Colectia de toamna - iarna 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Feli, ma bucur ca a iesit bine urocultura ! Eu zic ca e ok asa si nu are sens sa te stresezi! As zice chiar ca am incredere in Cantacuzino...
La noi urocultura nu a iesit tocmai bine ... avem PREZENT BACILUL COLI! La antibiogama a iesit sensibil la Norfloxacin si augmentin; stiti ce gust bun are norfloxacinul, nu??? Mine mergem cu rezultatul si pitik la doctor! Doamne ajuta! As vrea totusi sa rept analiza inainte de a incepe un tratament!!
Mentionez ca Daria nu face febra si nu vad alte manifestari sau "chestii" suspecte la ea; pe mine m-a determinat sa fac analiza asta roseata destul de accentuata de la zona genitala.

Anda va tinem pumnii pentru maine la vizionat gradinite!

Tania, felicitari pentru progresele facute la gradi! Despre episodul de la trezirea lui Che nu stiu ce sa zic, tind sa cred ca a ramas cu o spaima de la gradi ... Daria mea a ramas cu teama si se sperie fff usor dupa ultima spitalizare! Are momente cabd se sperie de cateo umbra sau de vreun zgomot si se lipeste de mine si plange in hohote ! Odata cand o schimbam (eu am o icoana deasupra patului) cred ca a dat capul pe spate si a vazut ca o umbra ceva, de a izbucnit intr-un hohot de plans si tremura toata iar eu m-am speriat de numa si nu intelegeam; am vazut-o apoi ca se uita ingrozita inspre icoana si imi arata ca "s-a peliat Dalia"! Asta nu e singurul episod, si ma gandesc sers ce sa fac sa o scap de sperieturile astea ... as merge si la preot eventual!

Leea bafta la gradi si voua!

Mandy, pai cum tu cu un asa fecior nu esti incuscrita !!! Noi deasemenea suntem "singure si disponibile", asa ca daca sunteti "interesati", putem infiripa o "relatie"!

Bubamara, sanatate multa si voua!

Hai ca mi s-a rupt firul si mie ... revin maine dimineatza!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Terminai si eu de corectat temele la restantieri. Ca maine e examen.

Tania asa-i, la ora aia nu prea poti vorbi; pranzul e momentul cel mai complicat la ele: pe majoritatea ii hranesc ele cu lingurita (nici nu stiu cum se descurca cu toti - de fapt la cresa Silviei ii lasau intai pe ei sa manance singuri cat mancau apoi le dadeau ele), apoi ii pun pe toti la olite, apoi ii iau pe rand si ii schimba in pijama si baga in pat...

Nazzzoala treaba cu santierul. Dar nu primiti despagubiri pt fiecare zi de intarziere conform contractului? Ca doar voi pierdeti bani la faza asta.

camelia bafta maine la doctor! nasoala treaba cu infectiile astea urinare.

Va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am trimis in contul comun cateva poze recente cu noi, facute in Arizona la parintii mei inainte de-a aduce-o pe Rianna acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Tania si stresata si gravida si poti sa citezi din Toma Caragiu!
Leea tin pumnii ptr prima zi de gradi.cred ca e mai bine sa-l lasi doar cateva ore, sa nu creada el ca l-ai abandonat acolo.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

'neata,
io astept sa termine nik bibe cu lapte ca se uita la el ca la o opera de arta (prelung si nu atinge) si p-orma plecam la analize si vizionare gradinite.

tania, iti urez noroc mult cu santierul. stiu ca anul asta a fost omor in sibiu, cu capitala-anul cultural european si evenimentele culturale aferente, toate cazarile erau luate (eu n-am ajuns dar mi-au zis mai multi prieteni, inclusiv colegi de serviciu care n-au gasit cazare in timpul saptamanii, in delegatie, deci imi imaginez ce era in we), asa ca e neprofitabila intarzierea lucrarilor.
dar eu zic ca si la anul se va mentine un oarecare flux imbunatatit de turisti, a aflat (vazut) lumea ce ofera sibiul (si ofera destule chestii, la nivel spiritual zic), asa ca io cred si sper ca veti avea vad si spor si la anul, chiar dk ati pierdut vara asta dpdpv comercial. succes!

felicia, nu mai stiu nimik ce sa cred. bona asta mintea si cand dormea. stiu unde sta, desigur, dar nu o s0o caut. nu-mi doresc decat sa se adapteze copilul meu la gradi si sa nu mai depind de nicio bona. atat ma intereseaza. bine, o sa depind de educatoare p-orma:).

CORAP, parca te auzisem ca-i spuneai lui bic la o intalnire ca vrei si tu wrap, uite e una la anunturi care vinde wrap.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Anda bafta. sper sa gasiti o gradi buna.
stie cineva cum se face o scrisoare de intentie?facui subiect nou dar nu ma ajuta nimeni.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106874

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Multumesc pentru incurajari.Sper sa depasesc momentul "gradi" da de pe-acuma ma imbrobodeste plinsul.Si,da, o sa-l las citeva ore primele 2 zile.Ce daca ele au alta parere?
Anda imi vine sa te incurajez da orice as zice acum ar parea fals ca si io sufar de aceleasi bube.Vorba lui Lavi poate vei avea surpriza sa fie exact pe dos de cum te asteptai.Tudor mie mi-a dat impresia ca nu are probleme,dar,desigur, eram in raza lui vizuala.
Tania da gras il platesti pe constructor de-si ia BMW.Azi cum s-a intimplat despartirea de Che?
Cami voi excelati la capitolul vocabular,dar din pacate si la capitolul boli.Pupici pentru mezina.
Anda, Corap are wrap.Vezi daca n-ai fost la marea intilneala generala???

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Miri, cred ca mai bine postai intrebarea la capitolul Cariera sau viata de la 8 la 17 , am vazut ca sunt multe tipe care lucreaza in HR pe-acolo, poate ti-ar putea da un sfat competent.
Desi, probabil in cazul asta e suficient sa scrii o scrisoare de intentie dupa toate regulile si canoanele, e o doar o formalitate.

Roxi, nu se vad pozele. De fapt se vede doar una singura, in doua exemplare.

Ca sa va logati pe snapfish, pentru orice album, e deja creat cont cu adresa de mail comuna (nov_dec_2005@yahoo.com) si pwd binecunoscut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

quote:
Originally posted by anda77

'neata,
io astept sa termine nik bibe cu lapte ca se uita la el ca la o opera de arta (prelung si nu atinge) si p-orma plecam la analize si vizionare gradinite.

mai da' Nichita e artist pe toate planurile, nu se dezminte! Trebuie musai sa gasesti o gradi care are si niscai activitati creative! Va tin pumnii!

Lavi, Anda, Miri, Cami multumesc pt incurajarile cu pensiunea . Din pacate, asa cum se lucreaza cu prietenii, nu am contract cu constructorul, asa ca nu pot pretinde penalizari, DAR, mai am sa-i dau 40% din manopera pe care-i va vedea....ghiciti voi cand!. De exemplu, saptamana asta tocmai am pierdut 2000 de euro, ca aveam rezervare pe toata pensiunea pt cazat popi (a fost adunarea ecumenica la Sibiu). Plus rata lunara la credit, vreo 650 de euro...pierdem si iar pierdem. Si acum tocmai am venit de pe santier, unde nu era NIMENI , banuiesc ca constructorul mai are un santier unde-i duce dimineatza, asa ca iar ma lasa in plata Domnului... Incerc sa nu ma mai enervez.

Pe Che l-am dus azi cu greu la cresa, de acsa si-a dat seama unde mergem si repeta "copiii-nu, nu , nu !!!", acolo s-a pun pe plansete de-a binele si urlatul de rigoare la predare. Tati s-a uitat pe geam si l-a vazut in camera de joaca, singurel, in dreptul usii, cu mainile impreunate si strigand "mama, acata!" Of, iar m-a dat peste cap. Dupa 45 de minute ne-am intors la cresa, sa-i ducem scutecele, ca le uitasem, si l-am auzit plangand dupa mama in continuare. OF!!!!!!.

LEEA mult succes cu T. sper sa-i fie usor si sa se ocupe tantile alea de el. Macar asta sa fie diferenta intre stat si privat, ca eu asta le reprosez la cresa lui Che.

Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Maria crezi ca e doar o formalitate?a mai fost o sesiune in august, au pus pe net lista admisilor, nu si cea a respinsilor asa ca nu-mi pot da seama.
Tania imi amintesti de chinurile mele ca ne-am mutat cand eram gravida. nici eu nu le-am mai dat bani la aia ptr ca imi crapau peretii in urma lor. asa ca au plecat si la mine zici ca nu s-a zugravit de la cutremur.plus ca gresia e stramba, de fapt si faianta. hai ca iar imi amintesc si-mi creste tensiunea.

Mergi la inceput