Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Anaanamaria bafta la examene. Multumim pt compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

FETELE NU VA E SOMN?

suntem doar noi 4?
al meu micut s-a trezit 1 data , l-am dat cu "calgel" tinut 3 minuti in brate si adormit la loc! ii place sa ma miroasa fetelor, ma prinde de tricou si duce tricou la nasuc miroase si adoarme....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Sau poate vrea sa fie sigur ca stai langa el. Si al meu ma prinde toata ziua de haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

NOAPTE BUNA STUP

Ana fericita de MIRIAM RIANA
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Salutare stup!!!

Mai apuc si eu sa mai scriu cate ceva... De citit citesc, da' cand sa scriu, se trezeste micuta mea...
Mai avem un pic si face si Amalia 5 luni! CE a trecut vremea...
Din capitolul ce mai facem: sta toata ziua pe burta, navigheaza ca racul pe jos, se uita cu interes la desenele de pe salteluta, mai sta la o discutie cu ele, intinde mana dupa jucarii, si am observat-o ca le si transfera dintr-o mana in alta.
I-a luat 3 saptamani sa treaca de la 5 mese la 4. M-a zapacit de cap cu mancatul, nu voia sa pape si buna pace. La un moment dat s-a enervat si tati si mi-a zis ca daca ma mai vede cu sticla pe la ea fara ca ea sa ceara avem .
Am lasat-o cum a vrut ea si de 3 zile are 4 mese, de cate 200-270ml. In general seara e cea mai mare.
Din capitolul diversificare, inca nu am inceput, abia suntem la tatonat scaunelul
Sta in fundulet, dar nu mult, ca vine in nas, se ridica in picioare daca o trag de maini.
La carucior am ridicat o treapta ca nu se mai putea discuta cu ea.
De gangurit, are tot felul de combinatii, dar cea mai tare e cand e obosita de stat pe burta si se jeluie "ai, ai"
Cam atat de la noi...
Pupam albinutele si bondareii si le dorim sa fie sanatosi si voiosi si mancaciosi!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA STUP .....ma duc bazzzzaind pana in pat

baz baz bazazzzzzzz

Laura si Eduard Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Fetelor,
va scriu putin inainte de a merge,in sfarsit,la culcare...
Am avut niste zile grele cu David,cred ca vom mai avea,e tare agitat,urla,da' urla nu plange,ceva il doare,sper ca dintii,nu mai stiu ce sa cred...
Suntem epuizati si eu si sotu',noroc ca a fost sfarsit de saptamana si m-a ajutat si el ca altfel nu rezistam.

Am avut momente in care imi venea sa plang,de furie,de neputinta,nu stiu,ma simt tare legata de maini si de picioare ,nu pot sa fac nimic...

Ma plang ca o baba,dar nu mai pot,Karina nu a fost asa de agitata cand i-au iesit dintzii,s-a culcat de la 6 luni singura,in camera ei,fara probleme.A fost un bebelus model si acum e cuminte si matura pentru varsta ei.
Cu David e o intreaga poveste,are un ritual tare ciudat inainte de culcare,tot asteapta sa aparem,sa-i punem suzeta,iar o arunca,iar urla si tot asa...
Nu stiu unde am gresit ,dar e clar ca in cazul lui am gresit...

Maine Karina incepe scoala,clasa intai,"grade one" se zice aici,ea abia asteapta,eu am emotii,va trebui sa ne ocupam si de ea mai mult,iar de saptamana viitoare eu incep cursul de engleza,iar sotul va lucra si la al doilea job,n-avem ce face.
Nu stiu cum o sa ma descurc in conditiile astea ,mi-e frica,dar trebuie sa "iau taurul de coarne",sper sa reusesc...

M-am plans pentru o saptamana intreaga,trebuia sa ma descarc,acum ma duc la culcare,ca mor de oboseala,mai am putin si lesin.

Nu stiu daca ati vazut,am pus cateva poze AICI.

Va pup ,aveti grija de voi si de puiutii vostri,o sa mai intru zilele astea,sper sa pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Buna dimineata!

Eu sunt tare obosita si vad ca nu sunt singura...am avut vreo 7-8 treziri azi-noapte. Plangea rau de tot si se potolea daca o luam in brate si ii cantam un pic nani, nani. Eu nu vad nimic pe gingii, dar sper sa fie din cauza dintilor.

Faza e ca ziua nu are nimic, nu plange, doar roade tot ce prinde, ai vostri tot asa, sunt mai plangaciosi noaptea?

Cu diversificarea mergem cu pasi mici inainte, pasez morocov + patrunjel + pastarnac + orez fiert si el in supa iar la masa de dimineata i-am introdus cereale de orez simple. Voi la cereale respectati cantitatea de apa/lapte? Eu pun din ochi si ma gandesc daca nu cumva gresesc.

ananamaria, bafta la examene in primul rand...in al doilea rand, tu stii ceva de un medic din policlinica bacau care face ecografii de sold? am inteles ca e singurul din judet si as vrea si eu sa merg cu Stefi.

Prostia din capul meu a fost ca atunci cand i-am facut radiografia de coloana nu m-am gandit sa cer si pt. displazie de sold iar dr. nici nu mi-a pomenit de asa ceva, de parca daca ignori problema ea nu exista. Asa ca acuma mai pot doar sa fac ecografie si sper sa fie concludenta. Am intrat la banuieli dupa ce am observat pliurile inegale de la picioruse cand sta pe burta, of, sper sa nu fie nimic.

laura oana, bineinteles ca fiecare face cum crede de cuviinta, eu ti-as spune doar sa nu introduci mai multe alimente noi odata...laptele de vaca il diluezi? stiam ca se da indoit cu apa sau ceai

va pup

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

poze

Varsta Stefaniei

www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata stup! La multi ani sarbatoritilor zilei!

Anaanamaria, bafta la examene! O sa vezi ca o sa treaca si o sa fie bine.

Laura_oana fara suparare consider ca e periculos ce faci tu(cu mancarea), si nu are relevanta prea mare daca acum nu are nimic, poate sa aiba probleme la maturitate din pricina alimentatiei de acum. Nu vreau sa intru in polemica, dar mie mi-ar placea sa ma atentioneze cineva daca considera ca fac o greseala.

BiancaM, ce draguta e Amalia ta, nu e o problema ca nu sta inca in fundulet, nici Giulia nu sta si e mai mare. Asa si noi tatonam inca terenul pentru diversificare, cred ca incepem de luni!

Lilidana, te inteleg perfect, asa e si Giulia in ultimele zile, e de cosmar, nu sta nici o clipa, plange si numai cand vreau sa o pun in patut (nu apuc sa o chiar asez). Banuiesc ca are legatura cu dintisorii, ca prea dintr-o data s-a schimbat asa! Interesant ca si eu am patit ca tine, Raul a fost f cuminte, nu se trezea noaptea, dormea singurel in camera, nu-l auzeam decat f rar sa planga, rezistam eroic sa nu-i dau noaptea de mancare (ma rog, dupa o varsta), parca acum nu mai rezist, mi se urca Giulia in cap!
Si noi asteptam cu destul de multa groaza inceputul scolii, o sa fie greu...ma gandesc ca Raul o sa vina de la scoala dupamasa si chiar atunci Giulia e mai agitata, o sa fie greu seara mai ales!

Mihael@, bine ai venit in clubul cu agitatii. Cu privire la radiografia pentru displazie, nu stiu ce sa-ti spun... Giulia a facut o radiografie la jumatatea lunii iulie pentru fractura de clavicula si de aceea imi era groaza sa fac acum pentru displazie, am cerut mai multe pareri si toate au fost sa fac radiografia, spuneau ca e o cantitate mica de radiatii si ar fi prea mare riscul sa nu o fac, mai ales ca e fetita!!

Sa va aratam si noi ultimele achizitii. Intre timp ne-am mai perfectionat tehnica, filmuletul e facut saptamana trecuta. filmulet

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

salutare stup,

asa, o noapte linistita am avut.

s-a trezit la ora 6 a papat 240 ml lapte si acum ala 9.30 - 4 piscoturi inmuiate in lapte.

acuma...ieri a fost o exceptie ca i-am dat ce i-am dat, nu ii dau in fiecare zi sa pape la copil mancare facut in casa pt noi!!!!NU SUNT CHIAR ASA DE NEBUNA!!!!!EL MANANCA MANCARE PT EL, SI NOI MANCARE PT NOI!dar mai ii dau o lingurita din ciorbiat sau legumele sa guste daca ne vede ca mancam.DAR FOARTE RAR!

laptele nu il diluez cu nik, ca si asa e de 1.5% grasime, daca era de 3.5% grasime atunci il diluam.

ne dor gingiile, dam cu Calgel si roade tot ce prinde , saracutul
revin azi pt ca maine plecam la tara la bunicii mei si stam vreo 2 zile.

Laura si Eduard Darius

Mergi la inceput