Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fete!
pt robert!
eu ma bag la un nes. mamaaa de cand n-am mai baut un nes asa cum imi placea mie ... cu muuult lapte si muuultaaa spuma. da' in sarcina am renuntat total, iar apoi nu mai gaseam un nes sa-mi placa ... deh ... mofturi.

matei ... va ziceam ca s-a culcat la 19.30. pai la 23.30 a papat laptic cu 1 lg de cereale si apoi somn din nou. s-a trezit la 7.45. rezonabil ... zic eu. s-a mai trezit de cateva ori, dar i-am dat ceai. si la noi a fost frig ... eu oricum sunt f friguroasa. pe matei l-am imbracat cu body cu maneca lunga si salopeta cu botos, caciulita si l-am invelit cu o paturica putin mai grosuta. spre marea mea surpriza nu prea s-a dezvelit, ca pe-alea subtirele le aru nca de pe el imediat ce le simtea.

iuliana persevereaza. putin azi ... putin maine ... trebuie sa- placa si ei ceva. ce ai incercat sa-i dai sa pape? eu ii pun 1-2 lg de cereale si in alte mancarici daca-l vad ca se stramba si pana la urma papa.

va pup!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna bazaitoare!!!
Pe fuga va spun ca am pus poza la alumul de 5 luni, si la cel cu bondarei de aici

Nu stiu cat cantareste si cat e de lunguta, asta o sa vedem la 6 luni.
Avem program nou:
7am-masa de dimineata
somn pana la 9, iesit afara
10-11am somnul de dimineata
12pm-pranzul
2-4 pm somn de dupa-masa
5pm- cina
6-8pm afara la plimbare
9pm- baita si papa si la somn.
Toate mesele sunt lapte de mami muls si pus in bibe, cam 200ml, si restul pana se satura,cam 60-70ml formula.
Uneori se mai trezeste noaptea cand se rasuceste pe burta si are chef de joaca, dar punem pe suzi, si adoarme la loc.
Mancare noaptea nu-i mai dau de vreo luna jumate. LA inceput mai voia ea, dar cu suzi o adormeam si in felul asta dimineata manca mai mult.

NE jucam cu picioarele, stam in fundulet, dar numai pe iarba, pe pat sau pe jos nu ne tinem echilibrul; in picioare a inceput sa stea dreapta, ca pana acum statea cu funduletul in spate.

VA pup, ma duc la somn!!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Tot eu,
mamici cu bebei mai mari(ca varsta) si care mai alaptatzi,am si eu o intrabare Cam cat mai mananca la san? Ana serveste tzitzi din ce in ce mai putzin.Acum a mancat doar 50.Nu stiu ce mi-a venit sa o cantaresc.(in conditiile in care ultima masa a fost la 2.30 tot tzitzi)

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,

Fetelor am si eu 2 intrebari:

CE biscuiti ati cumparat pt copii?Eu nu i-am dat pana acum.i-am pus cereale in fructe???

De care branzica le dati?De vaca, slaba?Din comert sau facuta in casa?

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Buna dimineata.....
Am aparut si noi....suntem la petrosani...duminica plecam la Tm....

Si aici e un frig de numa noroc ca au ai mei centrala si i-am dat drumul.....

Winnie gangure tot mai tare si rade la toata lumea......e fff sociabila.....asteptsa mergem acsa sa mergem si noi la vaccin si controlul de la 6 luni...maine avem dubla aniversare si 6 luni si sf marie mica..... o sa facem chef sa sarbatorim printesa......Legat de soacre si sotz nu vreau sa credeti ca ma laud da chiar am avut parte de ce e mai bun.....

Cand am citit ce patzea Andra pe plaja cu sotzul la mnine era exact invers...adica el saracul facea bagajele e4l strangea tot, si cand plecam si cand ajungeam pe plaja, a sta cu copila sa pot face plaja, sa intru in apa, sa ma pot plimba prin statiune,,,,,,... a fo9st super ok.....si acasa e la fel cand e liber si sta acasa cu noi atunci ma ajuta la orice ii cer.....Am avut noroc de cel mai bun sotz din lume care mai ales de cand o avem pe winnie e mult mai grijuliu si ma ajuta enorm....doamne ajuta sa fie tot asaa

Iar soacar...la fel e la Tm vine imi face curat, sta cu fata cand am treaba....ne face mancare...nu am maibgatit de nu stiu cand decat ocazional...acuma treb sa ma apuc ca incep sa fac pt winnie...ca altfel.....

S-a cam suparata putzin pe noi la inceput ca nu o lasam sa i-a pe asta mica in bratze dar acum a inteles ca a facut diferenta intre ea si fetitzabratze...unuiui var de-al sotzului care vrea numai in bratze e f obositaorae si se bucura ca nu am lasat-o sa o tina in bratze
Deci multam' la d-zeu pt ca am o familie minunata si sa ma ajute sa o tin tot asa unita si minunata .

Va las ca a adormit pitica langa mine tastand.... si eu plec la coafor....

pupici

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

La mare 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

quote:
Originally posted by ghibuadina

Neata,

Fetelor am si eu 2 intrebari:

CE biscuiti ati cumparat pt copii?Eu nu i-am dat pana acum.i-am pus cereale in fructe???

De care branzica le dati?De vaca, slaba?Din comert sau facuta in casa?

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Eu i-am luat biscuiti Hero Baby din Carrefour. Sunt pt peste 6 luni si contin gluten. Tudor manninca de rupe!
Brinzica facuta in casa din lapte pasteurizat si iaurt.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralualexandrei

Buna dimineata!!!!

Nu va temeti n-am cazut din pat,dar astazi avem meci de rugby.Robert o sa intre pt prima data sa joace asa ca.....Hai Robert!

Mai multe vorbim dupa,va pup.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

HAI ROBERT!!!1

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!

Eu tare as mai fi dormit dar cine sa te lasa? Tudor? Ei na! Pina nu mi s-a urcat in cap.. la propriu.. nu m-a lasat. Si bineinteles ca acum doarme. Ca a obosit.
Ma innebuneste cu statul in picoare. In patut nu mai sta deloc deloc in fund sau pe spate... ehe he.. a fost odata. Cum il pun in patut.. el tusti.. in picoare si sta pe marginea patului si se hlizeste la mine sau se uita cu jind la jucariile de pe jos.. doar doar i le-o da cineva.
Si daca il pun pe jos uita instanataneu de jucariii si pleaca din camera. ca lui nu ii mai place frate nici camera lui. Pleaca aiurea in tramvai.. ca o sa ma sperii de el pe unde il gasesc.

Of... ce frumos era cind statea si el ca un bebelus in patut cuminte.. cuminte!
Acum.. ia-l de unde nu-i. Daca plec din camera lui vine si impinge usa si mi-e si frica sa o deschid ca mi-e ca dau peste el.
Numai nazbitii face.. Si-a dat cu un baston, pe care il am sa tina usa, in cap.. si l-a scapat peste miini. Si-a prins mina sub usa... ce sa va mai povestesc..

da.. cam asa face copilu meu toata ziua..Si de citeva zile nu mai vrea sa manince la prinz... nimic. Nici macar lapte. In schimb doarme 3-4 ore asa pe nemincate. Lasa sa ii fie de bine ca nici nu mai imi bat capul.. cam a enervez. Supa nici nu vea sa o vada si lapte trage un pic din biberon si adoarme.

Asta e baiatul meu. D-aia il iubesc si il pup si in fund.

iuliana sa stii ca eu ii dau lui Tudor niste enzime pt pofta de mincare si ii dau si vitamine, dar sunt prescrise de medic si cred ca asa e cel mai bine. Nu ii da asa .. dupa ureche. daca nu maninca.. asta e! Eu sunt convinsa ca ei maninca atit cit le trebuie. Numai ca noi am vrea sa bage si iar sa bage in ei mincare non stop.

Va pup fetelor
O zi usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

neata, bre, matinalelor!!

Hai Robert!!! Tinem pumnii!

Dati si la fata un ceai Lipton,de-ala cu capsune!!!

Despre ficatel, l-a acceptat in piureul de legume.Pasat bine.Legumele , mai nou i le blenderuiesc, da' ii las si bucatele putin mai mari, ca sa mestece.Ca mesteca, nene, ca o babuta, si pe stg, si pe dr.

Iaurtulcu banana.Pai banana(o juma' de banana barosana)terciuita cu furculita si amestecata cu iaurtul intr-o ceasca mai mare(150ml)
A mancat tooooooot.
culmea, se stramba mai tare la fructe(desi sunt dulci) decat la iaurtel.Adevaru' e ca asta Zuzu parca nu-i asa acru.Nu fac reclama.Insa asa mi s-a parut mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Cat de frig e in casa???Frig,nene, ca eu am un hanorac pe mine.Da picerilii mi-au inghetat
Teuta sta imbracata de vreo 3zile cu pantaloni lungi si sosete/sau pantaloni cu botosei, body cu maneca lunga si are si-o vestuta subtire pe ea.in cearceafelul ei plic i-am bagat un scutelcel mai grosut, si asa o invelesc de 2 nopti.Azi de dimineata(la 6, cand fi-mea isi bea lapticul)erau afara 12grade.Brrrrrrr

Noi centrala n-avem.In schimb am inchis toate geamurile(termopane)si s-a pastrat caldura(sufleteasca) in casa
Bine, io-s tare friguroasaaaa
Ma duc sa-mi fac un ceai(sau mai degraba un vin fiertcand vine sotu')

Mergi la inceput