Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)
Raspunsuri - Pagina 25
carmenefr spune:
Am intrat din nou, da' de data asta sa-mi laud fata![]()
A mancat piureul cu ficatel si azi i-am dat pt prima data iaurt cu banana.Adica iaurt cu fructe(fruct)![]()
L-am sunat si pe ta-su' s-o laud![]()
Eu propun sa facem un club al soacrelor, apoi un top.
Ca avem si bune da' mai ales rele...
A mea ne-a zis mai la inceput(cred ca v-am mai zis
), ca atunci cand s-o face fata mare(adica cam la gradi-scoala)-adica cand o sti sa manance/sa faca la toaleta/sa doarma/ sa se joace- si de-om vrea s-o lasam la ea o ora , doua
...de-om avea treaba, putem s-o lasam, ca are grija de ea...![]()
Traiesc aceasta viata numai cu gandu' la ajutorul ei
Sfaturi ref.la crescutul copilului, in afara de faptul ca ne-a zis sa mutam fata cat mai repede in dormitor, nu ne-a dat.Ne-a luat carti de psiho, sa putem creste copilu'
si cartea aia cu vegetarianismul.
Alte sfaturi legate de mancare, spalat, nu prea poate sa ne deas, ca la ea acasa e jale(adica eu trebuia sa-i zic sotului ca ea are haina murdara)si el sa-i zica sa mai spele hainele groase de strada.Ca ea nu vedea.
La fel, ea a fost in aug in vacanta o sapt. Sotul a fost sa-i ude florile, si...i-a facut si curat in baie:cada, chiuveta+picior, vas wc,oglinda.Explicatia pe care i-a dat-o sotului, referitor la faptu' ca nu-si face curat a fost urm:nu mi-am pus ochelarii de aproapiere ca sa vad ca e murdar...![]()

Deci, cred ca ma inscriu la locul intai cu pupaza mea de soacra![]()
dani7asi spune:
buna mamicilor!
referitor la soacra a noastra ne ajuta m mult decat mama![]()
referitor la sotul meu e la fel ca la voi...trebuie intrat in el ca sa inteleaga ca sunt chiar obosita psihic cu 2 copii nonstop acasa.[baga aceeasi scuza:serviciul]
la soacra in schimb mi-e si rusine sa apelez la ea cand vad cum e mama fata de ea...o iubesc tare mult![serios]
regresie in vorbire e si la noi si noi luam fier .avem 7 kg si 64 cm la 5 luni.
kitty,lilidanasi noi incepem scoala!ufff canf ma gandesc la inca o grija in plus ma apuca disperarea dar sper sa o scot la capat cu bine.
va pup pe toate si fruntea sus ca ne facem noi mari
comorile melesi..eu...Daniela
"Cine e canicula asta dom'le ?Pe el nu-l omoara nimeni?
ioanaradu spune:
carmen punem pariu ca ne batem pe locul I?
eu m-am intors cu bube pe mine cand am fost la ei. pt matei am avut tot de acasa: patut, prosop, cearsaf de patut, pana si copaita. sotului nu prea imi vine sa-i zic asa direct ca ii vede si el dar n-are ce sa le faca. l-am rugat decat sa schimbe capacul la wc si i-am mai zis intr-o noapte ca am vazut niste gandaci in baie. cel putin de data asta au fost mai afectuosi cu matei, ca pana acum ziceau ca le e frica sa-l ia in brate si copilul era o chestie care trebuia sa stea in casa, cu mama lui, in timp ce ceilalti isi vedeau de trebi. da' cum noi suntem parinti mai denaturati asa, il caram pe matei peste tot dupa noi.
apropo ... mady cum adica sa-ti ia copilul sa-l linisteasca ei??? pai mie daca incearca careva sa-mi ia copilul in brate fara ca eu sa-i dau voie risca sa se aleaga cu capul spart. plus ca nici nu se pune pb sa-l ia altcineva sa-l linisteasca atat timp cat eu il cresc singura si nu cer ajutorul nimanui. deci mami mady IMPUNE-TE!!!
noi am fost in "plimbare". i-am luat si eu mazare si ficatei lui matei. maine probam. am mai achizitionat si un training si o pereche de adidasi. deh ... cand pisica nu-i acasa ... ne facem de cap. sotul e plecat la "mosia" socrilor la cules de vie.
va pup! revin!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
lilidana spune:
dani7asi,felicitari pt.soacra,serios,si succes in noul an scolar,adica nervi de otel ca ai (avem) nevoie
.
ioanaradu,MAZARE?Nu e prea devreme?Intreb si eu...Dar spune-ne reteta,eu o s-o folosesc mai tarziu.
Carmenefr,Teodorei ii place ficatelul?Ca eu n-am avut succes cu Karina,nici acum nu-i place,dar nici eu nu ma omor
,probabil ca preferintele alimentare se mostenesc.
Ce iaurtel ii dai si cum il combini cu banana,il blenduiesti?
Fetelor,ma amuza soacrele voastre,nu va suparati ca fac haz de necaz
.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 5 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
ioanaradu spune:
lilidana mazare in reteta data de carmen sau in alte combinatii de legume. eu iaurt i-am luat de la campina.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ioanaradu spune:
deci matei doarme de la 19.30. oare va dormi toata noaptea?? ca parca vad ca se trezeste cand mi-o veni mie somnul. 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
paxela spune:
astazi am fost la dr , avem 7100 gr
am primit indicatii privind meniul, carnita zilnic, pot introduce galbenus fiert tare cam o boaba de mazare la 2-3 zile, spanac,ficat de pui tot asa la 2-3 zile, si dupa ce implinim 6 luni cam de toate
, aici pricepeti voi ce vreti
aceiasi dr la fimu a dat verde la ou dupa 6 luni, la ficat dupa 8,mazare fasole etc dupa an ,
noi o sa intram mai in diversificate
, pana acum mancam masa de fructe cu branzica de vaci, masa de pranz piure de cartof, sau dovlecel , cu sau fara carne,am mai testat supa cu morcov si albitura dar nu o accepta , ii mai fierb ceapa si ardeiul cu cartof sau dovlecel, o sa bag rosia, conopida, brocoli, spanacul, si dupa mai vedem
cereale mai papa in masa dupa legume daca nu a mancat bine , sau in locul ei daca nu am timp sa ii fac dar f rar
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
dani7asi spune:
azi iar am avut o colica renala dar am avut noroc cu mama[soacra] ca a venit si a stat cu fetele si am avut cum sa fac si de mancare ptr fete ca altfel nu stiu ce faceam....le-a scos si la plimbare...serios ca nu stiu ce faceam fara ea.ma ajuta saraca si vb cu ea lucruri pe care nu le-am vb niciodata cu mama mea!
plus ca niciodata nu comenteaza nimic despre cum ar trebui sa imi cresc copii si il m si barfesc pe fiisu la ea
cand ma supara.
ce sa mai...e o soacra de vis si ii multumesc mereu lui Dzeu ca mi-a dat-o!
de Rami vreau sa va zic ca din comoditate si ptr ca urla cand ii bagam lingurita cu mancare in gurita ii dadeam cu biberonul mancarica dar numai nene ca e smechera.se face ca purcica dar trebuie sa accepte si sa manance cu ea caci cu biberonul nu m invata ea sa mestece in vecii vecilor.
ma apuca groaza cand stiu ca trebuie sa manance mai solida mancarica decat acum caci isi face efectiv sila cand simte ceva mai consistent in gurita
comorile melesi..eu...Daniela
paxela spune:
he he he cred ca locul I la capitolul soacre e al meu
, noroc ca ne vedem rar, ca nu mai are nr meu de tel, si nici pe cel de fix
, si ca atunci cand mai vine sa mai stea cu Silviu sau de fapt Silviu cu ea, vine inainte sa ma scol, eu plec cum fac ochi iar cand vin eu rupe ea usa
, dar ne intelegem perfect
, noi mergem la ea la mesele de craciun paste sau inca 1-2 pe an ca mai des nu gateste, e mai comod s cumpere de la nik gata facut si sa planga ca nu are bani, sau ca face foamea, asta la o sapt de pensie dar o sapt baga sunca de sute de mii kg, produse gata preparate, si restul cumparaturilor din ieftina piata dorobanti
, ( sa va zic ca am trecut la ea si a intrebat ce vrem si alex ia zis sa ia un pepene, am ajuns si sia cerut scuze ca nu a luat decat jumate ca nu iau ajuns banii dat pe jumate de pepene daduse 30 ron
, sau sa va descriu programul ei dintro zi de stat cu fimiu
, vine la 7( de ce? ea stie) deschide tv pe realitatea sau antena 3 , isi face nesul, se aseaza si gata se ridica cand pleaca
, copilul trebuie scos afara , e greu e cald e frig e obosita e... caci doar e parcul departe , lipit de gardul blocului la maxim 1o metri de iesirea din scara
, daca intarzii ii da sa manance deja mult prea mult efort, dar daca nu ii las ea nu ii face
, de dormit pai daca adoarme fimiu pe covor ok, daca nu nu a vrut sa doarma si gata
, intro zi era foatre amuzata, atentie dialog
" azi am si adormit, ha ha hi" eu in gandul meu uito si pasta ce e asa amuzant ca a dormit odata cu copilul, ea continua" ma trezit silviu mi-a dat cu mingea in cap", moment in care am blestemat clipa in care am luat copilului minge de plaja si nu o bila mareee de beton
, si daca mai vreti mai am,aaa cana de nesss, sau farfuriile in care mananca ea sau copilul, ar trebui spalate? nuu nici macar luate de unde a fost folosite
, in rest sfaturi la greu, ca ia zis unul si altul ca nu e bine asa e bine invers, telefoane la cele mai potrivite ore, respectiv 8 dimineata la mare ca ii zisese fisu ca cu o z inainte sa trezit la 7, si fiindca a luto la cerata ca ce aia e ora a doua zi a sunat 14
, asa ca... daca nu locul I macar un premiu special cred ca avem
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
roxanici spune:
ce-aveti dom'le cu soacrele ca e si ele niste fiinte nevinovate....si nu uitati ca tb sa le multumiti ca au adus pe lume pe dragul vostru sot ![]()
io am soacra model...am mai spus?! nu am nimic de reprosat decat ca sta prea departe de noi....in alt oras.
si sotul...model...model deosebit vroiam sa zic....deosebit de instruit de mine....adica intelegeti....ne-am educat unul pe altul ca sa putem convietui.
Ah, propun sa facem periodic.... o zi sau doua sau cat ne trebuie in care sa ne varsam naduful pe soacre, sot, frati, surori,rubedenii si multe alte fiinte dragi noua. Asta cu soacrele a mai fost, si vad ca si acum la episodul 2 are succes.
Fetele si la voi e asa frig? io am dat drumul la centrala sa nu se depuna chiciura pe rares la noapte
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)