Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 28
Elena.2006 spune:
Ma bag si eu la o cafea.
Fetelor, am incercat si eu sa fac brinzica din lapte formula, dar nu mi-a iesit deloc, mai mult, chestia aia pastoasa nu i-a placut.
Ieri am facut din lapte pasteurizat si cu lamaie si i-a placut f. mult!
Am vazut ca va plangeati de frig, credeam ca numai noi, dar am dat drumul la centrala si am trecut deja la haine mai grosute, cu toate astea, Adi are mai tot timpul manutele reci. Ce sa fac?
Despre soacre si soti, ei, aici ar fii multe de spus.fiecare cu povestea ei.
Asa cum spunea cineva mai devreme, eu am pasit cu stangul in viata ei, adica a soacrei.Nici nu au fost la nunta noastra.Au trecut cam 5 ani de atunci si oricum suntem la o distanta f. mare unii de altii.Ar fii multe de spus...poate deschidem un subiect, asa cum s-a propus....Oricum decand s-a nascut Adi, adica nepotelul lor scump si destept,asa cum i spune ea, parca lucrurile s-au mai schimbat.Eu sunt mai neincrezatoare si totusi nu cred in minuni.
Vorbim numai la telefon iar de vizitat, o data pe an, ca de, e distanta mare, drumul costa mult, iar la telefon numai cand ii mai suna sotul, ca de, nu au credit pe telefon si oricum nu prea stiu cum sa sune de pe el, numai sa raspunda...asta e!
Asa ca mai bine ma gandesc la ceva vesel, uite, acu parca da soarele afara si astept sa se trezesca baiatul si sa megem un pic la plimabare!
Va pupam!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
Am 5 luni
Elena.2006 spune:
quote:
Originally posted by loradin
Tot eu,
mamici cu bebei mai mari(ca varsta) si care mai alaptatzi,am si eu o intrabare Cam cat mai mananca la san? Ana serveste tzitzi din ce in ce mai putzin.Acum a mancat doar 50.Nu stiu ce mi-a venit sa o cantaresc.(in conditiile in care ultima masa a fost la 2.30 tot tzitzi)
loradin
poze cu albinuta mea
Si al meu maninca san din ce in ce mai putin.Eu am vazut ca, defapt numai seara si dimineata am lapte mai mult si atunci il pun sa suga. Incerc si in timpul zilei, dar cum spuneai si tu, nu prea mai vrea, si atunci, e clar ca nici nu se mai face lapte mult.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
Am 5 luni
Mihael@ spune:
In dimineata asta m-am delectat cu un capucino si cu povesti cu soacre. Trebuie sa ma inscriu si eu in trend si sa va zic de-a mea. Pana s-o am pe Stefania chiar nu aveam nimic cu ea, dimpotriva, o apreciam pt. ca e vaduva de 20 de ani si si-a crescut singura copiii, a muncit (munca fizica) sa-si tina baiatul in facultate, e foarte ambitioasa si darza. Ei acuma in schimb, ma irita rau de tot cu atitudinea ei vesnic nemultumita...ca de ce nu rade stefi, de ce nu mananca altceva decat san, de ce nu-i pun caciula, etc.
Deja nu ne-am vazut de o luna si parca vad ca maine cand ne intalnim si o sa-i spun ca in sfarsit dau mancare la copil
o sa-mi zica de ce nu-i dau carne, branza, ou, sarmale
etc.
Eh, noi sa fim sanatosi.
arissa, m-am amuzat cand am citit mesajul tau pt. ca exact asa face si Stefi...cand sa o schimb ea tup pe burta, cand sa o dau cu crema la fundulet se impinge in picioare si nu e chip sa i le tin ridicate, la masaj nu mai sta decat pe burta![]()
Cat mai mananca la san...destul de mult dar numai daca ii dau mai des. Adik am incercat sa-i dau la 3 ore insa ea nu are rabdare sa suga la o masa mai mult de 3-4 minute si atunci nu-si acumula cantitatea necesara de lapte si se trezea super des noaptea (m-am lamurit ce era cu trezitul ala infernal).Ieri i-am dat la 2 ore ca ininate si azi-noapte a avut doar 2 treziri.
Fetelor, cum e bine sa procedam - daca luam cereale cu lapte trebuie sa fie de la aceeasi firma ca sa nu amestecam prea multe tipuri de laptic, nu?
Pana acuma Stefi mananca morcov, pastarnac, patrunjel, ardei gras, orez (cereale dimineata si boabe fierte in supa)...vedeti ce in urma in suntem fata de voi? sapt. viitoare bagam dovlecel, ceapa la fiert si apoi carnita.
pup fetele
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
iuliana_2007 spune:
Nici nu ma gandesc sa ii dau vitamine sau enzime pt ca inca nu are 6 luni si parca totusi nu sunt de acord.Dar daca va ramane mult in urma cu cresterea atunci nu voi avea ce sa si voi apela la asa ceva.
Ioana am incercat o gramada de retete:
I-am dat:
mar cu biscuiti,
para cu biscuiti.suc de morcovi,suc de mere,
supa de legume,
piure de legume.
Nimic nu ii place.O singura data a mancat supica ca era flamanda,130 de ml dar de atunci nici nu vrea sa mai auda sau sa guste asa ceva.Cerealele ii plac doar in lapte nu sa ii dau mucilage ca s-a terminat jucaria.
Da-mi idee ce sa ii mai fac?Dati-mi idei.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
karra80 spune:
mihael@ asa m-am gandit si eu cu cerealele...si i-am luat doar de la milupa...sa nu le amestec...mai ales ca dr a zis ca-i pot dat cele cu lapte tot in lapte asa ca sa nu amestec felurile de lapte ii dau tot de la Milupa.....
Biscuiti eu inca nu i-am dat pana acum....fructele le-am facut sau cu creale sau cu fulgi de orez...pt ca nu am gasit biscuiti fara gluten...dar acum dupa 6 lui ii dau de la nsetle sau de la Hero chiar daca au gluten ca am inteles ca dupa 6 luni se poate da gluten.
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
La mare 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
mihael@ asa m-am gandit si eu cu cerealele...si i-am luat doar de la milupa...sa nu le amestec...mai ales ca dr a zis ca-i pot dat cele cu lapte tot in lapte asa ca sa nu amestec felurile de lapte ii dau tot de la Milupa.....
Biscuiti eu inca nu i-am dat pana acum....fructele le-am facut sau cu creale sau cu fulgi de orez...pt ca nu am gasit biscuiti fara gluten...dar acum dupa 6 lui ii dau de la nsetle sau de la Hero chiar daca au gluten ca am inteles ca dupa 6 luni se poate da gluten.
Braqnzica i-am facut cu pastlile de Ca...dar nu i-a placut...ca era prea seaca cred, acuma ii voi face cu iaurt.....sau incerc si cu lamaie sa vedem.......
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
La mare 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
Lumi_Nag spune:
Salutare stup!
Fetele am si eu o intrebare.Voi intre mese le mai dati ceva de baut?Al meu nu bea nici apa si nici bibe nu vrea, iar daca ii dau san nu mai papa supa sau cereale
Ma gandesc ca nici eu parca nu as sta 3-4 ore fara sa beau nimic
George Catalin
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebici
lilidana - iti multumesc eu il locul ei.Da,sa stii ca e destul de curtata ![]()
Cat despre David,imi pare rau sa aud ca trece printr-o perioada asa rea dar va trece
David,
mai si Karina
Eu cand va aud ca spuneti ce nelinistiti si plangaciosi devin bebeii ma sperii pt ce ma asteapta.Ieri l-am lasat pe Carl cu o tpa din grupul de mamici de la 4.30 la 6.30 cand s-a dus klaus sa-l ia si cand am venit eu la 8.15 puteam sa vad cu usurinta ca era umflat la ochi de plans.Am sunat tipa si mi-a zis ca a trebuit sa plece cu el afara sa se mai linisteasca.Si acum cand ma uit la el,mi-e mila prin ce a trecut.La modul cel mai serios,cand Carl plange eu lacrimez,nu suport sa-l vad plangand.Carl nu a plans de multe ori si poate de-asta sunt asa,daca plangea de micut ma obisnuiam.
Loradin - uite ca incep sa se indrepte lucrurile,si foarte bine ca ai cedat ca doar cati soti ai![]()
Dani7iasi - ti-am mai zis o data,nu stiu daca ai citit atunci,incearca sa bei ceai matase de porumb in fiecare zi 2L si tine-o asa pt cateva luni.La mine a mers si eu mi-am chemat de 2 ori salvarea.De-atunci nu am mai avut probleme.Mi s-a zis ca de la apa de la chiuveta se ajunge aici.
Ceaiul se gaseste la plafar si apropo,daca ai ceva kile in plus ajuta si l-a slabit.
La multi ani,bebe de Oana_Stefana,Tony Leon,Vlad Gabriel,sa fiti sanatosi si sa cresteti mari
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
gabi78 spune:
iuliana la 5 luni Tudor era in urma cu 1 kg fata de "tabele". De abia acum cind a implinit 6 luni a reusit sa treaca si el de 7 kg si tot in urma e. Importanat este sa fie vioi si sa nu zaca.
lumi_naq eu ii dau apa lui Tudor, dar nu bea decit cinde cald afara si transpira si el, in rest nu prea. Eventual asa.. o gura.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
dani7asi spune:
da Stefaniyacitisem si iti multumesc ptr sfat dar oricat de mult m-am straduit chiar nu il pot bea.imi vine sa vars instantaneu si imi e tare frica sa nu imi m fac probleme si cu bila ca asta ar mai lipsi....

comorile melesi..eu...Daniela