxela spune:
Deliuta e cam la fel, azinoapte sa trezit mai rar astazi vad ca a dormit mai multicel, de papat tot masa pauza pauza masa, am fost din nou las control cu ea azi, pediatra a zis ca nu are nimic ca nu mai e rosu in gat ca e ok probabil dintii, asteptam 3 zile de la antibioticsa facem si o urocultura sa nu ne pacaleasca si sa fie asta totusi, iar dr de la orl , a zis ca nu are nimic la urechi , este un pic iritata dar e normal ca si in gat e rosie( acum faceti si voi ca mine si alegeti varianta care va convine, rosu in gat sau fara rosu in gat, eventual a 3 parere era puroi sau nu are gat
)
pediatra a zis sa continui tratamentul cu ospamox nurofen enterol, orl a zis sa nu, sa scot nurofenul ca si de la el poate fi agitata ca da aciditate la stomac, si ea nu stie sa zica, poate face si gastrita si noi sa nu stim, sa aleg in caz de febra paracetamol pediatric sau supozitoare, asta nu am stiut-o pana acum , cate raceli avut fimiu a luat zeci de cuti de nurofen si nu a avut nimic
cat despre dr in care am incerdere, pai in nici unul , iar cu fimiu am testat zeci, iar de un cap nu ia dat nimeni
, asa ca am decis mai merge o zi pe tratament ca daca tot am inceput e pacat , pt 2 doze sa il opresc, si vom vedea dupa
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu