Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 30
anaalina spune:
Sunt franta de oboseala
azi am calarit orassul dupa una alta ca nu aveam cumparat nimic pentru la munte si am mers pe jos de ma dor picioarele ingrozitor ,pentru ca dimineata cand sa iau masina am vazut ca am pana si cum nu ma pricep de nicio culoare a ramas in parcare. Sa vedeti ce fata o sa faca sotu ca el nu stie si el cand vine acasa isi pune curu in masina si zice "hai sunteti gata?"
Ca la facut bagaje si cumparaturi nu-l intereseaza, ca cica eu stiu ce imi trebuie si nu are rost sa se mai bage si el.
Despre relatia dintre Catalina si el ei bine face orice pentru fata , o schimba, o culca ,ii face baie, numai mancare cu lingurita nu-i da ca se murdaresc amandoi din cap pana in picioare.
Despre SOCROSENIE va povestesc alta data

Varsta Catalinei Teodora
iunita spune:
salutare natiune!
iaca am recuperat de citit si eu si cat sta gaza cuminte mai scriu cate ceva.
Despre soacra si sot numai de bine deci nu ma incadrez la topic. ne mai contram, ne mai pupam..dar ne intelegem bine.
Problema presanta a momentului: MANCAREA! sau mai bine zis aruncatul mancarii. De dim pana seara fierb, coc, pasez, blenduiesc, dau prin sita, fac branza ( ca din viteza i-am zis lu; maica-mea ca ii dau feteii branza de mine..deci sunt o vacaaaaaaaaaaa hihihi fulguta pe numele mic..) si ce face progenitura? NU MANCANCA.
Meniul de ieri:
7.30 - 240 ml lapte ( uraaa. bun asa)
12.30 - supa crema de detoate cu carnita de pui. bagat cam 60 ml/fl oz ca sa zic asa si dupa aia gurita sigilata + 120 ml lapte
17.30 - iaurtel (de la tnuva ca p'astia nu a avut cine sa ii balacareasca ca sunt prea noi pe piata) (P.S. banuiesc ca lansarea lor pe piata rom. a dus si la scandalul danone dar..in fine...) + piersica cu branzica de casa in total vre-o 70gr de iaurt si vreo 8-9 lg de piersica. concluzia: branzica simpla da, in amestec nu! iaurt acru simplu Da cu fructe NUUUU
21.45 - 260 ml lapte (super ok) si nani nani somn usor pana azi dim la 7.30 canddddddd:
7.30 -220 ml lapte regulamentar.
la 10 incepe subsemnata sa bucatareasca: cupita-ciorbita (adica i-am pus cateva pic de lamaie si 2 fire de leustean...era buuuna rau), coc ardei capia, fac branzica ...tevatura mare
12.30 supa-ciorba flescaiala si piure de cartofel (scos din supa) + capia copt + branzica de vacuta. ati fi zis ca a rupt farfuriile in 2 nu? ei bine nu. 3 lg de piure si 5 de supa si apoi 180 ml lapte...mooooooooor!!!
acu urmeaza sa bagam iaurtel si mar copt la cuptorul cu macro flacari.
cereale nu ca e constipacioasa. am sunat doc si mi-a dat liber la pauza de 3 zile cu legumele ca poate revine la sentimente mai bune. nu stiu unde am zbarcit-o ca noi inloocuiseram masa de la 12 cu legumeee

.
Acu sta si certa o jucarie in pat..probabil o intreaba DE CE NU PAPI NIMIC!!!????
De raspuns nu prea am la ce..defapt stiu sigur ca aveam da... uitai. mai cotrobai in sertar si revin.
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ioanaradu spune:
anaalina ia un carnetel si noteaza:
vrei sa pleci de acasa cu masina si ai pana ... pui avariile si te duci frumos pana la prima vulcanizare cu 20-30 km/ora. in nici un caz nu umbli prin oras dupa cumparaturi sa-ti rupi spatele si picioarele. bineinteles ca n-are rost nici sa suni sotul. eu am facut greseala asta si mai rau m-am enervat. cica "vezi ca-ti trebuie cheia de la antifurt sa-ti dea roata jos". io "si unde e?" el "pai nu stiu ... prin masina, cred ... asta daca avem" io "rezerva e buna?" el "posibil" deci ...
. asa ca la vulcanizare brrr ... brrr ... fas ... fas ... 30 mii, schimbat roata si fasait nitel aer prin roti. in 5 min eram gata de drum. pana n-am mai facut-o ca era cauciucul bulit si trebuia cumparat altul. da' am aflat o faza misto: cica exista un spray cu un fel de spuma. daca faci pana, pui sprayul pe tumburusul ala pe unde se umfla roata, versi tot acolo si cica poti sa mergi cel putin 50 km fara pb, deci ajungi la vulcanizare sigur. 
matei a avut azi in meniu ficatel de pui. cam cu nodu' in gat pana la urma a mancat. nu parea prea incantat. asta e ... nici pe mine nu ma incanta toate fazele lui. (ce mama denaturata!!!)
iunita sa inteleg ca tu te straduiesti sa-i dai 2 feluri de mancare la masa de pranz? eu chiar ma intrebam cand o sa ajung sa-i dau si supa si piure, ca acum ii dau un fel de supa-piure.
invelit nici matei nu prea sta. am o paturica subtire, dar noaptea e care-pe-care. adica eu il invelesc si el in 30 de secunde e cu picioarele lumanare, asa ca isi pune paturica pe burtica. e bine si asa. azi noapte mi s-a parut cam rece si i-am pus o paturica mai grosuta si chiar am fost surprinsa sa vad ca a stat invelit. i-o fi fost si lui frig ...
biscuiti inca nu am luat dar intentionez sa iau nestle sau hero, sau si una si alta ca sa fac o comparatie.
cereale cu lapte ii dau de la humana si milupa. lapte papa nan. n-am avut pb.
stefannyia hi hi ... 
. atat le trebuie, sa ma supere careva, MAI ALES legat de copil.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
laura_oana spune:
normal io ce imi aduc aminte scriu
..asa uitasem sa va zic
sotu din dotare nu doarme cu noi ( adica io si copilu dorminm in camera copilului si sotu a ramas in dormitor)a dormit la inceput cateva seri si dupaia pauzaaaaaaaaaaaa, soacra a venit cu ideea ca deeeee sotu merge la lucru si el tre sa se odihneasca la care io umflata in pene ii raspund:"si IOOOO, ce sunt sluga, am facut copilu singura sau are cineva impresia ca io stau toata ziua si nu fac nimica , ca pt mine e o joaca si cand ma plictisesc gata ma duc si ma culc??? si io sunt la lucru 24 din 24 cu copilu si nu ma mai plang atata ca sunt obosita!" a belit soacra-mea niste ochi la mine , dar stiu ca am atins-o , nu i-a picat bine, oricum sotu tot in dormitor doarme.
a mai dormit cu noi dar pe la 4 dimi se muta in dormitor sub pretextul ca nu se poate odihnii ca se gandeste la copil
.stiti si voi cum fac copii cel putin asa face al meu, atat se invarte noaptea de pe o parte pe alta pana isi gaseste locul si el se gandeste auziti ca cine stie ce are copilu!
sa mor nu alta!
cred ca atat am vrut sa viz, CRED![]()
LAURA SI EDUARD
ioanaradu spune:
aaa ... pai si mama soacra avea idei de-astea cand am stat acuma la ei. ii facuse patul sotului in alta camera ca "sa se odiheansca si el saracu' ". da' sotul, loial, a dormit tot cu noi, chiar daca matei a avut vreo 3 nopti mai nashpa, cand se fatzaia si se chitaia la fiecare ora. mai "fugea" dimineata, dar numai pe la 7-8, dupa ce-i dadeam bibele lui matei si-l mai luam cu mine in pat sa-l pacalesc sa mai doarma putin.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
iuliana_2007 spune:
Tzuna citind ce ai scris tu despre fetita ta imi dau seama ca a mea mananca destul de bine.Ma gandesc ca nu ia in greutate pt ca are prea multa energie,da din picioruse si sta in picioare,se tareie in pat,se intoarce pe toate partile timp de 3,4 ore.Nu sta linistita deloc.Nu zic ca,daca doarme o ora toata ziua sunt mandra de ea.Nu mananca altceva dar astazi m-am gandit sa o pacalesc putin si am obs ca nu suporta lingurita cred ca din cauza picaturilor pe care i le-am dat de nurofen si altele(pt ca a fost putin racita) si astazi i-am facut un shake din lapte,banana,para si cereale la papat pe tot.Si de acum incolo asa am sa ii fac,sper sa primeasca si legumele asa.Mananca chiar si 200 de ml de lapte cate-odata,mai rar dar papa.
Are 5 luni si jumatate si 5,900 de g dar nu pot sa o fortez sa pape daca nu vrea.Ma amarasc eu cate-data dar imi trece.
Te
.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
Fetelor citind despre ce spuneti de soacrele voastre eu am o soacra si un socru in dotare sa imi traiasca.Am avut mare noroc,mare,mare.O iubesc pe Maya de numa,numa,daca as putea sa o las la ei si sa vin doar in vizita ar fi cel mai bine.Ma iubesc si pe mine foarte mult.Ei si-au dorit o fetita,avand doi baieti si au asteptat cu sufletul la gura sa o nasc.II fac toate mofturile si mie si ei.
Cat sta la ei este alintata pana peste cap,doarme in brate,ba la tataie,ba la mamaie.Cand ajung cu ea acasa 2,3 zile nu se mai intelege nimeni cu ea.Pot sa o las sa o creasca ei si eu sa imi vad de ale mele dar...eu nu ma pot despartii de ea,imi este greu sa ma duc si la cumparaturi si intreb de n ori ce face,daca este bine de parca nu ar avea cine sa o ingrijeasca bine.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
lilidana spune:
Tzuna,nici David nu sta bine pe picioare,de fapt se batzaie,parca danseaza,de unde trag concluzia ca inca nu are suficienta putere,probabil o fi si lipsa de calciu,o sa vedem la controlul de 6 luni.
Felicitari pentru Ta-Ta,Maria e vorbareata,asa ca ai cu cine te "certa"
.
Stefaniya,il leganai pe Carl pe picioare?Am incercat si eu sa-i "arat" lui David si a inceput sa planga
.
Eu am crezut ca se va amuza,da' de unde
.
Loradin,un
pentru incurajare,dar bine ca n-am ajuns la medic ca ma faceam de ras,adica David e,de ieri,acelasi bebe pe care-l stiam:cuminte,ranjit
,jucaus si inca nu a aparut al doilea dintzisor.
Fetelor,ma tot uit la meniurile si orarele de masa ale bebeilor vostri,pai Davidutzu' meu nu mananca asa mult,el se plictiseste cam repede asa ca trecem repede la felul doi,care e mereu sticluta cu lapte
.
E tare lenes...
Dar sunt fericita, a trecut criza lui David
,acum se joaca frumos,nu plange sa-l iau in brate,ce sa va zic,m-am linistit si eu,sa vedem cat il tine
.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 5 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
laura_oana spune:
nu ma intelegeti gresit si io pot si am putut sa las copilu pe mana soacrei si a fost bine ingrijit, e topita dupa eduard , dar ....am io fixurile mele si gata!
il intreaba tot timpul pe sot :"ce a facut laura de mancare?" ca io am gratar, mici sau io mai stiu ce ii place sotului, (si ea l-a rasfatat la greuuuuu
) ei bine la noi acasa ce e de mancare aia se mananca fara discutii!sa nu cumva sa ii tin baiatul rau sa slabeasca !
aaaaa si are un program de vizite de ma omoara: ori cand doarme eduard ori seara dupa ora 21!
atat.
mi-am varsat naduful azi si va rog sa ma scuzati daca v-am plictisit!

laura si eduard
ce ma amuza cel mai tare e urmatoarea chestie, prietenii, cunoscutii sau rudele ne intreaba: "pe cand urmatorul?" la care sotu zice foarte sigur pe el peste vre0 4-5 ani!" la care io zic:"atunci sa tii faci tu singur " sau" ma mai gandesc daca fac al 2 , e greu sa cresti copii singura!"
sau" al 2 sa ti-l faci cu cine vrei sau sa ti-l faci din carpe!"
ne mai intreaba lumea:"cum e? cuminte , doarme noaptea , etc? sotu raspunde ca doar e in cunostiinta de cauza:DA , E CUMNINTE , DOARME TOATA NOAPTEA
"ce le stie el pe toate , " acuma mai plange ca ii dau dintii! si io crap de nervi. ca daca io nu zic ceva de copil el habar nu ar avea, dar el stie TOT.![]()
CAM ATAT, acuma -am descarcat pe moment, pana ma apuca iara si imi aduc aminte de ceva
am pus copilu in carutiocr langa mine , ca in scaun nu mai vroia, si daca il iau in brate tre sa ma plimb cu el nu am voie sa stau jos si nici sa dispar din raza lui vizuala.
la ta-su rade si zambeste toata ziua , mie imi urla in creieri, pai e drept asa ceva!
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by laura_oana
revin la poveste
asaaaa, la soacra ramasei, io ii spun sa il lase jos sa nu il mai tina in brate ca o chem noaptea la noi sa il tina daca vrea si ea zice:"lasa ca te tine buni in brate!!!lugu luguuuuu"
si radeeee EA.faze din astea care pe mine ma sacaie, pai daca io zic sa faca asa ca e copilu meu pai asa sa faca!!!ea nu si nu.sotu e la fel ca altii , tre sa ii zic sa fca aceva, de ex il intreb zile trecute: "gunoiul de ce nu l-ai luat sa il arunci daca tot ai coboarat pana jos?" la care ii ma raspunsul bine stiut de urechile mele: "pai mi-ai zis sa il arunc???"
orice TREBUIE sa faca tre sa ii zic EU!!!!legat de casa, in schimb sa ii daudrumu pe usa sa plece prin oras dupa cumparaturi, orice, e cel mai FERICIT, SIIII ( pt ca este si un SI) CAND VINE SE PLANGE CAT E DE OBOSIT SI CAT DE MULTE FACE EL PT MINE!
, la copil nu ii schimba nici macar pampersu sub pretextul ca nu stie, ii incalzeste laptele si ii da sa bea laptele, pt ca la mancarea cu lingurita nu se baga din motive cunoscute, copilu nu mananca cu lingurita decat cu MINE!
, BAITA O FAC TOT SINGURA DE CAND MA STIU, pt ca ma incurca mai rau, asa ca am invatat sa ma descurc singura in orice imprejurare dar m-am cam saturat si am OBOSIT mai fetelor sa le fac singura pe toate!
si el sa vina dela lucru OBOSIT se culca , vrea mancare, vrea de toate , si cand las copilu cu el sa stea sa ma duc sa ma odihnesc sau sa fac mancare sau curat prin casa atunci ma striga:"lauraaaaa , cred ca afacut kk" sau, "lauraaaa, cred ca ii e foame", sau , sau... sau... MULTEEEE.
cu astea cred ca am zis destul, pt ca lista poate continua........
am o stare de nervi si o durere de cap
laura si eduard
Story of my life!!!!

Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

orice TREBUIE sa faca tre sa ii zic EU!!!!legat de casa, in schimb sa ii daudrumu pe usa sa plece prin oras dupa cumparaturi, orice, e cel mai FERICIT, SIIII ( pt ca este si un SI) CAND VINE SE PLANGE CAT E DE OBOSIT SI CAT DE MULTE FACE EL PT MINE!