Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 31
Amma23 spune:
Hop si eu
fetelor , io zici ca nu mai am imp de nimic.Auziti-l, iar se cearta cu ale lui !
De soacra, e departe, Domane-ti multzam.A fost in vizita si ne-a capiat, pe toti trei.Adica io, sotu' si baiatul sotului din prima casatorie.I-am adus impreuna ca cica sa nu-mi fie greu.Cred ca era mai usor fara ea.Cred ca v-am spus ca Bogdan a mai fost casatorit si are un baietel de 8 ani, Octav.
Ei , de cum au ajuns au inceput problemele.Dupe ce i-am facut instructajul, sa fie atenta cum se poarta cu Octav, ca fiind mai tot timpul departe de tat'su sa nu simta acum venirea lu' asta mic o amenintare prea mare pentru el.Sa se simta important, iubit, rasfatat.A tinut minte o secunda.Il lua pe Lucas in bratze si-i spunea printisorule! Octav, el e mai important acum, ca e mic.Io-i ziceam, tu esti si mai important, ca esti mare, tu esti rege,te iubim la fel de mult.Si Lucas te iubeste, uite cum te priveste.Asta se certa cu el, orice facea nu era bine, trebuia sa stea ca sfantul, nu te juca cu alea, nu iesi pe afara, ma innebunesti si cite si mai cite. Eu eram arbitru, i-a spus si sotu' si tot degeaba.
Am iesit la plimbare ca ma gandeam ca il plasez pe Lucas si mai fac si eu una alta. Dupa 20 de minute, ma intreaba"Ne intoarcem?". Si ne-am intors, am lasat-o la usa blocului si mi_am plimbat copilu' in continuare.Deci asta faceam dimineatza, imi luam copii( cand vroia si Octav sa vina) si pe afara.
Cand suna in Romania zicea ca toata ziua spala vase si calca. Are obsesiile astea.La vase am lasat-o, dar la calcat i-am spus ca io nu calc decat camasile lu Bogdan de serviciu...credeti ca a contat, calca tot, numa' camasiile nu.I-am zis ca nu ma ajuta daca face asta si i-am scos camasiile.De atunci le am calcate pe toate si tot ce foloseste nu bag in sifonier pana nu calc.In rest...tot ca noi, nu calc nimic.Cand imi trebuie ceva, calc atunci.
Daca ne mai certam, ea incepea sa pufaie de ne enervam mai tare.Asa ca nici nu ne-am mai certat cat a fost ea.
Adevarul ca ne certam mai des de cand il avem pe Lucas, mi se pare normal, eu sunt tot cu copilu' , sistiu ca exagerez da' scam dependenta de el( si el de mine) si pana imi revin mai aud reprosuri ca nu ma mai intereseaza de el, nu ma mai ocup de el, etc.De ajutat ma ajuta si m-a sustinut de multe ori.Imi dau seama ca eram disperata si disperant auneoir cu grija fata de Lucas.Acum ii mai fac baie si singura, se joaca seara cu el, de mancat mananca numai tzata asa ca...
Gata cu astea.
Fetelro, cred ca Lucas a racit un pic, l-a batut vantul ieri si de asta cred.Iii curg mucii, ii tot pun ser in nasuc, sper sa-i treab.Ce sa-i mai fac oare, sa nu ajungem la medicamente? Sper sa-i treaca.
Rebiana, am citit povestea nasterii lui Luca...ai talent, draga mea.Mi-a placut mult cum ai scris
Ama si Lucas 12 Martie 2007
stefaniya spune:
lilidana -
da,recunosc ca eu il legan atunci cand nu poate adormi singur.Eu nu-l las sa planga inainte de somn pt ca ma gandesc ca nu va avea un somn linistit.Nu vreau sa-l invat nici cu plansul din orice,nu stiu daca gresesc dar sincer,nu pot sa-l las sa planga.Am un filmulet cum il legan
Daca David nu doarme leganat,bravo tie si lui 
Si un
pt David cumintel.
ElenaGiulia - am vazut la stiri ce taifun a fost pe-acolo,sper ca nu pe unde locuiti voi si ca sunteti bine!
Lauramar - sunt un pic offtopic dar ma intereseaza sa stiu,binenteles daca urmaresti stirile.Am urmarit cazul Madelinei,fetita disparuta si azi am inteles ca o banuiesc pe mama ca ar fi omorat-o.Ce se spune la stirile de acolo,e adevarat?
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Amma23 spune:
Fetelor, nu mi-ati spus, ati descarcat desenele sau nu? Le-am pus degeaba, sau folosesc la ceva...ca mai am
.Eu nu i le-am pus inca, da' urmeaza, ca in stilul asta nu mai fac nimic in casa.
Elpower, merci de Baby Einstein, am reusit si eu sa le gasesc pana la urma.Mie bittorrentul nu-mi place asa ca am folosit rapidshare.Multzam
Ama si Lucas 12 Martie 2007
ralualexandrei spune:
Meci egal!Mai jucam si maine ,ufff maine nici nu stiu cum sa fac sa ma duc pe stadion sa-l las pe asta mare apoi sa-mi fac manichiura sa iau fl;orile,ca dehhh ne nuntim,azi dupa jumatate de zi petrecuta pe stadion ,dupa amiaza am pus sucul de rosii in sticle am fugit sa-i cumpar camasa sotului si bineinteles un puloveras Mariei si un dres pt aceiasi domnisoara si acum ma duc pana in Cora ca deh fac aprovizionarea saptamanala.
Edy azi a mancat toataaa supa.
Cerealele eu le-am luat de la Hero chiar daca ii dau Milumil si nu cred ca are importanta ca nu sunt aceiasi marca.
Multumesc pt incurajari ,copiii au jucat frumos ,iau foarte in serios sportul asta, dar cei mai tari suntem noi parintii care am zbierat din tribuna ca niste descreierati ,parca se juca Cupa Mondiala.
Va las acum ca nici tastatura n-o vad de oboseala dar revin luni si cu poze de la nunta.
Ahhh am uitat sa va spun azi am aflat ca sunt "o inconstienta pt ca am facut trei copii"
Pupici la mamici si pitici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3