Albinute & bondari de martie-aprilie '07(27)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Mda, nici soacra-mea nu stie sa faca mancare...bine nici nu vrea sa incerce, mananca numai "uscaturi":branza, incre, rosii, tofu(bleaah)

Normal ca uitasem ceva...Trezitu' noaptea De fapt la noi e trezitu' de dimineata.La 5-6 ii e "foame".Nu se trezeste, da' se fataie prin pat, de-o aud.Am incercat intr-o dimineata sa-i dau apa in loc de lapte, a baut, s-a culcat la loc, s-a trezit ca de obicei la 8-9.
Deci cred ca nu de foame se trezeste, asa cum credeam.
Avand in vedere ca bea din ce in ce mai putin lapte(sub 300-400ml pe zi), prefer sa ma trezesc sa-i fac lapte. Seara nu vrea lapte, decat daca-i e foame rrrau.Asa ca ii dau cereale cu lapte(gen gris cu lapte)Pe care-l mananca cu o maaaaare placere, si apoi bem apa, si somn.

Asa ca la noi , bibele de dimineata cateodata e singurul bibe baut pe zi...si ala de max 150ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

BUNA ZIUA STUP
am citit ce a-ti mai scris si imi spun si eu parerea in cele ce urmeaza
nu mai stiu cine spunea ca bb al ei a fost cuminte pana la3 luni iar acum urla si vrea numai in brate daca te incalzeste cu ceva iti spun ca si printesa mea tot asa face si nu numai ca vrea in brate dar vrea ca sa stau in picioare cu ea.
SOCRII Ce pot sa va spun ai mei au venit la fata o data cand am iesit din spital si i-a adus 2 camasute ,a inchinat la botez si atat de atunci nimic nu a mai primit de la ei, dar si eu i-am facut-o lu' soacra mea cea draga, avea obiceiul sa vina la noi cam o data sau de doua ori p la noi bineinteles cu mana-n fund , iar intr-o zi cand a sunat la usa m-am dus m-am uitat p vizor am vazut-o si m-am dus inapoi in pat la fata , a sunat cam jumate de ora intr-un ritm infernal dar eu nici ca m-am dus sa-i dau drumul dupa2 ore ma suna sotul ca l-a sunat mami sa-i spuna cu nu i-am dat drumul iar eu i-am spus ca nu am auzit cand suna. de atunci nu a mai venit deloc.
Cred ca socrii sunt o problema in general pt femei.

Ana mamica fericita de MIRIAM RIANA
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Subscriu si eu la capitolul lipsa ajutor din partea sotului!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Citesc atatea povesti despre soacre,oare de ce se intampla relatia asta nora-soacra?

Era un banc: o femeie se intalneste cu o prietena si din vorba in vorba o intreaba,ce-ti face fata?
Raspunde - aaaa,super bine,a intalnit un barbat care ii spala,ii face curat,ii face piata,are si grija de copii,un baiat bine educat.
- Dar baiatul ce-ti face?
- offf,a intalnit o lepra de femeie,il pune toata ziua sa-i faca curat,sa-i gateasca,sa stea cu copii,de parca i-ar fi sluga.

Eu din fericire am socrii super,nu se baga peste noi,chiar si atunci cand imi da un sfat incerc sa fac in asa fel incat sa nu deranjez.Chiar ea mi-a cerut sa i-l las pe Carl o saptamana si noi doi sa ne facem un concediu impreuna dar eu inca nu am simt in stare sa stau fara baiat o saptamana.

Dar va inteleg cat de cat pt ca sora mea a avut o relatie de ceva ani iar mama lui nu o voia deloc,pur si simplu nu-i dadea nici un raspuns de ce nu o place dar nu o accepta in casa la ei.Tatal lui niciodata nu a comentat,uneori chiar isi facea certuri cu sotia. La un momentdat sora mea si cu prietenul ei s-au certat si la doua luni el s-a inhaitat cu o tipa,faceau numai tampenii si din nefericire a avut un accident fatal.De atunci mama lui o tot cauta pe sora mea si isi cere iertare,au devenit bune prietene.
Oare de ce a trebuit sa se intample ceva asa grav ca sa deschida ochii?

Gata,ma pregatesc sa ies afara si apoi la cursuri.O zi buna la mamici si bebei

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Fetelor,

nu mi-a iesit branzica calcicacu lapte praf.Si a facut-o mama.Adica aseara am incercat cu lapte din comert si a iesit, dar cu asta nu.Asa ca maine ii fac cu lapte pasteurizat.

I-am dat cereale de la nestle si a papat destul de bine.Mami e multumita!!!

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

BunaAm deschis un topic la Femina Intim pt. mamicile care alapteaza asa ca va invit sa-l cititi si sa ne "intalnim" pe 29 septembrie la ora 18 (ora Romaniei).http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106822&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salutare la stup!

Fac ce fac si iar raman in urma cu scrisul pe forum, cred ca trebuie sa ma prezint la restanta deja. Am citit din urma, vazut poze si filmulete.
In legatura cu temele recente:
Aparentele regrese la gangurit exista si la noi, nu mai zice aproape nimic, dar nu-mi fac griji. Apropo de soacre, a mea aseara s-a trezit spunandu-i Mayei chipurile ca:"Daca nu vorbeste nimeni cu tine nu vorbesti nici tu" ceea ce mi s-a parut aiurea pentru ca noi suntem in permanenta cu ea si ii vorbim, cantam. O mai lasam sa se joace si singura pentru ca asa e normal si benefic si pentru ea si pentru noi, dar daca nici noi nu vorbim cu ea...Nici cu vizitele nu prea se omoara doamna soacra, pe motiv ca e foarte obosita. O cred, dar sa stai la un minut de noi si sa nu vii doua saptamani sa-ti vezi nepoata(pe acre o iubeste foarte tare de altfel) mi se pare jenant. A trebuit sa sune sotul sa o certe si sa o cheme.
Sotul coopereaza, ajuta si la mancare si la copil. Nu trebuie decat sa il chem si sa ii spun. Nu pot sa ma plang.

Maya creste frumos. Nu ia foarte mult in greutate, dar incerc sa nu ma stresez foarte tare. Are aproximativ 7.300 si 71-72 de cm. Nu stiu sigur, ca e foarte greu sa o masor. Pentru ea pozitia standard este pe burtica. Uneori nici nu pot sa o imbrac sau sa-i pun pampersul pentru ca se intoarce rapid pe burta. Poate sa stea in fundulet, am prins-o mai linistita si am testat-o, dar nu vrea. Inca nu prezinta interes pozitia asta pt ea. Manevreaza jucariile usor, le trece dintr-o mana intr-alta, se intoarce in toate directiile in pat, apuca de orice i se pare interesant. Nu mai pot sa o las nesupravegheata. S-a mai potolit si cu maraiala.
Nu prea avem succes cu diversificarea. Am inceput de o saptamana si ceva. Suc de morcov nu prea ii place, mar deloc, din piureul de legume abia papa cateva lingurite. Azi am lasat-o mai mult nemancata(adica 3 ore in loc de 2) si asa am reusit sa-i dau vreo 40 de ml din cana cu tuturoi, ca la lingurita merge si mai greu. Deocamdata am rabdare. Sper sa mearga mai bine.
Scuze ca m-am intins atat.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by gabi78

Fetelor voi stiti cine este sotul Oanei, mama Soniei? Am vazut ca se vorbeste cum ca ar fi ceva pe la TV. Eram si eu curioasa cine este omul atit de crud din viata lor.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

prezinta pe B1 emisiunea de dimineta de la 7.

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Se cunoaste ca azi am avut o fata cuminte, toata ziua sunt pe forum. Anaalina, Catalina cum a fost azi?
Nu puteam sa ratez ocazia sa-mi "laud" soacra, care scoate in ultimul timp perle dupa perle. Cea mai mare a fost ca "daca Doamne fereste face Bianca vitiligo ea crede ca din cauza faptului ca n-am infasat-o". Inca una: sa spal rufele copilului la mana si sa pun detergent doar in prima apa
Nu m-am pus la mintea ei ca iesea foarte urat. Pur si simplu i-am spus ca fiecare isi creste copilul cum crede si sa nu ne mai sfatuiasca atat ca nu o sa ne mai vada pe la ea. Pe moment nu a mai zis nimic. Am luat-o prin surprindere. Noroc ca doar noi mergem la ei in vizita. Ei ii e "frica" de Bucuresti. Culmea e ca pana sa se nasca Bianca nu era plina de "sfaturi".
Hai ca m-am descarcat si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Incep sa scriu,dar sa vad cat pot ca David da semne de trezire...

Loradin,si eu sunt cu nervii intinsi la maxim,simt ca nu mai pot,nu stiu ce e cu David.Aseara,pe la 9,era sa sunam la 911,la ambulanta,ca plangea,in brate fiind,de nu-l puteam opri.A adormit cu capul pe umarul meu,suspinand...Dar a dormit toata noaptea,bine.Eu ma gandesc ca nu e bolnav,nu are nici febra,dar oare de la dinti sa urle in halul asta?
Azi m-as fi dus,din nou,la pediatra,dar mi-e deja rusine,am mai fost de 2 ori,degeaba.

Kitty,am vazut pantofiorii Giuliei,sunt superbi,Karina a avut imediat reactia:"vreau si eu o pereche",dar ea vrea cam tot ce vede .A,si ne uitam si noi,impreuna,la poze si "comentam" .Si poza cu "betia" e faina,air Giulia zambeste tare frumos.

Stefaniya,frumoasa jucarie,vad ca lui Carl ii place,iar setul de farfurii pare practic.Ai de gand sa pleci in vacanta?
Imi pare rau pentru ce i s-a intamplat "fostului"surorii tale...am vazut-o in poze,e o blonda sexy-sexy,cred ca e tare curtata .

Legat de soacra,a mea a fost mereu "discreta",nu s-a bagat in relatia noastra,dar nici nu s-a implicat in sensul sa ne ajute prea mult.Nici nu avea cum,eram in orase diferite,noi mergeam o data la 1-2 luni in vizita si chiar ne trata ca pe niste musafiri,nu trebuia sa facem nimic,era foarte "serviabila",ne facea toate mofturile.Cu Karina am lasat-o de cateva ori,pentru maxim 2 zile.
Cand venea la noi era,la randul ei,musafir,n-o lasam sa se atinga de nimic,avea "liber",mie mi-a placut genul asta de relatie,nu ne-am incurcat deloc.
Acum suntem la distanta si mai mare,ne auzim saptamanal,dar cand va veni aici va sta cel putin 6 luni,sa vedem atunci cum va fi...

Revin mai tarziu...

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 5 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput