Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 26
arissa spune:
Pai probabil o sa fie si episodul 3 si 4, pentru ca doamnele soacre genereaza in permanenta momente "magice".
A mea se transfera la Piatra Neamt luna asta, presimt ca ne vom intelege minunat de acum inainte.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
ioanaradu spune:
si la noi e frig. n-avem centrala da' eu pot sa folosesc aerul conditionat pt caldura si cred ca execut.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
roxygeo spune:
Buna seara stup!
...nici nu stiu cu ce sa incep ca de abia aku] am reusit sa intru si eu pe aici
...bebelina mea de doua zile zic ca face misto de mine...aseara s+a culcat la 20.30 si s+a mai sculat azi dimineata la 8.00. Ce baie!?! Ce masa de seara?!!? iar azi a adormit in timp ce minca pe la 22.00...am pus-o in patut si am plecat in alta camera, cind ma intorc mindra dadea din picioare de ziceai ca aku pleaca...i-am mai facut lapte si intr-un final a adormit
In seara asta cind am venti acasa mi-a facut si o mare surpriza
cind m-a vazut a inceput sa rida in hohote
Soacre si soti Eu ma inscriu in categoria soacra minunata, mama mai absenta si cu multe sfaturi
...asa ca ce sa va spun ca soacra mea nu a zis o data nu cind am rugat-o ceva, ca asculta intocmai indicatiile mele, ca vorbesc cu ea mai mult decit am vorbit vreodata cu mama, ca il pirasc pe fi-su la ea, ca pe fi-su il cearta de cele mai multe ori, ca e topita dupa bebelina, ca pot sa-i cer orice, iar in concediu am plecat tot datorita ei, ca ne-a mpins de la spate, ca se bucura de orice realizare de-a noastra...si lista poate continua
Mama...de cele mai multe ori e ocupata cu alt treburi, imi da incontinuu indicatii, ca sa faca ce ii spun trebuie sa zbier si sa fac ca toate cele, ca ayi de exemplu n-a scos fata afara ca batea vintu` si s-o scot cind vin eu, in conditiile in care stia ca eu vin pe la ora 20.00 acasa si dupa ce i-am spus cum sa o imbrace si ce sa faca, au iesit afara, iar seara le-am gasit in casa intr-un aer inchis
si ma si certa ca fata stranuta si e ragusita, in conditiile in care n-are nimik.....asa ca mai bine no comment....
La multi ani! albinutelor si bondareilor nascuti in zi de 7 septembrie!

Pupici
Roxzgeo si Teodora Maria 13.04.2007
sherbi spune:
barfitoarelor de soacre
am si eu una. da e departe si nu deranjeaza. maxim un telefon la 2-3 luni. pe david l-a vazut de 3 ori. am si o mama care sta la 2 blocuri mai incolo si nu il vede mai des de 2 saptamani. o sa ma intrebati de ce (sau poate nu). pt. ca la randul ei e soacra si nu mai are timp de fi-sa ca e ocupata cu nor-sa. asa ca ma lasa rece. nu ma refuza daca vreau sa stea cu david 2-3 ore.
cat despre cadouri...
roxana, ma bucur ca ai remarcat ca mai apar si eu pe aici. esti o dulce
.
va pup pe toate de altfel si pe pitici ca-mi sunteti tare dragi.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
elpower spune:
Eu n-am nimic cu soacra-mea. Nici cu al meu barbat, ca el, saracu', ar sta si in cap pentru noi. Ma mai enervez eu, degeaba, de cele mai multe ori, pe el, dar imi dau seama de eroare si mai rectific, uneori. ![]()
Si p-aci e frig. Sunt 22 de grade la fata in camera. Rezonabil, zic eu, asa ca masura luata de mine a fost, chitiuta, pantalonasi si body lung si la sacul de dormit cu ea, ca nu mai tine. Caldura nu mi se pare, inca necesar sa fac, dar tineti-ne pumnii pt sambata la biserica, ca nu stiu cum va fi cu baia la cazan.
Si mie tot imi lipseste Aliona. Mai stiti ceva de ea? Ca de cateva zile ma tot tin sa intreb si uit mereu.
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
iuliana_2007 spune:
Am citit in mare parte ce a-ti scris voi.Vad ca la voi s-a lasat cu iesitul dintisorilor.
Eu in schimb sunt asa de necajita,nu mai stiu ce sa ma mai fac cu gaza mea.Nu mananca nimic inafara de cereale cu lapte si alea foarte putin fata de ce vad eu ca mananca puiutii vostrii,140 de ml rar 160 sau 180.Nu spun ca sunt dati cand mananca si mai putin de o 100 de grame.Spuneti-mi,dati-mi un sfat cum sa o fac sa pape?Are 5,900 si trebuia sa aiba la inceputul luni a 5 a aproape 7 kg.Mai are putin si ajunge la jumatatea luni si ea nu a luat in gram in greutate.
Doctora nu ma ajuta cu nimic,doar stiti cum sunt medici,spune sa faci,sa dregi dar nimic concret.Ajutati-ma cu sfaturi,am nevoie de asta mult.
Este vioaie,plina de viata dar nu vreau sa am un copil slabanog si rahitic de parca nu as avea ce sa ii dau sa manance.Cu ce sa o stimulez ca sa manance?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
anaalina spune:
Buna dimi!!!!O cafea repede va rog 

...
Am dormit toti dusi si vreau ca va spun ca a fost friggg..brrr, trebuie sa scot pijamelele.
Iuliana si fata mea are 5 luni si un pic si tot slabuta e , are mama un fotomodel. Fructele nu ii plac ,o mai pacalesc cu suc de mere cu morcov ,in rest manaca dar putin asa le gusta si apoi inchide gurita si da din cap :nu ,nu, nu !!!Despre legume ei bine ii plac, papa orice leguma cu pofta.
Stai linistita, ca atunci cand va fi pregatita sa pape, va papa cu siguranta.
Noi vrem sa plecam la munte , oameni tembeli nu-i asa??? 
Dar am sa pun si eu lucruri groase si de plecat tot plec.
Varsta Catalinei Teodora
ralualexandrei spune:
Buna dimineata!!!!
Nu va temeti n-am cazut din pat,dar astazi avem meci de rugby.Robert o sa intre pt prima data sa joace asa ca.....Hai Robert!
Mai multe vorbim dupa,va pup.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
loradin spune:
Neata' !!!
Mai fetelor ati reusit intr-un timp atat de scurt sa ma faceti sa rad in hohote.Chiar ca sunteti cea mai buna terapie.Pai bine mai mamici,ce-am facut,am deschis cutia Pandorei? Imi pare rau ,insa m-am distrat copios! Acum ,ca m-am mai calmat am sa va explic.
De fel sunt o tipa corecta si directa! M-am simtit vinovata ca am spus adevarul la jumatate.Asa ca...astazi episodul 2
Mama mea soacra nici nu vrut sa auda de mine si nici macar sa ma cunoasca.Am intrat in aceasta relatie cu stangul de la bun inceput.Este foarte adevarat ca si dupa ce acceptat sa o faca eu deja eram suspicioasa.In nici trei luni aveam senzatia ca ma iubeste mai mult ca pe fisu. Mi-a fost mama,prietena si pe departe cea mai buna confidenta.Anii au trecut(10 la numar)a mai imbatranit,i-a venit nepoata si a devenit otzara pisaloaga.Si eu am obosit,nu mai sunt cea de atunci.Capricoarne amandoua ne spunem in fatza ofurile indiferent ca ne convine sau nu.Ceea ce incerc sa va spun este ca daca s-ar face un top al soacrelor as baga-o la cele bune fara sa stau sa ma gandesc.Nu e vina ei ca nu mai are rabdare cu Ana.Mi-a trebuit ceva timp sa realizez asta.De iubit ,o iubeste.Se simte asta!Nu s-a bagat niciodata intre noi si am respectat-o pentru asta.Nu este o femeie rea ci doar f f f singura.Eu nu mai am parinti si stiu cat de greu este .Tocmai de aceea nu am vrut ca sotzul meu sa ajunga sa-i duca dorul.Nu am un sotz mamos asa ca pericolul nu exista!
Cat despre sotz,aseara a venit si si-a cerut scuze.Am ramas paf.In general arata ca-i pare rau dar nu se scuza(orgolios nenica).Asa ca...am mai facut un pic pe suparata si am cedat.Important pentru mine este faptul ca a realizat ca nu sunt absurda si ca nu ii cer luna de pe cer.
Mai am o veste minunata! E gata bucataria.Am terminat-o la ora 23 dar e gata.Astazi mancam supica! Parca incep sa ma linistesc!
In ceea ce priveste aparitzia dintzisorilor am citit ca multe mamici sunt tentate sa de-a vina pe ei cand copilul plange,are febra,diaree.Sincera sa fiu Ana baleste mult de la 3 luni si abia acum,la 6 luni au aparut.V-am scris despre starile Anei din doua motive:
1. sa ma descarc
2.in cazul in care observati ca micutzii fac la fel sa va ganditzi ca ar putea fi dintzisorii
Ideea este ca ea febra nu a facut ci doar a plans si a avut mai multe scaune ca de obicei(putzin mai moi)
lilidana-mi-am dat seama ca e vorba de eruptie cand am vazut cantitatea mare de saliva si cand ceva m-a intzepat in timp ce-i dadeam cu gel.Cel mai bine ar fi sa te duci la medic.Sa nu fie alta cauza (rosu in gat,urechiuse)Sper sa fie bine.Imi inchipui ce a fost in sufletul vostru cand ati vazut cum plange.Te simtzi asa neajutorat.Pup micutzul si ii doresc multa sanatate!!!
loradin
poze cu albinuta mea